- 26 Eylül 2011
- 2.325
- 528
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #68.701
kızlarr bugün akşam kızım elimi bi ısırdıııııııı veeeeeeeeeeeeee bennn şoookkk bişey batıo nedir o ağzına bişemi aldı derkeeeennnn alttan prinç gibiiiii 2 tane dişşş maşallah kuzuma demek günlerdir huysuzluğu bundanmışşş emmek istememesi uyumaması sürekli kucak istemesi.....bende erken çıkarmışım ama yinede kuzenim karı koca diş hekimi aradım sordum erken çıkmanın bi sakıncası olurmu die yok tamamen genetik dediler ve sabah ve gece yatarken temiz bi tülbent tarzı bezle kaynamış suyla silmemi önerdiler özellikle dişi çıksada çıkmasada demir ilacından sonra su ver dediler dişlerde leke yapıormuş. ayyy çok garip bi duyguymuş testere gibi. ama anlamıştım çıkacağınıda bu kadar çabuk beklemiodum canavara dönüşmüştü yavrum heryeri ısırıodu.sizle paylaşayım dedim yatmadanmaşallah benim kuzuma.
oyyy! Maşallah kuzuyaa. Hemde 2 tanee..bak sen zilliyehayırlı uğurlu olsun çok çok elmalar ısırsın darısı bizim yavruşkoların başına :13:
kızlarr bugün akşam kızım elimi bi ısırdıııııııı veeeeeeeeeeeeee bennn şoookkk bişey batıo nedir o ağzına bişemi aldı derkeeeennnn alttan prinç gibiiiii 2 tane dişşş maşallah kuzuma demek günlerdir huysuzluğu bundanmışşş emmek istememesi uyumaması sürekli kucak istemesi.....bende erken çıkarmışım ama yinede kuzenim karı koca diş hekimi aradım sordum erken çıkmanın bi sakıncası olurmu die yok tamamen genetik dediler ve sabah ve gece yatarken temiz bi tülbent tarzı bezle kaynamış suyla silmemi önerdiler özellikle dişi çıksada çıkmasada demir ilacından sonra su ver dediler dişlerde leke yapıormuş. ayyy çok garip bi duyguymuş testere gibi. ama anlamıştım çıkacağınıda bu kadar çabuk beklemiodum canavara dönüşmüştü yavrum heryeri ısırıodu.sizle paylaşayım dedim yatmadanmaşallah benim kuzuma.
Durucmm masallah ya..ilk dis hberi senden geldi...
Bu dediklerini benim sıpam da yapıyor. Ağzının çeşmesi açık..emmek istemiyor. Her şeyi ısırıyor en çok da çenemi! Olabilir mi acep???Hayırlısı.. Bu sırada sanırım topiğin ilk dişi çıktısaol teyzesi aminnn darısı sizlere bende 3 aylıkken çıkarmışım yeğenimde 4 aylıkken çıkardı bizde genetikte ben cahilliğimden anlamadım kızımın diş çıkardığını BEKLEBEKLE geldi aklıma hemen onun bebeğide emmeyi reddediyordu acaba dişmi çıkarıo. dünde çeneme yapışıodu kızım nasıl ısırıyodu aslında üzülüyorum belki anlasam yavruma yardımcı olurdum jel filan sürerdim(( doktoruda anlamadı ((
Bu dediklerini benim sıpam da yapıyor. Ağzının çeşmesi açık..emmek istemiyor. Her şeyi ısırıyor en çok da çenemi! Olabilir mi acep???Hayırlısı.. Bu sırada sanırım topiğin ilk dişi çıktı
Tesekkurler cnm :)
Aaa ne yazmıştı eşin cnm ben kaçırmışım :)
kesinlikle cnm son 1 haftadr çeneme yapışıodu bide elini kemiriodu oyuncaklarını kaynatmaktan cnm çıktı özellikle dişlikleri vardı onları kemirip sonra hırslanıp ağlıodu yetmio der gibiayy minicikler ne çekio kuzenim dedi çoğu bebeğin 5-6 ay arası çıkar çokta erken deil ii dedi kızım4 ay 19 günlük nerdeyse 5 aylık yani:) evet sanırım ilk diş:))
Hadi hayırlı olsun canım
Diş buğdayı mı nasıl oluyor bilmiyorum ama ondan yaparsınız artık :)
Kızlar cidden ne yapmaya çalıştığınızı anlamış değilim. Sadece yazılan bir kaç şeyi beğendiğim için taraf tutmuş bulundum. Halbuki kimsenin tarafında değilim. Ayrıca site de taraf mı var yani grup mu var bilmiyordum.
Bazı mesajları beğendiğim için arasta, cucu ve parme beni facebook adreslerinden silmişler. Gülsem mi ağlasam mi bilemedim.
Kimse kimseyi zorla eklemiyor facebook yada diğer yerlere. Ekleme muhabbeti vardı bulduk ekledik birbirimizi.
İyiki kaçırmışsın canım
Sinirlerin gerildiği sırada dalga geçer gibi bi msj " ayy kızzz " filan yazmış
Panter hızıyla değiştirdim hemen
Topikteki karizmani yıktım diye de gülüyor bi de
Canım sanırım onlar benim mesajlarımdı, üzüldüm bu şekilde tavır görmeneben kendi adıma özür dilerim sen ve senin gibi fikir belirttiği için tepki görenlerden, umarım keyfin kaçmamıştır.
Ahhhaaa çok hoşmuş, karizman yıkılmaz senin biizm gözümüzde öyle söyle eşine canım :)
Alıntı
Türk geleneklerinde çocuğun ilk dişi çıktığında yapılan törendir. Bazı yörelerde diş hediği de denir. Törende çocuk yere serilen bir örtü üzerine oturtulur. Toz ve şekerle karıştırılmış buğday başından aşağı serpilir. Önüne makas, Kur'an ve altın konur. Çocuk bu üç nesneden birini seçer. Kur'anı alırsa okuyacaktır, makası alırsa ev hanımı olacaktır (kız çocuklarda), parayı alırsa zengin olacaktır. Misafirlere buğday ikram edilir. Bu tören Midilli Rumlarında da kutlanır.[1]
Vay be , ilgincmis :)
vayy harbi ilginçmiş cnm makası almaz umarım kızım okusun isterim:)))) teşekkür ederim paylaştığın için
CANIM seydi bey izinliydi Çiğdem hanım san aldım randevuyu iyimizde öyle olmuş bende çok memnun kaldım.
Bizimde sünnet derimiz tam açıklıyormuşş ve bunu Çiğdem hanım söyledi şeydi hiçmsöylemedş 4 aydır. Ay büyüyünce daha zor üzülüyorum;(
evet 18 ağustos doğumlu, pazartesiyi bekleyemedi :))
benimkide ufak doğdu 2640gr 49 cmdi...kiloda çok şükür toparladık ama boyu okadar hızlı gitmedi, 61cm
yinede oturma konusunda 18 aralık ı bekleyeyim diyorum, 4 aylık olsun doktora tekrar sorayım bakalım..bu arada kızın çok tatlı maaşallah :))
canım bende ebebek e baktım ama 150tl...sen indirimden falan mı aldın? çok iyiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?