2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm benim üzülme sağlıklı olsunlarda varsın zayıf olsunlar sen bebeğini 5 aylık gibi düşün benim kızımda 7 kilo civarı oda bu ay 18 günde 200 gr falan anca almıştır.sen çoookk fedakar bi annesin örnek annemizsin lütfen kendini üzme.fındıkkurdunda üzülmesin.

oyyy! Maşallah kuzuyaa. Hemde 2 tanee..bak sen zilliye hayırlı uğurlu olsun çok çok elmalar ısırsın darısı bizim yavruşkoların başına :13:

oyyy! Maşallah kuzuyaa. Hemde 2 tanee..bak sen zilliye hayırlı uğurlu olsun çok çok elmalar ısırsın darısı bizim yavruşkoların başına :13:

saol teyzesi aminnn darısı sizlere bende 3 aylıkken çıkarmışım yeğenimde 4 aylıkken çıkardı bizde genetikte ben cahilliğimden anlamadım kızımın diş çıkardığını BEKLEBEKLE geldi aklıma hemen onun bebeğide emmeyi reddediyordu acaba dişmi çıkarıo. dünde çeneme yapışıodu kızım nasıl ısırıyodu aslında üzülüyorum belki anlasam yavruma yardımcı olurdum jel filan sürerdim(( doktoruda anlamadı((

Durucmm masallah ya..ilk dis hberi senden geldi...

Bu dediklerini benim sıpam da yapıyor. Ağzının çeşmesi açık..emmek istemiyor. Her şeyi ısırıyor en çok da çenemi! Olabilir mi acep???Hayırlısı.. Bu sırada sanırım topiğin ilk dişi çıktı

kesinlikle cnm son 1 haftadr çeneme yapışıodu bide elini kemiriodu oyuncaklarını kaynatmaktan cnm çıktı özellikle dişlikleri vardı onları kemirip sonra hırslanıp ağlıodu yetmio der gibi ayy minicikler ne çekio kuzenim dedi çoğu bebeğin 5-6 ay arası çıkar çokta erken deil ii dedi kızım4 ay 19 günlük nerdeyse 5 aylık yani:) evet sanırım ilk diş:))

Kızlar cidden ne yapmaya çalıştığınızı anlamış değilim. Sadece yazılan bir kaç şeyi beğendiğim için taraf tutmuş bulundum. Halbuki kimsenin tarafında değilim. Ayrıca site de taraf mı var yani grup mu var bilmiyordum.

Bazı mesajları beğendiğim için arasta, cucu ve parme beni facebook adreslerinden silmişler. Gülsem mi ağlasam mi bilemedim.
Kimse kimseyi zorla eklemiyor facebook yada diğer yerlere. Ekleme muhabbeti vardı bulduk ekledik birbirimizi.

Hadi hayırlı olsun canım
Diş buğdayı mı nasıl oluyor bilmiyorum ama ondan yaparsınız artık :)

Canım sanırım onlar benim mesajlarımdı, üzüldüm bu şekilde tavır görmene ben kendi adıma özür dilerim sen ve senin gibi fikir belirttiği için tepki görenlerden, umarım keyfin kaçmamıştır.

Ahhhaaa çok hoşmuş, karizman yıkılmaz senin biizm gözümüzde öyle söyle eşine canım :)

Özür dilenecek birşey yok canım :) Ayrıca sadece senin mesajlarında değildi. Myhoney- aybike -suloz bir kaç kişi daha vardı. Kimin ne olduğu anlaşılıyor :) Sadece çocukça davranış. Yani sitede grup olduğunu bilmiyordum :)
Şimdilik iyi geceler herkese

Son düzenleme:
Alıntı

Türk geleneklerinde çocuğun ilk dişi çıktığında yapılan törendir. Bazı yörelerde diş hediği de denir. Törende çocuk yere serilen bir örtü üzerine oturtulur. Toz ve şekerle karıştırılmış buğday başından aşağı serpilir. Önüne makas, Kur'an ve altın konur. Çocuk bu üç nesneden birini seçer. Kur'anı alırsa okuyacaktır, makası alırsa ev hanımı olacaktır (kız çocuklarda), parayı alırsa zengin olacaktır. Misafirlere buğday ikram edilir. Bu tören Midilli Rumlarında da kutlanır.[1]

Vay be , ilgincmis :)

vayy harbi ilginçmiş cnm makası almaz umarım kızım okusun isterim:)))) teşekkür ederim paylaştığın için

Canım bak hakkını yiyemem bize söyledi biz de timuçin bey izinliydi yüzyıldaki doktora götürdük o da dar evet ama en azından 4. Aya kadar bekleyin dedi sonra içimize sinmedi timuçin beye gösterdik sadece darlık olsa beklenebilir ama uzun da aynı zamanda bence yapılmalı ama karar sizin dedi timuçin bey içime çok sindipi için orda yaptırdım yoksa yüzyılda çok daha uygundu. Bir haftada iyileşti bizimki ertesi günde banyosunu yaptırdık şimdi biraz daha büyük anlayacaktır daha hareketli onun dışında bi zorluk olmaz sanırım canım ilk iki gün ağrı kesici fitil kullanıyorsun bide kremi var ben çok korkmuştum ama kolay atlattık çok şükür

Bugün 4 aylık olduk ve doktor kontrolümüz vardı. Bumbo koltuğa oturtabilir miyim diye sordum. artık oturtabilir sorun olmaz dedi. ben oturtmaya başlayacağım :)

sen doktoruna sorabildin mi oturtma konusunu?

ii geceler kızlar nette bi haber okudum norveçte bebek emzik yüzünden ölmüş şok oldum annesi gece uyrken emziğini vermiş sabah çocuk ölü bulunmuş emziğin parçası kopup çocuğun soluk yolunu tıkamış bebek 6 aylıkmış aman diyim dikkat edelim benim bebeğimde kullanıyoo allah muhafaz rabbim tüm evlatlarımızı korususn sizi seviyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…