2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah erkenci kızına canım...

Ak parti zihniyeti sarmış topiği canım boşver salla gitsin biri dama taş atıyo hepsi arkasından gidio... Sende mektuplarını iste :)))

Özellikle silikon emzikler bebeğin dişi çıktıktan sonra önerilmiyor parçalananileceği için dişleri çıktıktan sonra kauçuk emzik öneriliyor birde 20 günden fazla kullanılmamalı emzik yenisi ile değiştirilmeli ben uyuduğunda hep aldım ağzından Yada o çıkarıyordu Allah korusun herkesin yawrusunu ne kadar zordur o aile için

Maşallah kızına hayırlı olsun. Diş buğdayı denilmiş bizde her bebeğe yapılan ve çok sevilen bi gelenektir bende sabırsızlıkla bekliyorum kızımınkinin çıkmasını

Ak parti zihniyeti sarmış topiği canım boşver salla gitsin biri dama taş atıyo hepsi arkasından gidio... Sende mektuplarını iste :)))

Ay ne güldüm sen çok yaşa rabarbaa yaa :)) Hıhı yaşasın akepe. Valla bi bu yakıştırma yapılmamıştı ne iyi geldi

Güncele anca gelebildim. Tartışma işinde ilklerden biriyim ve cezamı yattım çıktım paşalar gibi. Sinirlerime hakim olamamıştım ama keşke olsaymışım.

Ben her iki tarafada şaşırdım. En çokta kendime şaşırdım. Bütün bu yazılanları bende okumuştum ama asla bu tartışmada belirtildiği gibi yorumlamamıştım. Safmışım diyorum.

Arastanın önerisiyle cocopops yedim sütüm arttı gerçekten. Aybikenin önerisiyle poları neden sevmediğimi farkettim. Tabi tamamen kaçmak zor ama azami miktarda dikkat ediyorum. Avm lere hiç o gözle bakmamıştım. Ama baksam ne çıkar kışın başka ne alternatif var ki? Yazın dikkat ederim ama o ayrı. Hiç mi gitmem bence giderim yine ama mecburiyet halinde. Altın emzik banada absürt gelmişti ama hava atmak olarak algılamamıştım. Ne bileyim bu böyle uzar gider tabi hatırlayabiirsem.

Konuya gelelim ben 4. Ay kontrolünde hava nemlendiricisi kullanayım mı dedim doktora sıcak soğuk hangisi dedim. İkiside aynı sürekli kullanım önermiyorum küfe neden olur ama arada açabilirsin dedi. Bilgi olsun diye de buraya söyledim.

Med cim sana üzülme falan demiycem. Burada senin yerinde olsak hepimiz üzülürdük. Ama üzülmeye hakkın olmadığını sende biliyorsun. Şimdi kızıma süt olsun diye uyumam gerek sonra bilahare sana özelden yazıcam. Dayanamadım yinede üzülme be:)

Ay ne güldüm sen çok yaşa rabarbaa yaa :)) Hıhı yaşasın akepe. Valla bi bu yakıştırma yapılmamıştı ne iyi geldi

Sende çok yaşa arasta yaaa :)))) el kadar bebeğe ikoncan yakıştırılması yapılan topikte herşey mübahtır dimi canım :))))) hani yandaş medya nerde dürte uyansınlar hemen zühahshajsgfjkbhgdd )))))))

Sende çok yaşa arasta yaaa :)))) el kadar bebeğe ikoncan yakıştırılması yapılan topikte herşey mübahtır dimi canım :))))) hani yandaş medya nerde dürte uyansınlar hemen zühahshajsgfjkbhgdd )))))))

Canım ikoncanı myhoney yazmıştı hatta ilan etmişti ivynin bebeği için hani siyah beyaz elbiseli o şirin fotoğrafını paylaştığında O muhabbet ordan çıktı yani :)Medya muhabbetine girmeden önce hafızanı yokla biraz :))

Bu akşam yemeğimizi yedikten sonra sofrayı öylece bırakıp kanepeye uzandım. Öyle tatlı uyumuşum ki:) Kalktığımda canım kahve çekti sabahtan 1 fincan daha içmiştim ama dayanamadım içtim ve şimdi uyku gitti haliyle. Sonra topiğe bir bakayım dedim, neler gördüm.

Allah iyiliğinizi versin Olay nerelere bağlanmış! Son derece basit anafikri olan bir konu çok bilinmeyenli denkleme dönmüş. Ne ak zihniyeti kalmış, ne kadınsal kompleks kalmış, ne örtmeniiiim beni silidler tadında şikayet kalmış, kendi ufak bebeklerini damat yapan akrostişler yapan kankaları tarafından sözde çocuk istismarcılığı ile tabir edilen arkadaşların yüzlerine sıçrayanlara yarabbi şükür demediği kalmış, ne hakaret derecesine varan ithamlar kalmış :)) Yok yok yani Gdin başka yerde yapın bu dünüş muhabbetini dedi buranın (sanki)tapulu sahibi ! Ne dersiniz gidip açalım mı ??

Beni anlayıp yorum yapan arakadaşlar için "arkadaşların" tabiri kullanılmış eleştirirken, ama kendisi için haklı bulup bişeyler yazanlara filan özgür düşünce muamelesi yapılmış. Evet bana yapılanlar yandaşlık! sana yapılanlar şahsi fikir. Aynen öyle

Bana katılmayarak fikirlerini beyan eden arkadaşlar da arkadaşım, bana katılıp fikirlerini beyan edenler de arkadaşım. 1 yıldır bulunduğum yerde sırf benim gibi düşünmüyor diye seni tuttular senin arkadaşın demek bana yakışmaz. Bir takım şeyler yazanlara alıntı bile yapmadım hakkıdır yazar dedim. Bir de bana karşı nerdeyse hakaret sayılacak şeylerin altına beğendi ibaresi olan sonra da bana hemşooo diye buram buram samimiyetsizlik kokan insanlara özel hayatımda yer yok benim. Fikrini belirtmiş olsaydın, dur bakalım sen burda yanlışsın diyip diğer arkadaşlarım gibi açık açık belirtseydin daha farklı olurdun nazarımda :)))

Benim herşeye mizahi bir bakışım vardır. Doğuma giderken bile yazdıklarımı hatırlayanlar hatırlar. Burda şuan olanlara da gülüp geçiyorum. Haksızım ya da haklıyım hiç farketmez, bunlar benim düşüncelerimdi, benim rahatsızlıklarımdı. Benim gibi düşünenlere hiç bişeyi zorla yaptırmadım. Buraya zorla yazın demedim. Ama nedense herkes kendi düşüncelerine saygı beklerken, karşıt görüşlere saygı göstermedi:)))) Beni nerdeyse 1 yıldır tanıyan insanların anlamak için hiç çaba sarfetmemesi bende hayal kırıklığı yaratmadı değil. Olsun napalım herkes herşeyi anlayacak diye birşey yok ya :))

Beraber güldüğüm, beraber ağladığım sevgili arkadaşlarım, buna bir veda mesajı gözüyle bakmayın, kapıyı hızlıdan çarparak gitmiyorum çünkü bir alışkanlığım var belki özler girerim birkaç hafta, ay ya da yıl sonra. Şimdilik kafa iznine çıkıyorum diyelim. Bana verdiğniz tüm sıcaklık için teşekkürler.

Not: Ivy kedi gidiyor canım meydan senin

Hoooooooopppp!!!!! Nereye bacım???? Kimse gitmesin lütfen hiçbir yere.hepiniz ayrı ayrı değerli insanlarsınız ve cansınız.hepinizi çok seviyorum

Canimmmmm hayirli olsun cok sevindim:) bizim doktor da kontrol etti ama yok dedi dur bugun yine bakayim:) umarim bundandir bizim de. Masallah yavruna nice dişlere :)

ya arkadaşlar belki daha önce yazılmış olabilir fakat ben bişey sorucam. bebeğim bir kaç haftadır uyanıkken emmiyor sürekli etrafını izliyor anca uyuyacak gb olursa öyle veriyorum zatan bebeğim gündüz bağımsız uyumuyor doğduğundan beri ya kucakta ya da yeni buşumuz hamağı sürekli sallarsak yavaşlayınca ya da kucağumdan yere bırakırsam hemen gözler fal taşı

emerken etrafı izlemekten beslenememe sizde de var mı

evet canım benimki de aynı tarif ettiğin gibi uyku arasında sorun yok gece emiyor ama gündüz emmiyor etrafa bakmaktan ben de çareyi yastıkla bakacağı yönü kapatmakta buldum ancak o zaman çığlık çığlığa da olsa emiyoruz bazen kucakta geze geze emiyoruz gündüzleri ,meraklı keratalar bunlar canım

Evet canım benimki biberon emiyor ama etrafta ilgisini çeken bir şey oldu mu hemen dikkati dağılıyor. Sosyalleştiği için doktorumuz sessiz ve ilgisini dağıtacak şeylerin olmadığı bir ortamda besle dedi

drunun dediğini ben de yapıorum canım sessiz ve ilgisini çekmeyecek bir odam var genelde orada emziriyorum gündüzleri oraya gidince biraz sakinleşiyor haa bazen de fön makinesi açıp öyle emziriyorum :) öyle de sakinleşiyor

emerken etrafı izlemekten beslenememe sizde de var mı

Ben 2 aydir dogru duzgum emziremiyorum. Ilk zamanlar agliyodu son 1 aydir etrafi izlio yani bi kere cekio sonra bakinio ve sikiliyo agliyo vs. Duzelmedi duzelmicekte sanirim iste sadece uyurken oda aynen ben sallayarak uyutuyorum. Ek gidalara gectik onlardabda mizmiz dunden beri artik bende patlama noktasina geldim napcam ne yedircem nasil vercem bilmiyorum. Umarim sizinki bu donemlerde olurmus ztn ole bisidir biz artik astik hic umudum yok.

evet canım bebeği karnında tutamadın esprisini yapan bendim. ama olur olur baksana neler kenarlara not edilmiş. :)

Allah hepimizi güldürsün Ivy. gergin bir ortama espri katayım dedim ama anladığım kadarıyla taraf bellenmişim :) varsın olsun başkalarının düşünceleri ile yaşasaydım bu günlere gelemezdim...

ay bu habere çok sevindim canım ya umarım benim minnoşa da iyi gelir boğum boğum bacakları olurda ısıracak et bulurum

güzel bir konuya değinmişsin canım. demir damlasını benim doktorum da vermiyor. hemogramı yapıldı kızımın ve kan değerleri ii çıktı ve gerek olmadığını söyledi. biz kullanmıyoruz.

savaşma seviş dedilerdi o da zor be bacım bir şekilde yoluna sokacağız zor olacak. ama hayat bir mücadeleden ibaret değil mi zaten

yok canım kendimi suçlamıyorum. ama yine de üzülüyorum. geçecek geçecek inancım tam :)

saol cnm gerçekten çok örnek var ama ateş düştüğü yeri yakar diye bir laf var ya omisal :)

41 kere maşallah canım. topicin ilk dişleri geldi :))

hahaha hemşerim yatıp çıkmış :)) nasıl rahat mıydı bari bir ara temiz çamaşır getirsem mi diye düşündüm üzülmem be hemşom seni mi kırıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…