- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #68.721
kızlarr bugün akşam kızım elimi bi ısırdıııııııı veeeeeeeeeeeeee bennn şoookkk bişey batıo nedir o ağzına bişemi aldı derkeeeennnn alttan prinç gibiiiii 2 tane dişşş maşallah kuzuma demek günlerdir huysuzluğu bundanmışşş emmek istememesi uyumaması sürekli kucak istemesi.....bende erken çıkarmışım ama yinede kuzenim karı koca diş hekimi aradım sordum erken çıkmanın bi sakıncası olurmu die yok tamamen genetik dediler ve sabah ve gece yatarken temiz bi tülbent tarzı bezle kaynamış suyla silmemi önerdiler özellikle dişi çıksada çıkmasada demir ilacından sonra su ver dediler dişlerde leke yapıormuş. ayyy çok garip bi duyguymuş testere gibi. ama anlamıştım çıkacağınıda bu kadar çabuk beklemiodum canavara dönüşmüştü yavrum heryeri ısırıodu.sizle paylaşayım dedim yatmadanmaşallah benim kuzuma.
Özür dilenecek birşey yok canım :) Ayrıca sadece senin mesajlarında değildi. Myhoney- aybike -suloz bir kaç kişi daha vardı. Kimin ne olduğu anlaşılıyor :) Sadece çocukça davranış. Yani sitede grup olduğunu bilmiyordum :)
Şimdilik iyi geceler herkese
ii geceler kızlar nette bi haber okudum norveçte bebek emzik yüzünden ölmüş şok oldum annesi gece uyrken emziğini vermiş sabah çocuk ölü bulunmuş emziğin parçası kopup çocuğun soluk yolunu tıkamış bebek 6 aylıkmış aman diyim dikkat edelim benim bebeğimde kullanıyoo allah muhafaz rabbim tüm evlatlarımızı korususn sizi seviyoruz
kızlarr bugün akşam kızım elimi bi ısırdıııııııı veeeeeeeeeeeeee bennn şoookkk bişey batıo nedir o ağzına bişemi aldı derkeeeennnn alttan prinç gibiiiii 2 tane dişşş maşallah kuzuma demek günlerdir huysuzluğu bundanmışşş emmek istememesi uyumaması sürekli kucak istemesi.....bende erken çıkarmışım ama yinede kuzenim karı koca diş hekimi aradım sordum erken çıkmanın bi sakıncası olurmu die yok tamamen genetik dediler ve sabah ve gece yatarken temiz bi tülbent tarzı bezle kaynamış suyla silmemi önerdiler özellikle dişi çıksada çıkmasada demir ilacından sonra su ver dediler dişlerde leke yapıormuş. ayyy çok garip bi duyguymuş testere gibi. ama anlamıştım çıkacağınıda bu kadar çabuk beklemiodum canavara dönüşmüştü yavrum heryeri ısırıodu.sizle paylaşayım dedim yatmadanmaşallah benim kuzuma.
Ak parti zihniyeti sarmış topiği canım boşver salla gitsin biri dama taş atıyo hepsi arkasından gidio... Sende mektuplarını iste :)))
Arastanın önerisiyle cocopops yedim sütüm arttı gerçekten.
İşe yaramasına çok sevindim. Yaradığını görür görmez koştum buraya yazdım herkes faydalansın diye. Gani gani sütleriniz olsun hepinizin.
Ay ne güldüm sen çok yaşa rabarbaa yaa :)) Hıhı yaşasın akepe. Valla bi bu yakıştırma yapılmamıştı ne iyi geldi
Sende çok yaşa arasta yaaa :)))) el kadar bebeğe ikoncan yakıştırılması yapılan topikte herşey mübahtır dimi canım :))))) hani yandaş medya nerde dürte uyansınlar hemen zühahshajsgfjkbhgdd)))))))
saol teyzesi aminnn darısı sizlere bende 3 aylıkken çıkarmışım yeğenimde 4 aylıkken çıkardı bizde genetikte ben cahilliğimden anlamadım kızımın diş çıkardığını BEKLEBEKLE geldi aklıma hemen onun bebeğide emmeyi reddediyordu acaba dişmi çıkarıo. dünde çeneme yapışıodu kızım nasıl ısırıyodu aslında üzülüyorum belki anlasam yavruma yardımcı olurdum jel filan sürerdim(( doktoruda anlamadı ((
Evet canım benimki biberon emiyor ama etrafta ilgisini çeken bir şey oldu mu hemen dikkati dağılıyor. Sosyalleştiği için doktorumuz sessiz ve ilgisini dağıtacak şeylerin olmadığı bir ortamda besle dediemerken etrafı izlemekten beslenememe sizde de var mı
emerken etrafı izlemekten beslenememe sizde de var mı
Evet canım benimki biberon emiyor ama etrafta ilgisini çeken bir şey oldu mu hemen dikkati dağılıyor. Sosyalleştiği için doktorumuz sessiz ve ilgisini dağıtacak şeylerin olmadığı bir ortamda besle dedi
emerken etrafı izlemekten beslenememe sizde de var mı
lepistesscim ya ben de yazacaktım bu konuda ama sen tam benim yazmak istediklerimi yazmışsın o yüzden direk alıntıladım.
bence de herkes istediğini yazmakta özgür olmalı, birbirimizi yargılamayalım, ben de hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum, bugüne kadar da kimsenin burada yazdığı birşeyden rahatsız olmadım,
eğer olay sen bunu demiştine dönerse burada hiç birşey paylaşamayız, hera örneğinde olduğu gibi, kız iyiki derdini paylaştı biizmle, sonra birisi kalktı ona ne dedi ki çok ayıp.
medcezircim yalnız senin söylediğine de koptum birisi kalkıp 40 hafta bebeğini karnında tutamadın der bana demişsinya alemsin cidden çok güldüm canım ya.
bence de paylaşalım paylaştıkça mutlu olalım
Bende aynı şekilde dusunuyorum ve her birinizi tamamen iyi niyetimle empati yaparak okuyorum. Belirtme gereği hissettim.
Med cim, bende guldum o yazına eklemek istedim :) çok gergin bir anımda gulumsettin, Allahda seni guldursun diyeyim :)
önceliklee çok çok geçmiş olsun canımm...
similac çoook iyi bir mama. benimm yeğenim e hep similac verd,k diğer mamalara göre fiyatı biraz pahalıydıı ama anne sütüne en yakın demişlerdii bizdee anne sütü zaten yok bari iyi bir mama içsinn dedikk ve similacla büyüttük. şimdi 12 yaşında bir tosuncukkk.. ve inann çokk yaramıştı o mama.. çok iyi bir mama.. bence size de çok iyi gelecekk.. çok yağlıydı biizm kullandığımız similac mama, yeğenimde şimdi biraz tombik yaa acaba diyoruzz similactan mı olduu.. düşün yanii o derecee. size de çokk iyi gelecek eminimm ben..
Kızlar daha önce yaZmışmıydım tam hatırlamıyorum ama konusu geçmişken yazayım dedim. Doktorumuz ( Kaan'ı rutin kontrollere götürdüğüm doktor hanım:)) ) 4. Ay aşılarına gittiğinde sağlık ocağı demir ilacı vericek sana kilosuna göre bi damla söyleyecekler ancak yapılan araştırmalar demir ilacının faydası konusunda kesinleşmiş değil demir damlası kullanan ve kullanmayan iki çocukta yapılan kan sayımında bir fark görülmedi ayrıca bütün demir damlalarında paraben var parabensiz yapılanı yok sonuç olarak ağır metal bebeğin vücuduna böyle bir maddeyi gerekliliği kanıtlanmadan vermek bana uygun gelmiyor ama sen illaki vericem diosan günde 4 damla ver kilosuna göre verme dedi zaten 9. Ayda kan tahlili yapacağız eğer kan değerleri düşük olursa o zaman başlarız geç kalmış sayılmayız ve vakti geldiğinde kıymasını pekmezini düzenli yerse kansızlık olacağını düşünmüyorum dedi ben bu sebeple kullanmayacağım sizleri de bilgilendirmek istedim
Medciğim, seni öyle iyi anlıyorum ki , sana benimde bir tanıdığım Şu ayda şu kadar kilo vb seyler söylemenin de hiç bir faydası yok biliyorum . Çünkü gözün başka bebekleri deiil sadece kendi yavrunu görüyor. Kendin suçlu hissetme lütfen senin kızın az kilo alıyor diye.
Ben kilo verdiği zamanlarda deli gibi kendimi suçladım hamilelikte yaptığım herşeyi sorguladıım kendimden anneliğimden nefret ettim ama sorunu yine ben buldum ve bununriçin savaşıyorum. Sen de çok konuda savaş verdin ve yoruldun anlıyorum ama Allah beterinden korusun .
Öyle canım , aslında 3 ay ücretsiz almıştım yasal olarak hakkım var , ama 1 ay icin tartışmayacağım artık , hayırlısı olsun
Gece çocuklar uyuduktan sonra rahat okuyabiliyorum topigi, eşimde onu kıskanıyor , cok vakit geciriyormusum burda . o gün saçma sapan biseyler yazdı telf elimden alıp , msj düzenleme seçeneği ile değiştirdim hemen, o da bir baska cocuk iste
Bu ara benden saçma msj lar gelirse kaale almayın , ha baskılar beni yıldırmayacak o ayrı
Canım üzülme lütfen , biliyorum elde degil ama en önemlisi saglıklı olmaları , ayrıca kendini suçlama , bazı seyleri değiştiremiyoruz tamamen cocukların yapısıyla alakalı
Canım geçmiş olsun. 4. aydan sonra kilo alımı yavaşlıyormuş,bi makalede okumuştum. Senin stresini lokum yavrun hissediyor annesi..Şimdi herkes sana bişiler yazmış okudum ama..Senin durumunda olan bir çok tanıdığım var. Bi örnek vermek istiyorum sana..Amcamın oğlu 2kg civarında doğdu.Annenin meme ucu içe dönük olduğundan neredeyse hiç anne sütü alamadı.Annem bi 20 gün kadar emzirmiş.Hep mamayla büyüdü.3-4 ayına kadar neredeyse hiiç kilo almadı.En fazla 3kg olmuştur.Bağırsaklarında sorun olduğundan yediği her şey aynen çıkıyordu neredeyse..doktor doktor gezdiler. Envai çeşit mama kullandılar.1 yaşına kadar öyle böyle geçti zaman..Sonra o çocuk bi büyüdüüüü...Şuanda 1.90 iri yarı 24 yaşında delikanlı. Demem o ki elinden geleni yap gerisini zamana bırak.Şükürki turp gibi maşallah.
Güncele anca gelebildim. Tartışma işinde ilklerden biriyim ve cezamı yattım çıktım paşalar gibi. Sinirlerime hakim olamamıştım ama keşke olsaymışım.
Ben her iki tarafada şaşırdım. En çokta kendime şaşırdım. Bütün bu yazılanları bende okumuştum ama asla bu tartışmada belirtildiği gibi yorumlamamıştım. Safmışım diyorum.
Arastanın önerisiyle cocopops yedim sütüm arttı gerçekten. Aybikenin önerisiyle poları neden sevmediğimi farkettim. Tabi tamamen kaçmak zor ama azami miktarda dikkat ediyorum. Avm lere hiç o gözle bakmamıştım. Ama baksam ne çıkar kışın başka ne alternatif var ki? Yazın dikkat ederim ama o ayrı. Hiç mi gitmem bence giderim yine ama mecburiyet halinde. Altın emzik banada absürt gelmişti ama hava atmak olarak algılamamıştım. Ne bileyim bu böyle uzar gider tabi hatırlayabiirsem.
Konuya gelelim ben 4. Ay kontrolünde hava nemlendiricisi kullanayım mı dedim doktora sıcak soğuk hangisi dedim. İkiside aynı sürekli kullanım önermiyorum küfe neden olur ama arada açabilirsin dedi. Bilgi olsun diye de buraya söyledim.
Med cim sana üzülme falan demiycem. Burada senin yerinde olsak hepimiz üzülürdük. Ama üzülmeye hakkın olmadığını sende biliyorsun. Şimdi kızıma süt olsun diye uyumam gerek sonra bilahare sana özelden yazıcam. Dayanamadım yinede üzülme be:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?