2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canimmmmm hayirli olsun cok sevindim:) bizim doktor da kontrol etti ama yok dedi dur bugun yine bakayim:) umarim bundandir bizim de. Masallah yavruna nice dişlere :)

saol cnm bizimde doktor sözde 2 gün önce kontrol etmişti keşke anlasaydıda yavrumu rahatlatacak bişeler yapabilseydim bende.inşallah seninkide ondaandır.
Maşallah erkenci kızına canım...

Maşallah kızına hayırlı olsun. Diş buğdayı denilmiş bizde her bebeğe yapılan ve çok sevilen bi gelenektir bende sabırsızlıkla bekliyorum kızımınkinin çıkmasını

Ben o 2 tomurcuğu yerim Maşallah İkra kızıma :))

teşekkür ederizz teyzeleri hepinize darısı sizin bebişlerinize inşallah...

teşekkür ederiz teyzesi darısı senin minnoşun başına inşallah:)

yaa arastada gitmesin kimsede gitmesin nie böle oldu bu topik yaa nazar değdi valla cnm çok sıkılıo girmek bile gelmio içimden lütfenbi daha tartışma olmasınnn kim napıosa yapsın yine gülelim eğlenelim

Chefmerhaba canım,
2009 ocak annelrinden hatırlıyorum seni. Yazmasam da sessiz sessiz uuzu süre takip ettim.
Selam vereyimdedim kızın nasıl? Asu muydu ismi tam hatırlayamadım kusurabakma.
Görüşmek üzere.

Öğretmenim nsıl oldu pipişiniz, iyileşti mi kuzu??

Evet canım benimki biberon emiyor ama etrafta ilgisini çeken bir şey oldu mu hemen dikkati dağılıyor. Sosyalleştiği için doktorumuz sessiz ve ilgisini dağıtacak şeylerin olmadığı bir ortamda besle dedi

kızlar cevaplar için teşekkürler umarım kısa zamanda emeip sonra etrafı izlemeye devam ederler

Açık açık itiraf edeyim senin yaptığınınyarısını yapamazdım. 6 ay dilekolay gece gündüz süt sağıp veriyorsun yavruna.
Kilo için canını sıkma. Yesin diye bebeğini zorlama sakın. Ben büyük oğlumu çok zorladım. Öyle çok pişmanım ki.
Parklar bahçeler balkonlar ooo mutfak lavabosunun içine koyar yıkaya yıkaya yemek yedirirdim. E noldu ne o istediğim gibi kilo aldı. Ne o mutlu oldune ben.

hatırladığın için tşk ederim canım arkadaşım iyileşme sürecinde bayağı toparlandı artık banyomuzu da yaptık dün akşam darısı düğününe askerliğine inş :)

kızlar bu arada hamileyken ellerde uyuşukluk el parmaklarında ağrı hissedenler hala özellikle gece uyuşma varsa bileğiniz ağrıyorsa ihmal etmeyin geçen hafta dr gittim emg çektiler sağ elimde ileri düzeyde solda orta düzeyde sinir sıkışmssı varmış sağ bilekten iğne yaptılar bir ay sonra sol bilekten yapılacak üç ay sonra sağdan kesin ameliyat dedi. bebeği pek kucaklama artar dedi bu mümkün olmayan bir şey

Teşekkür ederim canım ama bence sen de yapardın. Benim şartlarımda olsaydın. Düşünsene elinde emmeyi bilmeyen refleksi bile gelişmemiş bir bebek var ve sadece sana muhtaç. Emin ol o şartlarda olsan sen de bir dakka düşünmezdin.

Bu yeme işini zorlama diyen çok var ters tepiyormuş ama annelik çocuğuna bir kaşık daha yedirebilmek değil mi :)))

doğru söylüyorsunuz bizler hiç yapmayız dediğimiz şeyleri bile şu an yapıyoruz herşey bebeklerimiz için umarım herşey kısa zamanda dilediğiniz gb olur

bizde dün kontroldeydik... öncesinde demir konusunu araştırmıştım ve çok da istemiyordum kullanmaya başlayalım
Doktor Bey benimle tamamen hemfikir çıktı ve senin anlattıklarından bahsetti banada. şuan için kullanmaya gerek yok, ileriki aylarda gerek görürsek kan sayımı yapar o oranda veririz dedi
okadar rahatladım ki :) tıp falan okumadım ama anne duygularım bukadar ağır bir metali yavruna dışardan verme diyordu

Evet kesinlikle oyle bir kasik fazla yesin diye yapmadigim sey kalmadi burdada yapmam dedigim bircok seyi yapacagima eminim. Ama nolur ya zorlamadan yese o agzini kilitlemese, zorla yedirdiklerimi geri cikarmasa, istekli bi sekilde emse.... suan boyle olmasi ilerleyen donemlerde de istahsiz olacagini mi gosteriyo acaba ya?hani bi umut acaba diyebilir miyiz?

öğretmen arkadaşlara sormak istiyorum bende 30 gün heyet raporu aldım raporum tatilden önce bitecek yeni yıl geldiği için alacağım yeni rapor yıllık rapor hakkkını kullanmadan direk heyet olabilir mi çünkü geçek bir rahatsızlığım var

Beğendiğim mesajları çıkardım aslında böyle bir şeye girmek istemiyordum . Olan oldu ben topladım mesajları okumak için sizlerde okuyun hangi mesajda hakaret sayılacak mesajları ben göremedim. Samimiyetsizmişim ya .

Günaydın kızlar.

Eki Görüntüle 901077 Eki Görüntüle 901078 Eki Görüntüle 901079

Kızlar gecmisi okuyacağım alakasız ama face de gördüm çok güldüm , sizede göstereyim dedim

Kelimesi kelimesine beni anlatmissin 20kasimdan beri mucadele halindeyim. Mama veriyorum hem de kasikla heryere dokuluyor sut sagip veriyorum sut dokuluyor sinirim bozuluyor. Kac cc mama icmedi de attim ben bilmiyorum bile.. Ama benim umudum var emzirmek en buyuk kolaylik cunku. Umarim duzelirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…