2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar yavrularınız için aldığınız kitapların adlarını söyler misin ? Netten sipariş vereceğim inşallah bulunuyordur nette aldıklarınız.
 

cevap için teşekkürler aynen bizde de maddi zorluklar var kredi ödüyoruz ayrıca öğrenim kredilerimiz var fakat bebeğim için katlanıcam kendime hiç bir kıyafet falan almayı düşünmüyorum çalışana kadar bazı şeylerden kısıcam fedakarlık yapıcam çünkü köyde çalışıyorum öğle arası falan süt izni için gelmem zor
 

bu demir konusunda ben de aynı fikirdeydim saolsun doktorum da benle aynı fikirde çıktı. biz de kullanmıyoruz. hemogramına göre çok iyi. yani neden ekstra bir yükleme yapayım ki.


ben de kara kara düşünüp sonra da rahatlıyorum özellikle burda arkadaşlarımın desteği çok iyi geliyor. en başından beri bana destek oluyorlar. canlarım.

Bu arada kusura bakmayın kızlar böyle bir şey yapmak zorunda kaldığım için.

Günaydın :)
canım sana da günaydın. ama rica ediyorum üzme kendini. herkes herkesle anlaşmak zorunda değil. bunu kendine dert etme bence. okiş??


tatlım çok güzel bilgiler vermişsin. doktor bize yumurta beyazı yasak dedi 1 yaşa kadar sarısı yazmışsın. ikileme düştüm şimdi??
 
Son düzenleme:

Üzmüyorum canım sadece cvp verme hakkım doğmuş o yüzden bende mesajları alıntılamak zorunda kaldım yani kapanan olayı yeniden ortaya çıkarmak zorunda kaldığım için özür diledim.

Elif'im ne yapıyor ? ( Söyledim mi bilmiyorum ama kızımın göbek adı Elif ve Elifler çok yaramaz olurmuş yandık :) )
 
barış kuzu ile ece kuzuyu best model of the world e katarız zayıf zayıf takılırlar artık napalım :) bu arada şunu da belirtmeden geçemeyeceğim senden çok pozitif enerji alıyorum. iyiki varsın!!
 

canım yaşanan münakaşa herkes için üzücü. keşke olmasa idi. olanla ölene çare yok demişler. ama mimiklerin olmadığı bir ortamda birbirimizi yanlış anlamamız çok doğal. ilk defa karşılaşmıyorum bu durumla. ama süloz, cucu, arasta, parme, ivy ve adını anamadıklarım forumdan uzaklaşırlarsa da üzülürüm açıkçası. herbiri ayrı bir renk benim için.

elifçe iki seksen uyuyor anası da forumda cirit atıyor anam yaramaz deme daha şimdiden kök söktürüyor bana ayaklandı mı işimiz var desene
 
Oyy maşallah CNm darısı bizimkilere ağrısıZ şekilde inş :)
Olay taraf meselesi değil tutarsızlık aşağıda zaten beğendiğin alıntıların herşeyi açıklıyo
Ak parti zihniyeti sarmış topiği canım boşver salla gitsin biri dama taş atıyo hepsi arkasından gidio... Sende mektuplarını iste :)))
Sen kimisinde benim zihniyetimi sorguluyorsun dur bakalım
Sende çok yaşa arasta yaaa :)))) el kadar bebeğe ikoncan yakıştırılması yapılan topikte herşey mübahtır dimi canım :))))) hani yandaş medya nerde dürte uyansınlar hemen zühahshajsgfjkbhgdd )))))))
O ikoncan dediğiniz idoşa bayılıyodunuz noldu şimdi hepiniz talip olduğunda şakaydıda bizim geyiklerimiz niye bukadar dokundu ...
Yandaş medya falan noluyoruz ya . Benim ne düşündüğüm be paylaştığım ortada bunuda kimseden akıl alarak yapmıyorum 30 yaşımda çok şükür kendi fikirlerimi dile getiricek düZeydeyim ama sen hangi vasıfla bize bu yakıştırmayı yapıyosun dürtseydin falan çirkinleşmeyelim lütfen

Yukardada belirttiğim gibi sen zaten kendi elinle sergilemişsin beğenilerini :) Durumun ne olduğunu hala anlamamış olmanda içler acısı
 

Evet olanla ölene çare yok.

Hemde çok işimiz var :) Dur kızım yapma kızım.

Trt-1 de dadı programı var hiç izledin mi bilmiyorum dün akşam vardı üçüz kardeşlerdi biri kız ikisi erkek.Anne çocukları yemek yemeyince onları korkutuyor doktora götürüceğim , dişçi gelip alacak seni filan gibi dadı bunun yanlış olduğunu söyledi. Aklıma bizimkiler geldi kesin bizde öyle yaparız dedim. Sonra izleyince zorlamayacağım dedim bende ne kadar yerse o kadar yesin ve ne isterse onu yesin dedim
 
bu arada deminki mesajı 50 kere yazdım yazdım telefon kapandı en son tekrar yazdığımda da eksikler kalmis. yazmasam olmaz şimdi tek taraflı gibi olacak çünkü

parmenin de kötü niyetli olmadığını düşünüyorum o da yanlış yerlere gidebilecek şeyler konusunda uyarmak istemiş aslında
 

Ben uzatmak istemiyorum arkadaşım. Tamam ben tutarsızım ve samimiyetsizim. Ayrıca okuyup beğenler bir şey bulmuyor bir sen buluyorsun ne tuhaf.

Asıl sizin çocuk gibi facebook dan vs den silmeniz içler acısı çocuk gibisiniz. :)
 
Son düzenleme:

Görüşlerini samimi bulmadığım biriyle arkadaşlığını sürdürmem hem çocukça hem tutarsız olur
 
Slm kızlar.
Ya bişi soracam kızımın yatağı içine yatak koruyucu almak istiyorum ben uyku seti olarak almadım nevresim yorgan ayrı aldım şimdi dümdüz beyaz alıyım her nevresimde kullanırım diorum çnk kızım hep başını vuruo sabahları ya da eller hep parmaklıklarda :s ikea da var ama uzak almaya gidemiyorum nerden bulabilirim başka acaba?
 

Ikea'nın internet sitesinden alsan canım. Madem orada var beğenmişsin.
 

Cucu canim yanlissin, ikoncan yakistirmasi ida'ya yapilmadi, ivynin kizina kiyafetlerini gorunce yapilmisti.
 

Ya gercekten cok sıkıcı bir durum ben kasik mamasi veriyorum cunku bizimkide biberon almiyor en azindan 6 ayi tamamlasak diorum. Bu arada son 2 haftadir geceleri saat basi emmeye kalkiyor. Gunduzlerin acisini cikartiyor heralde ama benimde pertim cikiyor.
 
çok teşekkür ederim napıcaksın bebişe kim bakıcak ben başlamıcam hazirana kadar ücretsiz izin almayı düşünüyorum artık seminerlere gideriz bebişle

off hepimizde aynı dert bnde raporluyum önümüzdeki hafta bi ay heyet alıcam inş. 2.dönem napcaz bakalım:26::26:

Aybikecim verdiğin detaylı bilgiler için teşekkürler...

doktor açısından oldukça şanslısın cnm, yumurta sarısı mı bunu bilmiyordum ben tattırmıştım Furkan a bz erken başladık ya bnm oğlan herşeyden tadıyo napim bz ymk yerken kahvaltıdayken o da bebek arabasında masada şapırdayıp duruyo çay kaşığının ucuyla ymklerin suyundan bile veriyorum ben

kulak kirinin dışına çıkanlarını ben pamukla alıyodum banyodan sonra dışta diye..

bnm oğlumda koca kafa,içimizi ferahlattın yine.. ben sizler gibi rutin kontrole götürmüyorum düzenli aile hekimi aylık ölçüm aşı için görüyor o kdr. bi kez götürdük hırlıyo die bide kakası yeşil diye çocukçuya o kadar.
 

Bukadar ki benzer olur:) beni az cok takip eden herkes bilir benim kiz da biberon almiyor ve bildigimiz aptamil 1'i kasikla veriyorum ben. Heryere dokuluyo tabii. Arda bi muhallebi de yapiyorum. Geceleri bazen cidden saat basi uyaniyor hatta dalamiyor 1saat yatir kaldir yapiyorum resmen miz miz miz... Ama bana bir gulumsuyor hepsi geciyor cani sagolsun yavrumun:)
 
aman Allah'ımmm! sabah sabah bunu okumak içimi kararttı. Allah'ım sen yavrularımızı koruuu
Bu arada kusura bakmayın kızlar böyle bir şey yapmak zorunda kaldığım için.

Günaydın :)
Çook güldüm harikasın yaa
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…