2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun. Çalışıyorken bilgisayar başında olduğum için uyuşmalar oluyordu. Hamileyken de oldu ama geçti şükür.
Seninki dahileri boyutta demkki.

15 günde 50 gram almış bizimki. Onuda az önce çıkarttı herhalde:))) nerde benim çorba tencerem, bebe kaşıklarım :))

İkea internetten satış yapıyor.
English home e bakabilirsin. Oranında tarzı düz renkler.

Ama masallah senin kiz tosbik bildigim kdariyla bizde citipiti tayfasindaniz. :)) ama allaha sukur saglikli, hareketli mutluyuz cok sukur. Onemli olan onlar tabi guluslerine kurban :)))

Sende çok yaşa arasta yaaa :)))) el kadar bebeğe ikoncan yakıştırılması yapılan topikte herşey mübahtır dimi canım :))))) hani yandaş medya nerde dürte uyansınlar hemen zühahshajsgfjkbhgdd )))))))

Ben burada ida yi kast ettigini dusunmemistim oyuzden bisey demedim ama sen isim veince soyleyeyim dedim. Eger rabarba gizli oznede idayi kast ettiyse o da yanlis:) ama sen direk isim soyledigin icin dipnot dustum.

Aman benim bu tartismada yerim yok sadece detay verdim:) benim tek derdim kizimin emmemesi, onda da ortak dert olanlar disinda pek ilgilenen yok zten :)

Ama masallah senin kiz tosbik bildigim kdariyla bizde citipiti tayfasindaniz. :)) ama allaha sukur saglikli, hareketli mutluyuz cok sukur. Onemli olan onlar tabi guluslerine kurban :)))

Valla buzamana kadar emdi emdi aldi kiloyu simdi emmiyor uyanikken kilosu da durdu resmen, ama sabrediyorum aylik olarak bakicam gelisimine. Aman saglikli olsun da gerisi bos. Ben bira yoruluyorum deliriyorum basim agriyor okadar:)

Canım merhaba..Kipada da var krem renkte üstü ayıcıklı ben almıştımm..

Beş aylık olduk biz:)
Rota aşımızı olduk.
Biraz havalandık geldik.
Su gibi geçilyor beş ay olmuş bile. Hiç bişey anlamadımm.
Hemşireler bir tuhaftı bugun. 15 gün önce dr tarttı diye tarmıyorlarıdı zorla tarttırdımm. hastalık geçirdi toparladımı diye merak etmiştim. Neyse 50 gr almış. Çok şükür.

canım yumurta sarısı diye yazmış kağıda, bende o yüzden annemi arayıp sordum. çünkü yeğenim 2,5 yaşında hep söylüyorum ya..ona annem baktı ve çok iyi bir doktoru vardı. akşam bana ek gıda konusunu uzun uzun anlattı saolsun. o doktor beyazı demiş, bizimki belkide o dakika aynı anda başka hastayla ilgilendiği için ters yazdı. ama annem biz 1 yaşına kadar beyaz da sarıda yedirmedik dedi

Maşallah size
İyileşti dimi canım oğluşun ?

Kizlar bebişleriniz kendi yüzlerini çizdikleri zaman o kizarikliga bisey sürüyor musunuz?
Baya uzun bir cizigimiz oldu şu an.

İnternete bak canim mutlaka bulursun
Bizimki park yatak için. Markası papetto'ymuş.

Yatir kaldir yöntemini nasil uyguluyosun işe yariyor mu?

Bizimde çok derin ve uzun bir çiziğimiz vardı ama ben birşey sürmedim canım geçti izi bile kalmadı.

canım bizdede yüz çizik dolu
günlük nemlendiriciis dışında yüzüne bişey sürmüyorum ama çok abartıp derin çizdiyse madecassol var hücre yenileyici onu kullanıyorum

Ben de anne sütü sürüyorum..Belki ondan belki de kendiliğinden geçiyor çabucak.Şimdi benim yüzümde de var yaramaz oğlum benimkini de çizdi..

Son düzenleme:
Gece gecmisi okuma şansına sahip oldum . O nedenle imkan olan en kisa süre icinde bunları yazmayı bir mecburiyet olarak gordum ..

Eleştiri nedir ?
Bir kisi ya da konuyu dogru ve yanlışlarını göstermek amacı ile yazılan kisa yazılır .

Yazdığım yazı hic bir hakareti içermeyen sadece süregelen postların üzerimde bıraktığı intibayı anlatmaya yönelik bunu örneklerle pekiştiren bir yazıydi. Kısaca buna eleştiri diyoruz . Neyseki bunu anlayabilen insanlar da oldu .

Elestri yapılan konularda ki unsurları savunmak tabi ki yapılacak kiminiz haksız oldugumu düşünecek hatta ne gerek vardı diyecektiniz nitekim de oldu . Bunlara hic bir itirazim yok dusunce ozgurlugu ve beraberinde tırnak icinde tartışma denir . Eleştiri ve tartışma sizlerin de savunmuş olduğunuz .modern hayatın ve entellektuel .cevrenin getirdiği unsurlardir. eleştiri unsurlarını savunmak ile eleştiriyi kabul edememek farklı seylerdir..

Gelelim savunma yapılan unsurlara ;

Eleştiri yapan kisiye sizin geldiginiz mahalle , ucuz edebiyat , kadınlık kaprisleri .gibi kelimlerile karşılık vermek nasil bir modernitedir??
Ve nasil mazur görülebilir .

Daha once burada defalarca defalarca pek cok kisinin saka ile dünür olcam yarısı nasil cocuk istismarı ile iliskilendirilebilir ve kimse bununla ilgili tek bir şey söylemez . Rabarbaa sanırım sen de inci icin yazmıştın ama biz uzatmamistik . Neyse sana sonra tekrar deginicem.

Ayrıca ida ve incinin resimlerini beğendikten sonra idi sanıyorum yanlış hatırlıyor olabilirim burayı arasta ve ben uzun zamandır yazı yazan ivy yi merak edip resim istemiştik . O da bizi kırmayıp resimlerini göndermişti. Simdi bı tartismanın üstüne gelip sizden ısrarla resim isteyen biri olursa göndermeyin ben yaptım o hatayı diyip bu kisiler sizi ozel hayatta size ulasip rencide edebilir hırsızlık yapabilir gibi ithamlarda bulunup ben bunla sizi kastetmedim kadin kıskançlığı diyince kastedilenin bizim olmadigi lafina kim inanır . Ve bu konu nasil kabul edilebilir begenilebilir . İvy ama artık bu da fazla oldu diye kimse düşünmez mı ???

Daha once sevimli mi sevimli ivy nin kizina My honey ikoncan demişti ve ivy bunu buyuk bir memnuniyet ile kabul etmişti. (Bence hic bir sorun yok bunla ilgili ). Simdi ida icin ikoncan ibaresi yazım niyetinin ne olduğu asikar bir sekilde kullanılır. (Annesi ida icin kokos oldu bu kiz demişti)

AKP zihniyeti yandaş medya gibi ifadeler komik olmaktan öte tam bir trajedidir . Ne yani bende o zaman imamın ordusu benzetmesini kullansam cok mü hoş olur . Yapılan siyasetin ne derece çirkin olduğu zaten günlerdir ortadadır hırsızlık haberleri ile çalkalanan medya var iken söylenen laflara bu konuda da hatta belki en cok bu konuda dikkat edilmelidir ..

tüm bunların üstüne kotu dileklerini ileten bayana sadece saglik konusu değil bebeği ile ilgili her türlü olumsuzlukları tenzih ederek kotu dileklerimi iletmeyi bir borç bilirim

Geri kalan herkese sevgiler ...

Valla aliyorum koluma yatakodasinda bikac tur atiyorum o ara ee yapiyo miz miz yapiyo sonra susunca koyuyorum, 2dk sonra bi daha.. Donguye giriyo dun saat 4ten 5ekadar yaptim beynim dondu. Ben uyutma amacli yapiyorum gece emzirdikten sonra yapiyorum yoksa uyutmak icin bir teknik uygulama csaretim yok:) pusetine koyuyorum evde dolasiyorum, esnemeye basliyo zaten sonra sol ayagini pusetten asagi sarkitiyo o cok komik, ayak sarktigi an hahhhh diyorum uyuyacak :)))) sonra 1saatlik sallama, derin uykuya daldirma operasyonumuz basliyo aksamlari, sonra yatak. Bende de hal kalmiyo.

Canim buarada aklima bugun seninke ilgili bisey geldi, sizin ev 65m2 filan demistin dimi? Bizimki de 85m2 de:)) barisin odayi nasil yaptin sadece ytak alip yatakodasina mi koydun? Bn oyle yaptim da yakin zamanda yataga sigmayacak simdiden kollar carpiyo uyurken, ozaman napcam kara kara dusunuyom.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…