- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #68.801
Cucu canim yanlissin, ikoncan yakistirmasi ida'ya yapilmadi, ivynin kizina kiyafetlerini gorunce yapilmisti.
kızlar bu arada hamileyken ellerde uyuşukluk el parmaklarında ağrı hissedenler hala özellikle gece uyuşma varsa bileğiniz ağrıyorsa ihmal etmeyin geçen hafta dr gittim emg çektiler sağ elimde ileri düzeyde solda orta düzeyde sinir sıkışmssı varmış sağ bilekten iğne yaptılar bir ay sonra sol bilekten yapılacak üç ay sonra sağdan kesin ameliyat dedi. bebeği pek kucaklama artar dedi bu mümkün olmayan bir şey
Teşekkür ederim canım ama bence sen de yapardın. Benim şartlarımda olsaydın. Düşünsene elinde emmeyi bilmeyen refleksi bile gelişmemiş bir bebek var ve sadece sana muhtaç. Emin ol o şartlarda olsan sen de bir dakka düşünmezdin.
Bu yeme işini zorlama diyen çok var ters tepiyormuş ama annelik çocuğuna bir kaşık daha yedirebilmek değil mi :)))
Slm kızlar.
Ya bişi soracam kızımın yatağı içine yatak koruyucu almak istiyorum ben uyku seti olarak almadım nevresim yorgan ayrı aldım şimdi dümdüz beyaz alıyım her nevresimde kullanırım diorum çnk kızım hep başını vuruo sabahları ya da eller hep parmaklıklarda :s ikea da var ama uzak almaya gidemiyorum nerden bulabilirim başka acaba?
Bukadar ki benzer olur:) beni az cok takip eden herkes bilir benim kiz da biberon almiyor ve bildigimiz aptamil 1'i kasikla veriyorum ben. Heryere dokuluyo tabii. Arda bi muhallebi de yapiyorum. Geceleri bazen cidden saat basi uyaniyor hatta dalamiyor 1saat yatir kaldir yapiyorum resmen miz miz miz... Ama bana bir gulumsuyor hepsi geciyor cani sagolsun yavrumun:)
Sende çok yaşa arasta yaaa :)))) el kadar bebeğe ikoncan yakıştırılması yapılan topikte herşey mübahtır dimi canım :))))) hani yandaş medya nerde dürte uyansınlar hemen zühahshajsgfjkbhgdd)))))))
Ama masallah senin kiz tosbik bildigim kdariyla bizde citipiti tayfasindaniz. :)) ama allaha sukur saglikli, hareketli mutluyuz cok sukur. Onemli olan onlar tabi guluslerine kurban :)))
Canım merhaba..Kipada da var krem renkte üstü ayıcıklı ben almıştımm..Slm kızlar.
Ya bişi soracam kızımın yatağı içine yatak koruyucu almak istiyorum ben uyku seti olarak almadım nevresim yorgan ayrı aldım şimdi dümdüz beyaz alıyım her nevresimde kullanırım diorum çnk kızım hep başını vuruo sabahları ya da eller hep parmaklıklarda :s ikea da var ama uzak almaya gidemiyorum nerden bulabilirim başka acaba?
bu demir konusunda ben de aynı fikirdeydim saolsun doktorum da benle aynı fikirde çıktı. biz de kullanmıyoruz. hemogramına göre çok iyi. yani neden ekstra bir yükleme yapayım ki.
ben de kara kara düşünüp sonra da rahatlıyorum özellikle burda arkadaşlarımın desteği çok iyi geliyor. en başından beri bana destek oluyorlar. canlarım.
canım sana da günaydın. ama rica ediyorum üzme kendini. herkes herkesle anlaşmak zorunda değil. bunu kendine dert etme bence. okiş??
tatlım çok güzel bilgiler vermişsin. doktor bize yumurta beyazı yasak dedi 1 yaşa kadar sarısı yazmışsın. ikileme düştüm şimdi??
Beş aylık olduk biz:)
Rota aşımızı olduk.
Biraz havalandık geldik.
Su gibi geçilyor beş ay olmuş bile. Hiç bişey anlamadımm.
Hemşireler bir tuhaftı bugun. 15 gün önce dr tarttı diye tarmıyorlarıdı zorla tarttırdımm. hastalık geçirdi toparladımı diye merak etmiştim. Neyse 50 gr almış. Çok şükür.
Slm kızlar.
Bukadar ki benzer olur:) beni az cok takip eden herkes bilir benim kiz da biberon almiyor ve bildigimiz aptamil 1'i kasikla veriyorum ben. Heryere dokuluyo tabii. Arda bi muhallebi de yapiyorum. Geceleri bazen cidden saat basi uyaniyor hatta dalamiyor 1saat yatir kaldir yapiyorum resmen miz miz miz... Ama bana bir gulumsuyor hepsi geciyor cani sagolsun yavrumun:)
Kizlar bebişleriniz kendi yüzlerini çizdikleri zaman o kizarikliga bisey sürüyor musunuz?
Baya uzun bir cizigimiz oldu şu an.
İnternete bak canim mutlaka bulursun
Bizimki park yatak için. Markası papetto'ymuş.
Yatir kaldir yöntemini nasil uyguluyosun işe yariyor mu?
Kizlar bebişleriniz kendi yüzlerini çizdikleri zaman o kizarikliga bisey sürüyor musunuz?
Maşallah size
İyileşti dimi canım oğluşun ?
Ben de anne sütü sürüyorum..Belki ondan belki de kendiliğinden geçiyor çabucak.Şimdi benim yüzümde de var yaramaz oğlum benimkini de çizdi..Kizlar bebişleriniz kendi yüzlerini çizdikleri zaman o kizarikliga bisey sürüyor musunuz?
Çok sağol canım. İyi çok şükür.
Gece fenaydı. 9-10 kez uyanmıştır. Neydi derdi anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?