- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #68.841
Rabarbaa tartışma kaç gündür ortada, şahsım kastedilerek yapılan yorumlar hariç hiçbir gönderiye alıntı ile cevap vermedim.
Herkesin kendi fikri, kendi düşüncesi çünkü saygı duyuyorum. Bana doğru gelen başkasına yanlış gelir, benim yanlışım başkasına doğru. Biri kalkıp başkalarıyla aynı fikirdeyim aynı düşünceyi paylaşıyorum diye arkasından gidiyor, yandaş medya vs. derse bende kalkar ona cevap veririm.
Çok şükür benim kendi aklım fikrim, kendi düşüncelerim var. Benim düşüncelerim başka düşüncelerle uyuşuyor diye yandaş mı oluyorum ben arkadaş? Konu sadece tartışılan bir olay değil burda herkes haklı bulduğu, faydalı bulduğu, sevindirici bulduğu, içinde kendini bulduğu, komik olduğunu düşündüğü birçok mesajı beğeniyor. Herkes herkesin yandaşı o zaman burda. Yapma Allah aşkına.
Tartışılan konu ile alakalı alakasız haklı ve yararlı bulduğum bütün gönderileri Allah vergisi kendi aklım ile beğenip, gerekli duyduğumu yanıtlıyorum yine kendi aklım ile :)
Dediğim gibi herkesin kendi düşünceleri kendi aklı var, isteyen istediğini beğenir o yüzden. Bu yandaş yakıştırması çok yanlış arkadaşlar. Kim doğru bulduğu fikri kimin paylaştığını görürse onu beğenir onu yanıtlar, bu kadar doğal birşey neden rahatsızlık verdi bu kadar, ağızlara yandaşlık olarak yapıştı anlam veremedim.
Ben hiç biz varken başka hasta aldığına denkk gelmedim ama bana yeni tatları algılarsa anne sütünden soğuyabilir. 6 ay anne sütüne devam dedi. Ben tattırmak istedim o hayır dedi sana püre demiş ilginç
Bi kere ikoncan yakıştırmasını ben yapmadım yine bir tartışma sırasında ıvy nin kızı için hoş olmayan bir dille kullanılmıştı ayrıca bebişlerin hepsine hala bayılıyorum onların masumluklarını hiç bir şeye alet etmem biraz daha dikkatli oku lütfenOyy maşallah CNm darısı bizimkilere ağrısıZ şekilde inş :)
Olay taraf meselesi değil tutarsızlık aşağıda zaten beğendiğin alıntıların herşeyi açıklıyo
Sen kimisinde benim zihniyetimi sorguluyorsun dur bakalım
O ikoncan dediğiniz idoşa bayılıyodunuz noldu şimdi hepiniz talip olduğunda şakaydıda bizim geyiklerimiz niye bukadar dokundu ...
Yandaş medya falan noluyoruz ya . Benim ne düşündüğüm be paylaştığım ortada bunuda kimseden akıl alarak yapmıyorum 30 yaşımda çok şükür kendi fikirlerimi dile getiricek düZeydeyim ama sen hangi vasıfla bize bu yakıştırmayı yapıyosun dürtseydin falan çirkinleşmeyelim lütfen
Yukardada belirttiğim gibi sen zaten kendi elinle sergilemişsin beğenilerini :) Durumun ne olduğunu hala anlamamış olmanda içler acısı
Bi kere ikoncan yakıştırmasını ben yapmadım yine bir tartışma sırasında ıvy nin kızı için hoş olmayan bir dille kullanılmıştı ayrıca bebişlerin hepsine hala bayılıyorum onların masumluklarını hiç bir şeye alet etmem biraz daha dikkatli oku lütfen
Wowww neler olmuş boyle. Tam anlamiyla gecmusi okuyamadim bitiremedim. Sadece sahsi fikrim belli bir olgunlukta insanlariz. Kendi irademizle buraya girip yorum yapip foto ekliyoruz. Kimimiz hamilelikten beri hep takip eymesine ragmen ( ben gibi) bi turlu uye olamayan ne zaman ki bir sıkıntısi bir derdi oldugunda uye olup paylasan kisileriz. Kimse ne zorla burada ne de zorla birsey yaptiriliyor. Hem ben mi yanlis bi platformdayim burasi ben avukatim dotorum muhendisim platformu mu. Ben anne olduğumuzu ve burada bebilerle ilgili birseyler paylasilacagini dusunmustum. Burada vakit gecirmemin sebebi birilerinde kendimi bulabilmem. Ayrica yalnizligimi gidetmem!! Ana yok baba yok kardes yok yanımda tek benim mi cogumuzun oyle. Yok resim ekledimdi yok dünürlukte ne yok altin emzik. Ben herkesi cok seviyorum ve herkesi yakin buluyorum kendome. Ivy arasta cucu aybike beklebekle mutluluk durusrl med ve yazamadiklarim. Hepimiz birbirimizde kendimizden birseyler buluyoruz yoksa suanda evim toparlanacak yemek es olacak burada ne isim olurdu ki.
Ve tam dda mevludumuzu yaptik fotolari bir heyecan ile buraya yukleyecekken !! Neyse bi baska bahara ..
Kedicikim kendi sütünü sür her emzirmedeyi geliyor.
yaa bizimkide dün uyutan kadar canım çıktı, bi de üstüne o kadar çok uyandı ki ve hep mızlayarak anlayamadım ne derdi var
Parmişle aybikenin uyutma deneyimlerinden sonra ben bi gaza gelmiştim, ikiside çok güzel paylaşımlar yapmıştı o dönem ama beceremedimgerçekten istikrar ve sabır isteyen bi iş bu uyku eğitimi. Biz hep emerek uyuduk akşam 10 gibi uyurdu, ama son bir haftadır senin gibiyim cesaret edemiyorum yeni bişiler uygulamaya.
Aynen öyle oluyo kedicik, iki ucu boklu değnek diyoruz bu duruma, bende aynı senin gibi düşünüyorum ama uygulamaya gelince özellikle akşamlar hiç gücüm olmuyor
Uykuya cozum buldum 15 gundur belki de daha fazladır salliyorum. Ya ayagimda ya da yerde sallanan cok basit bi yatak var uyduruktan birsey arkadasim vermisti onda. Ama soyle yarim kundak yap sagina yatir popoya yavasca vur ve ois pis de yani Tracy Hogg misali. Ohh o uyuyor nen huzrlu. Ama sutum azaldi var mi bengibi olan artik kizda zar zor emiyor off mama vetmekten nefret etsemde veriyorum.
Tamam sütü de denicem :)
Kucaklama meselesine gelince; ağladığı zaman hani sustuğu anlar da oluyor ya işte o anları kollayıp tam o anlarda mi kucaklaşlsanız acaba dah a mi etkili olur
Ah zaten o puset bir numaralı kurtarıcım, kriz anlarında onda uyutuyorum ama en fazla yarım saat uyuyor onda. Yatağına alayım diyorum hemen uyanıyo o zamanda. Akşam 7-8 gibi bi yarım saatlik uykusu var bu aralar bugün uyutmayım diyorum bakalım işe yarayacak mı..Puseti var mi bebeginin? Yika tekerleklerini koy pusete evde dolas sonra siziyor.. Nasil disarida uyuyor oyle dusun.
Sen yazdıklarını ii oku ben gayet ii okudum yada sen ne yazdığının farkında değilsin
Bundan sonrada kelimelerine dikkat et ben kimsenin yandaş medyası değilim ve benim siyasi görüşümü bilmeden etmeden zihniyetimi yazmakta sana düşmez
Yandaş medya uyanmış demekten kendimi alamadım :)))))))
Ivy'nin bebisinin uggs larini gordum ve bunun uzerine bebegi icin bu topic in ikoncani dedim dogrudur. Ayrica bunu da ilan ettim bu da dogrudur.
Tum bebislerimizi Allah nazarlardan saklasin hepsi birbirinden guzel. Ama burada ne yasanirsa yasansin meleklerimizi bu konulara dahil etmeyelim.
Lafimi geri aliyorum 40 yasinda, tombul ve goguslerden sut akan biri olarak kendimi ikoncan ilan ediyorum. Yeterki bebisler bu muhabbette olmasin.
Yandaş medya uyanmış demekten kendimi alamadım :)))))))
Sende git geçmişe canım elbet kendimi yakacak bi kaç cümlem olmuştur :))))
Ivy'nin bebisinin uggs larini gordum ve bunun uzerine bebegi icin bu topic in ikoncani dedim dogrudur. Ayrica bunu da ilan ettim bu da dogrudur.
Tum bebislerimizi Allah nazarlardan saklasin hepsi birbirinden guzel. Ama burada ne yasanirsa yasansin meleklerimizi bu konulara dahil etmeyelim.
Lafimi geri aliyorum 40 yasinda, tombul ve goguslerden sut akan biri olarak kendimi ikoncan ilan ediyorum. Yeterki bebisler bu muhabbette olmasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?