2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet dediğin gibi fazla takılmamak lazım galiba

ben istanbuldayım canım organik pazarlar var ama ne kadar güvenebiliriz ki

ya bu kadar olur bende bugün markette gördüm markası da aynı baltalı ama o kutudaydı 1 lt sanırım 6,5 tl idi. normal mahalle marketinde gördüm bu arada. oğlumda atopik dermatit var nasıl yoğurt yediricem diye düşünüyordum. bu sütü güvenerek kullanabiliriz sanırım tşkler güzel paylaşım :))

Valla canim emin olamiyoruz ama ben migrostan aliyorum organik bolumunden

aynen öyle sevocum söz konusu bebeklerimiz olunca insan emin olamıyor. bende migros, organik pazarlar ve normal semt pazarlarını gezicem bakalım.

Kucagindaki bebek emanet snucta insan dikkatli olur..bununla gecmis olsum canim

işte bende bu yüzden çok sinirlendim ya dikkatsiz salak iki adım sonra ciyak ciyak ağlattı bebeğimi
bide oturdu çay içti zıkkım olasıca
bunca ay ben saçının teline zarar vermedim o iki adımda kapıya geçirdi ya varmı böyle bişi!
inşallah bi daha böyle bir şey yaşamayız kimse yaşamaz inşallah

Senin mesajı görmeden sormuştum buluştunuz mu diye :) Güzel geçmesine sevindim. Nerde buluştunuz bakiyim?

Hay Allah geçmiş olsun Kaza işte yapacak birşey yok sakin ol canım keşke olmasaydı ama olmuş

Çok geçmiş olsun

Senin mesajı görmeden sormuştum buluştunuz mu diye :) Güzel geçmesine sevindim. Nerde buluştunuz bakiyim

Hay Allah geçmiş olsun Kaza işte yapacak birşey yok sakin ol canım keşke olmasaydı ama olmuş

Agora da buluştuk cnm, yılbaşı öncesi baya kalabalıktı ama.

Son düzenleme:
Süper herhalde topic in birebir görüştüğü ilk kişilersiniz ( ya da benim bildiğim). Güzel geçtiğine sevindim

Resim var mı? Aybike fb den mesaj olarak göndersene

İnşallah devamı gelir canım, sanada baskın yapacağız hazır ol :) resim çektirmeye fırsat kalmamış cnm, aybike yavuları çekti ama ikisi bir koltukta, bende 2 kuzuyla çektirmişim aybike yollar sana :)

Aaa cocuklari radyasyona mi soktunuz naaaayip P

Sorma canım, hala utanç içindeyiz :)

Hay Allah kötü olmuş. Kızına üzüntünü belli etme, onlar hemen anlıyorlar. Çok geçmiş olsun

merhaba kızlar bısey sormak ıstıyorum sıze oyun halısı almak ısyorum ama hangısınden alsam acaba kullan var mı bırde bebgım 4 aylık gecmı kaldım bu saatten sonra ne kadar oynar almama degermı

Amaaaa süper beklerim ne güzel olur valla.

Aybike nerde? Sesi çıkmıyor? Bu seferde Balkabağı pişiriyor sanırım ppppppp:)

Bal arkadaşım benim,sessizce ama sürekli aranızdayım.İyiyim çok şükür ve yine çok şükür ki sizlerde iyisiniz.Mutluluk'un kızını çarpan kişiye sinir olmakla meşguldüm,ıvy ve aybike'nin buluşması ve günebakanın hasta olan yavrusunu takipteyim ve tabi senin keçi sütü pazarı araştırmalarını ve ek gıda tablonu.süpersiniz hepiniz,biz sizi bir adım geriden takip ediyoruz ya daha küçük olduğumuz için,çok şey öğreniyorum hepinizden.Allah razı olsun canlar.keşke bende birşey keşfedip sizlere yardımcı olabilsem.uyku düzenini bile Melis'im kendi becerdi.çalışmaya başlayınca ancak yazdıklarınızı okumayı becerebiliyorum.kızım beni,ben kızımı özlemiş olarak eve geldiğim için kucak kucağa dolaşıp duruyoruz.Kayra'mı öp benim için.seni ve bütün kızları kocamaaaaaaaaan kucaklıyorum

merhaba kızlar bısey sormak ıstıyorum sıze oyun halısı almak ısyorum ama hangısınden alsam acaba kullan var mı bırde bebgım 4 aylık gecmı kaldım bu saatten sonra ne kadar oynar almama degermı

Canım sen daha iyi bilirsin bebeğinin karakterini. Kendi kendine oynamayı seviyor mu? Kucak bebeği mi? Şuanda uyumadığı zamanları nasıl geçiriyor, neyle oyalanıyor? Onlardan yola çıkarak karar verebilirsin bence. Mesela bemim kızım kendi kendine oynamayıda seviyor, gunde 1-2 saatini geçiriyor oyun halısında. Benim aldığım model emeklerken veya tummy time yaparken de oyalanabileceği bir model, sanırım 6-7 aylık olana kadar kullanır. Sonrasında da başka oyuncaklarla yine oyun halısını oyun alanı olarak kullanabilirim diye düşünüyorum.

Her zamanki gibi pozitif enerjin ulaştı buralara. Ben de başlayacağım yakında. Bu kadar sık girebilir miyim bilmiyorum. Iyi olduğunuza sevindim. Arada ses ver özletme kendini

Yaa kıskanırız ama

benim mesajlarım hayalet msj sanırım kimse cevap yazmıyor

Canm gece uykumuzda sorun yok ama gündüz biz de sorunluyuz.

Bu uyku olayında bildiğim tek şey bebeğin yatağına uyanık gitmesi ve uykuya yatağında dalması gerektiği. Yani memede,salıncakta vs dalıp yatağa koyduğunda hemen uyanıyor.

Diğer birşeyde uyandığında hemen kucağına alma, tekrar dalmasını sağlaman gerekiyor.

Gerek şşşş-pat gerek yatır kaldır metodu veya farklı bir metod.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…