- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #69.901
Salak yaaa salaklk!!! Neresini vurdu yavrunun(
evet dediğin gibi fazla takılmamak lazım galibaTeşekkürler canım, bende senin listene göre gideceğim ilk başta sanırım...
Canm sen 23 gun sonra 1 kase çorba vermeye nasıl geçtin, öncesinde tattırarak mı yoksa direk öğün mü verdin? Gunde bir öğün mü ek gıda veriyorsun?
Maşallah, çok yakışıklıyız :)
Canım düz ve sert zeminde daha rahat dönüyorlar. O yuzden 3 aydan sonra ana kucaklarını bırakmak lazım yavaş yavaş, oyun halıları veya benzerleri daha faydalı 3 aydan sonra.
Super.
Organik ürünler sertifikalı olur genelde, bu arada köy pazarlarında satılan her ürün organik demek değildir, kimi insan kendi bahçemde yetiştirdim organik bu der ama bir ürünün organik olabilmesi için gerçekten çok korunaklı yetiştirilmesi lazım. Köylülerin gübre kullanmadığını bilemeyiz, o kullanmıyorsa bile komşusunun sınır bahçesinde kimyasal kullanılmadığını bilemeyiz, hadi topraklar temiz diyelim, suni yemle beslenen tavuk o bahçeye dışkılarsa o toprakta yetişen şey organik olmuyor. Bu organik ürün meselesi çoook uzun canım. Aynı şey sütler içşnde geçerli, süt veren hayvanın yediği yemlerin %100 oeganik olması lazımki o süte organik diyelim. En iyisi, bulabildiğimiz en doğal ürünlere ulaşmak ve bu konuya çok takılmamak. Ben şahsen türkiyede organik yetiştiriciliğin çoook zor olduğuna inanıyorum maalsef.
Geçmiş olsun canım.
Benim kızım sudan çıkarınca huysuzlanıyor, bence banyo sona erdi diye ağlıyor seninki de :)
Canım biz organik meyve ve sebze düşünüyoruz. Büyük marketlerin organik ürün bölümleri var. Oradan temin edeceğim. En azından 1 yasına kadar bu şekilde gidelim diyorum.
Eğer bulunduğunuz yerde organik ürün satan yerler yok ise ve temin edemiyorsanız size Ipek Hanımın çiftliğini tavsiye ederim. Hamilelik öncesinde yumurta, tereyağı ve bazı sebzeleri buradan sipariş veriyordum. Kargo ile gönderiyorlar
ipek hanım çiftliği
Size geçen gün Macrocenter da Mado'dan daha uygun fiyatlı keçi sütü bulduğumu söylemiştim. 3 boy satıyorlar. En küçüğü 250 ml vr fiyatı 2,5 TL bır büyüğü 500 ml fiyatı 3,75TL 1 lt ilk 6 kusur TL. Bunlar günlük %100 keçi sütü. Birde yine 1 litrelik şişelerde satılan içinde maya olan keçi sütleri var. ( resimde şişenin üstünde kolay yoğurt yazıyor) Onların fiyatı da 8 kusur TL . Içinde maya olan sütün arkasındaki tarifin de resmini çektim çok basit gözüküyor.
Valla canim emin olamiyoruz ama ben migrostan aliyorum organik bolumunden
yan tarafını vurduhala sakinleşemedim
Kucagindaki bebek emanet snucta insan dikkatli olur..bununla gecmis olsum canim
Bugün kızımla birlikte Aybike ve paşasıyla buluşmaya gittik.
Çok güzel bir gün geçirdik, bebeklerimiz bizi hiç üzmediler ama zaman bir türlü yetmedi, ne çok konuşulacak şey varmış. Hatta hemüz hiç bir şey konuşamadık bile diyebilirim :) su gibi geçti zaman. En kısa zamanda, hatta 1-2 gun içinde bile olabilir, yeniden buluşacağız.
Aybike aynı burada yazdıklarına dayanarak kafamda oluşturduğum profil gibiydi :) çok doğal, samimi, bilgili ve hoş bir bayan. Oğluşu da geleceğin kıvanç tatlıtuğ u olacak heralde :) maviş gözler, derin bakışlar falan :))) maşallah.
Biz onları tanıdığımıza çoook memnun olduk.
Ha bu arada, buluşma bir avm de gerçekleşti :)
kızlar sinirden kan beynime sıçradı
bi arkadaşa bebek görmeye gittik kısa kalıcaz diye kızımıda götürmüştüm götürmez olaydım
misafirliğe gelen diğer arkadaş kızımı istedi kucağımdan aldı odadan çıkacaktı iki adım gitti ve BAAM diye kapıya çarptı bebeğimi
sinirlenmemin sebebi çocuğu kucağına aldın bari önüne bak dimi! sağa sola bakıyor! tam arkalarındaydım gördüm önüne bakmıyordu! öyle sinirliyim ki... beynim ağrıyo resmen.. nasıl ağladı kuzumbende tabi için için ağladım misafirlikteyiz diye. soydum her yerini vücunda morluk yok ama çok tedirginim.. çook sinirliyim yaa sakinleşemiyorum
bi arkadaşa bebek görmeye gittik kısa kalıcaz diye kızımıda götürmüştüm götürmez olaydım
misafirliğe gelen diğer arkadaş kızımı istedi kucağımdan aldı odadan çıkacaktı iki adım gitti ve BAAM diye kapıya çarptı bebeğimi
sinirlenmemin sebebi çocuğu kucağına aldın bari önüne bak dimi! sağa sola bakıyor! tam arkalarındaydım gördüm önüne bakmıyordu! öyle sinirliyim ki... beynim ağrıyo resmen.. nasıl ağladı kuzumbende tabi için için ağladım misafirlikteyiz diye. soydum her yerini vücunda morluk yok ama çok tedirginim.. çook sinirliyim yaa sakinleşemiyorum
Senin mesajı görmeden sormuştum buluştunuz mu diye :) Güzel geçmesine sevindim. Nerde buluştunuz bakiyim
Hay Allah geçmiş olsunKaza işte yapacak birşey yok sakin ol canım keşke olmasaydı ama olmuş
Süper herhalde topic in birebir görüştüğü ilk kişilersiniz ( ya da benim bildiğim). Güzel geçtiğine sevindim
Resim var mı? Aybike fb den mesaj olarak göndersene
Aaa cocuklari radyasyona mi soktunuz naaaayipP
İnşallah devamı gelir canım, sanada baskın yapacağız hazır ol :) resim çektirmeye fırsat kalmamış cnm, aybike yavuları çekti ama ikisi bir koltukta, bende 2 kuzuyla çektirmişim aybike yollar sana :)
Sorma canım, hala utanç içindeyiz :)
Amaaaa süper beklerim ne güzel olur valla.
Aybike nerde? Sesi çıkmıyor? Bu seferde Balkabağı pişiriyor sanırım ppppppp:)
merhaba kızlar bısey sormak ıstıyorum sıze oyun halısı almak ısyorum ama hangısınden alsam acaba kullan var mı bırde bebgım 4 aylık gecmı kaldım bu saatten sonra ne kadar oynar almama degermı
Bal arkadaşım benim,sessizce ama sürekli aranızdayım.İyiyim çok şükür ve yine çok şükür ki sizlerde iyisiniz.Mutluluk'un kızını çarpan kişiye sinir olmakla meşguldüm,ıvy ve aybike'nin buluşması ve günebakanın hasta olan yavrusunu takipteyim ve tabi senin keçi sütü pazarı araştırmalarını ve ek gıda tablonu.süpersiniz hepiniz,biz sizi bir adım geriden takip ediyoruz ya daha küçük olduğumuz için,çok şey öğreniyorum hepinizden.Allah razı olsun canlar.keşke bende birşey keşfedip sizlere yardımcı olabilsem.uyku düzenini bile Melis'im kendi becerdi.çalışmaya başlayınca ancak yazdıklarınızı okumayı becerebiliyorum.kızım beni,ben kızımı özlemiş olarak eve geldiğim için kucak kucağa dolaşıp duruyoruz.Kayra'mı öp benim için.seni ve bütün kızları kocamaaaaaaaaan kucaklıyorum
Evet canim bende kavanozdaki meyve purelerinden elma ve seftali verdim kakasi baya kurudu ve zor yapiyor kakasini
Bugün kızımla birlikte Aybike ve paşasıyla buluşmaya gittik.
Çok güzel bir gün geçirdik, bebeklerimiz bizi hiç üzmediler ama zaman bir türlü yetmedi, ne çok konuşulacak şey varmış. Hatta hemüz hiç bir şey konuşamadık bile diyebilirim :) su gibi geçti zaman. En kısa zamanda, hatta 1-2 gun içinde bile olabilir, yeniden buluşacağız.
Aybike aynı burada yazdıklarına dayanarak kafamda oluşturduğum profil gibiydi :) çok doğal, samimi, bilgili ve hoş bir bayan. Oğluşu da geleceğin kıvanç tatlıtuğ u olacak heralde :) maviş gözler, derin bakışlar falan :))) maşallah.
Biz onları tanıdığımıza çoook memnun olduk.
Ha bu arada, buluşma bir avm de gerçekleşti :)
benim mesajlarım hayalet msj sanırım kimse cevap yazmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?