- 28 Haziran 2012
- 5.481
- 1.578
- 198
- 44
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
kizlar ölecegimm cok fena kabizimm yemek yiyemez oldum yedigim bogazimda kaliokabiz olmak bebege zarar veririmi canlar korkuom ??
kübra hayırlı olsun cnm değeri gayet iyi ama önemli olan artış belkide ondan çağırdı dr.un sende hoşgeldin aramıza senide ekliyorum
cnm sitede tahmini doğum tarihi hesaplama kısmı var ona göre 24 ağustos çıkıyor ben böyle kaydediyorum değişirse sonra dr.da düzeltiriz.
ekle ekle canımmmm çok mutluyumm inş beklenen artışda olurda doya doya sevinirim hamilelğime :) senin ne zaman doğum tarihin tahmini?
cnm herkesi ekledim listeyede bi kendimi ekleyemedim.ben hamiş değilim şimdilik gerçi batım perşembeydi.çarşamba ve c.tesi sabah test yaptım negatif .henüz kırmızılarda gelmedi .bakalım hayırlısı artık bana bir haber gelse iyi olacak.
ayyy amin inşallah senin adın çok sevindim canım darısı başımıza inşallah tüm topiccekKızlaarrrr merhabaaaaa hayırlı pazarlarrrrr
Normalde 26 aralık tarihinde kalp atışı için kontrolüm vardı ama dün dayanamadım ve başka bir dr a gittim.vajinal ultrasonla miniğimin kalp atışını gördüm:))))
Henüz çok minik 5+5 günlük. Ben boş gebelikten çok korkuyordum nedense kesenin içinde bebiş varmı diye görmek istemiştim ama miniğim sürpriz yaptı kıpır kıpır gösterdi kendisini
Darısı bu güzel haberi bekleyen herkesin başına.
Hepimizin yüzünü güldürsün güzel Allah'ım inşallah..
rabbim korusun meklkleimizi bende çok heycalıyım pıtpıt ları duymak için can atıyorum inş herşey yolundadır ve normaldirayyy amin inşallah senin adın çok sevindim canım darısı başımıza inşallah tüm topiccekbende salı keseyi görmeye gitcem keşke bana da bi süpriz yapsa cennet kokulum kalp atışını duysam rüyamdada gördüm zaten doktor nst yi hazırlayn diyordu hayırlara çıksın inşallah çok dua et bizler için de
Merhaba kızlar benıde lısteye eklersenız cok sevınırım.28 yasındayım tahmını dogum tarıhı 22.08.2013 .ılk bebegım cok heyecenlıyım ama bende pek belırtı yok hala adet olacakmısım gıbı agrı var cok korkuyorum.doktora nezaman gıtmelıyım
iyi kilo vermişsin canım sende.keseyi görene kadar bi huzursuz oluyor insan birde kalp atışını duyana kadar.sende hayırlısıyla görüceksin inşallah canım.hohoo kuzum sen çok iiisn kuzum bana göree..ben zayıfladım 87 kilodan 79a düştüm öle yumurtalıkalrım gelşti..şuan 82 kiloyum...dur denilmesi tek kişi benim ama nedendir duramıyorum.
ben kendimi daha hamile gbi hissdemyorum belkide kese kalp ataşı daha görmedim diyedir.cumrtesi yani yarın daha doğrusu bu saate göre saat 12.20de kontrole gidiyorum..bakalım ne olcek ne btcekk...rabbm hayrlsını versinnn:26::26:
sanırımbende kese kalp atışı duyunca gelcem yanınıza kuzularım
canım benım doktor alem yani ölçmüyor bile ne keseyı ne bebeği kafadan soyluyo 5 buçuk hafta dıyo.deli gibi dr araştırmasındayım 5 tane oldu nerdeyse.adam gıbı bır doktor bulamadımmayonezde çiğ yumurta olduğu için bebeğe bakteri yayabiliyomuş ALlah korusun ya canım senin de mi geç döllenme oldu ?? anlayamadım ya doktor beni salı çağırdı kese için çok büyük ihtimalle alttan muayene etcek bende öle olsun istemiyorum ama çok da merak ediyorumçünkü hamileliğimi öğrendiğimden beri hastayım ve çok öksürüyorum öksürüncede kasıklarıma ağrı giriyo çok tedirginim bide benim minnakım ne kadarlık çok merak ediyorum onu da
kuzum tekrar noldu geldimi :44: ben prognex 200 mg kullanıyorum bugun gelmedı daha.bırde ne renk lekelenme geldi?kızlar moralim çok bozuk... yine lekelenmem oldu sabah......((... nolur dua edin...
günaydınn anneleree :)) benm kkontorlüm 6.haftada olcak kalp atışı duyulurmu ne dersinizz
canım hamilelikte kullanılan antibiyotikler var korkma bişii olmaz duanıda eksik etme allahın izniyle olmaz bişii.... boğazın içinde ıhlamur kaynat içine elma kabuğu ayva kabuğu limon sık bide bol tarçın hiç bişiiciğin kalmaz...kıslar meraba ben geldim gecikmeli olarak ama moralim çok bozuk yaaaa(((
hamileliğimi öğrendiğimden beri grip oldum hala geçmedi ama ateşlenmedim boğazlarım çok fenaydı tam geçiyor derken yirmilik dişim apse yaptı ve gecelerce ağladım doktor antibiyotik verdi mecburien ama içim içimi kemiriyor yaa(((
ya bebişime birşey olursa ama ilaç içmezsem iltihap kana karışabilirmiş dedi((( varmı bir bilgisi olan çok canım sıkılıyor hala içiyorum antibiyotik
canım hamilelikte kullanılan antibiyotikler var korkma bişii olmaz duanıda eksik etme allahın izniyle olmaz bişii.... boğazın içinde ıhlamur kaynat içine elma kabuğu ayva kabuğu limon sık bide bol tarçın hiç bişiiciğin kalmaz...
kıslar meraba ben geldim gecikmeli olarak ama moralim çok bozuk yaaaa(((
hamileliğimi öğrendiğimden beri grip oldum hala geçmedi ama ateşlenmedim boğazlarım çok fenaydı tam geçiyor derken yirmilik dişim apse yaptı ve gecelerce ağladım doktor antibiyotik verdi mecburien ama içim içimi kemiriyor yaa(((
ya bebişime birşey olursa ama ilaç içmezsem iltihap kana karışabilirmiş dedi((( varmı bir bilgisi olan çok canım sıkılıyor hala içiyorum antibiyotik
canım zaten çok başındasın çogu kişi farketmiyo bile hamile olduğunu neler içiyolar ki sen önlemini almışsın doktora gitmişsin oh ne güzel doktorunda ona göre vermiştir zaten rahat ol tatlım bişii olmaz.... zor tabi nası korkuyoruz hepimz bişii olmasın diye içini ferah tut inşallah kalp atışınıda duyarsın...ay çok teşekkür ederim yaa....sonuçta rahmime düştüğü ilk andan itibaren bir sorumluluk hissediyorum ve benim elimde olmayan sebepler yüzünden daha yüzünü bile görmediğim kalp atışını bile duymadığım minicik yavruma birşey olsun istemem....
içimden vesveseleri atmaya çalışıyorum,kalbimi ferah tutmaya çalışıyorum...çok sağol tekrar cevabın için güzelim yaa..
ah canımmm çok geçmiş olsun hepsi üst üste gelmişboğazın için ıhlamurun içine bir tatılı kaşığı bal koy limon sık öyle iç.ben dün bütün gün yaptım sabah kalktığımda yoktu geçmişti şükür. diş konusundada doktorun verdıyse hamılelıkte kullanılıyorsa rahat rahat kullan yapıcak bişey yok. Allah yardımcın olsunn
sana da çok teşekkür ederim cevabın için yaa...evet hepsi üst üste geldi doğal yollar gribe fayda ediyorda dişe pek fayda etmiyor ama Allah çok yardım etti yine de.....boğazım için nerdeyse yarım kilo bal bitirdim bol ballı süt içiyorum,ıhlamur hatta içine limon sıkıyorum ama geçmedi ama antibiyotik boğazıma da iyi geldi geçiyor şimdi...
bu arada siz günde kaç bardak süt içiyorsunuz??? ben bir bardak içiyorum daha mı fazla içmem lazım??? bir de bol kaymak,bal et ve balık yiyorum....daha kilo almadım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?