- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #70.341
Baskalari icin yasamak mi kendin ve yavrun icin yasamak mi?
boğazına takılır fln dye korkuyrm ..buharda pişircem bakalım nasıl olcak.uzman tvde tavuk suyuyla yapın dyo ama bilemedm bu iş çok zor
Canım sahi Kayra hip mamasını beğendi mi ?
kızlar bu arada dün kızımı balıkçıya götürdük, gözlerini kocaman açıp balıkları izledi, çok komikti şaşkın şaşkın bakışları. o kadar kalabalıktı ki kriz çıkaracak diye korktuk ama balıkçıda bir saat oyalanmamıza rağmen gayet mutlu mutlu etrafı izledi. sonra eve dönerken arabada uyuya kaldı. genelde insnaları yabancılıyor sanırım bu şekilde kalabalığa çıkartarak alışmasını sağlamalıyım, son bir aydır babasına gitmiyor, uzaktan gülücük saçıyor babasına ama kucağına aldığında yıkıyor ortalığı. babası çok üzülüyor niye böyle yapıyor bana diye. umarım bir an önce alışır çünkü annem de yakında gidecek babasına gitmemesi benim işimi iyice zorlaştırır.
Hip in hem biberon hem kasik mamasini aldim. HEr ikisini de yedi. Kasik mamasini kasikla yediremedim biraz sulandirdim ve biberonda verdim. Milupa gibi sekerli degil ama daha yavan bir tadi var
kızlar yaa ben bu zilliyi biberona nasıl alıştırabilirim ?
günde bir kaç öğün takviye mama vermem lazım sütüm yetmiyo artık
biberon çeşitlerimiz var en son nuk'un bibeeronunu aldım anne memesini andıran onuda kabul etmedi
bide biberonu ağzında çok oyaladığı için içindeki mama soğuyor zırt pırt ne yapabilirim lütfen fikri tecrübesi olan yardım etsin
Mutlulukcuğum, kilo mama konusunda yaşadığın stresi hissedip ondan emmiyor olabilir mi? Babası ya da başka biri denedimi hiç?
Şükür içti kızım anne sütü ile yaptığım mamayı :)
kızlar yaa ben bu zilliyi biberona nasıl alıştırabilirim ?
günde bir kaç öğün takviye mama vermem lazım sütüm yetmiyo artık
biberon çeşitlerimiz var en son nuk'un bibeeronunu aldım anne memesini andıran onuda kabul etmedi
bide biberonu ağzında çok oyaladığı için içindeki mama soğuyor zırt pırt ne yapabilirim lütfen fikri tecrübesi olan yardım etsin
Mutlulukcuğum, kilo mama konusunda yaşadığın stresi hissedip ondan emmiyor olabilir mi? Babası ya da başka biri denedimi hiç?
Burka'cim cok guzel bir tespit. Oglum biberonu babasi verdiginde daha rahat ve kolay iciyor. Ben verdigimde iciyor ama daha duraksamali.
aman aman masallah. Guzel olan tarafi kizin organic olan mamayi sevdi!
Evet anası aptamille büyümüş kızı organik le büyücek inşallah :)
hahahah iyiydi :)
Guncelanne'den alintidir.
bir yaşından önce bebeklere verilmemesi gereken yasak yiyecekler arasına girer.
Bebeklere yasak yiyecekler
Şeker
Tuz
Bal
Çay
İnek sütü
Çikolata ve kakaolu gıdalar
Fındık, fıstık, ceviz, patlamış mısır, sakız gibi boğulma riski yaratacak yiyecekler
Çilek, domates, kivi, fıstık ezmesi gibi alerji potansiyeli yüksek sebze ve meyveler
Deniz kabukluları ve midye kalamar gibi bazı deniz ürünleri
Soya fasulyesi, bezelye, lahana ve karnabahar, bakla gibi sebzeler tavsiyem dikkatli ve 3 gün kuralına uyularak başlanmasıdır.
Salam, sosis, sucuk gibi işlenmiş şarküteri ürünleri
Konserve , turşu ve dondurulmuş gıda
Diyet ürünleri
Hazır bitki çayları
Baharatlar (kırmızı biber, karabiber vb.)
Karaciğer, böbrek, dalak beyin gibi sakatatlar
- See more at: Bebeklere yasak yiyeceklerGüncel Anne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?