2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Beyazçekirge Allah kolaylık versin inş rn kısa zamanda atlatırsın bütün problemlerini
Bu kocalara da noluo anlamıom yükleri mi ağır gelio bebekten sonra
Gerçi ne yükü onlarda değişen ne ki bütün zorluk bizde

Aybike bi bakıma haklısın başlıklarla yazılan mesajların olduğu sadece gerekli bilgiler içeren bi arşiv ilerde çok işimize yarar
Ben mesela okuom bu ek gıdayı ama aklımda kalmıo ki daha başlamadığımız içn e hangi birini nereye kaydediim

Kızlar bu arada bizim bikaç günkü atak ya da kriz her neyse sonuçlanmıştır inş zira bugün oğluşum oyun niyetine çığlık atmayı öğrendi sesî kısılacak die korkuom deliler gibi bağırıo gülüo pek hoşuna gitti

Yagmuru sana birakmam ne demek ya...o birakmasa kanunlar ona vermez bebek bu..ama bnce atlatirsiniz cnm bu donemde snirlern gergin genelde cogumuz boyleyizz...umarim hersey duzelr en kisa zamanda

kızlar merhaba...
ıvy-aybike bebişlerinize bayıldım keşke butun topik biraraya gelebilsek.
ya arkadaşlar şu altta cıkan bebiklerin ayını gosteren zımbırtıyı nasıl yapıyoruz ben bulamadım bir türlü

gözlüklü şirineden tüm ağustos kardeşlerine iyi geceler tatlı rüyalar... bunlarda annesinin kızı için keçeden yaptığı ayakkabılar, çok kolay tavsiye ederim :)

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 914551

gözlüklü şirineden tüm ağustos kardeşlerine iyi geceler tatlı rüyalar... bunlarda annesinin kızı için keçeden yaptığı ayakkabılar, çok kolay tavsiye ederim :)

iyi geceler şirine bizim bıcırığın uyumaya niyeti yok sanırm
bu arada ayakkabının kalıbını nasıl çıkardın ellerine sağlık güzel olmuş :)))

beyaz çekirgecim öncelikle hoş geldin özlettin kendini. inşallah tüm problemlerinizi en kısa zamanda atlatırsınız.anne olmak yeterince zor bir süreçken eşler bunu dahada zorlaştırıyorlar. sıkılmışsın bunalmışsın üst üste gelmiş hepsi, belkide birbirini tetiklemiş ama geçecek inşallah. zor günler yerini güzel günlere bırakacak diye düşünüyorum.ailen falan yakın mı bebek bakımında yardımcı olabilecek kimse var mı?

kızımın ayağına tam gelen bi ayakkabısını keçen üzerine koyup sabunla tabanını çizdim sonrada makasla kestim canım. elimde bu renkler vardı ama kırmızı beyaz daha güzel olur. netten baktığım örnek öyleydi

kızımın ayağına tam gelen bi ayakkabısını keçen üzerine koyup sabunla tabanını çizdim sonrada makasla kestim canım. elimde bu renkler vardı ama kırmızı beyaz daha güzel olur. netten baktığım örnek öyleydi

aynen süt yerine formül mamayla yapılıyormuş ama ben yapamdım keçi sütüde bulamıyorum cevabın için çook teşekkür ederim canımmm

teşekkür ederim ben de kızım için emek harcayarak bişeyler yapmaktan zevk alıyorum

İyi akşamlar kızlar,

aybike yeni bir topik olursa ikisini takip zor olur. Bence muhabbetimiz de bilgilerimiz de burada kalsın. Nasıl olsa arama butonu var aratır buluruz istediğimiz bilgiyi.

Beyazçekirge hoşgeldin kaç zamandır aklımdaydın. Yağmur nasıl oldu. Operasyon geçirmişti sanırım. Bebekler anneyi akşama kadar pert ediyor ama babalar bunu anlayamıyor sanırım. İnşallah eşinle arqnızdaki problemleri çözersiniz.

Benim oğlumda bugün yoğurt yedi teyzeleri. Eve yemek söylemiştik yanındaki yoğurttan yalattım baktım yaladı birkaç çay kaşığı verdim. Serrt bir yoğurttu. Heralde tava yoğurdu.

ellerine sağlık çok güzel olmuş aslında bende oyun halısı yapmaya çok hevesliydim bi ara ama bende pek örgü yeteneği yok. kescem biçicem dikicem öyle şeyler tam benlik

ben de pek anlamam örgüden netten öğrendim amigurimi tekniği oldukça eğlenceli herşeye uyarlanabiliyor oyuncakların doğal olmasını istedim plastik boyalı şeyleri ağzına alsın istemedim

Google amca çıldırmış olmalı:) benim sayfamda atlar için ağrı kesici reklamı çıkıyor:))) hangi içeriğe bakarak buna karar verdiki :))

Saol canim. Bende hepinizi ozluyorum. Ailem cok uzak. Sorunda bu zaten. Yakinimda kimsem yok. Isin kotusu dertlesebilecegim guvenilir bir kimse bile yok. Herseyle tek basima ugrasiyorum. Hic huzurum kalmadi. Yorgunluk uykusuzluk streste cabasi.

ben de pek anlamam örgüden netten öğrendim amigurimi tekniği oldukça eğlenceli herşeye uyarlanabiliyor oyuncakların doğal olmasını istedim plastik boyalı şeyleri ağzına alsın istemedim

O nasıl birşeymiş. Bende hiç anlamıyorum. İlk evlendiğimizde bir heves eşime atkı öreyim demiştim. 8 senedir dolapta bekliyor:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…