- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #70.401
Saol angy cim... Yalnızım en buyuk eksiğim oldu. Kizimin hastaliklari, Ile mucadele ettim, onlar geciyor duzene girecegiz derken baska seyler cikiyor surekli. Derdimi anlatacak kimsem yok yardim edcek kimsede yok.esim baslarda ulgilydi oda cekti kendini iyice.zaten gece 11_ 12 de geliyor eve cok yorgun oluyor. Biraz x yagmurla oynuyor oda 10 dk anca sonra uyuyor, zaten uyumasa kavga ediyoruz, o Beni anlamiyor Ben onu... Iyice koptuk. Bosanmaya karat verdik, AMA yagmuru sana birakmam diye diretince Kirdim dizimi oturdum... Kizimdan ayrilamam diye.offf gecermi bu gunler hic bilmiyorum.
Eki Görüntüle 914551
gözlüklü şirineden tüm ağustos kardeşlerine iyi geceler tatlı rüyalar... bunlarda annesinin kızı için keçeden yaptığı ayakkabılar, çok kolay tavsiye ederim :)
Kizlar inanin nerden baslayacagimi bilmiyorum... Hayatim alt üst oldu resmen... Hic Boyle hayal etmemistim. Iyice bunaldim, sinirlarimi zorluyorum ve korkuyorum artik.
Kizimin hala hicbir konuda duzeni yok. Iyiye gidecegine hergun daha kotu sanki. Ne uyku ne beslenme... Yetisemiyorum artik... Colk bunaldim. Kafayi yemek uzereyim.
Sutum yeterli gelmiyor artik el gidalara basladim. AMa bazen yiyor bazen yemiyor. Biberon almiryor hic. Mamalari da sevmiyor, kasikla veriyorum, bir saat ugrasiyorum yedirecegim diye, sarki turku oyun derken maymuna donuyorum resmen. O bir yemmek kasigi yiyene kadar Ben sabir tasina donuyorum.
Uykuya gelince cok fenayiz. En uzun uykusu bir saat. Oda kucagimdaysa. Gece gunduz ayni, yarim saate bir saate surekli kalkiyor. Sonar uyusun diye, ayagimda salliyorum, cogu zamanda kucagimda geziyoruz, ne kol kaliyo ne bacak ne bel, heryerim agriyor, hic dinlenemiyorum. Uyuyamiyorum. Sinirlerim cok bozuk oluyor. Aglamasina tahammul edemiyorum artik.
Ve esimle de aramiz bozuk. Bosanma noktasina geldik. Offff offff yaz yaz bitmez yaaa... Tukendim artik....
iyi geceler şirine bizim bıcırığın uyumaya niyeti yok sanırm
bu arada ayakkabının kalıbını nasıl çıkardın ellerine sağlık güzel olmuş :)))
iyi geceler şirine bizim bıcırığın uyumaya niyeti yok sanırm
bu arada ayakkabının kalıbını nasıl çıkardın ellerine sağlık güzel olmuş :)))
Eki Görüntüle 914560 Eki Görüntüle 914562 Eki Görüntüle 914565 Eki Görüntüle 914566
ikisi hariç tüm oyuncakları kendim ördüm
Hoşgeldin, ne güzl derlemiş ve yazmışsın, teşeklürler. Her öğünde 120 ml verdiğin taktirde öğün aralıklarnı kaç saat tutacaksın bebeğine? Benim doktorumda demir kullanımı ile ilgili açık birşey söylemedi, hatta daha öncesinde süt ve süt ürünleri tükentenlerin demir takviyesi almasının zararlı olduğunu söylediğini hatırlıyorum, gider gitmez doktoruma detaylı soracağım nedenleriyle birlikte, sonra sizinlede paylaşırım yanıtını.
Formul mamayla yoğurt nasıl oluyor canım? Süt niyetine formül mama mı kullanıyoruz? Ve evet, 1 yaşa kadar inek sütünden uzak durmalıyız, inek sütüyle yapılan yoğurtda buna dahil olmalı. Keçi sütü anne sütüne en yakın süt, keçi sütüyle yoğurt mayalayacağız 1 yaşına kadar.
Eki Görüntüle 914560 Eki Görüntüle 914562 Eki Görüntüle 914565 Eki Görüntüle 914566
ikisi hariç tüm oyuncakları kendim ördüm
Harika olmuş keşke bende yapabilsem ya kızım için bişiler öle boş boş oturuom evde :/ çalışmayıncada çok skıcı hayat bazen ufak bi makina alıp bişilerle mi uğraşsam diorum ama oda pek mümkün olmuyor.
ellerine sağlık çok güzel olmuş aslında bende oyun halısı yapmaya çok hevesliydim bi ara ama bende pek örgü yeteneği yok. kescem biçicem dikicem öyle şeyler tam benlik
Kaynanandan önce ben söyleniyim
el kadar çocuğa dondurma mı yedirilirmiş :) midesini üşütür ayol:))
beyaz çekirgecim öncelikle hoş geldin özlettin kendini. inşallah tüm problemlerinizi en kısa zamanda atlatırsınız.anne olmak yeterince zor bir süreçken eşler bunu dahada zorlaştırıyorlar. sıkılmışsın bunalmışsın üst üste gelmiş hepsi, belkide birbirini tetiklemiş ama geçecek inşallah. zor günler yerini güzel günlere bırakacak diye düşünüyorum.ailen falan yakın mı bebek bakımında yardımcı olabilecek kimse var mı?
ben de pek anlamam örgüden netten öğrendim amigurimi tekniği oldukça eğlenceli herşeye uyarlanabiliyor oyuncakların doğal olmasını istedim plastik boyalı şeyleri ağzına alsın istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?