2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızım 9 da kalktı 10 da uyuttum 10.40 uyandı almadım kucağıma baktım tekrar uyumuş :) Bende bu arada kabak tatlısını koydum ocağa pişiyor. Kızım kalkınca ona da kabak haşlayıp vereceğim bakalım :)

Şimdi yemek yapmaya gidiyorum hazır kızım uyuyorken çünkü gündüz uykumuz hiç yok o yüzden yapamıyorum yemek ya akşam yapıyorum yada sabah

Bu arada yeni yıl hepimizin hayallerini gerçekleştirsin. Hepimiz eşlerimizle, çocuklarımızla ve sevdiklerimizle çok ama çok mutlu huzurlu sağlıklı olalım. Yavrularımız güzelce uyusunlar verdiğimiz her gıdayı yesinler akıllı afacanlar olsunlar.

Gunaydin herkese :) bende kizimla birlikte tekrar uyumusum.

Yeni yilda hepinize ailenizle birlikte saglik, huzur ve basari diliyorum. 2013 hepimizin hayatinin en onemli yili kuskusuz, yavrularimiz bize katildi, bundan sonrada onlara iyi birer ornek olarak niceee yillar goruruz hep birlikte insallah.

Aksam bizim genis aileyle toplanma planimiz var, ama ara ara burda olurum.

cnm bnm oğluşumun başı gün içinde gece de çoook terliyo hele emerken duş almış gibi ıslanıyor..gece de tek kat giysi kundak ince battaniye olsada sadece gece sırtı terliyor, oda sıcaklığımız 21 derece yani ılık bir ortam oldukça..elleri terlemedi ama hiç:26: dr a sormuştuk biz aşırı terliyor diye dr. çok normal bebekler terler dedi

bnm soruma kimse cvp yazmamış bi da sorimm: başında minik minik bi sürü sivilce var, pembe pembe başları da beyaz .. ergenliğe çok mu erken girdik ki..

Benim kızımın yüzünde bir iki tane öyle sivilce çıkmıştı ama geçti doktora soramadan :)

Hamrat arkdaşım, nasil pişirdin kabağı??

Canım ufak cevze de bir çok az su ile haşladım canım sonra cam rende de rendeledim püre gibi oldu. İçine çok az et suyu koydum akşam yemek için et haşlamıştım bir iki çay kaşığı et suyu koydum vitamin olsun dedim :)
Yedi maşallah.

Özel mesaj atacağım sana.

İsilik gibi değil o zaman. Başları beyazsa. Bi şey alerji yapmış olmasın. Hem sen hemde oğlun farklı bi şey yediniz mi bi düşün.

Bu arada bizimde hafta sonu kakamızda mukus vardı. Alerji belirtisimydi? Burada birilerinede olmuştu ama. Ben farklı ev ekmeği ve acıka yemiştim. (Köye gittim de yine tahsilatlarımı yaptım geldim. Soba keyfini hiç anlatmıyım.) bir gün daha yedim kaka da bir gün daha mukuslu oldu. Sonra kestim ikisinide mukus azalarak kayboldu.

Keşke buraya daha sık gelebilsen. Gerçekten bir ferahlama oluyor. Devamlı bebekle uğraşmak geriyor insanı. Burası da bir nevş dertleşme mekanı.

Bende cok istiyorum surekli gelmeyi AMA firsat olmuyor inanin... Kizim uyursa evle ugrasiyorum. Yemek camasir temizlik vs. AMA hepsi yarim kaliyor...bazende hicbirsey yapamiyorum. Yemek yiyecek valtim bile olmuyor.
Is yok artik canim.benim isyeri adanaya Tasindi. Ben gitmedim oraya, yani issiz kaldim. Yagmur yasina girene kadar calismamaya karat verdik . Esim istemiyor.
Zaten cocuga iyi bakamiyormusum. Bride is olursa iyice rezil olurmus kizi....

Evet canim, bende yasadiklarima inanamiyorum. Sanki bir kabusun icindeyim uyaninca bitecek saniyorum. AMA bakiyorum hepsi gercek.bitmiyor.butun hayallerimi unuttum, sadece daha kotuye gitmemesi icin sabirli olmaya calisiyorum.

Bircok alinti yapmistim AMA telden girince karisiyor hepsi. Herkese cok tesekkur ederim. Iyi dilekleriniz dualariniz icin... Artik daha sik gelmeye calisacagim. Sizinle konusmak bile iyi geldi.

Yeni yil evlatlarimizla eslerimizle musmutlu olavagimiz bir yil olsun hepimiz icin...

bilemedim ki eşimle de konuştuk yağlı ya da acılı bişey bulamadım, Bebeğime de m.suları tattırdım az az (mandalina-portakal-havuç)

çekirgecim hala inanamıyorum canım, sen mesajalrını okudumğumda en pozitif bulduğum arkadaşlardan birisiydin, enerjin yazdıklarından bile hissediliyordu,
şu an da aynı şekilde ne kadar çok sıkılmış ve bunalmış olduğunu hissediyorum, gerçekten baya üzüldüm, hatta akşam okumuştum mesajını tüm gün seni düşündüm, bir kaç gündür de aklımdaydın ne yapıyor acaba diye
canım bir an önce eski mutlu güzel günlerine dönmeni diliyorum, senin için dua edicem, sen de moralini yüksek tutmaya çalış
her zaman sevinecek bir sürü şey vardır
bak yağmur sağlıkla dünyaya gelmiş, sağlıklı bir çocuk onunla teselli olmaya çalış
ve bugünler geçecek emin ol

kızlar selamm..nasılsınz bizde durumlar aynı.eşim nöbetten geldi uyuyor...bende malum ev işi yemek fln bi de feyza ile işte zaman geçiriyorum sıkıldım.bugün farklı planları olanlar var mı neler yapıcaksınız bizde yok sizlerden dinleyeyim istiyorum

Ne olacak ki farklı. Geçen sene hamileydim alkol alamıyorum harala gürele kalabalık yere girmeyelim bi kaza bela olmasın dedik. Canımız da istemedi kv lerde oturduk. Bu senede eşim annemlere gidelim mi dedi. Bende olabilir geçen yılda oradaydık dedim. Yeni yıla kaynananla girersen ayvayı yersin modeli :)

Canim tarifine gore bana doktora danisman gerek gibi geldi. Uclari beyaz dedigin iltihapli mi? Bebekte o sekilde sivilce olmasi pek normal gelmedi acikcasi

Acika nedir canim, ilk defa duyuyorum da?

hımm.bizimde öleydi geçen yıl hamilelik, bu yıl da bebişler küçük diye kır dizini otur misali..kv delere yakınsın belli.inş güzel geçsin yeni yılın senin ve hepimizin.

Ahh kızlar ahhh gerçekten fena halde gıdıklanıyorum evde oturmak istemiyorum bu akşam geçtiğimiz yıl zaten bitki modundaydım bulantılardan dolayı bi yere gidemedim bu sene kabıma sığamıyorum hava da soğuk olacak şansımıza ama bilmiyorum belki bi atraksiyon yapıp sadece o saatte dışarda olabiliriz nasılsa benim deli oğlan 2de 3 te uyuyor bakalım kısmet önce bi temizlik yapayım ev kalkmış gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…