- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #70.461
5N1kE Allah korumuş gerçekten
Bi daha yaşamazsın inş
Kızlar bugünkü sorum şu:
Sizin bebişleriniZin elleri çok terlio mu nedendir bilenîniz var mı ve Dr unuzla bu konuyu hiç konuştunuz mu
Bi sorum daha vardı unuttum
cnm bnm oğluşumun başı gün içinde gece de çoook terliyo hele emerken duş almış gibi ıslanıyor..gece de tek kat giysi kundak ince battaniye olsada sadece gece sırtı terliyor, oda sıcaklığımız 21 derece yani ılık bir ortam oldukça..elleri terlemedi ama hiç:26: dr a sormuştuk biz aşırı terliyor diye dr. çok normal bebekler terler dedi
bnm soruma kimse cvp yazmamışbi da sorimm: başında minik minik bi sürü sivilce var, pembe pembe başları da beyaz .. ergenliğe çok mu erken girdik ki..
Kızım bal kabağını severek yiyor :) benim kızım tatlı şeyleri seviyor cidden anası gibi :) kabak adı gibi bal gibi :)
Hamrat arkdaşım, nasil pişirdin kabağı??
cnm bnm oğluşumun başı gün içinde gece de çoook terliyo hele emerken duş almış gibi ıslanıyor..gece de tek kat giysi kundak ince battaniye olsada sadece gece sırtı terliyor, oda sıcaklığımız 21 derece yani ılık bir ortam oldukça..elleri terlemedi ama hiç:26: dr a sormuştuk biz aşırı terliyor diye dr. çok normal bebekler terler dedi
bnm soruma kimse cvp yazmamışbi da sorimm: başında minik minik bi sürü sivilce var, pembe pembe başları da beyaz .. ergenliğe çok mu erken girdik ki..
Keşke buraya daha sık gelebilsen. Gerçekten bir ferahlama oluyor. Devamlı bebekle uğraşmak geriyor insanı. Burası da bir nevş dertleşme mekanı.
Is yok artik canim.benim isyeri adanaya Tasindi. Ben gitmedim oraya, yani issiz kaldim. Yagmur yasina girene kadar calismamaya karat verdik . Esim istemiyor.acaba işe başlayınca biraz rahatlarmısınki? bi arkadaşım ücretsiz izin alıcaktı ama evde çok bunaldğı için çalışmaya karar verdi. hatırladığım kadarıyla çalıyorn kiyager gibi bir mesleğin vardı dimi?
Hoşgeldin.
Bizimle dertleş sende en azından ruhuna iyi gelir. Yağmurun düzen sorunu için; burada bi kaç arkadaş tracy hogg un kitabındaki EASY rutini, şşş pat yöntemi ve yatır kaldır yönteminden fayda gördü. Yada kendi bebeğini 1 hafta gözlemleyip uyku, beslenme saatlerini not alıp ona göre bir düzen oluşturanlarda var.
Evet canim, bende yasadiklarima inanamiyorum. Sanki bir kabusun icindeyim uyaninca bitecek saniyorum. AMA bakiyorum hepsi gercek.bitmiyor.butun hayallerimi unuttum, sadece daha kotuye gitmemesi icin sabirli olmaya calisiyorum.Çekirgecim az daha sanır canım
Yağmurun düzeni oturunca evliliğinizde düzene girecek emin ol
Ya çok üzüldüm bunları duyduğuma
Canım inşallah bir an önce herşey tekrar çok güzel olur
Senin çok mutlu nir evliliğin vardı o yağmur denen mimik kızın eşinin dükkanına gelişini anlatmıştın sen hamileyken
Eşinle kurduğunuz hayalleri
Emin ol düzene girecek az daha sabır
Canım, okurken bile yorgunluğunu hissettim. Burada senin durumunda olan çok anne var, beslenme problemi, uyku problemi, eşle yaşanan sorunlar.... Ama sende hepsi birden birleşmişönce bir rahat nefes al lütfen, bu sorunların hepsi birbirine bağlı... Bence temel sorun beslenme, onubebeğininuyku alışkanlığı üzerine çalışmaya başlayabilir ve kendine biraz zaman ayırabilirsin. Bebeğinle haytın düzene girdiğinde eşinle olan yersiz tartışmalarda son bulacaktır eminim....
İsilik gibi değil o zaman. Başları beyazsa. Bi şey alerji yapmış olmasın. Hem sen hemde oğlun farklı bi şey yediniz mi bi düşün.
Bu arada bizimde hafta sonu kakamızda mukus vardı. Alerji belirtisimydi? Burada birilerinede olmuştu ama. Ben farklı ev ekmeği ve acıka yemiştim. (Köye gittim de yine tahsilatlarımı yaptım geldim. Soba keyfini hiç anlatmıyım.) bir gün daha yedim kaka da bir gün daha mukuslu oldu. Sonra kestim ikisinide mukus azalarak kayboldu.
Bende cok istiyorum surekli gelmeyi AMA firsat olmuyor inanin... Kizim uyursa evle ugrasiyorum. Yemek camasir temizlik vs. AMA hepsi yarim kaliyor...bazende hicbirsey yapamiyorum. Yemek yiyecek valtim bile olmuyor.
Is yok artik canim.benim isyeri adanaya Tasindi. Ben gitmedim oraya, yani issiz kaldim. Yagmur yasina girene kadar calismamaya karat verdik . Esim istemiyor.
Zaten cocuga iyi bakamiyormusum. Bride is olursa iyice rezil olurmus kizi....
Evet canim, bende yasadiklarima inanamiyorum. Sanki bir kabusun icindeyim uyaninca bitecek saniyorum. AMA bakiyorum hepsi gercek.bitmiyor.butun hayallerimi unuttum, sadece daha kotuye gitmemesi icin sabirli olmaya calisiyorum.
Bircok alinti yapmistim AMA telden girince karisiyor hepsi. Herkese cok tesekkur ederim. Iyi dilekleriniz dualariniz icin... Artik daha sik gelmeye calisacagim. Sizinle konusmak bile iyi geldi.
Yeni yil evlatlarimizla eslerimizle musmutlu olavagimiz bir yil olsun hepimiz icin...
kızlar selamm..nasılsınz bizde durumlar aynı.eşim nöbetten geldi uyuyor...bende malum ev işi yemek fln bi de feyza ile işte zaman geçiriyorum sıkıldım.bugün farklı planları olanlar var mı neler yapıcaksınız bizde yok sizlerden dinleyeyim istiyorum
Kızım bal kabağını severek yiyor :) benim kızım tatlı şeyleri seviyor cidden anası gibi :) kabak adı gibi bal gibi :)
İsilik gibi değil o zaman. Başları beyazsa. Bi şey alerji yapmış olmasın. Hem sen hemde oğlun farklı bi şey yediniz mi bi düşün.
Bu arada bizimde hafta sonu kakamızda mukus vardı. Alerji belirtisimydi? Burada birilerinede olmuştu ama. Ben farklı ev ekmeği ve acıka yemiştim. (Köye gittim de yine tahsilatlarımı yaptım geldim. Soba keyfini hiç anlatmıyım.) bir gün daha yedim kaka da bir gün daha mukuslu oldu. Sonra kestim ikisinide mukus azalarak kayboldu.
Ne olacak ki farklı. Geçen sene hamileydim alkol alamıyorum harala gürele kalabalık yere girmeyelim bi kaza bela olmasın dedik. Canımız da istemedi kv lerde oturduk. Bu senede eşim annemlere gidelim mi dedi. Bende olabilir geçen yılda oradaydık dedim. Yeni yıla kaynananla girersen ayvayı yersin modeli :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?