2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim, esinde sanirim kotu bir donemden geciyor, bebegine iyi bakamiyor olabilirmisin hic... Esler arasinda bu gerginlikler sonucunda bazen canini acitmak icin cok gereksiz sozler soylenir, bu da onlardan birisidir kesin. Sen kendini sakin yetersiz hissetme ve biran once toparlanmaya calis, bebeginde bunu hissediyor ve huzursuz oluyordur emin ol.

Eglence deyince benimde aklima hep alkol geliyor nedense :) ve de sigara. Hatta izmirde hava cok guzeldi, esimle yemege falan gidiyoruz, ben normalde acik havada ve guzel manzarali yerlerde oturmayi secer ve uzun uzun yemegimi yer, ickimi sigara i icer sohbet ederdim. Simdi jet hiziyla yiyorum herhangi bir yerde oturup, hadi gidelim diyorum sonrada :) yilbasi aksami ben disarda olmayi hic sevmem. Hele bebekle asla oyle bir hata yapmam. Bu aksam esimin ailesiyle bir arada olacagiz, yemek falan. Sonrada geleneksel olarak tum aile ayni pijamalardan giyip resim cektirir, oyunlar oynariz.

Evde oturmak istemiyorsan at kendini disari canim, bebeginle gidebilecegin sakin biryerler bulursunuz nasilsa. Valla ev kalksin gitsin bosver, bugun eglenmene bak :)

Saol luboyfcum, bende yasadiklarima hala inanamuyorum. Sadece kizimin bir. Gulusuyle teselli oluyorum. Keske dedigin gibi saglikli olsa. Ama oda yok, bir suru sikinti atlattik, 2 haftadirda griple bogusuyoruz.
Esimde saolsun cocuk hapsursa sen usuttun, aglasa niye aglatiyosun, uyumasa niye uyumuyor bu cocuk, pisik olds kabiz olsa sen ne yedin bak sutunden hersey geciyor vs, vs, yedi bitirdi Beni aylardir. Fiziki yorgunlugum bir yana ruhen yoruldum.
Gececek insallah ama kalici hasarlar birakmaz umarim. Dualarin iyi dileklerin icin tesekkur ederim canim. Sizler nasilsiniz, kendi derdimden kimseye Hal hatir da soramadim.
Benimde surekli aklimdasiniz, hamileykenki gibi aktif olabilsek surekli gorusebilsek keske.

ben de kızıma oyun halısı yaptım kendim aynı seninki gibi kumaştan bir tane oyuncak diktim sadece yünden oyuncak da başladım da ip bitti dışarı çıkıp alamadım çok seviyorum kızıma kendi ellerimle oyuncaklar hazırlamayı bu arada küçükken ben de kendime örmüştüm yünden oyuncak azıcık marifet var yani :)

Yok konuşamadık biz daha o aşamaya gelmedik 4 ay dolunca konuşacaktık ama şimdi de karaciğer enzimleri yüksek çıktı ve daha kötüsü kanda cmv virüsü çıktı tekrar bugün. 5 tüp kan verdik haftayasonuçları görürdüğümde sorarım ama dediğim gibi biz alerji ile uğraşırken şimdi daha kötü şeyler çıktı ek gıda falan hiç bir şey düşünemiyorum. Sizin kan tahlilinde alerji çıktı mı?

Bütün 2013 ağustos annelerine bebekleriyle birlikte sağlıklı mutlu huzurlu nice yıllar dıliyorum.

Allah kimseyi evladıyla sınamasın ve anlayışsız kocalara da akıl fikir versin!

Canım ya yine mi kan aldılar kıyamam bu minik halleriyle bu kadar kan alıyorlar ya canm cmv virüsünü bilmiyorum ben inş kuzucuğun hemn iyileşir. Bizim kaka düzeldiği için test yapmamıştık geçen kontrolümüz vardı doktorumuz tanıyo ztn fügen hanım fügen hocam istemişse yapalım biz yinede ztn gelecek ay yapacaktık genel kontrol dedi umarım bizimki sadece alerjidir ztn doğduğu zaman tiroid yüksek çıkmıştı 15 gün onunla uğraştık :/ ayyy bilmiyorum gerçekten ne kadar zormuş her gün yeni bişi çıkıyor

canım doktor kumpas ile ölçüyor boyunu
sağlık ocağındaki sedyeye yatırıyor sedyenin üzerinde mezura var ordan bakıyo ama o çok sağlıksız geliyo bana çocuk bacağını kassa dediğin gibi 3,5 cm oynama yapıyor ben doktorun ölçümlerini baz aldım bugüne kadar
persentilde de beklenen normal doğum tarihini girince kilo %55 çıktı baktım bende şimdi ama boyu yine kısa %35
kızım tam 1 ay eken geldi 26 ağustos sata göre doğum tarihimdi ama ben 26 temmuzda doğum yaptım
1 ay çok fark ediyor ve bu farkın kapanması doktorumun dediğine göre 2,5 - 3 yaşı bulurmuş (

Selam, bu videolari nerden indirdin?dun aksam baktim indirmeye calistimlarim hata verdi. Bole hepsinin oldugu bi site filan bulamadim.

Acika nedir canim, ilk defa duyuyorum da?

Belki yöreye göre ufak tefek değişiklikler olabilir ama bizde şöyle yapılıyor: domates salçası, biber salçası, ceviz, sarımsak ve çeşitli baharatlar. Uzun zaman oldu yapalı unuttuğum bi şeyler olabilir arkadaşlardan bilen varsa eklesin. Kahvaltılık bi karışım. Ekmeğine sür ye. Sarımsağını az koyarız biz ağır olmasın diye. Ha birazda zeytinyağı. Hatta buralarda (izmitte) aktarlarda acıkalık baharat hazır satılır. Bi paketin içinde.

@5n1k

Canim benim buyuk oglum oakdar cok dustuki yataktannn ... doktor 1 yasina geldiginde ( esimin akrabasi olur ) ozge artik buragi dusurmesen iyi olur zira kafatasi sertlesti dedi maasallaahh..turup gibi suan..sinif birincisi hep..Allah koruyor...

Çok severim rahmetli teyzem yapardı. Çok da güzel olurdu Allah rahmet eylesin. İzmitteydi teyzemler de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…