- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #70.501
Bende cok istiyorum surekli gelmeyi AMA firsat olmuyor inanin... Kizim uyursa evle ugrasiyorum. Yemek camasir temizlik vs. AMA hepsi yarim kaliyor...bazende hicbirsey yapamiyorum. Yemek yiyecek valtim bile olmuyor.
Is yok artik canim.benim isyeri adanaya Tasindi. Ben gitmedim oraya, yani issiz kaldim. Yagmur yasina girene kadar calismamaya karat verdik . Esim istemiyor.
Zaten cocuga iyi bakamiyormusum. Bride is olursa iyice rezil olurmus kizi....
.
Çok severim rahmetli teyzem yapardı. Çok da güzel olurdu Allah rahmet eylesin. İzmitteydi teyzemler de.
Yapıp yollayayım canım. Sütün çeker şimdi senin :))
Şimdi cerrahpaşaya gidiyoruz oğlumu yatıracaklar çok kötüyüm ne olur dua edin iyileşip çıkalım
Şimdi cerrahpaşaya gidiyoruz oğlumu yatıracaklar çok kötüyüm ne olur dua edin iyileşip çıkalım
Sağol canım. Teşekkür ederim burada nerede satılıyor bilmiyorum ama İstanbul 'a annemlere gidince alır yerim artık :)
Mincim bende senle aynı kaderi paylaşıyorum akşama kayınvalidemdeyiz. Geçen sene de orada idik. Yemek yer geliriz büyük ihtimal çünkü kızım 9-10 gibi uyuyor :)
Ya sorma geçen sene onlarla girdik yeni yıla yazlıkta kalma rekoru kırdılar. O kadar ki doğuma 10 gün kala geldiler 10 günlüktük gittiler. Bu yılda aynı olur inşallah. :))
Gecmis olsun canım , bişeyi yoktur insallahSlm kızlar.
Moralim çok bozuk ya eltimin oğluna domuz gribi teşhisi koydular dün gecede beraberdik Allah ım kızımda bi huysuz bugün anlatamam ödüm kopuyor bulaşmışsa diyeanne de ne rahat ya çocuk 39 derecede yanıyormuş dün aman bişi olmaz diip hastaneye götürmemiş gece 40 a yaklaşmış düşürememişler sabaha karşı götürmüş hastaneye bu saat oldu daha yeni ateşi düşmüş :/ hastaneye yatırmışlar :s salgın varmış 20 den fazla aynı şekilde hastanede yatan var demiş doktor aman dikkat gözünüzü seveyim çok minik bebişlerimiz Rabbim onları korusun.
Cok üzüldüm canım , insallah düzene girer hersey , Allah kolaylık versinKizlar inanin nerden baslayacagimi bilmiyorum... Hayatim alt üst oldu resmen... Hic Boyle hayal etmemistim. Iyice bunaldim, sinirlarimi zorluyorum ve korkuyorum artik.
Kizimin hala hicbir konuda duzeni yok. Iyiye gidecegine hergun daha kotu sanki. Ne uyku ne beslenme... Yetisemiyorum artik... Colk bunaldim. Kafayi yemek uzereyim.
Sutum yeterli gelmiyor artik el gidalara basladim. AMa bazen yiyor bazen yemiyor. Biberon almiryor hic. Mamalari da sevmiyor, kasikla veriyorum, bir saat ugrasiyorum yedirecegim diye, sarki turku oyun derken maymuna donuyorum resmen. O bir yemmek kasigi yiyene kadar Ben sabir tasina donuyorum.
Uykuya gelince cok fenayiz. En uzun uykusu bir saat. Oda kucagimdaysa. Gece gunduz ayni, yarim saate bir saate surekli kalkiyor. Sonar uyusun diye, ayagimda salliyorum, cogu zamanda kucagimda geziyoruz, ne kol kaliyo ne bacak ne bel, heryerim agriyor, hic dinlenemiyorum. Uyuyamiyorum. Sinirlerim cok bozuk oluyor. Aglamasina tahammul edemiyorum artik.
Ve esimle de aramiz bozuk. Bosanma noktasina geldik. Offff offff yaz yaz bitmez yaaa... Tukendim artik....
Maşallah sirineye, eline saglık canım cok guzel yapmissinEki Görüntüle 914551
gözlüklü şirineden tüm ağustos kardeşlerine iyi geceler tatlı rüyalar... bunlarda annesinin kızı için keçeden yaptığı ayakkabılar, çok kolay tavsiye ederim :)
Cooook guzel olmus bu oyun halısı , ellerine saglık , ne hamaratsiniz maşallah , bebisin guzel oyunlar oynasın burdaEki Görüntüle 914560 Eki Görüntüle 914562 Eki Görüntüle 914565 Eki Görüntüle 914566
ikisi hariç tüm oyuncakları kendim ördüm
Gecmis olsun canım , bizde koyuyoruz yatağa ,hic beklenmedik şey olmusbuarada arkadaşlar lütfen bebeklerinizi yatakta filan uyumaya bırakmayın.....
bunların ne zaman ne yapacağı ne zaman hangi yeteneklerini geliştirdiği belli olmuyor!!!
dün gece canımın içi yataktan yere düştüh
ayatımda hiç bukadar içimin yandığını hissetmedim. sadece sırtüstünden yüzüstüne dönüyordu. birde geri geri gidiyordu nasıl olduysa ileri gitmiş bayağ..yatağın ortasındaydı. yüzüstü düşmüş. dizi yeşerdi....kafasındada çok hafif kızarıklık oldu. kahroldum.
korkusundan durup durup ağzını büze büze ağladı..
allahım birdaha olmasını nasip etmesin. yatağa birdaha asla koymuyorum.
son iki günü okuyamadım. neler yazdınız bilmiyorum ama benim kızım meyve yemiyordu asla. şöyle bir yol buldum aynı durumdan müzdarip olan varsa bende işe yaradı bilginizee
elma armut birer tane küp küp doğradım kan üzümü 5-10 tane yıkayıp onuda ekledim. tepeleme 4 çorba kaşığı pirinç 2 çorba kaşığı kepekli bulgur koyup kaynattım. blendardan geçirdim harika kokulu enfes bir mama oldu. meyvelerını öyle yediiryorum. çokta seviyor...
Ay ay ne guzel dilekler bunlar boyle , âmin insallah :))Gunaydinnnnn
Ise gitmeden once hemen kisacik goz atayim dedim ama masallah dokturmussunuz yine. Cok bakamadim. Aksam malum celirdek aile evdeyiz. Atraksiyon yok o yuzden aksam umarim tum mesajlara yetisecegim.
Herkese iyi seneler diliyorum. Ailemize katilan yavrularimizla beraber huzurumuz, agiz tadimiz, saglimiz hep yerinde olsun. Sorunlari olan arkadaslara Allah gonul ferahligi versin ve en kisa surede hayirli ne ise cozumune kavustursun.
Daha ne diyeyim bol bol uyku olsun, sorunsuz yemek yemeler olsun, ask olsun, heyecan olsun, bol tatil olsun, bol bol yuzme olsun (suan en cok bunu istiyorum), gonlunuzden ne geciyorsa o olsun.
Guzel yavrularinizla beraber hepinizi kucakliyorum
Sevgiler
Benim 3 haftayı geçmeyen sütlerimin tadı değişmemişti. Daha eski olanların tadı değişmişti. 3 hafta olayına dikkat edin bence buzluklar -18 derece değil. -4 civarı oluyor. Tekrar yazayım derin dondurucu ise 3 ay durabiliyor.
Yazmissin bile:) litewayin arada penceresi yok dimi? Yani senin arkadan bebegi gorebilecegin sekilde? Ben sirf oyuzden mothercare mino plus aldim cok memnunum. Ama cift tarafli olsa daha iidi evet, karsidan gelenler gozlerini dikiveriyor sinir oluyorum, ben de ozaman onlara gozlerimi dikiyorum "ne var bakmasana" anlaminda:)
keşke hepimiz birbirmize yakın olsak da muhabbetimiz sanalda kalmasa...oğlumun bir arkadaşıyla tanışması çok hoşuma gitti, inşallah sizinlede bir gün denk getiririz bir yerde
slm kızlar.sözde2 gün stres atıp tatil yapacaktık giderken kaza yaptık.karşıdan gelen bi arabaya çarptık kuzum çok korktu.beni hiç sormayın zaten.kabus gibi bi gündü geçti allaha şükür
Bebekleriniz gunde kac defa kaka yapiyor?
Kayra bundan 2 hafta oncesone kadar gunde 1 kere yapiyordu. Simdi gunde 5-6 defa yapiyor. Gecen hafta doktora gittigimizde doktor normal dedi. Ama emin olmak icin kaka tahlili yaptirdi. Tahlil de temiz cikti.
Ilk dogdugunda cok kaka yapiyordu yeni dogan icin normalmis. Sonra yavas yavas 1 e dustu uzunca sure gunde 1 kaka ile devam ettik simdi 5-6 oluyor. C
Ben her iki bebeğimde de çok hafif bebek arabaları tercih ettim. İlkinin ( Peg Perego Aria) tentesi kapanmıyordu ve tek yönlüydü ama çok hafifti, içerisi genişti, sağlamdı, beş yaşına kadar dayandı ve hala dayanıyor. İkiye kolay katlanıyor. Tek yönlü olması beni hiç rahatsız etmedi ama annem ikinciyi çift yönlü isteyince farklı bir araba aldık. Bir de çocukla alışveriş yaptığınızda altındaki filesi geniş ve çok şey alıyor. Toplu taşımalar ve yaya olarak gezmeler için çok kullanışlı. İkincisi Casual Atlantis, çift yönlü, tentesi kapanıyor, bebeği ekstradan görmek için fileli pencereleri var ve dörde katlandığından çok az yer kaplıyor. Yalnız bunun alt filesi çok geniş değil. Gerçi ben yine de marketten aldığım bir sürü şeyi yükleyebildim ama o kadar korunaklı değil. Bu ne kadar dayanacak, ne kadar sağlam bilmiyorum ama her ikisi de çok hafif 6 kilo civarında ve bebek için baston pusetlerden daha rahat. Her iki arabanın da fiyat aralığı aynı sayılır. Nerden aldığınıza göre fiyat oynamaları var yalnız, internette daha ucuz bulunabilir. ( 350-400 aralığında) Belki araba değiştirmek istersiniz diye yazayım dedim, baston pusetlere alternatif ve hatta daha hafif seçenekler bunlar. Tabi yine de siz görerek ve mağazada deneyerek almalısınız, ne de olsa herkesin düşüncesi farklı oluyor. Veee herkese iyi geceler...
Canim, esinde sanirim kotu bir donemden geciyor, bebegine iyi bakamiyor olabilirmisin hic... Esler arasinda bu gerginlikler sonucunda bazen canini acitmak icin cok gereksiz sozler soylenir, bu da onlardan birisidir kesin. Sen kendini sakin yetersiz hissetme ve biran once toparlanmaya calis, bebeginde bunu hissediyor ve huzursuz oluyordur emin ol.
Canım çok üzüldüm. İnşallah artık yoluna girer herşey...
Beyazçekirge canım okuduklarıma çok üzüldüm. inşallah herşey yeniyılda daha iyi olur. senden tek bir şey istiyorum lütfen içine kapanma. buraya sık sık girmeye çalış inan insanın kafası dağılıyor. cep telefonundan internete girilebiliyordur muhtemelen iyi bir internet paketi aldın mı tamamdır. kızını emzirirken burayı okusan o bile havanı değiştirir. yeme- uyku problemleri ile ilgili herkes yaşadığı problemleri paylaşıyor. Eminim birçok arkadaş yardımcı olacaktır. Bir çok yöntemi deneyip başarılı olan var çünkü. Eşinle yaşadığın problemlere çok üzüldüm çünkü hamileyken anlattıklarından ince düşünceli sana değer veren bi eşin oldğunu düşünmüştüm. eminim içi yine öyledir bu yaşadıklarınız onu da yıpratmıştır. O söylediği sözleri inandığı için değil sadece kavga anında senin canını yakmak için söylemiştir buna eminim. kavga anında hepimiz öyle yapıyoruz. Sen buraya geldikçe kafan dağıldıkça inan tüm problemlerini de yavaş yavaş çözeceksin. önce sen rahatlayacaksın ki yağmur da rahatlasın. senin stresini gerginliğini hissediyor belki de. sonra ikinizin rahatladığını görünce eşin de kafasını öününe eğip düşünüp o da hatalarının farkına varacak. Herşey düzeleek canım inan bana... Yeni yıl bu sene yaşadığın tüm sıkıntılarını unutturur inşallah.[UOTE
Hepinize cok tesekkur ederim dostlar... Vakit buldukca paylasmaya devam edecegim sizlerle... Bugun kizimin atesi vardi. Iki haftadir soguk alginligi oksuruk vs. Ile ugrasiyoruz,dun gece hic uyumadi neredeyse, sabahta ates yukselince goturduk yine Dr.a ... Dis cikarmaya baslamisiz. ;(
Iste Boyle biri bitmeden baska birsey basliyor... Umarim bu dis donemini sorunsuz atlatiriz.... Varmi dis cikaran...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?