2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Beyazçekirge canım okuduklarıma çok üzüldüm. inşallah herşey yeniyılda daha iyi olur. senden tek bir şey istiyorum lütfen içine kapanma. buraya sık sık girmeye çalış inan insanın kafası dağılıyor. cep telefonundan internete girilebiliyordur muhtemelen iyi bir internet paketi aldın mı tamamdır. kızını emzirirken burayı okusan o bile havanı değiştirir. yeme- uyku problemleri ile ilgili herkes yaşadığı problemleri paylaşıyor. Eminim birçok arkadaş yardımcı olacaktır. Bir çok yöntemi deneyip başarılı olan var çünkü. Eşinle yaşadığın problemlere çok üzüldüm çünkü hamileyken anlattıklarından ince düşünceli sana değer veren bi eşin oldğunu düşünmüştüm. eminim içi yine öyledir bu yaşadıklarınız onu da yıpratmıştır. O söylediği sözleri inandığı için değil sadece kavga anında senin canını yakmak için söylemiştir buna eminim. kavga anında hepimiz öyle yapıyoruz. Sen buraya geldikçe kafan dağıldıkça inan tüm problemlerini de yavaş yavaş çözeceksin. önce sen rahatlayacaksın ki yağmur da rahatlasın. senin stresini gerginliğini hissediyor belki de. sonra ikinizin rahatladığını görünce eşin de kafasını öününe eğip düşünüp o da hatalarının farkına varacak. Herşey düzelecek canım inan bana... Yeni yıl bu sene yaşadığın tüm sıkıntılarını unutturur inşallah.

Yapıp yollayayım canım. Sütün çeker şimdi senin :))

Sağol canım. Teşekkür ederim burada nerede satılıyor bilmiyorum ama İstanbul 'a annemlere gidince alır yerim artık :)

Mincim bende senle aynı kaderi paylaşıyorum akşama kayınvalidemdeyiz. Geçen sene de orada idik. Yemek yer geliriz büyük ihtimal çünkü kızım 9-10 gibi uyuyor :)

Son düzenleme:

Ya sorma geçen sene onlarla girdik yeni yıla yazlıkta kalma rekoru kırdılar. O kadar ki doğuma 10 gün kala geldiler 10 günlüktük gittiler. Bu yılda aynı olur inşallah. :))

Ya sorma geçen sene onlarla girdik yeni yıla yazlıkta kalma rekoru kırdılar. O kadar ki doğuma 10 gün kala geldiler 10 günlüktük gittiler. Bu yılda aynı olur inşallah. :))

Bende 10 günlüktüm yazlığa gittiler :)

Valla bizimkilerin de planı bu yıl beraber yazlıkta olmak ama zor ben eşimi bırakıp gitmem bir yere. Gideceksem anneme giderim.

Gecmis olsun canım , bişeyi yoktur insallah
Cok üzüldüm canım , insallah düzene girer hersey , Allah kolaylık versin
Bu ilk zamanlar boyle zor oluyor , bebek büyüdükce düzene girdikce , esinle aranızda düzelir insallah
Eki Görüntüle 914551

gözlüklü şirineden tüm ağustos kardeşlerine iyi geceler tatlı rüyalar... bunlarda annesinin kızı için keçeden yaptığı ayakkabılar, çok kolay tavsiye ederim :)
Maşallah sirineye, eline saglık canım cok guzel yapmissin
Cooook guzel olmus bu oyun halısı , ellerine saglık , ne hamaratsiniz maşallah , bebisin guzel oyunlar oynasın burda
Gecmis olsun canım , bizde koyuyoruz yatağa ,hic beklenmedik şey olmus
Allah korusun yavrularımızı
Ay ay ne guzel dilekler bunlar boyle , âmin insallah :))
Hepimize mutlu guzel bir yıl olsun insallah

İlk is gunun nasıldı canım ??

Herkese merhaba;

daha önce yeni yıl mesajı yazıp yollamıştım ama nedense yok şimdi. Umarım yei yıl hepimize başta sağlık ve huzur sonra da bol para getirsin:))) Allahtan dileğim bu ve önümüzdeki seneyi mutlulukla hatırlayacak güzel anılarla dolu dolu yaşayalım. bu sene benimiçin kritik. büyük ihtimal tayinim çıkacak başka bir kuruma. hatta şehir bile değiştirebilriz. hiç istemiyorum ama.... Allahım hayırlısıyla kavgasız gürültüsüz , kimse kırılmadan gücenmeden sağlıkla, mutlulukla, huzurla atlatalım şu 2014'ü....

Yeni yıla girerken para saymayı unutmayın:))) Çok paracı gördüm kendimi:)))

kızlaaarr hepinize iyi yıllaaar diliyoruz Öykümle

umarım 2014 de hayalini kurduğumuz tüm güzellikler gerçek olur

hepinizi sevgiyle kucaklıyorum meleklerinizide kokluyorum...

Meltemcim saol canım çocuk iyileşti çok şükür çıktı hastaneden.

Burka çok üzüldüm dualarım seninle ve bebeğinle Rabbim tez zamanda sağlınığa kavuşturur inş bebeğini yüreğini ferah tut zor bir süreç dayanıklı olmak zorundasın.

benimki de derin donduruculu ama yine de tadı değişti. bundan sonra 3 haftadan fazla tutmamaya dikkat edeceğim.

şapşirik bakışlı oğlum ve ıvy nin sevgi pıtırcığı kızı :)

Eki Görüntüle 912219

maşallah çok tatlılar.

keşke hepimiz birbirmize yakın olsak da muhabbetimiz sanalda kalmasa...oğlumun bir arkadaşıyla tanışması çok hoşuma gitti, inşallah sizinlede bir gün denk getiririz bir yerde

inşallah. İstanbul buluşması olursa bende katılmayı çok isterim.

slm kızlar.sözde2 gün stres atıp tatil yapacaktık giderken kaza yaptık.karşıdan gelen bi arabaya çarptık kuzum çok korktu.beni hiç sormayın zaten.kabus gibi bi gündü geçti allaha şükür

çok geçmiş olsun. Allah beterinden sakların.

değişiyor ama ortalama 3-4 kez yapıyor.

benim kullandığım Kraft aura modeli. tek olumsuz özelliği biraz ağır olması onun dışında bir bebek arabasında olması gereken herşey var diye düşünüyorum ve çok memnunum.

Canım çok üzüldüm. İnşallah artık yoluna girer herşey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…