- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #70.521
Gecmis olsun canım , tez vakitte iyileşir insallah kuzunŞimdi cerrahpaşaya gidiyoruz oğlumu yatıracaklar çok kötüyüm ne olur dua edin iyileşip çıkalım
Eki Görüntüle 915529
kızlaaarr hepinize iyi yıllaaar diliyoruz Öykümle
umarım 2014 de hayalini kurduğumuz tüm güzellikler gerçek olur
hepinizi sevgiyle kucaklıyorum meleklerinizide kokluyorum...
Şimdi cerrahpaşaya gidiyoruz oğlumu yatıracaklar çok kötüyüm ne olur dua edin iyileşip çıkalım
Belki yöreye göre ufak tefek değişiklikler olabilir ama bizde şöyle yapılıyor: domates salçası, biber salçası, ceviz, sarımsak ve çeşitli baharatlar. Uzun zaman oldu yapalı unuttuğum bi şeyler olabilir arkadaşlardan bilen varsa eklesin. Kahvaltılık bi karışım. Ekmeğine sür ye. Sarımsağını az koyarız biz ağır olmasın diye. Ha birazda zeytinyağı. Hatta buralarda (izmitte) aktarlarda acıkalık baharat hazır satılır. Bi paketin içinde.
resmini tam net hatırlamasamda sanırım kızın sana benziyor
Hepinize cok tesekkur ederim dostlar... Vakit buldukca paylasmaya devam edecegim sizlerle... Bugun kizimin atesi vardi. Iki haftadir soguk alginligi oksuruk vs. Ile ugrasiyoruz,dun gece hic uyumadi neredeyse, sabahta ates yukselince goturduk yine Dr.a ... Dis cikarmaya baslamisiz. ;(
Iste Boyle biri bitmeden baska birsey basliyor... Umarim bu dis donemini sorunsuz atlatiriz.... Varmi dis cikaran...
Gecmis olsun canım , bişeyi yoktur insallah
Cok üzüldüm canım , insallah düzene girer hersey , Allah kolaylık versin
Bu ilk zamanlar boyle zor oluyor , bebek büyüdükce düzene girdikce , esinle aranızda düzelir insallah
Maşallah sirineye, eline saglık canım cok guzel yapmissin
Cooook guzel olmus bu oyun halısı , ellerine saglık , ne hamaratsiniz maşallah , bebisin guzel oyunlar oynasın burda
Gecmis olsun canım , bizde koyuyoruz yatağa ,hic beklenmedik şey olmus
Allah korusun yavrularımızı
Ay ay ne guzel dilekler bunlar boyle , âmin insallah :))
Hepimize mutlu guzel bir yıl olsun insallah
İlk is gunun nasıldı canım ??
Belki yöreye göre ufak tefek değişiklikler olabilir ama bizde şöyle yapılıyor: domates salçası, biber salçası, ceviz, sarımsak ve çeşitli baharatlar. Uzun zaman oldu yapalı unuttuğum bi şeyler olabilir arkadaşlardan bilen varsa eklesin. Kahvaltılık bi karışım. Ekmeğine sür ye. Sarımsağını az koyarız biz ağır olmasın diye. Ha birazda zeytinyağı. Hatta buralarda (izmitte) aktarlarda acıkalık baharat hazır satılır. Bi paketin içinde.
Aynı pijamalarla mı? Çok eğlenceli!Eglence deyince benimde aklima hep alkol geliyor nedense :) ve de sigara. Hatta izmirde hava cok guzeldi, esimle yemege falan gidiyoruz, ben normalde acik havada ve guzel manzarali yerlerde oturmayi secer ve uzun uzun yemegimi yer, ickimi sigara i icer sohbet ederdim. Simdi jet hiziyla yiyorum herhangi bir yerde oturup, hadi gidelim diyorum sonrada :) yilbasi aksami ben disarda olmayi hic sevmem. Hele bebekle asla oyle bir hata yapmam. Bu aksam esimin ailesiyle bir arada olacagiz, yemek falan. Sonrada geleneksel olarak tum aile ayni pijamalardan giyip resim cektirir, oyunlar oynariz.
Ne güzel :) Meltemle yarışacağım açığı hemen kapatmam lazım diyorsun yani :)) Allah gönlüne göre versin canım, topicte bir ara 2 anneleri vardı 2 tane, sonra kayboldular. Hiç ikizimiz yok topicte veya ikiz annelerinin zamanı olmuyor bizim kadar.
Hoşgeldin canım, daha geçmişi okumadım belki yazmışsındır ama umarım kötü birşey yoktur
Canım emme refleksi bazı çocuklarda daha baskınmış eee birde siz erkek annesisiniz, daha zor olacak emmeye alternatif birşeyler kazandırmak. Zaman tanı biraz canım, kendisi sana kaşığa hazır olduğu da sinyal verecektir.
Canım atak dönemlerinde bebekler zaten huzursuz ve yorgun olurlar, bu durumda onların ufacık dunyalarını dahada zorlaştırmaya gerek yok diye düşünüyorum ki ek gıdaya geçiş çok büyük bir adım. Bocalayabilir çocuk. Tabii bu benim nacisane tavsiyem, ben kızım bu dönemlerdeyken (bizim ağır geçen bir atak dönemimiz olmadı henüz) onu çok yormamaya ve daha önce yapmadığı şeyleri yaptırmamaya özen gösteriyorum. Mesela onu çok heyecanlandırıp yoracak yeni oyunlardan bile kaçınıyorum. Belkide bir etkisi olmaz ama ben kendimi onların yerine koyduğumda, hormonal dalgalanmalar yaşadığım bir dönemde hayatımı etkileyecek bir başka değişikle uğraşmak istemem mesela :)
Birde, sen şimdi Atahan ın verdiği tepkilerin ek gıdaya mı yoksa buyume atağından mı olduğunu kestiremessin, buda sağlıklı bir başlangıç yapmanızı engeller dşye düşünüyorum. Bunlar tabii hep bemim kendi görüşlerim canım, dediğim gibi belkide hiç bir etkisi yoktur.
Hımm bankacı mısın cnm?
Eki Görüntüle 914560 Eki Görüntüle 914562 Eki Görüntüle 914565 Eki Görüntüle 914566
ikisi hariç tüm oyuncakları kendim ördüm
Canim okuyup kaciyorsun, nerelerdesin, Atahan in atagi ne durumda?
Yok canim, sadece esmerligi bana benziyor ama onun disinda tipki babasi. Benim saclarim baya kivircik mesela ve kivircik sac baskindir ama o bile cook dusuk bir ihtimal olan babasinin duz saclarini almis :) bana benzeten ilk sensin :) mutlu oldum cok guzel bir duyguymus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?