2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cekirgecim cok uzuldm, bi turlu yazmaya firsatim olmadi. Burada eslerle sorun yasayan ben dahil cok insan oldu. Bizim bi kavgamizda bosanalim diye bagristik hatta. Bosver cocuguna odaklan sen, calismadigin icin de ayrica bunalmissindir o da yagmura yansiyordur.. Ben de bazen cok bunaliyorum benim de ailem uzakta ve birakip dolasabilecegm kimse yok. Ama anneyiz ve guclu olmak zorundayiz, cocuklarimiZ icin bizim hem beden sagligina hem ruh sagligina ihtiyacimiz var. Buraya gel dertleselim, sen dogumdan oncr cok pozitiftin beni teselli etmistin bir konuda hatta.. Burada eski gunlere doneriz moralin duzelir hem. Öperiz seni, iyi bak kendine.

Şimdi cerrahpaşaya gidiyoruz oğlumu yatıracaklar çok kötüyüm ne olur dua edin iyileşip çıkalım
Gecmis olsun canım , tez vakitte iyileşir insallah kuzun

Eki Görüntüle 915529
kızlaaarr hepinize iyi yıllaaar diliyoruz Öykümle

umarım 2014 de hayalini kurduğumuz tüm güzellikler gerçek olur

hepinizi sevgiyle kucaklıyorum meleklerinizide kokluyorum...

Öykü ye ve tüm bebislerimize iyi yıllar olsun insallah
Hepimize mutlu saglıklı guzel yıllar dilerim sevdiklerimizle beraber

Himm daha once Çemen diye birsey yemistim, sanirim bu da onun sizin yoredeki adi.

resmini tam net hatırlamasamda sanırım kızın sana benziyor

Yok canim, sadece esmerligi bana benziyor ama onun disinda tipki babasi. Benim saclarim baya kivircik mesela ve kivircik sac baskindir ama o bile cook dusuk bir ihtimal olan babasinin duz saclarini almis :) bana benzeten ilk sensin :) mutlu oldum cok guzel bir duyguymus.

Ne guzel bir haber bu canim :) gozunuz aydin.

Sayısız mail, 5 ayın kısa özeti, parti !

Istanbulda acuka diye kavanozlarda satılıyor. Sanırım o. Muhammara gibi birşey

Aynı pijamalarla mı? Çok eğlenceli!

Maalesef evet canım hem de amortisman ayrılanından :)

hmmm anladım canım dedim ya çok net resmi hatırlamıyorum ama gözlerini burnunu nedense benzettim :))) evet saçların kıvırcıktı..
bilirim çok güzel bir duygudur benim kızımın ağız burun göz aynı ben baktıkça kendimi görüyorum kızımda heleki uyurken oyyy yavvvrum benim bak bikere daha sevdim bızdığımı :)

Nasıl girersek öyle giderse ben yanmışım babamız dışarda :/ kızım ayağımda sallanıyor ana uyumamak için direniyor :/ sanırım dişimizin çıkmasına a kaldı çnk kulağını kaşınmaya başladı :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…