2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bizimkiler uyuyarak girdiler yeni yıla cok şükür (11 de zor uyusalarda )
İnsallah bütün bebislerin bol bol uyuduğu bir yıl olsun :))

Aynı pijamalarla mı? Çok eğlenceli!

Disaridan bakinca komik duruyor ama bence cok guzel bir rituel :) yemekten sonra atilsin topuklu ayakkabilar, rahatsiz kiyafetler, pijamalarla yayilmaca :) erkekler bir ornek kadinlar bir ornek :) icindeyken farketmiyorsun ama cekilen fotograflar cok eglenceli oluyor. Bu sene kizim katilamari pijama kardesligine, onunkisi tekdi, seneye artik :)

Maalesef evet canım hem de amortisman ayrılanından :)

O ne demek oluyorki :s

Kayınvalidesi ile yılbaşı partisi yapıyor!

Ehehehe, uyut herkesi gel aybikee :) saka bir yana gercekten merak ettim.

Ohhh keyfini cikar bakalim :) benim bebegimi goren herkes -ayyy tipki babasi, senden niye hic almamis ivy diyor. Belki buyudukce benzer bende tadarim o duyguyu :) bizim yerimizede sev bizdiigi :)

Bizimkiler uyuyarak girdiler yeni yıla cok şükür (11 de zor uyusalarda )
İnsallah bütün bebislerin bol bol uyuduğu bir yıl olsun :))

Insallahhh canim. Saglikliii huzurlu olsunlarda...

Yeni yila girdim geldim.

Cok enterasan bir sekilde, normalde gece uykusu gayet duzenli olan, uykusunu bolmeyen kizim saat 23:45 gibi uyandi, cok bicirdadi yatakta, egilip opecekken yapisti yanagima, beni al diye mizmizlandi. Kucagima aldim, salona getirdim yanimiza, cok sevindi kahkahalar atti falan 15 dk, yeni yila birlikte girdik :) opustuk falan geri uyudu sonra :) demekki hissetti yavrum, iceride parti var beni burda uyutuyorlar dedi :)

Umarim herkesin gecesi guzel gecmistir ve yeni yilimiz guzelliklerle dolu gecer.

Istanbulda acuka diye kavanozlarda satılıyor. Sanırım o. Muhammara gibi birşey

Aynen. Gerçi biz hazır satılanları hiç beğenip yemeyiz. Ben yapayım da yiyin. İstanbul buluşmasını Anadolu yakasında Maltepe'de falan yapalım bende çıkar gelirim. Gelirkende yanımda getiririm :)

Bende emzirerek girelim dedim farklı yerde uyuduğu için derin uyumamış. Uyandı. Neyse sakinledi emiyordu tam. Emerkende uyuyakalacaktı gözünü ovuşturuyordu ki babamız odaya girdi yeni yılımızı kutlamaya ve kızımı azdırdı uykusunu tamamen açtı. Tabi emmeyi anında bıraktı. Baba gitti bizimki içeriden sesini duyuyorya mümkün değil emmiyor. 20 dk falan uğraştık tekrar uyuttum. Yanından ayrılmadım kokumdan derin uyudu. Çok gurur verici bi şey. :)) 1:30 gibi anca uykusunun arasında emzirebildim. Ama tam 12 de emiyordu. Başardım sayılır.

Herkese günaydın arkadaşlar.Keşkelerin hiç olmadığı, iyikilerin bol olduğu mutlu huzurlu bir yıl diliyorum.Bir haftadır yokum kızım hasta oldu.Doktor falan uğraştık durduk.Bende grip oldum.Kötü bir haftaydı yani.Kızım hala atlatamadı.Yavrum nasıl öksürüyor, kusuyor, hiç birşey yemiyor.Perişan oldu.Hasta olmasının sebebide görümcemin kızı.Hastaydı geçti dediler.Bizde kalktık oraya gittik.2 kere kızımın yüzüne hapşırdı.Kızım görümcemin kucağındaydı.Be kadın kızın 1 kere hapşırdı ya kendi kızını yada benim kızımı ordan uzaklaştırsana.Doktor bile dedi.B u hastalık birinden geçmiş evinizde kim hasta dedi.Dün sabahta kızım çok ağladı.Kv görümcemle kalıyor.Aradım bize gel ela hiç durmuyır dedim.Görümcemde diyoki istersen elayı al sen gel çocukların hastalığıo geçti dedi.Bende yok kalsın kv gelsin dedim.Nolur nolmaz.Kv geldi diyoki dün gecede ece çok ateşlendi (görümcemin kızı).Be kadın sen niye hala bizi oraya çağırıyorsun? Neyse çok uzattım.
Bu arada mastit oldum.Doktora gitmeden kendi geçermi?

Canim okuyup kaciyorsun, nerelerdesin, Atahan in atagi ne durumda?

:))) aynen öyle canım, iyi yıllar bile diyemedim daha
bizdeki ataklar huysuzluk yerine enerji patlaması şeklinde geçiyor :) valla mahvetti beni, ne boğazına yetişebiliyorum ne enerjisine. bir iki güne memelerim kopacak sanırım

Kayınvalidesi ile yılbaşı partisi yapıyor!

ay evet nasıl bildin canım kabak tatlısı hariç bütün yemekleri ben hazırladım, masamızı kurdum...kocam, kv ve ben çılgınlar gibi eğlendik :)))

yok Allahtan kocam insaflıydı, yeni yıla nasıl girersen öyle olur, bütün yıl annem çekilmez dedi saat 23.30 da meydana gittik havai fişek gösterisine, bizim cafede bir bira ve 00.30 da eve dönüp kv ile yeni yıl kucaklaşması

yemek hazırlamaktan yazmaya fırsat bulamamıştım dün, şimdi mutfağa girince farkettim iyi iş çıkartmışım
mezeler, börekler, yemekler...hepsi tezgahın üstünde beni bekliyor. mutfağımı topladım, 15 dk ya oğlum sabah uykusuna dalar, bende bi kahveyi hak ettim

çok geçmiş olsun canım...bu insanların hötlükleri beni deli ediyor, tam tersi senin kızın hasta olsaydı ortalığı ayağa kaldırır seni neredeyse ipe götürürlerdi
neyse bir an önce geçsin gitsin senin yavrun iyi olsun da

biraz geç kaldım, kusuruma bakmayın
herkese bebekleriyle bol kahkahalarla dolu mutlu sağlıklı bir yıl diliyorum, tatlı kuzuları tek tek öpüyorum :))

geçmiş olsun canım
dün gece bizde ateşli kusmalı bir gece geçirdik.. ilk önce eşim hasta oldu ardından ben ve tabiki kızımda şifayı kaptı.. iki gündür burnu hırıldıyordu dün sabah ateşlendi calpol verdim 1 çay kaşığı.. dünü iyi geçirdik ama gece kabus gibydi 4-5 defa kusutu yavrum burnu tıkanık uyuyamıyor geniz dolu boğazına takıldıkça öğürdü kustu ( ağlayacaktım onu öyle gördükçe neyseki 6.30dan sonra uyuduk biraz bugün doktora gideceğiz hem çocuk drna hemde çocuk cerrahına...
arkadaşlar dua edin bize bugün kızımın vajinasındaki kapalılık açılacak inşallah acımaz yavrumunun canı (

Aynen öyle canım.Neymiş çocukları bebbe bebbe diyorlarmış.Özlemişler.Allahım ya.

Canım sizede çok geçmiş olsun.Ağlayasım geldi.Kızımda böyle.Şu an uyuyor ama nasıl.Öksüre öksüre.Yarın tekrar doktora götürücem.Canım inşallh canı çok acımaz.Bizi haberdar et.Allh sana güç,kuvvet versin.

Gecmis olsun canım , insallah hicbisey cikmaz , gribi de hemen atlatirsiniz

Gecmis olsun, insallah bi an önce iyileşir kuzucuk
Mastit antibiyotiksiz geçmez sanırım , hem antibiyotik sütünden bebeğe geçip ona da fayda eder belki, gene de bir Dr a görün istersen
Allah şifa versin

Gecmis olsun canım , insallah hicbisey cikmaz , gribi de hemen atlatirsiniz

çok teşekkür ederim inşallah güzel haberlerle geliriz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…