- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #70.561
Hangi bölüme gitmem erekir acaba
Bende emzirerek girelim dedim farklı yerde uyuduğu için derin uyumamış. Uyandı. Neyse sakinledi emiyordu tam. Emerkende uyuyakalacaktı gözünü ovuşturuyordu ki babamız odaya girdi yeni yılımızı kutlamaya ve kızımı azdırdı uykusunu tamamen açtı. Tabi emmeyi anında bıraktı. Baba gitti bizimki içeriden sesini duyuyorya mümkün değil emmiyor. 20 dk falan uğraştık tekrar uyuttum. Yanından ayrılmadım kokumdan derin uyudu. Çok gurur verici bi şey. :)) 1:30 gibi anca uykusunun arasında emzirebildim. Ama tam 12 de emiyordu. Başardım sayılır.
Herkese günaydın arkadaşlar.Keşkelerin hiç olmadığı, iyikilerin bol olduğu mutlu huzurlu bir yıl diliyorum.Bir haftadır yokum kızım hasta oldu.Doktor falan uğraştık durduk.Bende grip oldum.Kötü bir haftaydı yani.Kızım hala atlatamadı.Yavrum nasıl öksürüyor, kusuyor, hiç birşey yemiyor.Perişan oldu.Hasta olmasının sebebide görümcemin kızı.Hastaydı geçti dediler.Bizde kalktık oraya gittik.2 kere kızımın yüzüne hapşırdı.Kızım görümcemin kucağındaydı.Be kadın kızın 1 kere hapşırdı ya kendi kızını yada benim kızımı ordan uzaklaştırsana.Doktor bile dedi.B u hastalık birinden geçmiş evinizde kim hasta dedi.Dün sabahta kızım çok ağladı.Kv görümcemle kalıyor.Aradım bize gel ela hiç durmuyır dedim.Görümcemde diyoki istersen elayı al sen gel çocukların hastalığıo geçti dedi.Bende yok kalsın kv gelsin dedim.Nolur nolmaz.Kv geldi diyoki dün gecede ece çok ateşlendi (görümcemin kızı).Be kadın sen niye hala bizi oraya çağırıyorsun? Neyse çok uzattım.
Bu arada mastit oldum.Doktora gitmeden kendi geçermi?
:))) aynen öyle canım, iyi yıllar bile diyemedim daha
bizdeki ataklar huysuzluk yerine enerji patlaması şeklinde geçiyor :) valla mahvetti beni, ne boğazına yetişebiliyorum ne enerjisine. bir iki güne memelerim kopacak sanırım
geçmiş olsun canım
dün gece bizde ateşli kusmalı bir gece geçirdik.. ilk önce eşim hasta oldu ardından ben ve tabiki kızımda şifayı kaptı.. iki gündür burnu hırıldıyordu dün sabah ateşlendi calpol verdim 1 çay kaşığı.. dünü iyi geçirdik ama gece kabus gibydi 4-5 defa kusutu yavrum burnu tıkanık uyuyamıyor geniz dolu boğazına takıldıkça öğürdü kustu( ağlayacaktım onu öyle gördükçe neyseki 6.30dan sonra uyuduk biraz bugün doktora gideceğiz hem çocuk drna hemde çocuk cerrahına...
arkadaşlar dua edin bize bugün kızımın vajinasındaki kapalılık açılacak inşallah acımaz yavrumunun canı(
Arkadaşlar mastit doktora gitmeden geçermi
Baya basarmıssın işte canım, yenı yıla siiznle girmek istemiş sizin bebişte işte, nice guzel yıllara inşallahh.
Bir tane daha, düşüncesiz bencil cahil insan modeli, çok geçmiş olsun. Umarım çabucak atlatırsınız.
Çokkk guzellll, keşke benim kızımda boyle meme duskunu olsaydı, kıymetini bil canım. Bakalım paşa bu uzun ataktan sonra ne öğrenecek :)
Geçmiş olsun canım, dualarımız seninle, guzel haberlerinizi bekliyoruz.
Sagol canim benim 2 gundur agrum varGenel cerrahiye gitmistim ben 4-5 gun cektim surekli o gogsumu verdim atesim 40 oldu en son dr gittim antibiyotik verdi 1 tane ictin sonra agrim sertlik azaldi icmedim baska ama ilerlerse ates olayi kotu erkenden git istersen. Gecmis olsun.
meme düşkünlüğü kulağa hoş geliyorda canım artık süt falan yetmiyorherzamanki ölçüde sütünü içiyor, günde iki kere 90cc en az mama alıyor bide üstüne pek bir iştahla ek gıda alıyor. öyle 2 çay kaşığı falanda kesmiyor paşayı, bodoslama çay bardağı ile girdi olaya. işin garibi ne sindirimde ne boşaltımda bu yeni şey ne tepkisi yok :))
gerçekten heyecanla bekliyorum ne öğrenecek diye :) bu seferki atağımız enerji ve boğaz olarak çok farklı oldu öncekilerden
Baya basarmıssın işte canım, yenı yıla siiznle girmek istemiş sizin bebişte işte, nice guzel yıllara inşallahh.
Bir tane daha, düşüncesiz bencil cahil insan modeli, çok geçmiş olsun. Umarım çabucak atlatırsınız.
Çokkk guzellll, keşke benim kızımda boyle meme duskunu olsaydı, kıymetini bil canım. Bakalım paşa bu uzun ataktan sonra ne öğrenecek :)
Geçmiş olsun canım, dualarımız seninle, guzel haberlerinizi bekliyoruz.
Doktora gidersen antibiyotik verir oda yavruna geçer illa. Bol bol su iç, ılık bi banyo yap. Bi anına ütüyü ve bir havlu hazırla diğer yanına pompa. Isıt ısıt sağ. Sağarkende bir yandan limon gibi sık göğsünü. Ama sürekli tek noktayı değil sert bi masaj gibi. Bi dene açılmasza biraz dinlenip tekrar denersin. Olmazsa mecbur doktorun yolunu tutucan canım. Ama yazdığı antibiyotiği çocuk doktorundan bi sormayı ihmal etme. Çok geçmiş olsun.
geçmiş olsun canım
dün gece bizde ateşli kusmalı bir gece geçirdik.. ilk önce eşim hasta oldu ardından ben ve tabiki kızımda şifayı kaptı.. iki gündür burnu hırıldıyordu dün sabah ateşlendi calpol verdim 1 çay kaşığı.. dünü iyi geçirdik ama gece kabus gibydi 4-5 defa kusutu yavrum burnu tıkanık uyuyamıyor geniz dolu boğazına takıldıkça öğürdü kustu( ağlayacaktım onu öyle gördükçe neyseki 6.30dan sonra uyuduk biraz bugün doktora gideceğiz hem çocuk drna hemde çocuk cerrahına...
arkadaşlar dua edin bize bugün kızımın vajinasındaki kapalılık açılacak inşallah acımaz yavrumunun canı(
Hepinize mutlu huzurlu saglikli seneler. Umarim bu sene esleriyle sorun yasayanlar bu sene icin bambaska musmutlu yepyeni bir sayfa acarlar. Bende bunlarn icinde olmak istiorum esimle tasadgm skntilar kavgalardan silkinmik istiyorum.. masalimla size kucak dolusu opucukler gonderiyoruzzz
slmm.. herkesee mutluu ve boll iştahlıı bebişlerlee güzzelll yıllar diliyorumm..
ama benim bir sorunum var.. ek gıdaya geçtik 1 ay olduu... tattırma aşamasında bir sorun yoktuu ama ölçüler artıncaa benim hanım kız memeyii almk istemiyrr. halbukii önce emzirip sonra veriyrmm ve verdiğmdee öle doyuracakk kadar çokk değil ama ne olduu anlamadımm.. bendee kestimm ek gıdayıı dünde vermedimm bugündee vermiyorumm. bakalımm ne yapcazz. sizcee ne yapmalıyımmmm..
işin kötüü tarafıı sütümm de öle çok değill yanii artık kızımı doyurmuyorr.. bıraktımm ek gıdayı ama içim rahat değill..:26:
Kizlar bir suredir saclarim acayip kasiniyordu biraz netten on bilgi alarak cildiyeye gittim, tahmin ettigim gibi sac egzamasi olmus bende. Stresten olurmus, ne tesaduf!!!!! :)) cok kasiniyordu ve diplerde yara gibi kabuklanmalar vardi. Kasidikcs kaniyordu da. Siz siz olun kendinizi ihmal etmryin. İlac filan verdi de kortizonlu, kullansam mi bilemedim.
Kizlar bir suredir saclarim acayip kasiniyordu biraz netten on bilgi alarak cildiyeye gittim, tahmin ettigim gibi sac egzamasi olmus bende. Stresten olurmus, ne tesaduf!!!!! :)) cok kasiniyordu ve diplerde yara gibi kabuklanmalar vardi. Kasidikcs kaniyordu da. Siz siz olun kendinizi ihmal etmryin. İlac filan verdi de kortizonlu, kullansam mi bilemedim.
Bu arada cok gecmis olsun
Gecmis olsun canim bence doktoruna danisarak kullanKizlar bir suredir saclarim acayip kasiniyordu biraz netten on bilgi alarak cildiyeye gittim, tahmin ettigim gibi sac egzamasi olmus bende. Stresten olurmus, ne tesaduf!!!!! :)) cok kasiniyordu ve diplerde yara gibi kabuklanmalar vardi. Kasidikcs kaniyordu da. Siz siz olun kendinizi ihmal etmryin. İlac filan verdi de kortizonlu, kullansam mi bilemedim.
Keçi sütünden yoğurt mayalarken, mayaladığın yoğurdun %100 keçi yoğurdu olması lazımki bebeğine %100 keçi yoğurdu yedirebilesin canım. Şimdi elinde sadece keçi sütü varsa, inek yoğurduyla onun çok azını mayala, elde ettiğin yoğurt ile kalan sütten biraz daha mayala ve bu mayaladığın yoğurtları kendin ye, 3 defa bu işlemi yapınca elde ettiğin yoğurt ile kalan keçi sütünü mayaladığında bu yoğurt %100 keçi yoğurdu olacaktır. İlk defa mayalayanlar için çok uğraştırıcı ama bir defa mayayı yapınca sonraki günler hep mayan olur zaten kalan yoğurttan. Umarım anlatabilmişimdir.
sutunle doymuyorsa acaba mama mi versen biraz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?