2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hangi bölüme gitmem erekir acaba

Genel cerrahiye gitmistim ben 4-5 gun cektim surekli o gogsumu verdim atesim 40 oldu en son dr gittim antibiyotik verdi 1 tane ictin sonra agrim sertlik azaldi icmedim baska ama ilerlerse ates olayi kotu erkenden git istersen. Gecmis olsun.

Baya basarmıssın işte canım, yenı yıla siiznle girmek istemiş sizin bebişte işte, nice guzel yıllara inşallahh.

Bir tane daha, düşüncesiz bencil cahil insan modeli, çok geçmiş olsun. Umarım çabucak atlatırsınız.

Çokkk guzellll, keşke benim kızımda boyle meme duskunu olsaydı, kıymetini bil canım. Bakalım paşa bu uzun ataktan sonra ne öğrenecek :)

Geçmiş olsun canım, dualarımız seninle, guzel haberlerinizi bekliyoruz.

Arkadaşlar mastit doktora gitmeden geçermi

Doktora gidersen antibiyotik verir oda yavruna geçer illa. Bol bol su iç, ılık bi banyo yap. Bi anına ütüyü ve bir havlu hazırla diğer yanına pompa. Isıt ısıt sağ. Sağarkende bir yandan limon gibi sık göğsünü. Ama sürekli tek noktayı değil sert bi masaj gibi. Bi dene açılmasza biraz dinlenip tekrar denersin. Olmazsa mecbur doktorun yolunu tutucan canım. Ama yazdığı antibiyotiği çocuk doktorundan bi sormayı ihmal etme. Çok geçmiş olsun.

meme düşkünlüğü kulağa hoş geliyorda canım artık süt falan yetmiyor herzamanki ölçüde sütünü içiyor, günde iki kere 90cc en az mama alıyor bide üstüne pek bir iştahla ek gıda alıyor. öyle 2 çay kaşığı falanda kesmiyor paşayı, bodoslama çay bardağı ile girdi olaya. işin garibi ne sindirimde ne boşaltımda bu yeni şey ne tepkisi yok :))
gerçekten heyecanla bekliyorum ne öğrenecek diye :) bu seferki atağımız enerji ve boğaz olarak çok farklı oldu öncekilerden

Aybike'cim dün işyerinde bir arkadaşıma Kayra'nın ek gıdaya geçişdeki serüvenini anlattım. Bu arkadaşımın da 11 aylık bebeği var. Bana alıştırma filesini tavsiye etti. İçine kesip meyve koyuyorsun bebek onu çiğniyor. Çiğnedikçe meyvenin suyunu da alıyor, üçünde file olduğu için meyve püre olarak bebeğin ağzına da gidiyor. Atahan'a bu atak dönemi için böyle birşey alabilirsin. Bir süre idare eder diye düşünüyorum.

Bebedor %0 BPA Sebze Meyve Filesi (Asortili) - ebebek.com

Sagolun arkadaslar

slmm.. herkesee mutluu ve boll iştahlıı bebişlerlee güzzelll yıllar diliyorumm..

ama benim bir sorunum var.. ek gıdaya geçtik 1 ay olduu... tattırma aşamasında bir sorun yoktuu ama ölçüler artıncaa benim hanım kız memeyii almk istemiyrr. halbukii önce emzirip sonra veriyrmm ve verdiğmdee öle doyuracakk kadar çokk değil ama ne olduu anlamadımm.. bendee kestimm ek gıdayıı dünde vermedimm bugündee vermiyorumm. bakalımm ne yapcazz. sizcee ne yapmalıyımmmm..

işin kötüü tarafıı sütümm de öle çok değill yanii artık kızımı doyurmuyorr.. bıraktımm ek gıdayı ama içim rahat değill..:26:

canımmm.. çokk geçmiş olsunnn.. sakın korkmaa vajina kapalılığı operasyonundan. hatırlarsann knuşmuştukk seninlee,, ben nick değiştirdimm (gerçii buraya yazmıştımm ama belkii farketmemişsindir..) benimm kzımımdada vardıı açtıkk ve şimdii çok iyi sürekli kontrol ediyrmm hiç bişeyy yok çok şükrr... endişelenme sakınn olur muu..

Hepinize mutlu huzurlu saglikli seneler. Umarim bu sene esleriyle sorun yasayanlar bu sene icin bambaska musmutlu yepyeni bir sayfa acarlar. Bende bunlarn icinde olmak istiorum esimle tasadgm skntilar kavgalardan silkinmik istiyorum.. masalimla size kucak dolusu opucukler gonderiyoruzzz

Kizlar bir suredir saclarim acayip kasiniyordu biraz netten on bilgi alarak cildiyeye gittim, tahmin ettigim gibi sac egzamasi olmus bende. Stresten olurmus, ne tesaduf!!!!! :)) cok kasiniyordu ve diplerde yara gibi kabuklanmalar vardi. Kasidikcs kaniyordu da. Siz siz olun kendinizi ihmal etmryin. İlac filan verdi de kortizonlu, kullansam mi bilemedim.

Hepsi bu sene gidecek insallah:)

Son düzenleme:

sutunle doymuyorsa acaba mama mi versen biraz?

Canim Kayra 2 aylikken ben 2 bilegimden kortizon ignesi oldum. Ama oglumun doktoruna danisarak yaptirdik. O sorun olmaz dedi.

Ilacin icinde kortizon var ise yarin doktorunuzu arayin bir sorun derim

Bu arada cok gecmis olsun

Arkadaslar hangi ayda baslanacagini bilmiyorum ama aklimdayken sizinle paylasayim dedim. Maalesef Turkiye de ceviz yetismesine ragmen ragmen bircok kuruyemisci agirlikli ithal ceviz satiyor. Biliyorsunuz ceviz tam bir omega 3 kaynagi. Biraz arastirdigimda cevizin kabuklu alinmasi ve kendimizin kirmasi tavsiye ediliyor. Saglikli beslenme ile ilgili takip ettigim bir grup var. Orada da lezzet anlaminda en guzel yerli cevizin Kırşehir Kaman Cevizi oldugu soyleniyor.

Aman suan icin ceviz erken onu tekrar hatirlatayim

Gecmis olsun canim bence doktoruna danisarak kullan

gayet ıyı anladım canım cok tesekkurler

sutunle doymuyorsa acaba mama mi versen biraz?

zatenn günde 1 kez de 60 cc mama veriyordum uyumadan öncee ve hanımefendi onu da istemiyr artık. biberon da emmek istemyr artık. birde adet dönemindeyimm acaba onunda etkisi olabilir mi diye düşünyrmm ama. öle olsaa mamayı alır biberonu emer yanii. ama onu da yapmıyrr. offfffffff çokk karışkk kafamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…