2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ne olur cevap verin hemen bana cocgunuza neyle sagıp verynz nasl saklıynz ek gıdaları nasıl veriyonuz özelden mesaj atarsınz cok iyi olur ona gore pompa vs alıcam

İyi seneler analar, bacılar :)

teknolojik annelere bir sorum olacak,, internet üzerinde günlük tutmak istiyorum. Ama paylaşıma kapalı. Blog gibi değil. Sade kendim için. Var mı bildiğiniz??

Ne kadar guzel dilekler boyle , amin canım amin :))
Kızına da maşallah,,tam prenses olmus, yemelik ısırmalık :)
Duygulandim valla :)
2007, 2011 ve 2013 hayatımızın en önemli yılları bizimde :)

teknolojik annelere bir sorum olacak,, internet üzerinde günlük tutmak istiyorum. Ama paylaşıma kapalı. Blog gibi değil. Sade kendim için. Var mı bildiğiniz??

Ben önemli belgeleri kendi adresime mail atıyorum belki öyle bisey yapabilirsin günlük

Ama arkadaslarin bu konuda daha iyi fikri vardır mutlaka , bende varsa öğrenmek isterim

2014 herkese şans getirsin, sağlıklı ve neşeli bir yıl olsun! Herkese selamlar...
Burka çok geçmiş olsun, umarım sağlığına kavuşur bebişin...

Son düzenleme:
Iyi aksa.lar bugun kizim iki kere cok siddetli bi sekilde ogurerek ve fiskirtarak agiz dolusu tum yediklerini kustu. Ilkinde o a bakmiyorduk gormedik kv vardi yok kusmugu kokuyo usuttumu acaba fikan dedi. Ikincisinde elini agzina sokuyordu disi cikti ve parmaklari hep agizda hepsini sokuyor . Ama asil ikincisi kokuyordu bende korktum acaba hastalik mi die ve yine kusarsa die cunku ole bole diil resmen ogurdu cocuk. Basiniza hic bole bisi geldimi? Kokulu oluyor mu?

Canım belki distendir dedigin gibi elini soktuğu icin ogurme reflexini uyarmıştır
Yada ek gıda veriyorsan verdigin bisey mı dokundu acaba ,
Ateşi huzursuzluğu yoksa bişeyi yoktur insallah , bi takip et istersen

Internet uzerınden, her yerden kendi şifrenle giriş yapıpmulaşabileceğin bir gunluk için kendi web sayfanı acabilirsin ama en kolayı ve tasarıma ihtiyaç olmayanı blog. Ücretsiz bloglar var ve paylaşıma açıp açammak senin kararın. Sadece sana özel yaparsın şifre koyarak.

süzdüğü parçaları yutmak ne demek, götürüyor oburcuk hepsini :))
canım ilk üç gün avokado verdim biliyorsun pütürlü değil daha çok muhallebi kıvamında...sonra havucu haşlayıp verdim ve sonrasında patates püresi. havuç ve patatesi pütürlü verdim, ilk günler değil ama özellikle bugün çok daha başarılıydı. ilk günler emme refleksi yüzünden kaşıktan değil parmağımdan emerek alıyordu. bugün patatesi kaşıkla yedi, lokmayı diliyle arkaya taşıma ve yutma konusunda bugün bir anda başarılı oldu. acaba bizim meşhur atakla gelen bu becerimi

Ben önemli belgeleri kendi adresime mail atıyorum belki öyle bisey yapabilirsin günlük

Ama arkadaslarin bu konuda daha iyi fikri vardır mutlaka , bende varsa öğrenmek isterim

Tel. Ne kullaniyorsun bilmiyorum ama iPhone icin "my wonderful days" diye bir application var. ben onu yukledim. Ayni zamanda iPad ve Mac icin de yukleyebiliyorsun.
App store a "diary" yazarsan baska uygulamalar da cikacaktir.

Bu arada Ben regl donemlerini takip icin bir uygulama indirmistim. Hamilelik oncesi aktif olarak onu kullaniyordum. Henuz regl olmadigimdan tekrar kullanmaya baslamadim

teşekkür ederim. Mail yazıp göndermek değil de. Yazıp çizipdüzenleme yapabilmek. Her cihazdan ulaşabilmek istiyorum. My honey dediğin application a bakarım ama iponeden korkuyorum. Bir tanesi içindekilerle birlikte çööktü. İvy dediğin gibi blog mantıklı ama hiç araştırmadım. Gizli olabiliyorsa benim için uygun olur. Tavsiye edebileceğin blog yapma sitesi varmı??

aynenen biiz anlatmışsın canım.iyiki yazdım yeni olmuş anneler biizm gibi hatalar yapmasın.dr diyordu sağlıklı bebek acıkınce yer derdi inanmazdım.İnşallah ikincide o hataları yapmam.

Bende annem diyorum çoğunlukla. Ama ismine dönüp bakmadığını farkettim 1 ay kadar önce ve hatamıda farkettim. Annem demekten vazgeçemiyorum ama önüne veya arkasına ismini ekliyorum. Hemen öğrendi artık ismiyle çağırında bakıyor.

Bende tv de bir uzmandan duymuştum ve mantıklı gelmişti. Özellikle yeme sorunu için. Yediğinde başarıymış gibi takdir edersek çocuğumuzu yemek yemek doğal bir şey değil başarılması gereken bi şey haline geliyormuş. Oysa yemek yemek doğal bi şey olarak öğretilmeliymiş.

Note pad yada ne bileyim word dosyası olarak yazıp sonrada gmail hesabın varsa Google drive a yükleyebilirsin. Sadece bunları değil foto arşivide yapabilirsin. Banada Abi'm öğretti. Üstelik Abi'm benim şifremi falan bildiği için kendi foto Mak. olan fotolarıda evinden yüklüyo. Böylece USB bellekle taşı aktar derdide kalmıyor. Belki drive I'n başka özellikleride vardır. Kurcalamak lazım.

dün akşam oğluma kaşık maması veriyordum ,nasıl ağlıyor yerken dedim bunun biyeri acıyor :) meğer ben yvaş yavaş veriyormuşum bebeğim tez canlı sinirden açlıktan ağlıyormuş:)

Son düzenleme:
TRT 1 de anne elimi tutsana da süt sağmak saklama yöntem anlatacaklarmis
Emzirmeden sütun yetmesinden bahsediyorlar

Maşallah Atahan paşaya
Bizim sorunumuz da tam tersi , midesi kucuk sanırım , gecen gün 1 kucuk elma yedi, sonra tüm gün cok az emdi, ek gıda alsa süt almayacak nerdeyse , yani iştahsız değilde hemen doyuyor kusmaya başlıyor sonra

dün akşam oğluma kaşık maması veriyordum ,nasıl ağlıyor yerken dedim bunun biyeri acıyor :) meğer ben yvaş yavaş veriyormuşum bebeğim tez canlı sinirden açlıktan ağlıyormuş:)

41 bin kere maşllah hadi hep böyle mam hum yesin mamalarını.diyer ağustos böcekler ondan görüp aynısını yapsınlar:)))

canım ben de bilmedim belkide parmklarını çok soktu ağızına ondan kusmuştur.kokması acaba yedikleri midesinde fermente ediliyor zaten ve bir kokusu olması norlmaldir.keyfi nasıl keyfliise ateşi yoksa endişelencek bir durum yok demekki.

canım aynı benim oğlum dr kontrolümüz vardı baktı kullağında bişey yok ama diş de henüz çıkmaz dedi ama şu var 2 ay sonra çıkacak diş şimdiden rahatsızlık verebilir dedi.

sağol canım ilk kuru yemiş olark kabak çekirdeği vermişti, bize dr ama biz 6 aylıkken ek gıda başlmaıştık daha küçükler için bilmiyorum.ondan sonra 7-8 aylkken cevize başlamıştık.ama dediğim bibi biz 6 aylık olunca ek gıda başladık.

evet canım bunlar çok güzel ben başka marka kullandım marketten almıştım.çdiş kaşığıcı olark da kullandık içine ayva veya havuç koyardım öyle çiğine çiğine dişlerini kaşındırırıdı oğlum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…