2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

:))) bu harbiden polyannanın yandan yemişi olmuş :))

aaaa burasi bana cok uzak da degil.

Cok saol rabarbaa cim. Ne iyi ettin paylastin.

Cok saol canim ya. Evet bir zamanlar kilo alamayan hatta hala sizin bebislere nazaran kucuk olan Hira bebek.
Araba ne kullaniyirsun sen

kucuk mucuk ama cok tatli yahuuu yerim onu ben

o concord o kadar canima tak ettirdi ki ben maclaren quest aldim canim. concord ve digerleri kadar gosterisli degil. en buyuk ozelligi bana gore tam yatiyor olabilmesi ve hafif olmasi.

Ayyy benim haberlerde izledim dediğim yer burası işte:))) fiyatları normal bebekler için çünkü ... Ah istanbulda olsam kesin götürürdüm

Kizlar merhaba benin bebegim tam 4 aylik oldu ama eskisi gibi bebegimi doyuramiyorum eşim iki hafta once aniden rahatsizlanip ameliyata alindi sikinti stres eksik olmadi doğduğundan beri mama takviyeli besliyorum ama iki haftadir mamayi daha fazla vermeye basladim emzirmeyi cok ama cok istiyorum ama yok her emzirmenin arkasindan mama veriyorum ve cok uzuluyorum surekli yiyiyorum sivi tuketiyorum bebegim buyuyor diyemi sutum yetmiyor olabilirmi yoksa tamamen mi kesiliyor ne yapabilirim lutfn yardim edin

Canim bebek arabasi baston puset al derim, bizdeki mothercare mino plus ben cok memnunum. Mac laren gibi. Agir bisi de alsan sonunda baston alcaksin oyuzden parani bosa harcama bence.

Buhar makinesi bizde yok hic bilmiyom.

Oto koltugu da hala anakucagiji kullaniyoz onu da bilmiyorum ne yazik ki.

Suluk bizde var ama kizim emmeyi birakmasin diye vermiyorum, biberonu da oyle. Hic denemedim. Buarada 2gundur bizimki ayikken emiyor, bildigin emiyor:) annemin dualarini Allah kabul etti kanimca:)

cnm çoook geçmiş olsun inş. en kısa zmnda paşacık toparlanır, çok zor olmuş yaşadıklarınız ama kendine haksızlık etme nerden bilecektin böyle olacağını, aklının ucundan geçse yaptırmayalım derdin. Burda bi çok arkadaş yaptırdı onlarda bi sıkıntı olmadı ama sizde aksilikler olmuş, eşinde üzüntüden ne yaptığını ne söylediğini bilmiyor keşke kalbini kırmasaydı Allah yardımcın olsun sabret herşey geçecek inş.

herkes cvplamış ben sona kaldım, bzde Furkan ı oturtuyoruz, sıpacık çk istekli çünkü..çk kısa süreli ve destekleyerek tabi kol bacak vb. egzersizlerini de günlük yaptırıyoruz..kimine göre çk erken ama bz başladık, herkesin kendi kararı..eninde sonunda oturacaklar emekleyecek ve yürüyecekler ama bazıları erken bazıları geç, zman önemli diil bnce..

Az önce ilk defa oğlumun ayak tırnaklarını kestim 4,5 ay sonraçık mu geç kalmışım

Bi de kızlar kaç numara bezdesiniz? Evde 10 günlük 3 numara stoğum var sonra 4 e başlıyım diorum:26:

bzde bu bi kaç haftadır kesiyoruz ayak tırnaklarını çk geç diil bnce cnm..bzmde 3 numarada son 20-25 kaldı, kararsızlardanım 3+ almayı düşünüyorum 8 kilo olmuşuzdur bu ara en fazla, 4 çok büyük gelebilir diye..

kim tavsiye etmişti hatırlamıyorum paşam dişlerini kaşısın diye pırasa verdim...o halinden çok memnunda keşke bu fikri söyleyen kokusundan da bahsetseydi bırakmıyor da elinden

ben dün demiştim pırasa verdim diye önceden de bi sürü diyen olmuş sanırım valla koksa da oğluşum sevdi ve çok oyalandı die ben pırasacıyım bundan sonra

Ozan Uyurken hızlı bakıp çıkıyorum alıntı cvp çok yazamıyorum kusura baknayın. Alerji testi ile karaciğer enzimleri de yapıldı ve çok yüksekçıktı 850 ve. 590 gibi ve başka tahliller istedi fügen hanım onları da yaptırdık ama daha tam sonuçlar çıkmadan cmv virüsü çıktığını duyunca hastaneye yattık karaciğer enzimleri 400 lere indi ama bir sürü başaka tahliller yapılıyor şimdi hergün kan hergn ultrason kaka ter tahlilleri ve kulak. Gözmuayene cmv çok tehlikeli bir virüs başka sıkıntılar da var dahatam netleşmedi sonra toparlayıp yazıcam herşeyi başka birilerinin de başına gelirse umarım gelmez bilgi olsun diye. Arada sizi okuyup kafamı dağıtıyorum yoksa kafayı yerim burda.

kızlar inanması çok güç.. ama çok değişik ve güzel birşey oldu.. az önce meme ucumu sıktım ve süt geldi .. halbuki sütüm kesileli 3.5 ay oluyor.. geçenlerde de sıkmıştım ama gelmemişti.. ben şoklardayım.. ne yapacağımı bilemiyorum.. yeniden versem mi vermesem mi? annem sakın verme ishal olur dedi.. sizin çevrenizde başına böyle birşey gelen var mı? ne yapim? acil nolur

Canim acil sifalar diliyoruz

Neden ishal olurmus?

Neden ishal olsun, süt 3,5 aydır orda beklemiyoya yeni gelmiş işte. Çok güzel bir fırsat hemen emzir bence.

Çok geçmiş olsun,, stres sütü azaltıyor. Ame her zaman sütüm çok, bebeğim doyuyor diye düşünmelisin. Faydası oluyor. Hem mama veriyorum diye kendini kötü hissetme aç kalması seni daha çok üzer. Zaten dört aylık olmuş yavaştan ek gıdalara başlayabilirsin. Mama alan bebekler 4. Aydan itibaren ek gıdalara başlayabiliyor. Sen rahatlatsan sütün eski haline döner.

Neden ishal olurmus?

Neden ishal olsun, süt 3,5 aydır orda beklemiyoya yeni gelmiş işte. Çok güzel bir fırsat hemen emzir bence.

nedenini bilmiyorum halamı aradım bende öle birşey olmuştu ama süt acılaştı yine verememiştim süt sende verme bozar çocuğu dedi.. inanın şuan emzirebilmek için ömrümden bile verebilirdim.. çok kötü oldum buruk bir mutluluk, gecikmiş bir mutluluk ağlayabilirim inanın.. bu bedenimin bir aldatmacası mı yoksa Allah ın bir lütfu mu bilemedim

Heracım hemen ver ishal falan olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…