- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #71.081
Eşimde ilk pırasayı söyleyince ayyy kokar o dedi. Bende polyannanın yandan yemişi olarak mis kokusuna burnumuz alışıyor alamıyoruz kokusunu. Araya kötü kökü girsinki süt kokusuda gelsin burnumuza. Nasıl ama :)
Evet canım diş için, Amber teething necklace
Fiyatlar bana da uygun geldi ben yıllarca su korkusu ile yaşadım ve hala çok rahat sayılmam ama Kaan suyu çok seviyor yıkanırken inanılmaz mutlu ve bu yetisini kaybetmesini istemiyorum gezmemizden alışverişimizden keser bi şekilde göndeririz dedik eşimle ayrıca sosyal gelişimi ve kendine olan güveni için çok faydalı tabiki paylaşırım başlayınca çok eğleneceğiz eminim bu arada web adresi Aqua Tots İstanbul | Bebekler ve Çocuklar için Yüzme Dersleri belki başlayan olursa birlikte götürürüz
Cok saol canim ya. Evet bir zamanlar kilo alamayan hatta hala sizin bebislere nazaran kucuk olan Hira bebek.
Araba ne kullaniyirsun sen
kahretsin ki kuvvetli bir hafızam var
Fiyatlar bana da uygun geldi ben yıllarca su korkusu ile yaşadım ve hala çok rahat sayılmam ama Kaan suyu çok seviyor yıkanırken inanılmaz mutlu ve bu yetisini kaybetmesini istemiyorum gezmemizden alışverişimizden keser bi şekilde göndeririz dedik eşimle ayrıca sosyal gelişimi ve kendine olan güveni için çok faydalı tabiki paylaşırım başlayınca çok eğleneceğiz eminim bu arada web adresi Aqua Tots İstanbul | Bebekler ve Çocuklar için Yüzme Dersleri belki başlayan olursa birlikte götürürüz
Cok saol canim ya. Evet bir zamanlar kilo alamayan hatta hala sizin bebislere nazaran kucuk olan Hira bebek.
Araba ne kullaniyirsun sen
kızlar burayada yazmıştım oğlumu sünnet ettireceğim diye,dün sabah gittik ve özel bir hastanenin genel cerrahı aynı zamanda başhekimi oğlumu sünnet etti operasyon yarım saat sürdü sonrasında hersey yolunda denildi ve eve geldik. aksam kanama başladı kostuk hastaneye pansumanla durdurmaya çalıştılar olmayınca dikiş atmamız lazım dediler, yavruma canlı canlı 2 dikiş attılar yavrum nasıl ağladı mafoldu tabi bizde. artık birsey olmaz dediler ama telaş yapmayın diye bu gece burda kalın dediler ve gece 3 te tekrar kanama ve 2 dikiş daha. mafolduk bittik ağladık korktuk. 2 saat önce eve geldik ve son dikişten beri kanama yok. cok korkuyorum coook. oğlum uyuyor ve başında bekliyorum kızlar ne olur dua edin bize. sünnet yaptırdığımız için cok pişmanım. eşimden duyduğum sözlerde cabası. birsey olursa doktorda sende bittiniz dedi doktora bağırdı bana bağırdı coook kötüyüm
Favori Kayra fotoğrafım bu oldu :) maşallah o nasıl büyük bir gülümseme... Ayrıca daha önce Meltem de söylemişti, bencede Kayra da ingiliz görüntüsü daha baskın, sanırım babasına benziyor?
Birde fotoğraftan yola çıkarak sorularım olacak, bebekleri oturtmaya başladınız mı? Kol ve bacak egzersizi yaptırıyor musunuz? Ben henüz çok uzun oturtmaya cesaret edemiyorum, kollarından falan hiç tutamıyorum bu şekilde, acaba hatsmı ediyorum? Engelliyormuyum gelişimini?
Az önce ilk defa oğlumun ayak tırnaklarını kestim 4,5 ay sonraçık mu geç kalmışım
Bi de kızlar kaç numara bezdesiniz? Evde 10 günlük 3 numara stoğum var sonra 4 e başlıyım diorum:26:
kim tavsiye etmişti hatırlamıyorum paşam dişlerini kaşısın diye pırasa verdim...o halinden çok memnunda keşke bu fikri söyleyen kokusundan da bahsetseydibırakmıyor da elinden
Canim burda oldugunu goruyorum. Son hastanedeyken yazmistin ama merak ediyoruz halen seni. Nedir son durum?
Bir de ben basini kacirdim sanirim. Alerji icin Figen Hanim'a kontrole gidiyordunuz. Ne oldu da 31 Aralik gunu (yanlis hatirlamiyorum di mi) apar topar hastaneye yattiniz?
Ozan Uyurken hızlı bakıp çıkıyorum alıntı cvp çok yazamıyorum kusura baknayın. Alerji testi ile karaciğer enzimleri de yapıldı ve çok yüksekçıktı 850 ve. 590 gibi ve başka tahliller istedi fügen hanım onları da yaptırdık ama daha tam sonuçlar çıkmadan cmv virüsü çıktığını duyunca hastaneye yattık karaciğer enzimleri 400 lere indi ama bir sürü başaka tahliller yapılıyor şimdi hergün kan hergn ultrason kaka ter tahlilleri ve kulak. Gözmuayene cmv çok tehlikeli bir virüs başka sıkıntılar da var dahatam netleşmedi sonra toparlayıp yazıcam herşeyi başka birilerinin de başına gelirse umarım gelmez bilgi olsun diye. Arada sizi okuyup kafamı dağıtıyorum yoksa kafayı yerim burda.
kızlar inanması çok güç.. ama çok değişik ve güzel birşey oldu.. az önce meme ucumu sıktım ve süt geldi .. halbuki sütüm kesileli 3.5 ay oluyor.. geçenlerde de sıkmıştım ama gelmemişti.. ben şoklardayım.. ne yapacağımı bilemiyorum.. yeniden versem mi vermesem mi? annem sakın verme ishal olur dedi.. sizin çevrenizde başına böyle birşey gelen var mı? ne yapim? acil nolur
kızlar inanması çok güç.. ama çok değişik ve güzel birşey oldu.. az önce meme ucumu sıktım ve süt geldi .. halbuki sütüm kesileli 3.5 ay oluyor.. geçenlerde de sıkmıştım ama gelmemişti.. ben şoklardayım.. ne yapacağımı bilemiyorum.. yeniden versem mi vermesem mi? annem sakın verme ishal olur dedi.. sizin çevrenizde başına böyle birşey gelen var mı? ne yapim? acil nolur
Çok geçmiş olsun,, stres sütü azaltıyor. Ame her zaman sütüm çok, bebeğim doyuyor diye düşünmelisin. Faydası oluyor. Hem mama veriyorum diye kendini kötü hissetme aç kalması seni daha çok üzer. Zaten dört aylık olmuş yavaştan ek gıdalara başlayabilirsin. Mama alan bebekler 4. Aydan itibaren ek gıdalara başlayabiliyor. Sen rahatlatsan sütün eski haline döner.Kizlar merhaba benin bebegim tam 4 aylik oldu ama eskisi gibi bebegimi doyuramiyorum eşim iki hafta once aniden rahatsizlanip ameliyata alindi sikinti stres eksik olmadi doğduğundan beri mama takviyeli besliyorum ama iki haftadir mamayi daha fazla vermeye basladim emzirmeyi cok ama cok istiyorum ama yok her emzirmenin arkasindan mama veriyorum ve cok uzuluyorum surekli yiyiyorum sivi tuketiyorum bebegim buyuyor diyemi sutum yetmiyor olabilirmi yoksa tamamen mi kesiliyor ne yapabilirim lutfn yardim edin
Neden ishal olurmus?
Neden ishal olsun, süt 3,5 aydır orda beklemiyoya yeni gelmiş işte. Çok güzel bir fırsat hemen emzir bence.
nedenini bilmiyorum halamı aradım bende öle birşey olmuştu ama süt acılaştı yine verememiştim süt sende verme bozar çocuğu dedi.. inanın şuan emzirebilmek için ömrümden bile verebilirdim.. çok kötü oldum buruk bir mutluluk, gecikmiş bir mutluluk ağlayabilirim inanın.. bu bedenimin bir aldatmacası mı yoksa Allah ın bir lütfu mu bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?