2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

böyle bi göğsümde ki daha çok su gibi bir damlacık.. diğer göğsümde ki çok koyu kıvamlı sarımtırak ağız gibi birşey

Canım nacizane tavsiyem kilosu normalse mama verme azalt verdiğin mamayı
Çünkü mama artarsa süt azalır bu kesin
Bir ksç gün aç kalır ağlar ama emin ol o Emdikçe 2-3 güne sütün de artar
Benim de vaktinde öyle olmuştu emzirme kampı diye bir yazı okumuştum internetten ondan çok etkilendim ve uyguladım ve başardık Google a yazarsan çıkar emzirme kampı diye

Penguencim geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın hep çok mutlu olalım kuzucuklarımızla

arasıra gidip gelsem de yazılanları takip etmeye çalışıyorum...sanırım Aybike chicco poly alıyor mama sandalyesi, bende aybikeye güveniyorum ve polly alıyorum..araştırmaktan bıktım beaaa..
bu arada burka çok geçmiş olsun Allah şifa versin..kaçırdığım hasta olan bebişler bir an önce iyileşir inşallah..
benim kızda yine amip oldu..iki gündür uyuyamıyor..dün kak tahlilinde çıktı..zaten yine ishal olmuştu...tekrarladı yine on gün flagy kullanacağız

Bugün hogg ve anneanne karışımı teknikle uyuduk:))))
Duşa girmiştim annem hemen ayağında sallamış tabi ve uyutmuş
Ben de odama aldım sonra emzirdim yerine yatırdım
Tabi hemen uyandı çünkü ayakta sallanarak derin uykuya geçemiyo
Ama annem çok geleneksel ona göre çocuk ayakta sallanmalı bunu bir 'must' olarak görüyor
Sonra kızım yatağında döne döne uyudu yine 21.20 de daldı emziği hala atmadı dün saat 10 da atmıştı

Geçmiş olsun,, neden amip kapıyorki?? Yıkanma suyundan mı acaba??

Emziği sen alsan?? Uyanıyor mu?? Ben öyle yapardım büyük oğlumda.

Hemen ver hemennnnn!!!! Pompa da al mutlakaaaa, medela mini veya fiyat yuksek demeZsen medela swing, ay heyecan yaptim:))

Sıkıntıların geçse bile sen sütünü sıkıntı yapmışsın. Önce biraz rahatla. Sütün tamamen kesilmediyse artabilir yeniden. Bol bol emzir. Emzirdikten sonrada sağ. Ananas, boza, bulgur, ıhlamur bilmediğin süt arttıran şeyler olabilir. Kendine güven herseyden önce. Ha birde sütüne niyet dua okumayıda ihmal etme.

Maalesef büyüklerimiz kaka sulu olunca ishal diye yapıştırıveriyorlar. Halbuki hepimizin bebişi sulu yapıyor kakasını. Senin sütün hiç zarar verirmi bebişine. İstersen emin olmak için biraz sağ. Rengine tadına falan bi bak. Ama ben olsam direk emzirirdim.

Canım stresten olmuştur sık sık emzir , olmadı sagarak ver sütunu ki kesilmesin
Artacak bebeğime yetecek diye pozitif düşünürsen faydası olur insallah
Canım ver bence , kızın almazsa sagarak ver , ne kadar alsa kar
Cok Çok gecmis olsun , Allah acil şifalar versin
Canım evlat edinenlerin bile sütü gelebiliyormus , pompa edinebilirsen sagarak verirsin hemde artar

Gecmis olsun canım , hemen geçsin gitsin

Bugun kizimin babaannesine gittik. Akli gidiyo kizim cigliklar atip bagirdikca cok seviniyo(sözde) ama daha ne gecen bayram kiZima bayramlik almisti ne de yilbasinda bisey almis. Sinir oluyorum sinirrr. Annem her firsatta kizima biseyler aliyo, bu daha hic almadi. Ama sevmeye gelince birinci. Nasil laf koysam bilemedim ama cok sinirrr oluyorumm.

Cok saol canim.
Bu arada ne zor soru sormusum kimse yanit vermedi
Tabi sen ve honey den başka.
Bebislerini opuyorum canim.

Yeniden hoşgeldin cnm, ben suluk kullanıyorum, bebedor markası migrostan almıştım denemek için, 3 delikli bir çıkıntısı var, mama verdiğim için sabah ve gece uyumadan önce su veriyorum sulukla. Kendisi tutup içiyor döke döke :)

Bebek arabası stokke kullanıyorum, memnunum. Yeni doğan için özellikle çok kullanışlıydı ama benimkinin önünde tepsisi yok, yani önü boş oluyor bebek oturunca, ileriki aylar için bu sorun yaratabilir o yüzden %100 önermem. Oto koltuğu da stokke kullanıyorum, çok memnunum, ileriki yaşlar içinde aynı marka alıcam sanırım.

Buhar mak. aldım ama daha hiç kullanmadım, weweel markası, kaloriferin üzerine bakır kap içinde kaynamış su koyuyorum, daha kolayıma gelmişti ilk başta öylede devam ettim. Ama burada bir arkadaş sıcak buhar bakteri ürettiği için uyarmıştı kullanmamaız için, soğuk buhar makinaları daha sağlıklı.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

kahretsin ki kuvvetli bir hafızam var

Ne oldu, ne oldu diyeceğim, daha geçmişi okumadan hemen yazayım belki açıklamışsındır sonra:)

Evet baktim bunu da cok begendim. zurafa ve bunu aliyorum.

Güle güle kullansın Kayra mız, tr de yoksa bu kolyelerden ben yollayabilirim sana diyecektim bende tam, acil (evet acil ) yemeğe gittik yazamadım:) bu kolyeleri kullanırken diş için jelleri falan kullanmaya gerek yok canım, amber zaten salgıladığı şeylerle aynı etkiyi veriyor, okumuşsundur sende detaylıca sanırım. Nerede buldun bu arada?

aaaa burasi bana cok uzak da degil.

Cok saol rabarbaa cim. Ne iyi ettin paylastin.

Kaan ve Kayra kurs arkadaşları mı olacaklar yoksa? :)

Geçmiş olsun umarım şimdi iyidir eşin. Sütüm azaldı diye panik yapma lütfen, bu stres daha da zararlı süt üretimine, sen normal beslenmene devam et, bol sıvı tüket. Al yavrunu kollarına, onu kokla, emzirmeden aldığın keyfi düşün, sütün yetecektir merak etme. Herşey kafada bitiyor. Önce sakinleş lütfen. Aman süt yetmiyor diye sürekli onu bunu yeme (bu benim fikrim) her yediğinden medet umuyor stresle süt yapıp yapmadığına bakıyorsun, süt yapacağı varsada yapmıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…