- 8 Ocak 2013
- 1.248
- 318
- 323
- 36
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #71.101
Kizlar merhaba benin bebegim tam 4 aylik oldu ama eskisi gibi bebegimi doyuramiyorum eşim iki hafta once aniden rahatsizlanip ameliyata alindi sikinti stres eksik olmadi doğduğundan beri mama takviyeli besliyorum ama iki haftadir mamayi daha fazla vermeye basladim emzirmeyi cok ama cok istiyorum ama yok her emzirmenin arkasindan mama veriyorum ve cok uzuluyorum surekli yiyiyorum sivi tuketiyorum bebegim buyuyor diyemi sutum yetmiyor olabilirmi yoksa tamamen mi kesiliyor ne yapabilirim lutfn yardim edin
Heracım hemen ver ishal falan olmaz
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Bu yaşadıklarımızı sadece buraya yazarak rahatladım biraz,başka kimse bilmiyor aileden. Oğlum puan oyuncagiyla oynuyor çok neşeli görünüyor yavrum benim. Şimdilik kanama yok inşallah hiç olmaz. Oğlum neden dönmüyor diyordum şimdi donmeye çalışıyor bırakmıyorum. Evlat çok tatlı ya canımdan can gitti
arasıra gidip gelsem de yazılanları takip etmeye çalışıyorum...sanırım Aybike chicco poly alıyor mama sandalyesi, bende aybikeye güveniyorumve polly alıyorum..araştırmaktan bıktım beaaa..
bu arada burka çok geçmiş olsun Allah şifa versin..kaçırdığım hasta olan bebişler bir an önce iyileşir inşallah..
benim kızda yine amip oldu..iki gündür uyuyamıyor..dün kak tahlilinde çıktı..zaten yine ishal olmuştu...tekrarladı yine on gün flagy kullanacağız
Bugün hogg ve anneanne karışımı teknikle uyuduk:))))
Duşa girmiştim annem hemen ayağında sallamış tabi ve uyutmuş
Ben de odama aldım sonra emzirdim yerine yatırdım
Tabi hemen uyandı çünkü ayakta sallanarak derin uykuya geçemiyo
Ama annem çok geleneksel ona göre çocuk ayakta sallanmalı bunu bir 'must' olarak görüyor
Sonra kızım yatağında döne döne uyudu yine 21.20 de daldı emziği hala atmadı dün saat 10 da atmıştı
kızlar inanması çok güç.. ama çok değişik ve güzel birşey oldu.. az önce meme ucumu sıktım ve süt geldi .. halbuki sütüm kesileli 3.5 ay oluyor.. geçenlerde de sıkmıştım ama gelmemişti.. ben şoklardayım.. ne yapacağımı bilemiyorum.. yeniden versem mi vermesem mi? annem sakın verme ishal olur dedi.. sizin çevrenizde başına böyle birşey gelen var mı? ne yapim? acil nolur
Kizlar merhaba benin bebegim tam 4 aylik oldu ama eskisi gibi bebegimi doyuramiyorum eşim iki hafta once aniden rahatsizlanip ameliyata alindi sikinti stres eksik olmadi doğduğundan beri mama takviyeli besliyorum ama iki haftadir mamayi daha fazla vermeye basladim emzirmeyi cok ama cok istiyorum ama yok her emzirmenin arkasindan mama veriyorum ve cok uzuluyorum surekli yiyiyorum sivi tuketiyorum bebegim buyuyor diyemi sutum yetmiyor olabilirmi yoksa tamamen mi kesiliyor ne yapabilirim lutfn yardim edin
kızlar inanması çok güç.. ama çok değişik ve güzel birşey oldu.. az önce meme ucumu sıktım ve süt geldi .. halbuki sütüm kesileli 3.5 ay oluyor.. geçenlerde de sıkmıştım ama gelmemişti.. ben şoklardayım.. ne yapacağımı bilemiyorum.. yeniden versem mi vermesem mi? annem sakın verme ishal olur dedi.. sizin çevrenizde başına böyle birşey gelen var mı? ne yapim? acil nolur
Canım stresten olmuştur sık sık emzir , olmadı sagarak ver sütunu ki kesilmesinKizlar merhaba benin bebegim tam 4 aylik oldu ama eskisi gibi bebegimi doyuramiyorum eşim iki hafta once aniden rahatsizlanip ameliyata alindi sikinti stres eksik olmadi doğduğundan beri mama takviyeli besliyorum ama iki haftadir mamayi daha fazla vermeye basladim emzirmeyi cok ama cok istiyorum ama yok her emzirmenin arkasindan mama veriyorum ve cok uzuluyorum surekli yiyiyorum sivi tuketiyorum bebegim buyuyor diyemi sutum yetmiyor olabilirmi yoksa tamamen mi kesiliyor ne yapabilirim lutfn yardim edin
Canım ver bence , kızın almazsa sagarak ver , ne kadar alsa karkızlar inanması çok güç.. ama çok değişik ve güzel birşey oldu.. az önce meme ucumu sıktım ve süt geldi .. halbuki sütüm kesileli 3.5 ay oluyor.. geçenlerde de sıkmıştım ama gelmemişti.. ben şoklardayım.. ne yapacağımı bilemiyorum.. yeniden versem mi vermesem mi? annem sakın verme ishal olur dedi.. sizin çevrenizde başına böyle birşey gelen var mı? ne yapim? acil nolur
Cok Çok gecmis olsun , Allah acil şifalar versinOzan Uyurken hızlı bakıp çıkıyorum alıntı cvp çok yazamıyorum kusura baknayın. Alerji testi ile karaciğer enzimleri de yapıldı ve çok yüksekçıktı 850 ve. 590 gibi ve başka tahliller istedi fügen hanım onları da yaptırdık ama daha tam sonuçlar çıkmadan cmv virüsü çıktığını duyunca hastaneye yattık karaciğer enzimleri 400 lere indi ama bir sürü başaka tahliller yapılıyor şimdi hergün kan hergn ultrason kaka ter tahlilleri ve kulak. Gözmuayene cmv çok tehlikeli bir virüs başka sıkıntılar da var dahatam netleşmedi sonra toparlayıp yazıcam herşeyi başka birilerinin de başına gelirse umarım gelmez bilgi olsun diye. Arada sizi okuyup kafamı dağıtıyorum yoksa kafayı yerim burda.
Canım evlat edinenlerin bile sütü gelebiliyormus , pompa edinebilirsen sagarak verirsin hemde artarnedenini bilmiyorum halamı aradım bende öle birşey olmuştu ama süt acılaştı yine verememiştim süt sende verme bozar çocuğu dedi.. inanın şuan emzirebilmek için ömrümden bile verebilirdim.. çok kötü oldum buruk bir mutluluk, gecikmiş bir mutluluk ağlayabilirim inanın.. bu bedenimin bir aldatmacası mı yoksa Allah ın bir lütfu mu bilemedim
aaaa burasi bana cok uzak da degil.
Cok saol rabarbaa cim. Ne iyi ettin paylastin.
arasıra gidip gelsem de yazılanları takip etmeye çalışıyorum...sanırım Aybike chicco poly alıyor mama sandalyesi, bende aybikeye güveniyorumve polly alıyorum..araştırmaktan bıktım beaaa..
bu arada burka çok geçmiş olsun Allah şifa versin..kaçırdığım hasta olan bebişler bir an önce iyileşir inşallah..
benim kızda yine amip oldu..iki gündür uyuyamıyor..dün kak tahlilinde çıktı..zaten yine ishal olmuştu...tekrarladı yine on gün flagy kullanacağız
Cok saol canim.
Bu arada ne zor soru sormusum kimse yanit vermedi
Tabi sen ve honey den başka.
Bebislerini opuyorum canim.
kahretsin ki kuvvetli bir hafızam var
Evet baktim bunu da cok begendim. zurafa ve bunu aliyorum.
aaaa burasi bana cok uzak da degil.
Cok saol rabarbaa cim. Ne iyi ettin paylastin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?