2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canim annemin huyudur gider en iisini ve bulabildigi en pahalisini alir:) ben de oyleyim biraz. Henuz acmadik baska sehirde onlar kargoyla yollayacak, bu hafaici kullanmaya baslarin, feedback veririm ozaman. Buarada uzakdoguya ki gideceksiniz? Balayimizi taylandda yaptik, phuket koh samui ve bangkok uclemesiyle, muhtesemdi. Huzunlendim simdi bak ozledim.

Bende bir kaç ortadoğu ülkesinde çalıştım daha önce, ama çok keyfim yerindeydi. Ben sanırım biraz oryantalist kültürde seviyom ama evli ve çocukluyken bu tür ülkelerde yaşamak sanırım çok daha zordur.

Umarım gönlündeki yer olur luboyfcum ve eğer giderseniz my honey de orada olur hali hazırda :)

Ben senin yerinde olsam sanırım kış da olsa güneş ışığı aldırırdım hergüm, izmir de bu imkanınız var canım.

Evet canım, Allah beterinden korusun diyelim. Çook geçmiş olsun Kaan a, inşallah çabuk atlatırsınız

oğlum ne kadar çok acıksada en fazla 3-4 dk emiyor geceleri meme emmeye kalkmıyor ben saati kuruyorum zorla kaldırıyorum benim bebeğim mi anormal anlayamadım karnı doymuyor sanki ama acıktığında ağlamıyoda nasıl anlıcağımı bilemedim bi turlu silikonu sonunda attık ama 3-4 dk sonra emmeyi bırakıyo :S günde 3 kez kaasını yapardı şimdi iki günde bi yapıyo anlıyamadım acaba rahatsızmı ama neseside gayet yerinde

Son düzenleme:

Hımm senşn istediğin modeli mi almış diye merak ettim cnm, güle güle kullanın. Ben tam karar vermedim ama aybike de bu modeli beğeniyor gidince mağazada bakıcam, feedback ler itina ile okunur :)

Ahh o balayları :) ondan sonra hayat öyle bir rutine biniyorki bir süre toparlayamıyorsun :) ben uzakdoğuyu sevmem ama kosa süreliğine iş için idare edilebilir sanırım, herkes ne şartlarda çalışıyor çocuklarımız için deneyeceğiz.

bardak bardak saklama poşetine koyup derindondurcudan günlük çıkarıp yapabilirsin bence doğal taze günlük yoğurt olur böylece

Bisey sorucam canim simdi benim ogluma ben keci sutunden yogurdu yaptim hic sevmedi midesi bulandi resmen ama inek sutude 1 yasina kadar vermeyin diyolar sizin neyden yaptiginizi vede bebeginizin sevip sevmedigini ogrenebilirmuyim

az önce kızıma hero baby nin sütlü pirinçli kaşık maması yaptım bir yedireyim sevecek mi kaşıkla mama yiyebilecek mi dedim çok az bişi yedirdim çok sevdi kaşığı tutup ağzına kendi sokuyor yani o derece sevdi ama çok veremedim korktum bişi olur diye bu arada silikon kaşık kullanıyorum çok rahat oluyor damaklarını bile kaşıyor kaşıkla

Canim bizimkinede 4 aldim ama baya buyuk cikti dersinki 5 numara bi yandanda 3 kucuk geliyo artik kiviricam bi sekil yapicam bizimki prima sen hangi marka kullaniuorsun

ben daha başlamadım mama vermeye hala sadece anne sütüyle gidiyoruz bakalım ne zamana kadar yeticek bende vermek istiyorum artk sadece meyve veriyorum oda wee nin meyve süzgeciyle kendi kendine emiyor suyunu çok seviyo ama mamaya nabıcak acaba merak ediyorum

Bisey sorucam canim simdi benim ogluma ben keci sutunden yogurdu yaptim hic sevmedi midesi bulandi resmen ama inek sutude 1 yasina kadar vermeyin diyolar sizin neyden yaptiginizi vede bebeginizin sevip sevmedigini ogrenebilirmuyim

inek sütüyle yoğurt mayalayınca sütün alerjik etkisi gidiyor inek yoğurdu verilebilir yani sorun yok bence ben az bişi verdim sevdi

ben de sadece anne sütü veriyorum ilk defa denedim sevecek mi diye daha da vermem sanırım haftaya doktor kontrolümüz var doktor 5. ayda başlarız dedi bakalım doktor ne derse ona göre vericem

Canim bizimkinede 4 aldim ama baya buyuk cikti dersinki 5 numara bi yandanda 3 kucuk geliyo artik kiviricam bi sekil yapicam bizimki prima sen hangi marka kullaniuorsun

3 biraz küçülmüş gibiydi sanki bize de ben de 4 aldım o da büyük geldi 3+ kullanıyoruz şuanda prima aktif bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…