- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #71.381
Hosgeldin pratik hanim, evlimutlicocuklu ve datlihanim.
Ahahah, avm için millet birbirini yiyor honeyim, niye küçümsüyorsun :)))
Rica ederim canım, güle güle kullansın Kayracım. Bu arada değişik emzik modelleride var bende (oyuncaklı emzik), lazımsa hemen resim veya link yollayım?
Bizim uzakdoğu var kafamızda canım, eşimin işi nedeniyle öncelik öyle, benim olduğum sektörde orada yaygın baya. Ama ben türkiye diye ısrarcıyım biraz. Biz geçen sene ayrılma noktasına gelmiştik bu ülke değiltirme mevzu yüzünden, şimdi benimde hormonlar oturdu, daha ılımlıyız ikimizde.
Şuanda ece temelkuran ın düğümlere üfleyem kadınlar ını okuyorum. Tunusta geçiyor, luboyf a selam olsun :)
Yaaa paylaş hadi?
İzmirdeyim hala cnm, eşimle (kociş) bir kaplıcadayız, sırtım tutulmuştu biraz, 3 gün termal su masaj falan biraz rahatlamak istedik gitmeden.
Bende ilk bıraktığımda markete gitmiştim, öyle koşarak gidip gelmişimki eve dönünce su içindeydim ve tansiyonum düşmüştü :)) birde kuafor maceram varki daha beter. Şimdide sadece bakıcı olsa bırakamam ama kayınvalidemde yanında hemde alıştım yavaş yavaş...
Annen polly mi almış cnm peki?
Dünya insanıyız biz şekerim, napalımmm.
Hahahah ama chen haklı yani, zaten uykusuz şimdi senden tüm hırsını çıkarabilir :) anlat chen cim sen, merak ettim bende kayınvalideni?
Ahahah sizdende birşey kaçmıyor :)))
Eki Görüntüle 922509
meyabalayy teceley ablalayyy :)
oğluşum köşeye nkurulmuş anneciğine pozlar veriyor :)
biz de bu ağustosta İngiltereye gidicez sanırım, daha doğrusu öyle ümit ediyorum. savaş patlak vermek üzereyken suriye, arkasından 2 yıl tunus, bir ortadoğu ülkesini daha kaldıramıycam.
her 2-3 saatte bir emzirmeye gidiyorum kızımı ve çalıştığım işyerini koruyan bir tabur askerin arasından geçiyorum her seferinde gerim gerim olmaktan fenalık geldi artık
neyse medeniyete kavuşursak ingiltere de buluşuruz, 2. yaş günlerimizi birlikte kutlarız ağustos anneleri olarak...
bizim doktor arkadaşla yaptığımız kar zarar hesabında bu çocuk ilk 3 ay fazlasıyla güneşlendi (günde ortalama 4 saat) 7.aydan itibaren yine güneşte olacak...ilacı almasına hiç gerek yok dedi. ama tabi biz İzmirde yaşıyoruz ve bahçeli evdeyiz, çocuk bütün gün bahçede
doğru mu yapıyorum tartışılır belki ama devit de demiri de kullanmamaya karar verdim
Dün Kaan gece hiç uyumadı demiştim ya sıkıntısı varmış kuzumun öğleden sonra ateşlendi doktora götürdüm belli belirsiz bir kızarıklık var boğazlarında kan tahlili yapıcaz dedi çok ağladı kuzum bende ağladım onunla yeter yapmayın diecektim nerdeyse ve kanda enfeksiyon çıktı antibiyotik verdi largopen bir hafta kullanacağız pis enfeksiyonlar nerden buldular oğlumu iki gündür inanılmaz yorgunun ama o iyi olsun yeterki ben antibiyotik kullanıcam die üzülüyorum insanlar çok büyük dertlerle uğraşıyor yinede çok şükür halimize
Evet canim annemin huyudur gider en iisini ve bulabildigi en pahalisini alir:) ben de oyleyim biraz. Henuz acmadik baska sehirde onlar kargoyla yollayacak, bu hafaici kullanmaya baslarin, feedback veririm ozaman. Buarada uzakdoguya ki gideceksiniz? Balayimizi taylandda yaptik, phuket koh samui ve bangkok uclemesiyle, muhtesemdi. Huzunlendim simdi bak ozledim.
Bugun zamsn gecmiyor canimda sıkıldı. Hıh yalnizlik zor
bardak bardak saklama poşetine koyup derindondurcudan günlük çıkarıp yapabilirsin bence doğal taze günlük yoğurt olur böylece
Aybikee o çığlıklar bi iki gün sonra yeter lenn dedirtecek tecrübeyle sabittirşaka bi yana bayılıyorum yeni keşiflerine yaa o kadar hoşuna gidio ki oğlumun oyun yapıoz artık beraber
Maşallah Atahan ayazmıştım ben de bizim de bu seferi atağın sonucu çığlıklardı ayrıca bizim bu oğlanlar çok mu sinirli olcak ayvayı yedik vallaaaa
Penguen ve kardelen geçmiş olsun bebişlerinize çok üzüldüm cidden
İnş daha kanama olmaz yaa korkuom daha da böle sünnet olayları okuyunca
Kayraaaa çok tatlısın be teyzem
Az önce ilk defa oğlumun ayak tırnaklarını kestim 4,5 ay sonraçık mu geç kalmışım
Bi de kızlar kaç numara bezdesiniz? Evde 10 günlük 3 numara stoğum var sonra 4 e başlıyım diorum:26:
az önce kızıma hero baby nin sütlü pirinçli kaşık maması yaptım bir yedireyim sevecek mi kaşıkla mama yiyebilecek mi dedim çok az bişi yedirdim çok sevdi kaşığı tutup ağzına kendi sokuyor yani o derece sevdi ama çok veremedim korktum bişi olur diye bu arada silikon kaşık kullanıyorum çok rahat oluyor damaklarını bile kaşıyor kaşıkla
Bisey sorucam canim simdi benim ogluma ben keci sutunden yogurdu yaptim hic sevmedi midesi bulandi resmen ama inek sutude 1 yasina kadar vermeyin diyolar sizin neyden yaptiginizi vede bebeginizin sevip sevmedigini ogrenebilirmuyim
Canim bizimkinede 4 aldim ama baya buyuk cikti dersinki 5 numara bi yandanda 3 kucuk geliyo artik kiviricam bi sekil yapicam bizimki prima sen hangi marka kullaniuorsun
ben daha başlamadım mama vermeye hala sadece anne sütüyle gidiyoruz bakalım ne zamana kadar yeticek bende vermek istiyorum artk sadece meyve veriyorum oda wee nin meyve süzgeciyle kendi kendine emiyor suyunu çok seviyo ama mamaya nabıcak acaba merak ediyorum
Canim bizimkinede 4 aldim ama baya buyuk cikti dersinki 5 numara bi yandanda 3 kucuk geliyo artik kiviricam bi sekil yapicam bizimki prima sen hangi marka kullaniuorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?