- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #71.341
ben demir ilacı kullanmıyorum o yüzden hiç araştırmadımda...ama sabah soruna my_honey cevap vermiş sanırım atladın, verdikten sonra su vermeni yada su ile dişleri silmeni tavsiye etmiş
benimde başta ilk gözüm pollye kaymıştı ama fiyatı tuzlu diye uzak duruyordum
hediyeleri toparladım, kullanılmayanları sattım derken parayı tamamladım
bak gördün mü bende cevap yazarken harput diye atlamışım
şekerim kocası asil falan ama kurtarmıyor işte , onu da böyle kabul edicez artık :)))
evet canım süper tespit :)))
onun derdi korku değil kıskançlık, yerse diyor işte
cızırtı önemli bir sorun değil, arkasında pek çok kanal var. yakın evde başka biri aynı kanalı kullanıyordur. ben avent kullanıyordum, yakınlarda da varmış, fabrika çıkış kanalını değiştirip cızırtısız kullandım çok uzun zaman.
chenn'cim ben bunun altinda kalmazdim. Anlat sevgili kayinvalidenin sana yaptigi iyilikleri, bakalim kim catlayacak
ahhh canım hemde nasıl isterdim
ama ben senin kadar şanslı değilim kv konusunda...paşamı uzun süre kv ye bırakıp çıkamıyoruz, hele akşamları yalnız kalınca korkuyormuş...yılbaşı akşamı 1 saat çıktık, ertesi gün elli kere dedi çocuk uyandı o da bende çok korktuk diye
tekrar görüşemeden döneceksiniz sanıyorumyaza acısını çıkartalım ama
biz uyurken gelmişsin cnm, arada gel biz buralardayz arayı çok açmaaAmanın son sayfalar hep benim yazdıklarımla dolmuş. Hadi ben kaçtım is beni bekler
cızırtı önemli bir sorun değil, arkasında pek çok kanal var. yakın evde başka biri aynı kanalı kullanıyordur. ben avent kullanıyordum, yakınlarda da varmış, fabrika çıkış kanalını değiştirip cızırtısız kullandım çok uzun zaman.
arkadaşlar kafayı yemek üzereyim 4 gündür sütüm resmen bitti neredeyse geceleri bile yetmiyor oğluma,mama takviyesine başladım bebek sütünü verdim onu sevmedi kaşık mamasıyla gidiyoruz şimdilik ek gıda olarak da az az elma suyu yoğurt ve tuzsuz peynir kakalıyorum arada bir,oğlum memesiz hayatta uyumuyor iyice hırçınlaştı son 1,5 aydır emme sıkıntımız vardı memeye yaklaşınca ittiriyor çığlık çığlığa ağlıyordu,emmeye emmeye süt de gitti ,şimdi mamadan sonra kucakta 10-15 dk evde dolanıyoruz sakinleşince göğsüme indirip emmesini sağlıyorum ve uyuyor tabi zar zor çünkü çekiyor çekiyor süt yok mamanın miktarını doyma derecesine henüz keşfedemedim çünkü hem meme hem mama olunca beslenme saati ve düzenimiz alt üst oldu ,dün gece uyandı sütüm yoktu mecbur mama hazırladım ve biberon da almadığı için kaşıkla verdim .resmen bebeğime işkence ya kızlar uykusu bölündü sinirlendi 1,5 saat sürdü geri uyuması,gündüz de öyle zaten uyuması iyice zorlaştı çok hırçınlaştı ağlıyor kucak istiyor,uyku sıkıştuırdığından kucakta da mızırdanıyor ,yani anlayacağınız ben tükendiiiiiiiiiiiiimmmmmmm artık , sinirlerim yıprandı,psikolojim kötü etkilendiğinden sütümü de iyice olumsuz yönde etkilemeye başladı bu duırum ,emzirmek ne kadar güzel bir olaydı,bu mama yedirme işini sevmedim ben,ne yapacağımı şaşırdım dua edin bana lütfen...
Kimse cevap yazdimi bilmiyorum ama dislerin sararmamasi icin bebeginin her mama/emzirme ve demir ilaci sonrasi agizini su ile calkalaman ya da islak bir bez ile disini silmen gerekiyormus.
Ivy'cim hangi ulkeler var kafanizda? Bizim 2 sene sonrasi icin ingiltereye tasinma planimiz var. Daha netlesmis degil ama planlarimiz o yonde
canım Çanakkale Ünv. de prof doktor bir arkadaşımız var, şimdi hemen onu aradım...makalede geçtiği gibi E320 yada BHA içeriyor diye tıbbi bir kaynak bulamadı
ancak hem demir hemde D vitamini için söylediği hiçbir zaman dışardan takviye ile alınmasını tercih etmediği...heleki İzmir gibi bir yerde oturuyorsun hiç D vitamini verme dedi..çocuk ilk iki ay güneş aldı zaten, 2 ay sonra yine yeterince güneşlenmeye başlayacak
Demir için ise; bu kadar ağır bir metalin dışarıdan alınmaması gerekir, 6. ayda eksik çıkarsa gıdalarla almasını sağlarsın yinede çok düşük çıkarsa 9. ay testinde ozaman takviye yaparsın dedi
Devit 3 kullanıyorum ben ve hem pakette hemde prospektüsünde yazıyor bütilhidroksianisol içerir diye. Üstelik biz inşaat sektöründe petrol bazlı çok ürün kullanıyoruz hepsinin isminde bütil yada bütüm geçer.
Mastit oldum((((
Titriyorum atesten(
Dua edin benim icin
Ellerim titriiyor yazamiyorum.
bizim de kendi doktorumuz baktı bıngıldağına ve 3 damla kullan dedi bende şaşırdım zaten küçülmeye başladı korktum açıkcası
sağlık ocağındaki hemşire de kullanma dedi herkes başka bişi söylüyorlar dediğin gibi doktorlar bile farklı bişey söylüyorlar
bende kendi doktorumuza söylemeye korkuyorum sizin ki gibi kızarsa diye :))
Kızlar vegaferon Demir damlası halk sağlığı birimlerinden geri çekiliyormuş bi bildiri ile. Kullanan arkadaşların bilgisine. diye bir mesaj gördüm faceteki gruplardan birinde...amannn dikkat
Hala hastsnedeyiz hergun bugun cikicaz burdan diye uyanip kendime moral veriyorum ama coooook yoruldum hem fixikdel hem ruhsal olarak .bugun kan tahlilleri daha iyiydi
Ilgin icin saol .ziyaretci yasak esimbile zorgeliyor iceriye.sizlerin destegi guc veriyor bana
Devit 3 kullanıyorum ben ve hem pakette hemde prospektüsünde yazıyor bütilhidroksianisol içerir diye. Üstelik biz inşaat sektöründe petrol bazlı çok ürün kullanıyoruz hepsinin isminde bütil yada bütüm geçer.
Öfff hiç dikkat etmemişim şimdiye kadar. Bütil kelimesini okunsaydım petrol ürünü olduğundan işkillenir ataştırırdım. Gerçi vermeyip ne yapacaktım bilmiyorum ama bakardım bir çaresine. Öfff canım sıkıldı şimdi(
Bebeğinize Verdiğiniz D Vitamini Kanserojen ‘Katkılı’ Olabilir! | Organik Anne şok oldum kızlar artık hiçbir şeye güvenim kalmadı.ne yazıkki çocuklarımız çok kötü zamanlarda doğumuş.
valla canım benim telde konuşurken baktı hemen...belkide yazan makaleden açılımı okuyarak sordum, açılım yanlış yazıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?