2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar kafayı yemek üzereyim 4 gündür sütüm resmen bitti neredeyse geceleri bile yetmiyor oğluma,mama takviyesine başladım bebek sütünü verdim onu sevmedi kaşık mamasıyla gidiyoruz şimdilik ek gıda olarak da az az elma suyu yoğurt ve tuzsuz peynir kakalıyorum arada bir,oğlum memesiz hayatta uyumuyor iyice hırçınlaştı son 1,5 aydır emme sıkıntımız vardı memeye yaklaşınca ittiriyor çığlık çığlığa ağlıyordu,emmeye emmeye süt de gitti ,şimdi mamadan sonra kucakta 10-15 dk evde dolanıyoruz sakinleşince göğsüme indirip emmesini sağlıyorum ve uyuyor tabi zar zor çünkü çekiyor çekiyor süt yok mamanın miktarını doyma derecesine henüz keşfedemedim çünkü hem meme hem mama olunca beslenme saati ve düzenimiz alt üst oldu ,dün gece uyandı sütüm yoktu mecbur mama hazırladım ve biberon da almadığı için kaşıkla verdim .resmen bebeğime işkence ya kızlar uykusu bölündü sinirlendi 1,5 saat sürdü geri uyuması,gündüz de öyle zaten uyuması iyice zorlaştı çok hırçınlaştı ağlıyor kucak istiyor,uyku sıkıştuırdığından kucakta da mızırdanıyor ,yani anlayacağınız ben tükendiiiiiiiiiiiiimmmmmmm artık , sinirlerim yıprandı,psikolojim kötü etkilendiğinden sütümü de iyice olumsuz yönde etkilemeye başladı bu duırum ,emzirmek ne kadar güzel bir olaydı,bu mama yedirme işini sevmedim ben,ne yapacağımı şaşırdım dua edin bana lütfen...

Son düzenleme:
chenn'cim ben bunun altinda kalmazdim. Anlat sevgili kayinvalidenin sana yaptigi iyilikleri, bakalim kim catlayacak

saol cnm, ara ara yazıyorum kadıncağızın iyiliklrini ama uykumun yerini kv. nn yaptıkları tutmuyo ki ah ama senn dediğin gibi yapıp aybike ye bi takılayım dur

bz kv.ye bırakıp çıkıyoruz 2 saate dönsek "kızım niye erken döndünüz çocuk ne güzel uyuyo gezseydiniz rahatça" der

pis gaza gelirim işte..

Amanın son sayfalar hep benim yazdıklarımla dolmuş. Hadi ben kaçtım is beni bekler
biz uyurken gelmişsin cnm, arada gel biz buralardayz arayı çok açmaa

bu kaçıncı üyelik neden yönetim bi el atmıyo, her olayda ceza kesip hesapları donduruyolar başkalarının ama

Cnm Allah yardımcın olsun zor günler geçiriyorsun genelimizin sütü azaldı maalesef 4.ay alışacak inş. mama ve ek gıdaya biraz daha sabretmen lazım. Dualarımızdasın. Bnm oğlumda bni deli ediyor gece sık uyanıp az emiyo uykuya dalıyo 15dk sonra gene mız mız süt birikmiyo zaten hiç o da sinirleniyo bnde mamaya geçmeyi düşünüyorum çk yıpratıyo geceler beni dr. a soracağım yrn.

Kimse cevap yazdimi bilmiyorum ama dislerin sararmamasi icin bebeginin her mama/emzirme ve demir ilaci sonrasi agizini su ile calkalaman ya da islak bir bez ile disini silmen gerekiyormus.

tesekkür ederim her mamadan ve demirden sonra su veriyordum ama ne bileyim içim rahat etmedi dr sordum ek gıdaya karıstır ver dedi

Ivy'cim hangi ulkeler var kafanizda? Bizim 2 sene sonrasi icin ingiltereye tasinma planimiz var. Daha netlesmis degil ama planlarimiz o yonde

biz de bu ağustosta İngiltereye gidicez sanırım, daha doğrusu öyle ümit ediyorum. savaş patlak vermek üzereyken suriye, arkasından 2 yıl tunus, bir ortadoğu ülkesini daha kaldıramıycam.
her 2-3 saatte bir emzirmeye gidiyorum kızımı ve çalıştığım işyerini koruyan bir tabur askerin arasından geçiyorum her seferinde gerim gerim olmaktan fenalık geldi artık
neyse medeniyete kavuşursak ingiltere de buluşuruz, 2. yaş günlerimizi birlikte kutlarız ağustos anneleri olarak...

Devit 3 kullanıyorum ben ve hem pakette hemde prospektüsünde yazıyor bütilhidroksianisol içerir diye. Üstelik biz inşaat sektöründe petrol bazlı çok ürün kullanıyoruz hepsinin isminde bütil yada bütüm geçer.

Öfff hiç dikkat etmemişim şimdiye kadar. Bütil kelimesini okunsaydım petrol ürünü olduğundan işkillenir ataştırırdım. Gerçi vermeyip ne yapacaktım bilmiyorum ama bakardım bir çaresine. Öfff canım sıkıldı şimdi (

Mastit oldum ((((
Titriyorum atesten(
Dua edin benim icin
Ellerim titriiyor yazamiyorum.

Çok geçmiş olsun umarım bugün geçmiştir:)

Bizim doktor bi alem canım bişey sorulmuyor ama eşim hala onun çok iyi ve deneyimli olduğunu düşünüyor azıcık yaşlı da:)

Kızlar vegaferon Demir damlası halk sağlığı birimlerinden geri çekiliyormuş bi bildiri ile. Kullanan arkadaşların bilgisine. diye bir mesaj gördüm faceteki gruplardan birinde...amannn dikkat

Ya bu ne arkadaş nasıl bişey bu hiçbişeye güvenimiz kalmıcak mı artık?

Umarım bir an önce çıkarsınız canım geçer inşallh bu günleriniz..

valla canım benim telde konuşurken baktı hemen...belkide yazan makaleden açılımı okuyarak sordum, açılım yanlış yazıyordu

Kızlar ben ek gıda için taddırmalara başladım dün 2 kaşık havuç suyu verdim her besini 3 gün vericem de bişey danışmak istiyorum ben şimdi bunun miktarını mı arttırayım yoksa suyu yerine püresine mi geçiyim kafam karıştı??

bizim doktor arkadaşla yaptığımız kar zarar hesabında bu çocuk ilk 3 ay fazlasıyla güneşlendi (günde ortalama 4 saat) 7.aydan itibaren yine güneşte olacak...ilacı almasına hiç gerek yok dedi. ama tabi biz İzmirde yaşıyoruz ve bahçeli evdeyiz, çocuk bütün gün bahçede

doğru mu yapıyorum tartışılır belki ama devit de demiri de kullanmamaya karar verdim

dün doktorumuz bas bas bağırdı verilmesi lazım diye bugün bunlrarı okudum off ya kafam çok karıştı napıcazz??Bunları bile bile nasıl verelim çocuğumuza??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…