- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #71.421
Merhaba kızlar uzun zaman sonra bi yazayım dedim. Kızımın ismini kendisinden esinlenerek koyduğumuz bir yakınımızı kaybettik. Yoğun günler geçirdik ordan oraya... Çok şükür ki kızım iyi
cnm bana inandırıcı gelmedi ek gıdasız hemde çocuk aç kalır sanki...gece 2 emse razıyım ben :))
buarada nihayet regl oldum bgn..çk stresli ve gergimim ama rahatladım sanki
Evet canim varlar Allah omurlerini versin insallah. Sıkılmayada vakit buldum ya hayretim. Utu yapmam lazim desem sen napiyosun suan ivy
Bisey sorucam canim simdi benim ogluma ben keci sutunden yogurdu yaptim hic sevmedi midesi bulandi resmen ama inek sutude 1 yasina kadar vermeyin diyolar sizin neyden yaptiginizi vede bebeginizin sevip sevmedigini ogrenebilirmuyim
Canim bizimkinede 4 aldim ama baya buyuk cikti dersinki 5 numara bi yandanda 3 kucuk geliyo artik kiviricam bi sekil yapicam bizimki prima sen hangi marka kullaniuorsun
öyle tattırıyorum işte sadece ama püre felan hiç vermedim daha bende tecrübesizim ilk bebeğim yaşta 19 olunca pek bi acemi oluyorum
Merhaba kızlar uzun zaman sonra bi yazayım dedim. Kızımın ismini kendisinden esinlenerek koyduğumuz bir yakınımızı kaybettik. Yoğun günler geçirdik ordan oraya... Çok şükür ki kızım iyi
arkadaşlar size b,şey anlatıcam komşumdan duyduğum onun kızı 6. ayına girince günde sadece 3 kez emiyomuş ek gıda falan almadan sadce anne sütüyle gelişimi de normalmiş sakşam 9 da uyur sabah 10 da uyanırmış düşünebiliyormusunuz mucize bebek bizimkilerde başarabilirler mi yoksa biz bu niye emmiyo açmı diye dürdükleyip durur muyuz :)
Annem tam istedigimi almis. Kayinvalideye de soyluyorum
OkDar besik almam lazim salincak almam lazim diye hic orLi degil hAa al tabi diyor, anneme soylesem alip kargolamisti bile teallam...
Evet ya balayindan dondugumuz ucagi hatirliyorum son rutin disi anlarimizmis.
Canım acemilik yaşla alakalı değil, yazdıklarına bakınca gayet aklı başında, ölçülü yazıyorsun, demekki olgun akıllı birisin. Sen en güzel şekilde bakıyorsundur bebeğine :) ek gıda işi zor biraz, hem bebek hemdeanne hazır olmalı. Cesaretin gelecek denemeye başladıkça, burayı takip et bu konuda, çok şey öğreniyor insan, destek görüyor...
Başınız saolsun
Ara öğünleri atlıyor demekki çocuk, anneside o şekilde beslemeye alıştırmışsa istemiyr demekki fazlasını. Ama ben olsam yapmazdım, açlıktan almayacak kadar besliyordur ama bence eksik besliyor gibi :s
Boşver cnm, önemli olan senin kimseye muhtaç olmadan bebeğinin ihtiyaçlarını karşılayabilmen. Eşin ve sen varsınız, gerisi alsa da bir sınırı var, sonuçta hayat boyu o çocuk sizin ve daha o eksikler hiççççç bitmez.
Çok şükür akşam 6 daevimizegeldik. 1 hafta kabus gibiydi cmv virüsü var ama geçmesi için gereken antibiyotik verilemiyor çünkü karaciğerde genetijk bir sorun var yani 2 ucu .. .neyse artık evimizdeyiz haftada 1 kontrol ve kan tahlili yapılacak virüs geçene kadar ondan sonra karaciğer için diğer tedaviler
Sağlıktan başka hiçbir şey gerçekten dert değilmiş bunu anladım . Uykusuzluğu, kilosunun az olması ,huysuzluğu vb şeyleri aslında büyük nimetmiş. Metobolizması çalışmadığı için enerji üretemeyen ve sürekli uyuyan bebekleri ya da 8-9 aylık 5 kilo olan bebekleri, 24 saat kolunda serum bununda oksijen maskesi ile gezmek zorunda olan bebekleri gördükten sonra. Hani cennetannelerin ayakları altındaymış ya bence cennet hasta yavrusu olan annelerin ayakları altında. Normal sağlıklı bebeğe herkes bakar ama hasta ve anormal çocuklara sadece anneleri( coğunun babası bile pes etmiş) Allah bütün hasta yavrulara şifa annelerine sabır ve güç versin.
Sizin de dualarınız ve pozitifenerjinizle oğlum iyi daha da iyi olacak inşallah.
Hastanedeyken sayfaları atlaya atlaya okudum oyüzden tek tek isim yazamıyorum geçmiş olsun diyen dua eden herkeseçok teşekkurler. inşallah bütün bebişler ve anneler iyidir.
basınız sagolsun
Çok şükür akşam 6 daevimizegeldik. 1 hafta kabus gibiydi cmv virüsü var ama geçmesi için gereken antibiyotik verilemiyor çünkü karaciğerde genetijk bir sorun var yani 2 ucu .. .neyse artık evimizdeyiz haftada 1 kontrol ve kan tahlili yapılacak virüs geçene kadar ondan sonra karaciğer için diğer tedaviler
Sağlıktan başka hiçbir şey gerçekten dert değilmiş bunu anladım . Uykusuzluğu, kilosunun az olması ,huysuzluğu vb şeyleri aslında büyük nimetmiş. Metobolizması çalışmadığı için enerji üretemeyen ve sürekli uyuyan bebekleri ya da 8-9 aylık 5 kilo olan bebekleri, 24 saat kolunda serum bununda oksijen maskesi ile gezmek zorunda olan bebekleri gördükten sonra. Hani cennetannelerin ayakları altındaymış ya bence cennet hasta yavrusu olan annelerin ayakları altında. Normal sağlıklı bebeğe herkes bakar ama hasta ve anormal çocuklara sadece anneleri( coğunun babası bile pes etmiş) Allah bütün hasta yavrulara şifa annelerine sabır ve güç versin.
Sizin de dualarınız ve pozitifenerjinizle oğlum iyi daha da iyi olacak inşallah.
Hastanedeyken sayfaları atlaya atlaya okudum oyüzden tek tek isim yazamıyorum geçmiş olsun diyen dua eden herkeseçok teşekkurler. inşallah bütün bebişler ve anneler iyidir.
Basınız sagolsun canım , Allah geride kalanlara sabır versinMerhaba kızlar uzun zaman sonra bi yazayım dedim. Kızımın ismini kendisinden esinlenerek koyduğumuz bir yakınımızı kaybettik. Yoğun günler geçirdik ordan oraya... Çok şükür ki kızım iyi
Cok gecmis olsun canım , Allah beterinden saklasınDün Kaan gece hiç uyumadı demiştim ya sıkıntısı varmış kuzumun öğleden sonra ateşlendi doktora götürdüm belli belirsiz bir kızarıklık var boğazlarında kan tahlili yapıcaz dedi çok ağladı kuzum bende ağladım onunla yeter yapmayın diecektim nerdeyse ve kanda enfeksiyon çıktı antibiyotik verdi largopen bir hafta kullanacağız pis enfeksiyonlar nerden buldular oğlumu iki gündür inanılmaz yorgunun ama o iyi olsun yeterki ben antibiyotik kullanıcam die üzülüyorum insanlar çok büyük dertlerle uğraşıyor yinede çok şükür halimize
Canım gene cok sukur ki annen yanında maddi manevi, bosver kvdeniİste o sınır benim annemde yok:) yeni yilda kizima bireysel emeklilik hesabi acmis, hem de icine baya yuklu bi miktar yatirmis. Kayinvalide? Sıfır!! Ah annem ah..
Gözünüz Aydın canım çok sevindim , gecmis olsun , insallah baska sıkıntı çekmez artık yavrunÇok şükür akşam 6 daevimizegeldik. 1 hafta kabus gibiydi cmv virüsü var ama geçmesi için gereken antibiyotik verilemiyor çünkü karaciğerde genetijk bir sorun var yani 2 ucu .. .neyse artık evimizdeyiz haftada 1 kontrol ve kan tahlili yapılacak virüs geçene kadar ondan sonra karaciğer için diğer tedaviler
bızde de var bu durum ya aksam 10 10 bucuk gbı uyuyoz sabaha kadartık yok ben kalkıym gece de oyle emzırıyorum yoksa uyanmyo
İste o sınır benim annemde yok:) yeni yilda kizima bireysel emeklilik hesabi acmis, hem de icine baya yuklu bi miktar yatirmis. Kayinvalide? Sıfır!! Ah annem ah..
Canım Ece temelkuranın kitabını ben de okuycam fırsat bulursam şöyle bir göz attım
Orda burayı o kadar güzel anlatmış ki hiç gelmesem ve yaşamasam kesin çok merak ederdim
O güzel bi ruh haliyle yaşamış burda ve keyfini çıkarmış hala da burda yaşıyor sanırsam
Ben hep stresli yüzünü gördüm o yüzden sevemedim biraz da işim yüzünden sanırım kötü ve sıkıntılı yönleriyle muhatap oluyorum hep
Ama güzel bakmayı bilenler için güzel bi ülke
Kızlar bu hogg tekniği oturdu artık
Kızımı yatağına kor komaz uyuyor yani 15 dakika sağa sola dönüyor ama baygın bi şekilde gözleri falan kapalı oluyor
Tek sorun her uyku öncesi çok huysuzlaşıyor
Atıyorum hergün 21.20 de tam dalmış oluyor ama akşam 20.30 gibi 5 dakikalık bir ağlama krizimiz var
Belli uykudan ağlıyor ama o saatte yatağına koysam da kabul etmiyor illa 21.00 da koycam yatağına
Sizde de var mı uyku öncesi ağlama nöbetleri
Canım sen söyledikten sonra buldum resmini kızınla okulda çekilmiş resmin
Bence de çok çok gençsin muhtemelen çok erken anne olmuşsundur
Bu arada Siman da o kadar tanıdık geldi ki
Ilk çocuğunda bi daha çocuk yapmıycam diye düşünmüşmüydün
Ben çocukları çok seviyorum hep 3 çocuğum olsun isterdim ama pes ettim daha ilkinde
Sonra fikrim değişir mi
Eşimin iki lafından biri ikinci çocuğumuz da
Ben de ona sana söylemesi kolay unut o fikri diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?