2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben de sadece anne sütü veriyorum ilk defa denedim sevecek mi diye daha da vermem sanırım haftaya doktor kontrolümüz var doktor 5. ayda başlarız dedi bakalım doktor ne derse ona göre vericem

4 hafta büyüyüz biz sizden benim te 4 şubatta 7. ayımıza girdiğimizde randevumuz babamızda biraz pimpirik bişey vercem diye aklı çıkıyo işte arada sadece emziğini batırıyorum yemeklerin sularına yoğurda felan tatsın diye bu gidişle biz geçemicek ek besine felan 5 yasına gelcek hala emiyo olcak bizim sıpa

sizin yavaş yavaş başlamanız gerek sanırım meyve sebze sularına püresine yoğurda filan sanırım gün gün artırarak 7. ayda başlarsan geç olabilir sanki yemeyebilir gibime geliyor ben de pek anlamıyorum bu işlerden acemiyim biraz araştırıyorum sürekli ne verilir ne zaman ne kadar verilir diye

öyle tattırıyorum işte sadece ama püre felan hiç vermedim daha bende tecrübesizim ilk bebeğim yaşta 19 olunca pek bi acemi oluyorum

Ben senin yerinde olsam sanırım kış da olsa güneş ışığı aldırırdım hergüm, izmir de bu imkanınız var canım.

yok canım aldırıyorum zaten...yağmur fırtına olmazsa dışarı çıkmamış bile olsak o gün, bahçede yarım saat dolaşıyoruz
demek istediğim ilk 3 ay bütün gün bahçedeydi, Nisandan sonra yine öyle olacak

Merhaba kızlar uzun zaman sonra bi yazayım dedim. Kızımın ismini kendisinden esinlenerek koyduğumuz bir yakınımızı kaybettik. Yoğun günler geçirdik ordan oraya... Çok şükür ki kızım iyi

genç anne olmak daha güzel sanırım olsun ben kendimi daha genç hissediyorum zaten 20 filan gibi

anne olmak herşeyden güzel bi duygu hiç biseye benzemiyo insanı biranda olgunlaştırıyo şu ana kadarki en muthiş duygu benim için sadece acemilik oluyo işte insan zaten hissetiği yastadır hisedilen yaş zaten kişiye yansıyo

Canım ne guzel hala olmuşsun Allah bagislasin ,sanada Allah kolaylık versin
Burda paylasmadim paylasirim tabi ki bir ara. Ama hic hayal ettigin gibi degilim canim. Esmerim canim. Esim (yani kocis) sarisin ve mavi gozlu.
Taktin sen bu " kocis"e "
Gecmis olsun canım

Eki Görüntüle 922509
meyabalayy teceley ablalayyy :)
oğluşum köşeye nkurulmuş anneciğine pozlar veriyor :)
Ne güzelde oturmuş öyle , maşallah ona
Sanada merhaba yakışıklı :)

arkadaşlar size b,şey anlatıcam komşumdan duyduğum onun kızı 6. ayına girince günde sadece 3 kez emiyomuş ek gıda falan almadan sadce anne sütüyle gelişimi de normalmiş sakşam 9 da uyur sabah 10 da uyanırmış düşünebiliyormusunuz mucize bebek bizimkilerde başarabilirler mi yoksa biz bu niye emmiyo açmı diye dürdükleyip durur muyuz :)

cnm bana inandırıcı gelmedi ek gıdasız hemde çocuk aç kalır sanki...gece 2 emse razıyım ben :))

buarada nihayet regl oldum bgn..çk stresli ve gergimim ama rahatladım sanki

cnm bana inandırıcı gelmedi ek gıdasız hemde çocuk aç kalır sanki...gece 2 emse razıyım ben :))

buarada nihayet regl oldum bgn..çk stresli ve gergimim ama rahatladım sanki

Konusasin gelmis senin:))

Annem tam istedigimi almis. Kayinvalideye de soyluyorum
OkDar besik almam lazim salincak almam lazim diye hic orLi degil hAa al tabi diyor, anneme soylesem alip kargolamisti bile teallam...

Evet ya balayindan dondugumuz ucagi hatirliyorum son rutin disi anlarimizmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…