- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #71.401
ben de sadece anne sütü veriyorum ilk defa denedim sevecek mi diye daha da vermem sanırım haftaya doktor kontrolümüz var doktor 5. ayda başlarız dedi bakalım doktor ne derse ona göre vericem
4 hafta büyüyüz biz sizden benim te 4 şubatta 7. ayımıza girdiğimizde randevumuz babamızda biraz pimpirik bişey vercem diye aklı çıkıyo işte arada sadece emziğini batırıyorum yemeklerin sularına yoğurda felan tatsın diye bu gidişle biz geçemicek ek besine felan 5 yasına gelcek hala emiyo olcak bizim sıpa
sizin yavaş yavaş başlamanız gerek sanırım meyve sebze sularına püresine yoğurda filan sanırım gün gün artırarak 7. ayda başlarsan geç olabilir sanki yemeyebilir gibime geliyor ben de pek anlamıyorum bu işlerden acemiyim biraz araştırıyorum sürekli ne verilir ne zaman ne kadar verilir diye
öyle tattırıyorum işte sadece ama püre felan hiç vermedim daha bende tecrübesizim ilk bebeğim yaşta 19 olunca pek bi acemi oluyorum
ayy çok gençmişsin benimde ilk bebeğim ben 29 yaşındayım ama
ben pek bi aceleciyim her sey hep çabuk olsun isterdim öyle de oldu
Ben senin yerinde olsam sanırım kış da olsa güneş ışığı aldırırdım hergüm, izmir de bu imkanınız var canım.
genç anne olmak daha güzel sanırım olsun ben kendimi daha genç hissediyorum zaten 20 filan gibi
Merhaba kızlar uzun zaman sonra bi yazayım dedim. Kızımın ismini kendisinden esinlenerek koyduğumuz bir yakınımızı kaybettik. Yoğun günler geçirdik ordan oraya... Çok şükür ki kızım iyi
Merhaba kızlar uzun zaman sonra bi yazayım dedim. Kızımın ismini kendisinden esinlenerek koyduğumuz bir yakınımızı kaybettik. Yoğun günler geçirdik ordan oraya... Çok şükür ki kızım iyi
Canım ne guzel hala olmuşsun Allah bagislasin ,sanada Allah kolaylık versinGunaydin herkese,
Bu hafta cok firsat bulup yazamayacagim hazir sut nobetinden firsat bulmusken yazayim dedim. Bol tempolu bir haftaya girdim. En cok yavrum icin uzuluyorum.
Dun hala oldum. Ya arkadaslar ben ne kadar cabuk unutmusum yeni dogan bebekler ne kadar minik oluyorlar oyle. Kayra suan yenidogan bebegin yaninda kocaman kaliyor :)
Bugun, Carsamba ve PErsembe full mesai ile calisacagim. En erken eve gelme saatim 22:00. ve maalesef Kayra'cim 20:30-21:00 arasi uyumus oluyor. Bu hafta Cumartesi yine mesaiye gidecegim (Daha once bahsetmistim ben sut iznimi toplu kullanmadim, Kayra 1 yasina gelene kadar Cuma gunleri izinliyim)
Neyse dun aksam eve geldim Kayra'nin ilk defa beni ozledigini hissettim. Resmen basini koltuk altina sokmaya calisip beni kendine cekmeye calisti. Normalde eserikli oglum oyle sikintilara gelemez. Dun cok baskaydi. Ben de optum optum sevdim onu. Bir yandan da icim acidi
Bugun kayinvalidem geliyor.
Cuma oglumla bol bol vakit gecirmeyi planliyorum. Aksamina yemek programimiz var ama Kayra'yi da goturecegim. Uzun soluklu bir yemek olacak umarim arabasinda uyur. Ya da babasi ve babaannesi ile beraber Kayra eve erken donebilir.
Gecmise bakmaya calisacagim. Bakamazsam da ara ara size yetismeye calisacagim. Aklimdasiniz. Dun ofisde beynimden dumanlar ciktigi bir anda aklima geldiniz ayy saka maka insanin kafasi ne guzel dagiliyor bu topicde dedim.
Velhasil boyle. Ugrayamazsam aklim sizde haberiniz ola :)
Sevgiler
Taktin sen bu " kocis"e "Burda paylasmadim paylasirim tabi ki bir ara. Ama hic hayal ettigin gibi degilim canim. Esmerim canim. Esim (yani kocis) sarisin ve mavi gozlu.
Gecmis olsun canımminik Zeynebim üşüttün sanırım
gece üstünü açmıl ben de uyku tulumunu giydirmemiştimuyandığımda eller ayaklar buzzzzz gibiydi
derken burnu akmaya başladı çok kötü.ememiyo bile burnu tıkalı biraz emiyo ağzından nefes alıyo gene emiyo.
ne yapabilirm ilaç dışında sizce
Ne güzelde oturmuş öyle , maşallah onaEki Görüntüle 922509
meyabalayy teceley ablalayyy :)
oğluşum köşeye nkurulmuş anneciğine pozlar veriyor :)
arkadaşlar size b,şey anlatıcam komşumdan duyduğum onun kızı 6. ayına girince günde sadece 3 kez emiyomuş ek gıda falan almadan sadce anne sütüyle gelişimi de normalmiş sakşam 9 da uyur sabah 10 da uyanırmış düşünebiliyormusunuz mucize bebek bizimkilerde başarabilirler mi yoksa biz bu niye emmiyo açmı diye dürdükleyip durur muyuz :)
arkadaşlar size b,şey anlatıcam komşumdan duyduğum onun kızı 6. ayına girince günde sadece 3 kez emiyomuş ek gıda falan almadan sadce anne sütüyle gelişimi de normalmiş sakşam 9 da uyur sabah 10 da uyanırmış düşünebiliyormusunuz mucize bebek bizimkilerde başarabilirler mi yoksa biz bu niye emmiyo açmı diye dürdükleyip durur muyuz :)
Konusasin gelmis senin:))Dertlendim simdi. Kizima sadece anne sutu vermek isterdim ki sadece 2 ay tek anne sutu aldi sonra hep mama takviyesi aldi. Sindi ogrtmenin yazısını okudum insallah tez zamanda artar sutu onun ve herkesin ve benim tabii ki.
Ne kadar manyagim gebe iken 6 kutu lansinoh gogus pedi aldim. Sutum cosacak pedler zor tutacakti. 3 tane ablam var ucude ilk 6 ay anne sutu verdi. İkisinin sutu sabahlara kadar carsaflari islatir havlu sararlardi. Ayy ne komigim ben ya. Alti kutu 40 li paket
Cok yazasim var hazir vakit bulmusken yazayim hasta bebeklere ecil sifalar diliyorum. Burka ve digerleri dualarim hep sizinle.
Kv konusunda bende yszayim benimkide fazla ilgili ve miymiydir. Kp daha cok konusur ve karisir.
Gorumcemi hic sevmem.
Ama bilezik takti doguma.
Tabi annemler daha pahali taktilar.
Ama kizimada aldi hersey. Ben begenmem diye para veriyor ne istersen al diye.
Kocise gelince iste 6 sene sonra uyumlu oluyorsun kavga edip edip sonra amaaann sen bunlari bilmiyor musun deyip gecistiriyoruz. Ama onemli sorunlarimizi mutlaka cozume kavustururuz asla biriktirmeyiz.
Kizisima gelince ayyy canim ya suan yatakta yan yana yatiyoruz.uyku moduna gecmek uzereyiz.
Evde yalniz kalınca ne kadar konusmaya ihtiyacim varmis.
Bu arada bende aklima gelince devit3 veriyodum sonra drmuz degistirdi baska verdi onu kullaniyoruz..
Beklebekle bebelac sekerli dedin bende arastirip degistiricem. Aslinda pirinc unu vermesmde olur yani dimi.
Hımm senşn istediğin modeli mi almış diye merak ettim cnm, güle güle kullanın. Ben tam karar vermedim ama aybike de bu modeli beğeniyor gidince mağazada bakıcam, feedback ler itina ile okunur :)
Ahh o balayları :) ondan sonra hayat öyle bir rutine biniyorki bir süre toparlayamıyorsun :) ben uzakdoğuyu sevmem ama kosa süreliğine iş için idare edilebilir sanırım, herkes ne şartlarda çalışıyor çocuklarımız için deneyeceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?