2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Nasılsınız canım?

İyiyiz canım çok sağol sadece okuyabiliyorum yazmaya pek fırsat bulamıyorum Kaan'ın neşesi de yerinde çok şükür doktorumuz bu üç gün ateş tekrarlayabilir kusma ishal ve öksürük de başlayabilir dedi umarım başlamaz atlatırız bir an önce ve çok kötü bir salgın var kalabalık yerlerde bulunmayın die tembihledi sizlerde dikkat edin

moralini bozma canım. Allah yardımcın olsun. keşke bebiş emmeyi bırakınca sağıp buzluğa atsaydın belki sütün de kesilmezdi
Ama artık sabretmekten başka çaren yok. neyseki ek gıdaya başlıyoruz. canını sıkma canım

Cok cok gecmis olsun burkacim.

Seninde annenle ilgili skntin vardi di mi? Cok sukur evet.

canım o doyuyodur merak etme zaten 5dk emmek bebeğe yetermiş benim kızımda gece 5 dk anca emer uyur.
ağlamaz da ben de üzülürüm ıh ıh diye sesler çıkarır doğduğundan beri hep ya duyamazsam diye korkuyorum
kakası da dönem dönem olur telaş yapma

meltowski 3 çocuklu seni çok takdir ediyorum. pozitif enerjin buradan bile belli. bende 26 yaşındayım ve ilk çocuğum. ilk başta daha tecrübesiz çaresiz hissediyor insan kendini ama şimdi alıştım yavruma o da bana alıştı. ama berişim benden çok ananesini görüyor sabah 9 da çıkıp işe geliyorum akşam en erken 18:30 da evdeyim kızım da 22:00-22:30 da uyuyor. ben zaten pili bitmiş şekilde gidiyorum eve o da çok mızmızlanırsa o kadar yoruluyorum ki böyle kızgınlık, bezginlik anlarımda da kendimi kötü anne olarak görüyorum.
benim sadece 1 tane abim var ve onla da aramızda 13 yaş var o üniversiteye gidince daha ilkokula başlarken evde yalnız kaldım ben ve tek çocuk gibi büyüdüm hep kardeşli kalabalıklı arkadaşlarıma özenirdim. eşimin 5 kardeşi var onların arasına kalınca da kendimi çirkin ördek yavrusu gibi tek başıma hissediyorum. demem o ki insanın kardeşi olması çok güzel birşey ben hep keşke bir kardeşim daha olsaydı dedim abim yanımda olmadığından hatta bir ablam olsaydı çok güzel olurdu. o yüzden berişimin yalnız büyümesini istemiyorum ama şuan içinde bulunduğum şartlarda bir tanecik minişimle bile gerektiği kadar ilgilenemiyorum ona bile yetemezken başka bir bebek doğurarak ona da aynısını yaşatmak istemiyorum.
özelde çalışıp da çocuk büyütmek çok zor bir de bu zorluğu sadece 40 gün doğum iznine doğumdan 2 gün önce ayrılabilmemi hırs yaptım veee kpss için dersaneye yazıldımm kızlar hafta sonları da öğlene kadar kursum var kaç haftadır, zaten cumartesi öğleden sonraları da çalışıyorum. bir de kocam fazla kilolarımdan dolayı beni beğenmiyor her yönden o yüzden spora da başlamayı düşünüyorum yarım saatlik bir program varmış ama sanki kızımdan bu vakti çalıyormuşum gibi geliyor ama Allah büyüktür bu ara hiçbirşeye yetişemiyorum gibi geliyor

büyüyen çocuk neymiş hiç duymadım bir araştırayım. bizim kızın bireysel emekliliğini babası yaptırdı aylık 100 TL

Ağlama nöbeti bizde de var yaa sorma benim beriş de aynı adaş kızlar

Günaydın güzel anneler...
Ya bu boy konusuna fena takmış durumdayım çevremdekilerin saçma salak söylemleri yüzünden!!! Oğlum 5 aylık 65 cm. 7,800 gr...
Sizce kısamı? Sizinkilerin nasıl boy durumu? Kayınvalidemin kısa boyu çek bacaklarını uzasın demesinden, bilmemkimin boyu uzun demesinden gına geldi artık!

Günaydın canım dielim ki kısa boyu ne yapacaksın kv dinleyip bacaklarından çekecekmisin anneyiz biz herşey den bem kapıyoruz bebeğinizle ilgili en ufak olumsuz bi yorum yüzünden 3 gün uyuyamayabiliriz benim ki de tombiş mesela obez olcak bilmem ne diolar geceleri uyuyamıyordum ama artık takmıyorum sağlıklı olduklarda ilerde önemli olan o ileride spora göndeririz boyuda uzar kilo da verir üçgen vücutta olurlar biliyorum çok zor ama takma kimseyi bu zamanlar bir daha geri gelmicek ve biz o böle dedi bu şöle dedi die üzülerek geçiriyoruz

Canim bende dusunuyorum gidiceginiz zaman haberleselim olurmu

Canim ozelde o tas evin adini yazarmisin

tebrik ederim bende böyle uyutmak istiyorum bazen bırakıyorum yatağına ışığı söndürüyorum uyuyo kendi kendine ama bazende bi başlıyo ağlamaya durdurana aşk olsun 10-10.30 bizim uyku satimiz çünkü 7.30-8 gibi yarım saatlik bi şekerleme yapıyo yapmazsa çok huysuz oluyo birde benim evimde sadece bir oda ısınıyor mecburen aynı odada oluyoruz biz 10 da yatmadığımız için oda uyumuyor sanırım kendi kendine ama bi keresinde hep beraber yatmışt yatağına bıraktım bebeğimi ışığı sndürdüm bi kaç mızmızlanma sonrası kendi kendine uyudu ama her zaman yapamıyorum bunu eşim vardiyalı olduğu için birde benim bebeğim sese hiç alışık değil kapı gıcırtasıa uyanıyo nabcağımı bilemiyorum bir de gündüz uykusunada kendi mi yatıyor bebeğin aynı teknikle mi uyutuyorsun

geçmiş olsun inşallah tamamen geçer kurtulursun rabbim o masum bebişe göstermesin bir daha acı sızı hiç bi bebeğe göstermesin rabbim büyük olunca katlanıyoruzda o masum küçücük çelimsiz bebeklere kıyamıyorum o küçücük bedenleriyle o ağır hastalıkları taşıyolar rabbim hepsine acil şifalar ihsan eylesin

çok tesekkür ederim eğer bu topiği keşfetmeseydim hiç bişey öğrenemezdim hepiniz iyi ki var sınız :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…