2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba Nazlıbebiş. Okuyunca dayanamadım yazayım dedim. Ne kadar cahil insanlar var, inanamıyorum. Yani bebeği bacaklarından çekeceğiz ve uzayacak öyle mi!!! Bence sen çok sabırlısın böyle bir kayınvalideye dayanabiliyorsun. Boy meselesinin genetik olduğu ve erkek çocukların ergenlik döneminde birden boy atabildikleri bir gerçek. Niye takıyorsun cahil insanların söylediklerini. Bir sürü dert var sen hayatımızda, bir de bu insanları mı çekeceğiz.

bazen ağlamadığı için kalkamıyorum gece emzrmeye sabah mantıken cok acıkması gerek ama sanki 2 saat önce emmiş gibi emip bırakıyo

kızlar su d vitaminini bugun sağlık ocağına sordum bakanlıktan yazı felan gecmemiş ellerine butun bebeklere kullandırtyoruz dediler

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun inşallah bebişin daha da iyi olur Rabbim şifa versin...

bütün hasta bebişlere geçmiş olsun annelerede...
birkaç gündür pek bakamıyorum bugün geçmişi bitirdim :)
kızımın kontrolü vardı bugün ciğerlerinde hırıltısı devam ediyor ama azalmış ilaçlara devam edeceğiz haftaya tekrar kontrol...
daha öncede bahsetmiştim gece terliyorum diye bu tereme şiddetlenerek devam ediyor bende gündüzde terliyorum dr gittim emzirme döneminden oldugunu söyledi ama yinede bazı tahliller istedi... d vitamini eksikliğinden de olabilirmiş bakalım tahlilleri henüz yaptırmadım ne çıkacak dr önemli birşey çıkmaz dedi ama :)

Bizde unutacakmıyız bu günleri yani Meltem? İkincileri de yaparmıyız dersin :)))

Çok şükür canım, iyi olun aman. Bende dikkat ediyorjm havasız ve kalabalık yerlere sokmamaya ama alınca alıyor işte bebekler.

Canım zaten tempon yoğunmuş, çok yüklenmesen kendine? Fazla kilolarımda. Dolayı beğenmiyor deme, sen onun bu anlayışsız halini beğeniyor musun peki? Kilolar verilir acele etme, stres yapma, ben olsam kızımla geçirirdim zorunlu çalışma dışındaki zamanları...

Büyüyen çocuk çocuğun eğitimi için ayrılan para, toplu veya maaş şeklinde alabiliyor. Canım bireysel emekliliği yaşı daha büyük birisi üzerinden yaptırmak daha mantıklı, o parayı almak için eşinin 65 yaşına gelmesini bekleyeceksiniz yoksa, kızın işe girer o zamana :)))

Canim bende dusunuyorum gidiceginiz zaman haberleselim olurmu

Süper, yüzen bebeklerimiz çoğalıyor :)))

Canım uyurken terleme d vitamini eksikşiğinden oluyor maalsef, veriyormuydun vitaminini düzenli olarak?

Son düzenleme:
Merhabalar kızlar,,
büttüüüünalıntılarım uçmuş. Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.
Mastit bana yapıştı bırakmıyor malesef. Bu sefer çok çok korkum.
Akşam bir saatin içinde ay bana bişeyler oluyor moduna geldim. Sonra birden ateşi. Yükseldi. Sağ meme taş.
Sonra ateşim kaç oldu bilmiyoru. Zıngır zıngır titreme öyle böyle değil. Yatak sallanıyor titrememden.
Ve en kötüsü eşim yok kimsem yok
çocukarı uyuttum. Bebeğim uyandı titrermemden ememiyor korktu ağlıyor. Bu haldeyken bir saat sonra eşim geldi sıcak kompres. Sağma, emzirme. Biraz rahatlım. Dün usg çekildi çok şükür apse yok enfeksiyon başlangcı. Süt kanalları çok genişlemiş dediler.
Yine yeniden antibiyotik tedavisine başladım. Ama hala çok halsizim

Hasta yavrucuklara geçmişler olsun,,

Burka taburcu olmanıza çok sevindim.

İvy sefan olsun,, benim yerime de iki kulaç lütfen:)

Nevale bu kadar hızlandırma hayatını. Sen hızlandıkça hiç bir şeye yetişemezsin. Zaten çalışıyorsun hemn kurs hem spor hem evin işeri hemn eşin. E minik yavrun demez mi hani bana annem.

canım terleme bende oluyor kendim için gittim dra
kızımında emerken başında terleme var bikaç gündür hasta oldugu için sanırım...

Evde olan arkadaşlar bugün herşey dahil programını seyren var mı? çocuklarda öksürük için bi kaç yağ söylenmiş annem kaçırmış bende çalıştığım için internetten baktım bi türlü bulamadım,öksürük azaldı şimdide balgamı sökemiyor süreklü boğazında bi hırıltı çok canım sıkılıyo ne yapacağımı şaşırdım ya

bizdede oldu bu hırıltı dr sudafed vermişti bilmiyorum kullanır mısın ama 1 çay kaşığı içiriyodum yatmadan önce 2-3 güne geçirdi söktü hırıltıyı

Heracim bende soktayim simdi senin yazin uzerine 3 aydir 2.5 aydir giden sutumu kontrol ettim ve evet sikinca bendende geldi gercek olamaz bu acaba icinde kalan sutmu yoksa devami gelirmi dersin sen naptin emzirebildinmi yazafmisin hala geliyormu bide asli varmi bebege bi zarari olurmu acaba birde 3 aydir emmeyen cocuk memeyi alirmi dersin bide o var

minnoşcum geçmiş olsun aklımda kalmıştın, evet bu mastit yapıştı sana
canım çok sütten oluyor sanırım, benim de sütüm arttığı zamanlarda sağ göğsümde süt düğümlenmesi oluyor taş gibi oluyor orası moraraıyor kızarıyor çok acıyor falan
çok zor gerçekten, olsun süt olsunda bunlara katlanılır enfeksiyon olmamasına sevindim, geçmiş olsun tekrar

aynı sorun biz de de var canım uyumaya çalışırken uyurken ve emerken aşırı terliyor
acaba ben aldığım d vitamini arttırsam ona da geçermi ki

Canım biz kocaelideyiz çok yakın sayılmayız ben hafta da bir gün düşünüyorum ve pazar sabah 9 gibi trafikte olmaz die düşünüyorum

Çok geçmiş olsun canım ne çektin be şu mastitten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…