- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #71.481
Evde olan arkadaşlar bugün herşey dahil programını seyren var mı? çocuklarda öksürük için bi kaç yağ söylenmiş annem kaçırmış bende çalıştığım için internetten baktım bi türlü bulamadım,öksürük azaldı şimdide balgamı sökemiyor süreklü boğazında bi hırıltı çok canım sıkılıyo ne yapacağımı şaşırdım ya
Heracim bende soktayim simdi senin yazin uzerine 3 aydir 2.5 aydir giden sutumu kontrol ettim ve evet sikinca bendende geldi gercek olamaz bu acaba icinde kalan sutmu yoksa devami gelirmi dersin sen naptin emzirebildinmi yazafmisin hala geliyormu bide asli varmi bebege bi zarari olurmu acaba birde 3 aydir emmeyen cocuk memeyi alirmi dersin bide o var
minnoşcum geçmiş olsun aklımda kalmıştın, evet bu mastit yapıştı sana
canım çok sütten oluyor sanırım, benim de sütüm arttığı zamanlarda sağ göğsümde süt düğümlenmesi oluyor taş gibi oluyor orası moraraıyor kızarıyor çok acıyor falan
çok zor gerçekten, olsun süt olsunda bunlara katlanılır enfeksiyon olmamasına sevindim, geçmiş olsun tekrar
Allah yardimcin olsun tek basina olmak zor. Insallah hemen gecer bi daha olmaz.
Çok geçmiş olsun canım ne çektin be şu mastitten
Coook sanslisin cok. Bana gore ben biraz gec dogurdum önceleri istemedik sonra olmadi fakan iste. Neden oyle düşünüyorum annemde beni gec dogurmus simdi 63 yasinda bende 30 isterdim ki annemde genc olsun anne ve babami kaybetme ten cok korkuyorum. Tabi Allah hayirli saglikli omur versin onlara. Kv daha genc birşey oldugunda hemen atliyor ben yaparim annen yorilmasin die. Ama ben onu ters anliyorum. Yani diyecegim o ki ileride evlladin icin genc olman bir avantaj olacak
Kızlar 3gun önce oğlum yataktan düştü parkeye yastık koymama ragmen ;( 3gundur cok uzuluyorum koprucuk kemiğini kırmış meğer bugun alasıldı baska hastane yanlış tespıt yaptı bugm tam kırık oldunu öğrendik bişi yapmadı dr bebeklere bişi yapmıolrmış sagdce tutarken koldan degıl popodn kaldor dedi1haftaya kaynarmı bklm dua edin kızlar egem iyleşssin bide grıp yavrum ustune bu sınavıda atlatıcz .size dicm sakın bırkmayın kızlar yuksekte hersy bı anda oldu aklımızı kacırıoduk
Kızlar 3gun önce oğlum yataktan düştü parkeye yastık koymama ragmen ;( 3gundur cok uzuluyorum koprucuk kemiğini kırmış meğer bugun alasıldı baska hastane yanlış tespıt yaptı bugm tam kırık oldunu öğrendik bişi yapmadı dr bebeklere bişi yapmıolrmış sagdce tutarken koldan degıl popodn kaldor dedi1haftaya kaynarmı bklm dua edin kızlar egem iyleşssin bide grıp yavrum ustune bu sınavıda atlatıcz .size dicm sakın bırkmayın kızlar yuksekte hersy bı anda oldu aklımızı kacırıoduk
Çok şükür akşam 6 daevimizegeldik. 1 hafta kabus gibiydi cmv virüsü var ama geçmesi için gereken antibiyotik verilemiyor çünkü karaciğerde genetijk bir sorun var yani 2 ucu .. .neyse artık evimizdeyiz haftada 1 kontrol ve kan tahlili yapılacak virüs geçene kadar ondan sonra karaciğer için diğer tedaviler
Sağlıktan başka hiçbir şey gerçekten dert değilmiş bunu anladım . Uykusuzluğu, kilosunun az olması ,huysuzluğu vb şeyleri aslında büyük nimetmiş. Metobolizması çalışmadığı için enerji üretemeyen ve sürekli uyuyan bebekleri ya da 8-9 aylık 5 kilo olan bebekleri, 24 saat kolunda serum bununda oksijen maskesi ile gezmek zorunda olan bebekleri gördükten sonra. Hani cennetannelerin ayakları altındaymış ya bence cennet hasta yavrusu olan annelerin ayakları altında. Normal sağlıklı bebeğe herkes bakar ama hasta ve anormal çocuklara sadece anneleri( coğunun babası bile pes etmiş) Allah bütün hasta yavrulara şifa annelerine sabır ve güç versin.
Sizin de dualarınız ve pozitifenerjinizle oğlum iyi daha da iyi olacak inşallah.
Hastanedeyken sayfaları atlaya atlaya okudum oyüzden tek tek isim yazamıyorum geçmiş olsun diyen dua eden herkeseçok teşekkurler. inşallah bütün bebişler ve anneler iyidir.
Günaydın güzel anneler...
Ya bu boy konusuna fena takmış durumdayım çevremdekilerin saçma salak söylemleri yüzünden!!! Oğlum 5 aylık 65 cm. 7,800 gr...
Sizce kısamı? Sizinkilerin nasıl boy durumu? Kayınvalidemin kısa boyu çek bacaklarını uzasın demesinden, bilmemkimin boyu uzun demesinden gına geldi artık!
Bugun beni mutlu eden ve bir o kadarda kafami dank ettiren mesaj senindi.
Eve gelmenize cook sevindim. Rabbim bir dahs yasatmasin. Allah korusun bebeklerimizi.
Ve hatirlattigin ii oldu bu kilo meselesi varsin tek derdimiz bu olsun. Kizimi bugun dr kontrolune goturdum 63 cm ve 5.3 kusur kilo. Takilmayacagim bende minikim babada oyle. Kizdan ne beklenebilir ki.
Tekrar tekrar gecmis olsun inan cok sevindim evdeolmaniza.
Slm kızlar.
Geçmişi okuyamadım henüz bizimde dişler çıktı.iki tane kızım kriz geçiriyor şuan nereye saldıracağını bilemiyor. bu arada geçenlerde konuşulan zürafa sophie aldım harika bişe ben joker de buldum D&R da satılıyor deniliyordu ama ı ıh sorduğumda hiç hayatlarında duymamş gibi davrandılar ama jokerde var. Kızım bayıldı sabahtandır onunla kaşıyor dişlerini :)
Canım Allah kolaylık versin neden 40 gün ? Ssk li degilmisin Ssk nin verdigi bir rapor süresi var ona engel olmamalılarmeltowski 3 çocuklu seni çok takdir ediyorum. pozitif enerjin buradan bile belli. bende 26 yaşındayım ve ilk çocuğum. ilk başta daha tecrübesiz çaresiz hissediyor insan kendini ama şimdi alıştım yavruma o da bana alıştı. ama berişim benden çok ananesini görüyor sabah 9 da çıkıp işe geliyorum akşam en erken 18:30 da evdeyim kızım da 22:00-22:30 da uyuyor. ben zaten pili bitmiş şekilde gidiyorum eve o da çok mızmızlanırsa o kadar yoruluyorum ki böyle kızgınlık, bezginlik anlarımda da kendimi kötü anne olarak görüyorum.
benim sadece 1 tane abim var ve onla da aramızda 13 yaş var o üniversiteye gidince daha ilkokula başlarken evde yalnız kaldım ben ve tek çocuk gibi büyüdüm hep kardeşli kalabalıklı arkadaşlarıma özenirdim. eşimin 5 kardeşi var onların arasına kalınca da kendimi çirkin ördek yavrusu gibi tek başıma hissediyorum. demem o ki insanın kardeşi olması çok güzel birşey ben hep keşke bir kardeşim daha olsaydı dedim abim yanımda olmadığından hatta bir ablam olsaydı çok güzel olurdu. o yüzden berişimin yalnız büyümesini istemiyorum ama şuan içinde bulunduğum şartlarda bir tanecik minişimle bile gerektiği kadar ilgilenemiyorum ona bile yetemezken başka bir bebek doğurarak ona da aynısını yaşatmak istemiyorum.
özelde çalışıp da çocuk büyütmek çok zor bir de bu zorluğu sadece 40 gün doğum iznine doğumdan 2 gün önce ayrılabilmemi hırs yaptım veee kpss için dersaneye yazıldımm kızlar hafta sonları da öğlene kadar kursum var kaç haftadır, zaten cumartesi öğleden sonraları da çalışıyorum. bir de kocam fazla kilolarımdan dolayı beni beğenmiyor her yönden o yüzden spora da başlamayı düşünüyorum yarım saatlik bir program varmış ama sanki kızımdan bu vakti çalıyormuşum gibi geliyor ama Allah büyüktür bu ara hiçbirşeye yetişemiyorum gibi geliyor
Ağlama nöbeti bizde de var yaa sorma benim beriş de aynı adaş kızlar
Bizde 65 cm iz , canım sen ve Esin cok uzun degilseniz cok takma kafanaGünaydın güzel anneler...
Ya bu boy konusuna fena takmış durumdayım çevremdekilerin saçma salak söylemleri yüzünden!!! Oğlum 5 aylık 65 cm. 7,800 gr...
Sizce kısamı? Sizinkilerin nasıl boy durumu? Kayınvalidemin kısa boyu çek bacaklarını uzasın demesinden, bilmemkimin boyu uzun demesinden gına geldi artık!
Gecmis olsun canım , insallah iyileşir biran önceKızlar 3gun önce oğlum yataktan düştü parkeye yastık koymama ragmen ;( 3gundur cok uzuluyorum koprucuk kemiğini kırmış meğer bugun alasıldı baska hastane yanlış tespıt yaptı bugm tam kırık oldunu öğrendik bişi yapmadı dr bebeklere bişi yapmıolrmış sagdce tutarken koldan degıl popodn kaldor dedi1haftaya kaynarmı bklm dua edin kızlar egem iyleşssin bide grıp yavrum ustune bu sınavıda atlatıcz .size dicm sakın bırkmayın kızlar yuksekte hersy bı anda oldu aklımızı kacırıoduk
Hayırlı olsun dişleri kuzunun :)Slm kızlar.
Geçmişi okuyamadım henüz bizimde dişler çıktı.iki tane kızım kriz geçiriyor şuan nereye saldıracağını bilemiyor. bu arada geçenlerde konuşulan zürafa sophie aldım harika bişe ben joker de buldum D&R da satılıyor deniliyordu ama ı ıh sorduğumda hiç hayatlarında duymamş gibi davrandılar ama jokerde var. Kızım bayıldı sabahtandır onunla kaşıyor dişlerini :)
Yaaa o kv ni bir hastaneye götürüp orda yatan çocukları göster bakalım bir daha boyu kısq vs diyebiliyor mu
Çok saol ben de boy kilo takardımdaha önce ama gördüklerimden sonra kesinlikle tamıyorum sağlıklı olsun boyuda uzar kilo daalır.
Benim eşim 1.90 boyunda ve 95 kilo ama çocukluk fotoğraflarında onu tanıyamadımo kadar zayıf ve kısaki yanibu kilokonusu ilerde değişebilir.
Çok geçmiş olsun inşallah hemen kaynar kemiği
Oh ne güzelhaber zayıf vs diyenlere dişlerinigöster hem de 2 tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?