2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnım bir hafta aynıydık dr su verebilirsin dedi ılık,ben de ıhlmaur yapıp verdim zaman mı ıhlamur mu ama geçti şükür.Bide sarımsak ,nar ve şalgam suyu tükketim hep onlarda doğal antibiotikler var.bebeğe geçer iyileştiri umutla yedim belki onlar da fayda oldu.

Kriz geciriyorum suan. Benim yerime de yuz. Kizim hasta olur diye termal otellere gideniyorum. Ve o kadar yakin ki bana . Ve birde annemlerin kapluca evi var dusun artik. Opuyorum seni bool eglenceler.

çok güzel.nette okumuştum bir bayan paylaşmış onda da böyle birşey olmuş ve emirmeye denemiş bebek istememiş o sütü tadına bakmış süt çok tuzluymuş araştırmış dr sormuş o süt çok kaldığı için tuzlu olurmuş ama dr sağdıktan sonra taze süt gelecek rahatlıkla emirebilirsin denmiş ve öyle yapmış tekrar emirmeye devam etmiş.pompanız varsa emese de popayla sağıp verebilirsin.en baştan az gelir ama sağdıkça artacaktır.

Kesinlikle sana katiliyorum o onceden kalan suttur ve peynirimsi olmuş der annem cook uzun zaman gectigi icin. Ama sagip o sutu dokup bi sonraki sagmanin sutu icilebilir diye düşünüyorum. Insallah bol bol gelir sutleri bebislerde cok cok emerler

Bugun beni mutlu eden ve bir o kadarda kafami dank ettiren mesaj senindi.
Eve gelmenize cook sevindim. Rabbim bir dahs yasatmasin. Allah korusun bebeklerimizi.
Ve hatirlattigin ii oldu bu kilo meselesi varsin tek derdimiz bu olsun. Kizimi bugun dr kontrolune goturdum 63 cm ve 5.3 kusur kilo. Takilmayacagim bende minikim babada oyle. Kizdan ne beklenebilir ki.
Tekrar tekrar gecmis olsun inan cok sevindim evdeolmaniza.

Allah yardimcin olsun tek basina olmak zor. Insallah hemen gecer bi daha olmaz.

Çok geçmiş olsun canım ne çektin be şu mastitten

Çok sağolun kızlar. Yavrularımız hasta olmasın da bize gelen baş göz üstüne....

Coook sanslisin cok. Bana gore ben biraz gec dogurdum önceleri istemedik sonra olmadi fakan iste. Neden oyle düşünüyorum annemde beni gec dogurmus simdi 63 yasinda bende 30 isterdim ki annemde genc olsun anne ve babami kaybetme ten cok korkuyorum. Tabi Allah hayirli saglikli omur versin onlara. Kv daha genc birşey oldugunda hemen atliyor ben yaparim annen yorilmasin die. Ama ben onu ters anliyorum. Yani diyecegim o ki ileride evlladin icin genc olman bir avantaj olacak

sanslı olduğumu düşünüyorum bazende bazende diyorum daha bu yaşta nabıyorum ben nasıl yükün altına girdim ama yavrumun bi gülümsemesi herşeye değer allah ailene sağlıklı ömürler versin ölümden kaçış yok zamanıda yok rabbim biliyo bi tek ama belki birgün ben değilde sen görcen bebeğinin torununu bunları bilemeyiz ama iyiki doğmuş oğlum iyiki varlar benim annemde beni erken doğurmuş şu an daha 39 yasında ananem de annemi erken doğurmuş 58 yasında oda gelenek olmuş heralde erken doğurmak onlara özendim sanırım ama kv geç doğurmuş bide küçük çocuk olunca eşim ananemle yasıt nerdeyse sanırım bu sansın yıllar sonra dahada farkına varabilcem allah nasıl yazdıysa öyle oluyo işte :)

Kızlar 3gun önce oğlum yataktan düştü parkeye yastık koymama ragmen ;( 3gundur cok uzuluyorum koprucuk kemiğini kırmış meğer bugun alasıldı baska hastane yanlış tespıt yaptı bugm tam kırık oldunu öğrendik bişi yapmadı dr bebeklere bişi yapmıolrmış sagdce tutarken koldan degıl popodn kaldor dedi1haftaya kaynarmı bklm dua edin kızlar egem iyleşssin bide grıp yavrum ustune bu sınavıda atlatıcz .size dicm sakın bırkmayın kızlar yuksekte hersy bı anda oldu aklımızı kacırıoduk

geçmiş olsun bebişinee (

Slm kızlar.

Geçmişi okuyamadım henüz bizimde dişler çıktı. iki tane kızım kriz geçiriyor şuan nereye saldıracağını bilemiyor. bu arada geçenlerde konuşulan zürafa sophie aldım harika bişe ben joker de buldum D&R da satılıyor deniliyordu ama ı ıh sorduğumda hiç hayatlarında duymamş gibi davrandılar ama jokerde var. Kızım bayıldı sabahtandır onunla kaşıyor dişlerini :)

Geçmiş olsun canm ama kaynıyor merk etme benim eltimin oğlununda doğumda kırılmış meğer kaynamış gitmiş şimdi 8 aylık içini ferah tut.

Burkaaaa çok sevindim çok şükür gözünaydın cnm Allah başka dert göstermez inş.

Yaaa o kv ni bir hastaneye götürüp orda yatan çocukları göster bakalım bir daha boyu kısq vs diyebiliyor mu

Çok saol ben de boy kilo takardımdaha önce ama gördüklerimden sonra kesinlikle tamıyorum sağlıklı olsun boyuda uzar kilo daalır.

Benim eşim 1.90 boyunda ve 95 kilo ama çocukluk fotoğraflarında onu tanıyamadımo kadar zayıf ve kısaki yanibu kilokonusu ilerde değişebilir.

Çok geçmiş olsun inşallah hemen kaynar kemiği

Oh ne güzelhaber zayıf vs diyenlere dişlerinigöster hem de 2 tane

Atlata atlaya okuduğum sayfalarda vardır belki ama medcezir ve emelbaha nerdeler kötü birşey yoktur inşallah

Canım Allah kolaylık versin neden 40 gün ? Ssk li degilmisin Ssk nin verdigi bir rapor süresi var ona engel olmamalılar
Bende kendime üzülüyordum senin isin bendende zormus , bende süt izni kullanamıyorum öyle bi sıkıntı var, Allah'tan ev 5 dk mesafede , o yüzden cok dert etme diye telkin ediyorum kendimi , öğlen arasi gelip emziriyorumdiye seviniyorum :))
Allah sana kolaylık versin , insallah devlete geçersin , en güzeli devlet, kafan rahat , her türlü iznin var karışanın yok
Bizde 65 cm iz , canım sen ve Esin cok uzun degilseniz cok takma kafana
Sende biliyorsun ki bacaklarından çekersen uzamaz , takma kafana :))
Ayrıca öyle guzel bir oğlun var ki maşallah , Allah size bagislasin maviş gözlüyü
Gecmis olsun canım , insallah iyileşir biran önce
Hayırlı olsun dişleri kuzunun :)
Canım ne kadar sophie? Netteki fiyatı fazla geldi biraz

Ayneen bugün dedim ztn herkes aaa ne güzel yaramış sütün boyuda uzun ztn senin kızın kalsiyum iyi alıor dediler yuhh dedim çevir kazı yanmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…