2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben 35 e aldım bence 35 te çok ucuz deil bi dişlik için ama ben henüz dişlik almamıştım bi oyun halısındaki vardı hep oyuncakları ağzına sokuyordu almışken bu olsun başka almıyım dedim.

Tatlım nedır bu kolyeee olayıı.. Ben kacır mısımm

Oy oyy cok gecmis olsun ya. Kirik oldugu nssil anlasildi peki?? Ay Allahim korusun tum bebekleri (

Tatlımm kac yasındaın kii sen.. Ayrıca genclık güüzel.. Daha dayanıklı ve sabırlısındırr

Canımmm acil şifalarrrr.. Gecmısler olsun

henüz geçmişe bakamadım ve hala mutfakta bir sürü iş beni bekliyor...iki dakika nefes alayım diye mola verdim...bakmadan bu akşamki vukuatı anlatmam lazım size çünkü son perdesi beni kudurttu, rahatlamam lazım

dün karar verdik bugün ikeaya gidip paşamın odasının mobilyalarını alalım diye, çünkü hala benimle yatıyor. eşim bebekle oralarda olmaz annem baksın biz gidelim dedi. bizim evden ikea 1 saat sürüyor...emzirdim altını değiştirdim 2.30 da çıktık evden, çıkarkende ne olur ne olmaz diye mama hazırladım, geç kalırsak sende 7 gibi ikinci kez hazırlarsın dedim. herzamanki gibi geç kalmayın laflarıyla uğurladı bizi

18.30 du geldiğimizde eve geldik kapıda karşıladı...neymiş çok ağlamış kudurmuş nerde kalmışız, bu arada odaya girdiğimde gerçekten paşam deli gibi ağlıyor. babası sakinleştirdi, oyuncakları falan gösteriyor, bu başladı yine söylenmeye (ağlamasa 48 saat bakarım diyor,ağlamayan bebek var mı Allah aşkına), sonra geçti çocuğun karşısına babaannem sen beni niye üzüyorsun diye ağlamaya başladı. eşimin tahammül edemediği tek şey gözyaşı, sinir olur, tabi bide annesi her halta ağladığı için...kızdı alt tarafı 4 saat çocuk baktın diye, bunlar bağırışınca paşam bastı çığlığı, deli gibi ağlıyor...en sonunda hiç konuşmayan ben delirdim çıkın ikinizde dışarı diye bağırdım, hala kavga ediyorlar laf yetiştiriyor eşime çocuk kucağımda ağlıyor, hemen çık dışarı dedim sinirlendi kapıyı çarpıp çıktı

gitti mutfağa peynir ekmek aldı odasına çıktı...buraya kadar sinirlerim iyiydi, paşamı uyuttum salona indik. annen peynir ekmek yedi sana köfte kızartıyım mı dedim yok iştahım kaçtı dedi, iyi dedim benimde öyle...

aaa biz oturuyoruz salonda, geldi bi karış surat köfte kızartmadın mı dedi. yok dedim sen peynir ekmek alınca bizde yemek istemedik. "ne yemesi ben sabahtan beri açım, ölüyorum açlıktan" diye beni azarlamaz mı....sen kendine kızart orda tezgahta bize ne bakıyorsun dedim. önce girdi mutfağa sonra hiçbirşey yapmadan kapıları çarparak çıktı odasına

neymiş bütün çocuk bakmış, mahvolmuş, aç kalmış...ben hergün o çocuğa bakıyorum, evi temizliyorum, önüne yemeğini koyuyorum...artık iyice misafir moduna girip yüzsüzleşti...hala anlatırken sinirlerim zıplıyor. arkadaş yemek yapmadım diye fırça yedim, kaçıncı yüzyılda kaldı kvsine hizmet etmiyor diye laf işiten gelin

canım yazdıklarını okurken gözlerim doldu çok mutlu oldum. Allah bir daha sıkıntı göstermesin size, inşallah bebeğin bir an önce toparlansın. yanaklarından kocaman kocaman öp annesi bizim için

Canım senin işin hakikaten zor Allah yardım etsin sana.yani resimden gördüüm kadarıyla çok yaşı yok sağlıklı da görünüyor bilemedim yani bi yemek yapmak bu kadar zor mu :/

Aybikecim okuyunca keşke atahan ı da götürseymişiniz dedim. Paşa paşa gezerdi. Bence bundan sonra götürebileceğin heryere götür. Mecbur olmadıkça bırakma o kadına.

İyiymis canım , ben sanki 60 gibi gormuştum cok gelmişti , belki ben yanlış gördüm
35 se bende bakayim cok kullanışlı bişeye benziyor

Canım senin işin hakikaten zor Allah yardım etsin sana.yani resimden gördüüm kadarıyla çok yaşı yok sağlıklı da görünüyor bilemedim yani bi yemek yapmak bu kadar zor mu :/

Canım o kendi oğluna bakmamış ki torununa baksın
Allah ıslah etsin ne diyim

Bencede aybikecim atahani da götür , nasıl olsa mama ek gıda vs alıyor , emzirme sorunu da olmaz disarda

İyiymis canım , ben sanki 60 gibi gormuştum cok gelmişti , belki ben yanlış gördüm
35 se bende bakayim cok kullanışlı bişeye benziyor

Yalnız ben zürafa olarak almadım o çok büyüktü ağzına sokamaz diye düşündüm.ben kenarı dişlikli olanı aldım daha küçük öbürü evet 59 tl ama bence büyük o dişlikten ziyade oyuncak gibi

Canım o kendi oğluna bakmamış ki torununa baksın
Allah ıslah etsin ne diyim

Bencede aybikecim atahani da götür , nasıl olsa mama ek gıda vs alıyor , emzirme sorunu da olmaz disarda

35 e olan banyo oyuncağı yazıyor. Diğeri dişlil 60 lira. Annelütfen sitesinden almayı düşündüm ilk alışverişe 15 liraindirim yazıyor.

Bana kalsa dışarıd yemek yedirmek emzirmekten daha zor. İkeadq koltuk bol, hafta içide tenhadır. Emziriverirdin bi köşede

Manyak mi bukadin ya hepimiz tek basimiza cocuk bakiyoruz, kac yasina gelmis bi de yasindan da mi utanmiyor anlamadim ki. Aybikecim senin bunu gonderme sansin yok mu??

Canım etrafında joker varsa dişlikli olan 35 ti bugün aldım haberin olsn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…