- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #71.501
Canım ben 35 e aldım bence 35 te çok ucuz deil bi dişlik için ama ben henüz dişlik almamıştım bi oyun halısındaki vardı hep oyuncakları ağzına sokuyordu almışken bu olsun başka almıyım dedim.Canım Allah kolaylık versin neden 40 gün ? Ssk li degilmisin Ssk nin verdigi bir rapor süresi var ona engel olmamalılar
Bende kendime üzülüyordum senin isin bendende zormus , bende süt izni kullanamıyorum öyle bi sıkıntı var, Allah'tan ev 5 dk mesafede , o yüzden cok dert etme diye telkin ediyorum kendimi , öğlen arasi gelip emziriyorumdiye seviniyorum :))
Allah sana kolaylık versin , insallah devlete geçersin , en güzeli devlet, kafan rahat , her türlü iznin var karışanın yok
Bizde 65 cm iz , canım sen ve Esin cok uzun degilseniz cok takma kafana
Sende biliyorsun ki bacaklarından çekersen uzamaz , takma kafana :))
Ayrıca öyle guzel bir oğlun var ki maşallah , Allah size bagislasin maviş gözlüyü
Gecmis olsun canım , insallah iyileşir biran önce
Hayırlı olsun dişleri kuzunun :)
Canım ne kadar sophie? Netteki fiyatı fazla geldi biraz
Kuzum sohbeteeee acimmmmm. Ama dun kimsede benim kadar sohbetkar degildi. Hmm olsun bakalim.
Sophie'nin turkiye de satisi varmis. Kolyeyi de esim buldu (hatta cok begendi sana ayrica cok tesekkur ederim) siparis verecek ama nereden buldu bilmiyorum. Bizim de Avrupai ! bir durumumuz var hani :)
Bir vakit bulayim yuzme kursun inceleyecegim.
Kızlar 3gun önce oğlum yataktan düştü parkeye yastık koymama ragmen ;( 3gundur cok uzuluyorum koprucuk kemiğini kırmış meğer bugun alasıldı baska hastane yanlış tespıt yaptı bugm tam kırık oldunu öğrendik bişi yapmadı dr bebeklere bişi yapmıolrmış sagdce tutarken koldan degıl popodn kaldor dedi1haftaya kaynarmı bklm dua edin kızlar egem iyleşssin bide grıp yavrum ustune bu sınavıda atlatıcz .size dicm sakın bırkmayın kızlar yuksekte hersy bı anda oldu aklımızı kacırıoduk
sanslı olduğumu düşünüyorum bazende bazende diyorum daha bu yaşta nabıyorum ben nasıl yükün altına girdim ama yavrumun bi gülümsemesi herşeye değer allah ailene sağlıklı ömürler versin ölümden kaçış yok zamanıda yok rabbim biliyo bi tek ama belki birgün ben değilde sen görcen bebeğinin torununu bunları bilemeyiz ama iyiki doğmuş oğlum iyiki varlar benim annemde beni erken doğurmuş şu an daha 39 yasında ananem de annemi erken doğurmuş 58 yasında oda gelenek olmuş heralde erken doğurmak onlara özendim sanırım ama kv geç doğurmuş bide küçük çocuk olunca eşim ananemle yasıt nerdeyse sanırım bu sansın yıllar sonra dahada farkına varabilcem allah nasıl yazdıysa öyle oluyo işte :)
Kızlar 3gun önce oğlum yataktan düştü parkeye yastık koymama ragmen ;( 3gundur cok uzuluyorum koprucuk kemiğini kırmış meğer bugun alasıldı baska hastane yanlış tespıt yaptı bugm tam kırık oldunu öğrendik bişi yapmadı dr bebeklere bişi yapmıolrmış sagdce tutarken koldan degıl popodn kaldor dedi1haftaya kaynarmı bklm dua edin kızlar egem iyleşssin bide grıp yavrum ustune bu sınavıda atlatıcz .size dicm sakın bırkmayın kızlar yuksekte hersy bı anda oldu aklımızı kacırıoduk
Çok şükür akşam 6 daevimizegeldik. 1 hafta kabus gibiydi cmv virüsü var ama geçmesi için gereken antibiyotik verilemiyor çünkü karaciğerde genetijk bir sorun var yani 2 ucu .. .neyse artık evimizdeyiz haftada 1 kontrol ve kan tahlili yapılacak virüs geçene kadar ondan sonra karaciğer için diğer tedaviler
Sağlıktan başka hiçbir şey gerçekten dert değilmiş bunu anladım . Uykusuzluğu, kilosunun az olması ,huysuzluğu vb şeyleri aslında büyük nimetmiş. Metobolizması çalışmadığı için enerji üretemeyen ve sürekli uyuyan bebekleri ya da 8-9 aylık 5 kilo olan bebekleri, 24 saat kolunda serum bununda oksijen maskesi ile gezmek zorunda olan bebekleri gördükten sonra. Hani cennetannelerin ayakları altındaymış ya bence cennet hasta yavrusu olan annelerin ayakları altında. Normal sağlıklı bebeğe herkes bakar ama hasta ve anormal çocuklara sadece anneleri( coğunun babası bile pes etmiş) Allah bütün hasta yavrulara şifa annelerine sabır ve güç versin.
Sizin de dualarınız ve pozitifenerjinizle oğlum iyi daha da iyi olacak inşallah.
Hastanedeyken sayfaları atlaya atlaya okudum oyüzden tek tek isim yazamıyorum geçmiş olsun diyen dua eden herkeseçok teşekkurler. inşallah bütün bebişler ve anneler iyidir.
Tatlımm kac yasındaın kii sen.. Ayrıca genclık güüzel.. Daha dayanıklı ve sabırlısındırr
henüz geçmişe bakamadım ve hala mutfakta bir sürü iş beni bekliyor...iki dakika nefes alayım diye mola verdim...bakmadan bu akşamki vukuatı anlatmam lazım size çünkü son perdesi beni kudurttu, rahatlamam lazım
dün karar verdik bugün ikeaya gidip paşamın odasının mobilyalarını alalım diye, çünkü hala benimle yatıyor. eşim bebekle oralarda olmaz annem baksın biz gidelim dedi. bizim evden ikea 1 saat sürüyor...emzirdim altını değiştirdim 2.30 da çıktık evden, çıkarkende ne olur ne olmaz diye mama hazırladım, geç kalırsak sende 7 gibi ikinci kez hazırlarsın dedim. herzamanki gibi geç kalmayın laflarıyla uğurladı bizi
18.30 du geldiğimizde eve geldik kapıda karşıladı...neymiş çok ağlamış kudurmuş nerde kalmışız, bu arada odaya girdiğimde gerçekten paşam deli gibi ağlıyor. babası sakinleştirdi, oyuncakları falan gösteriyor, bu başladı yine söylenmeye (ağlamasa 48 saat bakarım diyor,ağlamayan bebek var mı Allah aşkına), sonra geçti çocuğun karşısına babaannem sen beni niye üzüyorsun diye ağlamaya başladı. eşimin tahammül edemediği tek şey gözyaşı, sinir olur, tabi bide annesi her halta ağladığı için...kızdı alt tarafı 4 saat çocuk baktın diye, bunlar bağırışınca paşam bastı çığlığı, deli gibi ağlıyor...en sonunda hiç konuşmayan ben delirdim çıkın ikinizde dışarı diye bağırdım, hala kavga ediyorlar laf yetiştiriyor eşime çocuk kucağımda ağlıyor, hemen çık dışarı dedim sinirlendi kapıyı çarpıp çıktı
gitti mutfağa peynir ekmek aldı odasına çıktı...buraya kadar sinirlerim iyiydi, paşamı uyuttum salona indik. annen peynir ekmek yedi sana köfte kızartıyım mı dedim yok iştahım kaçtı dedi, iyi dedim benimde öyle...
aaa biz oturuyoruz salonda, geldi bi karış surat köfte kızartmadın mı dedi. yok dedim sen peynir ekmek alınca bizde yemek istemedik. "ne yemesi ben sabahtan beri açım, ölüyorum açlıktan" diye beni azarlamaz mı....sen kendine kızart orda tezgahta bize ne bakıyorsun dedim. önce girdi mutfağa sonra hiçbirşey yapmadan kapıları çarparak çıktı odasına
neymiş bütün çocuk bakmış, mahvolmuş, aç kalmış...ben hergün o çocuğa bakıyorum, evi temizliyorum, önüne yemeğini koyuyorum...artık iyice misafir moduna girip yüzsüzleşti...hala anlatırken sinirlerim zıplıyor. arkadaş yemek yapmadım diye fırça yedim, kaçıncı yüzyılda kaldı kvsine hizmet etmiyor diye laf işiten gelin
Canım ben 35 e aldım bence 35 te çok ucuz deil bi dişlik için ama ben henüz dişlik almamıştım bi oyun halısındaki vardı hep oyuncakları ağzına sokuyordu almışken bu olsun başka almıyım dedim.
Canım senin işin hakikaten zor Allah yardım etsin sana.yani resimden gördüüm kadarıyla çok yaşı yok sağlıklı da görünüyor bilemedim yani bi yemek yapmak bu kadar zor mu :/
İyiymis canım , ben sanki 60 gibi gormuştum cok gelmişti , belki ben yanlış gördüm
35 se bende bakayim cok kullanışlı bişeye benziyor
Canım o kendi oğluna bakmamış ki torununa baksın
Allah ıslah etsin ne diyim
Bencede aybikecim atahani da götür , nasıl olsa mama ek gıda vs alıyor , emzirme sorunu da olmaz disarda
henüz geçmişe bakamadım ve hala mutfakta bir sürü iş beni bekliyor...iki dakika nefes alayım diye mola verdim...bakmadan bu akşamki vukuatı anlatmam lazım size çünkü son perdesi beni kudurttu, rahatlamam lazım
dün karar verdik bugün ikeaya gidip paşamın odasının mobilyalarını alalım diye, çünkü hala benimle yatıyor. eşim bebekle oralarda olmaz annem baksın biz gidelim dedi. bizim evden ikea 1 saat sürüyor...emzirdim altını değiştirdim 2.30 da çıktık evden, çıkarkende ne olur ne olmaz diye mama hazırladım, geç kalırsak sende 7 gibi ikinci kez hazırlarsın dedim. herzamanki gibi geç kalmayın laflarıyla uğurladı bizi
18.30 du geldiğimizde eve geldik kapıda karşıladı...neymiş çok ağlamış kudurmuş nerde kalmışız, bu arada odaya girdiğimde gerçekten paşam deli gibi ağlıyor. babası sakinleştirdi, oyuncakları falan gösteriyor, bu başladı yine söylenmeye (ağlamasa 48 saat bakarım diyor,ağlamayan bebek var mı Allah aşkına), sonra geçti çocuğun karşısına babaannem sen beni niye üzüyorsun diye ağlamaya başladı. eşimin tahammül edemediği tek şey gözyaşı, sinir olur, tabi bide annesi her halta ağladığı için...kızdı alt tarafı 4 saat çocuk baktın diye, bunlar bağırışınca paşam bastı çığlığı, deli gibi ağlıyor...en sonunda hiç konuşmayan ben delirdim çıkın ikinizde dışarı diye bağırdım, hala kavga ediyorlar laf yetiştiriyor eşime çocuk kucağımda ağlıyor, hemen çık dışarı dedim sinirlendi kapıyı çarpıp çıktı
gitti mutfağa peynir ekmek aldı odasına çıktı...buraya kadar sinirlerim iyiydi, paşamı uyuttum salona indik. annen peynir ekmek yedi sana köfte kızartıyım mı dedim yok iştahım kaçtı dedi, iyi dedim benimde öyle...
aaa biz oturuyoruz salonda, geldi bi karış surat köfte kızartmadın mı dedi. yok dedim sen peynir ekmek alınca bizde yemek istemedik. "ne yemesi ben sabahtan beri açım, ölüyorum açlıktan" diye beni azarlamaz mı....sen kendine kızart orda tezgahta bize ne bakıyorsun dedim. önce girdi mutfağa sonra hiçbirşey yapmadan kapıları çarparak çıktı odasına
neymiş bütün çocuk bakmış, mahvolmuş, aç kalmış...ben hergün o çocuğa bakıyorum, evi temizliyorum, önüne yemeğini koyuyorum...artık iyice misafir moduna girip yüzsüzleşti...hala anlatırken sinirlerim zıplıyor. arkadaş yemek yapmadım diye fırça yedim, kaçıncı yüzyılda kaldı kvsine hizmet etmiyor diye laf işiten gelin
35 e olan banyo oyuncağı yazıyor. Diğeri dişlil 60 lira. Annelütfen sitesinden almayı düşündüm ilk alışverişe 15 liraindirim yazıyor.
Bana kalsa dışarıd yemek yedirmek emzirmekten daha zor. İkeadq koltuk bol, hafta içide tenhadır. Emziriverirdin bi köşede
Canım etrafında joker varsa dişlikli olan 35 ti bugün aldım haberin olsn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?