- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #71.521
Merhabalar kızlar,,
büttüüüünalıntılarım uçmuş. Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.
Mastit bana yapıştı bırakmıyor malesef. Bu sefer çok çok korkum.
Akşam bir saatin içinde ay bana bişeyler oluyor moduna geldim. Sonra birden ateşi. Yükseldi. Sağ meme taş.
Sonra ateşim kaç oldu bilmiyoru. Zıngır zıngır titreme öyle böyle değil. Yatak sallanıyor titrememden.
Ve en kötüsü eşim yokkimsem yok
çocukarı uyuttum. Bebeğim uyandı titrermemden ememiyor korktu ağlıyor. Bu haldeyken bir saat sonra eşim geldi sıcak kompres. Sağma, emzirme. Biraz rahatlım. Dün usg çekildi çok şükür apse yok enfeksiyon başlangcı. Süt kanalları çok genişlemiş dediler.
Yine yeniden antibiyotik tedavisine başladım. Ama hala çok halsizim
Hasta yavrucuklara geçmişler olsun,,
Burka taburcu olmanıza çok sevindim.
İvy sefan olsun,, benim yerime de iki kulaç lütfen:)
Nevale bu kadar hızlandırma hayatını. Sen hızlandıkça hiç bir şeye yetişemezsin. Zaten çalışıyorsun hemn kurs hem spor hem evin işeri hemn eşin. E minik yavrun demez mi hani bana annem.
Geçmiş olsun canım, umarım tamamen atlatırsın yakında. Antibiyotik kullanırken nasıl emzireceksin? Emzirirken kullanılabilen bir antibiyotikmi?
Kulaçları atmaktan mahvolmuşum, anlamadım tabii orada sudan çıkmadım hasret kalmışım, şuanda heryerim ağrıyor, valizler hazırlanıyor birde bir sürü iş... Yarın yolcuyuz inşallah.
canım terleme bende oluyor kendim için gittim dra
kızımında emerken başında terleme var bikaç gündür hasta oldugu için sanırım...
Pardon canım yanlış anlamışım :) bizdede d vitamini eksikliğinden oluyormuş demek bilmiyordum.
aynı sorun biz de de var canım uyumaya çalışırken uyurken ve emerken aşırı terliyor
acaba ben aldığım d vitamini arttırsam ona da geçermi ki
Anne sütüyle geçmeyen tek vitamin d vitamini diye biliyorum canım, o yüzde. Doğar doğmaz takviye veriliyor bebeklere.
Kriz geciriyorum suan. Benim yerime de yuz. Kizim hasta olur diye termal otellere gideniyorum. Ve o kadar yakin ki bana . Ve birde annemlerin kapluca evi var dusun artik. Opuyorum seni bool eglenceler.
Saol canım, güzel geçti gerçekten, bebekle gidilebilecek biryer değil zaten üşür bebekler, suya da giremiyorlar odada mahsur kalıcaklr, otel içinde de oyalanmak zor. Saolsun kayınvalidem çok yardımcı oldu da kısada olsa bir tatil yaptık.
Kızım beni çok özlemiş, çığlık kahkaha durduramadık dakikalarca, birde tuttu yüzümü emmeye çalışıyor
Kızlar 3gun önce oğlum yataktan düştü parkeye yastık koymama ragmen ;( 3gundur cok uzuluyorum koprucuk kemiğini kırmış meğer bugun alasıldı baska hastane yanlış tespıt yaptı bugm tam kırık oldunu öğrendik bişi yapmadı dr bebeklere bişi yapmıolrmış sagdce tutarken koldan degıl popodn kaldor dedi1haftaya kaynarmı bklm dua edin kızlar egem iyleşssin bide grıp yavrum ustune bu sınavıda atlatıcz .size dicm sakın bırkmayın kızlar yuksekte hersy bı anda oldu aklımızı kacırıoduk
Çok geçmiş olsun, canım benim hem sizi korkutmuş hem kendisi korkmuştur, kaynar kemikleri hemen merak etme.
Çook güzel :)
Slm kızlar.
Geçmişi okuyamadım henüz bizimde dişler çıktı.iki tane kızım kriz geçiriyor şuan nereye saldıracağını bilemiyor. bu arada geçenlerde konuşulan zürafa sophie aldım harika bişe ben joker de buldum D&R da satılıyor deniliyordu ama ı ıh sorduğumda hiç hayatlarında duymamş gibi davrandılar ama jokerde var. Kızım bayıldı sabahtandır onunla kaşıyor dişlerini :)
Hayırlı olsun dişleriniz canım :))) d&r da olabileceği aklıma gelmemişti güzel bulmuşsun, fiyatı çok iyi bence, çünkü özel bir ürün o. Bende yaklaşık o kadara almıştım.