2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım, umarım tamamen atlatırsın yakında. Antibiyotik kullanırken nasıl emzireceksin? Emzirirken kullanılabilen bir antibiyotikmi?

Kulaçları atmaktan mahvolmuşum, anlamadım tabii orada sudan çıkmadım hasret kalmışım, şuanda heryerim ağrıyor, valizler hazırlanıyor birde bir sürü iş... Yarın yolcuyuz inşallah.

canım terleme bende oluyor kendim için gittim dra
kızımında emerken başında terleme var bikaç gündür hasta oldugu için sanırım...

Pardon canım yanlış anlamışım :) bizdede d vitamini eksikliğinden oluyormuş demek bilmiyordum.

aynı sorun biz de de var canım uyumaya çalışırken uyurken ve emerken aşırı terliyor
acaba ben aldığım d vitamini arttırsam ona da geçermi ki

Anne sütüyle geçmeyen tek vitamin d vitamini diye biliyorum canım, o yüzde. Doğar doğmaz takviye veriliyor bebeklere.

Kriz geciriyorum suan. Benim yerime de yuz. Kizim hasta olur diye termal otellere gideniyorum. Ve o kadar yakin ki bana . Ve birde annemlerin kapluca evi var dusun artik. Opuyorum seni bool eglenceler.

Saol canım, güzel geçti gerçekten, bebekle gidilebilecek biryer değil zaten üşür bebekler, suya da giremiyorlar odada mahsur kalıcaklr, otel içinde de oyalanmak zor. Saolsun kayınvalidem çok yardımcı oldu da kısada olsa bir tatil yaptık.

Kızım beni çok özlemiş, çığlık kahkaha durduramadık dakikalarca, birde tuttu yüzümü emmeye çalışıyor çok duygulandım, suçluluk hissettim onu bıraktığım için

Çok geçmiş olsun, canım benim hem sizi korkutmuş hem kendisi korkmuştur, kaynar kemikleri hemen merak etme.

Çook güzel :)

Hayırlı olsun dişleriniz canım :))) d&r da olabileceği aklıma gelmemişti güzel bulmuşsun, fiyatı çok iyi bence, çünkü özel bir ürün o. Bende yaklaşık o kadara almıştım.

Offf, üzülme canım. Bu yaşlılar ne kadar zor oluyorlar böyle ve gerçekten haklısın artık geleneksel gelin kayınvalide ilişkisi mi kaldı. Bence sen daha fzla yopranmadan bu işe bir çözüm bulun canım. Birlikte yaşayacaksanız adını koyun, o da kendi evi gibi işlerin ucundan tutsun. Misafirse, ne zaman gidecek nereye gidecek onu konuşun sende ona göre plan yaparsın. Böyle belirsizlik çok zor.

Aybikecim okuyunca keşke atahan ı da götürseymişiniz dedim. Paşa paşa gezerdi. Bence bundan sonra götürebileceğin heryere götür. Mecbur olmadıkça bırakma o kadına.

Aynen katılıyorum, Atahan ı da bırakma canım çok mecbur kalmadıkca. Çok güvenilir gelmedi bana kayınvaliden maalesef. Birde gördüğüm kadarıyla (tecrübe ettim biliyorsun) Atahan öyle ağlayan bir çocuk değil. Demekki çocukda rahatsız oldu babannenin gergin ve memnuniyetsiz halinden...

Pardon cnm o zaman hesaplı dğilmiş :) asıl dişleme oyuncağı olan büyük olanı. 60 tl olan. Güle güle kullanın sizde :)

canım bununla geçmiş olsun
bu aralar artık iyice hareketlendiler. bende kendi yatağımda yatırıyordum bugün korkudan hemen gidip yatağını aldık
tez vakitte iyileşsin kuzucuğun

Canım senin işin hakikaten zor Allah yardım etsin sana.yani resimden gördüüm kadarıyla çok yaşı yok sağlıklı da görünüyor bilemedim yani bi yemek yapmak bu kadar zor mu :/

yaşı 69 da eli ayağı tutuyor maaşallah, ev 3 kat hergün elli kere inip çıkabiliyor...aman canım 1 aydır zaten yeni adeti mutfağa girip yalnızca kendi yiyeceği kadar yapıyor. bugün çocuk bakmış onun için aç kalmış

Aybikecim okuyunca keşke atahan ı da götürseymişiniz dedim. Paşa paşa gezerdi. Bence bundan sonra götürebileceğin heryere götür. Mecbur olmadıkça bırakma o kadına.

yok zaten eşim bidaha bu çocuğa bakmıyorsun, odasına da girmeyeceksin sadece annesi salona indirdiğinde orda seveceksin dedi. bana da bundan sonra biz nereye Atahan oraya,bidaha anneme bırakmıyoruz dedi..

Canım o kendi oğluna bakmamış ki torununa baksın
Allah ıslah etsin ne diyim

Bencede aybikecim atahani da götür , nasıl olsa mama ek gıda vs alıyor , emzirme sorunu da olmaz disarda
aynen canım kendi oğluna bakmayan oğlundan olana mı bakar, her seferinde bunu yapıyor bu sefer eşim patladı artık

yok canım ben emzirme konusunda genişim :)) takıyorum önlüğümü her yerde emziriyorum :)))

Manyak mi bukadin ya hepimiz tek basimiza cocuk bakiyoruz, kac yasina gelmis bi de yasindan da mi utanmiyor anlamadim ki. Aybikecim senin bunu gonderme sansin yok mu??

Canım çooook sabırlısın başka hiç bi şey demiyorum sana Allah kolaylık versin o kayınvalide ile sana

canım sorun şu ki kendisi gitmek istiyor geçen oğlunu aradı beni al diye, o da bir iki ay daha bekle alamam şimdi dedi. buda o günden beri gidebilmek için bizim damarımıza basıyor, resmen biz kovalım istiyor...bu arada bunu ben söylemiyorum, iki oğlu diyor annemiz bu yüzden böyle yapıyor diye
kesinlikle haklısın canım, gördün nekadar uyumlu bir çocuk. seni ilk kez gördü ve yalnız kalmanıza rağmen gayet iyiydi, babaanneyle bırakıyorum çocuk çığlık çığlığa...ama bir kaç kez telsizden yakaladım, konuşup ağlıyor...Atahan kesinlikle yüksek ses ve ağlamadan rahatsız olan bir çocuk. demek ben yokken de geçip karşısına ağlıyor

Acıdım şimdi biraz... Gidecek yeri yok demek, bu yaşa kadar eşine farklı olsaydı şimdi huzurla otururdu yanında ama yaşlılığını düşünmemiş demek. Sen yinede boşver canım, ruh sağlığıda iyi değil belli, Atahan ı koru, kendini koru, boşver ne yapıyorsa yapsın. Umarım diğer oğluna söker bu numaralarda herkes rahata erer.

Alıntı yapamadım kızlar.. Saçma tabiki çekince uzamıcak ama yaşlı insanlar ilt ne mantıkla söylüyosa artık kendi biliyo... Oğlunun boyu ne ki torunun boyu ne olsun diceğim geliyoda demiyorum :) eşim 1,75 ben 1,65 zaten selvi boylu olmıcağı kesin :)
Neyse... Cevap verdiğiniz için teşekkür ederiim

facebookta arkadas olup,arkadas oldugumuz gece bı sure facebookda benımle sohbet eden,fotograflarıma yorum yapan arkadasım!!!ne ilginctırkı facebookdan benı silmeni,arkadaslıktan cıkarmanı anlayamadım...ben senın tavuguna kıst mı dedım,yada benden kotu bi sozmu ısıttın ???yaptıgın hareketi bes yasındakı cocuk bıle yapmaz...cok komık bı hareket!!!o gece sohbetımızde senın yasınla ılgılı bı mevzu olmustu yaa.. :) yasının adamı degılmıssınn.. yazamadan edemedım...ister cevap yaz,ister yazma...zaten bu topıgı okumuyorum..saglıcakla kal...

oglumun agzının suları cok akıyo alt ön dislerı beyaz beyaz olmus kasıntıdan delırıyo ellne n gecerse kafasını surte surte kasıyo sonra aglamak tutuyo napcamı bılemdm ya

Supermis yazi bayildim. Acayip duygulandim. Saol guzel paylasimin icin canim. Bu arada seni ornek almayi 3 tanecik dogurmayi düşünüyorum. Unutmaya basladim yasadigim sıkıntılari. Hem bizde 4 kuz kardesiz muhresem bir duygu kizim yalniz kalmasin. Insaklah Rabbim aratmadan nasib eyler.

Deli galiba , Allah kurtarsın
Canım bizde aynıyiz 1,65/1,75 oğlanda 65 cm
oglumun agzının suları cok akıyo alt ön dislerı beyaz beyaz olmus kasıntıdan delırıyo ellne n gecerse kafasını surte surte kasıyo sonra aglamak tutuyo napcamı bılemdm ya
Pirasa tavsiye ediliyor canım , bir dene istersen
Yada su dislik oyuncakları

Allah gönlüne göre versin canım hayırlısıyla insallah
Gercekten büyüdüklerinde bu sıkıntılar unutuluyor

Lutfen su topigi gereksiz sacmaliklarla doldurmayin. Amac ne yani? Nedir bu okuyunca insan geriliyor, atismak isyeyen ozelden mesajlassin.

Son düzenleme:
tesekur ederım bılgn ıcn sulu dıs kasıyıcıdan 2 tane var ama onları bı ıkı kasıyo atyo pirasayı duydm ama vermekten korktm acı gelır dıye bı jel varmıs dıye duymustm o ise yaryo mu acaba

tesekur ederım bılgn ıcn sulu dıs kasıyıcıdan 2 tane var ama onları bı ıkı kasıyo atyo pirasayı duydm ama vermekten korktm acı gelır dıye bı jel varmıs dıye duymustm o ise yaryo mu acaba

Burda kızlar ilac saglıklı degil bitkisel olanı iyi demislerdi

Ben daha önce calgel diye bir ilac almıştım jel, ama kullanamadım hemde cok önerilmiyormus artık

Cook saburlisin maşallah. Nasıl bir kadin anlayamadim millet torununa bakmak icin olur ki benimki oyle daha hic birakamadim.
Ve en azindan esin goruyor durumun farkında. Tez zamanda diger cocuklarina gider inşallah hayirlisiyla.

Bazen bazı kişileri izler, okur da onların yerine utanırsınız ya, çok sık olmaya başladı bana bu son zamanlarda...

Herkeste çeşit çeşit kafa var işte ama yinede insan anlamakta güçlük çekiyor... Allah sonumuzu hayır etsin :)))

Kadının basında zaten bin türlü dert var , birde sen çıkma basına
Özel msjdan yazarsan geçerli nedenini varsa anlatırdı sana
Ayrıca topigi okumuyorsun diye cok üzüldüm kara yaslar bağlayacağım
Birde bende kimsenin tavuğuna kıs dememiştim ama instagramlardan silinmişim bak ben kimseye bisey diyormuyum , herkese hayatta basarılar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…