2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sadece gülüyorum :)

canım özelden mesaj attım sana

Cook saburlisin maşallah. Nasıl bir kadin anlayamadim millet torununa bakmak icin olur ki benimki oyle daha hic birakamadim.
Ve en azindan esin goruyor durumun farkında. Tez zamanda diger cocuklarina gider inşallah hayirlisiyla.

valla canım az kaldı sabır da bitecek artık evet haklısın çok şanslıyım ki eşim görüyor, daha doğrusu annesinin tarzını çok iyi biliyor

öyle yapmaya çalışıyorumda canım işte yinede bazen insan sinirlerine hakim olamıyor. bazen dediğin gibi acıyorum sonra düşünüyorum nasıl yetiştirdiysen öyle evlat oldular sana karşı diyorum. ya insan evladına uğursuz der mi, ekmeğini yiyiyor zaten sevmem der mi?
neyse o ne yaparsa yapsın da Atahanın tam öğrenme ve karakterinin oturma zamanında oğluma zarar vermesin. yok karar verdim zaten, artık ben nereye oğlum oraya. işe girip bakıcı ayarlayana kadar böyle artık

Slm guzel anneler.. nasilsiniz. Yine Uzun zaman oldu gelemedim. Gecmisi de okuyamadim ;(
Biz daha iyiyiz son zamanlarda. Kizimin gece uykulari duzeldi epeyce. Artik daha uzun sure uyuyor cok sukur. Bazen 4 saat uyuyor. Oksuruk hala gecmedi... Ne gripmis bir ay oldu yaaaa....
Dis cikarmaya basladik, soylemisimdir belki.Epeyse huysuzdu istahida kesilmisti, AMA iki gundur istahi da normale dondu. Bugun sebze corbasi yaptim. Tadi cok igrencti bana gore AMA yagmur severek yedi
Neyse daha guzel haberim var, esimlede buzlar eriyor iyice... Son zamanlarda aramiz gayest iyi masallah... Umarim daha da iyi olur....
Bizden haberler Boyle. Hepinizi optuk iyi geceler.

Cok teşekkürler Aybike cim

Ayyy evet luboyf'cum neden olmasın. Daha önce sormuştum ama görmedin sanırım. Sen ve Esin ne iş yapıyorsunuz?

Gunaydin cekirgecim cok sevindim dahs da ii olacak insallah. Sen rahatladkca hayatin da rahatlayacak merak etme.

Saat 4te uyandi kucukhanim! Once oyun istedi aramiza aldik esimle oynsdik sonra brn kucagimda ee eee eee, pışşş pışşş pışş yaptim saat 6ya kadar kucagimda salladim tombigimi, sol kolumda rahat etti ama kolum da koptu resm. Buaralar benim kolumda bizim yatakta uyuyor nasi. Duzrlcek bilmiom

Günaydınlarrrrr

ivycim dr emzirdiğimi bilerek ilacı verdi. Bende teyid ettim. Bebeğime zarar vermez diyemem ama en az zarar verendendir diye ümid ederim.

Beyazçekirge güzel haberlerine çok sevindim

beklebekle bütün yazdıklarınla bana pozitif enerji veriyorsun:) sabah ilk iş buraya yaz olur mu? Pozitif başlayalım günümüze:)

meltowski gönderdiğin resim tuvalet eitimi zamanlarımı hatırlattı :))) bir damla çiş kaka için iki saat beklemek:))) kitap okumak hiçaklıma gelmemişti. Malum adrenalin yüksek oluyor:))

Aybikecim enişteye helal olsun, şükürki senin yanında. Eşine çocuğuna sarıl, gerisini salla:)

Günaydin arkadaşlar
Geceden beri diş Ağrısı cekiyorum. Oglumu sadeve emziriyorum henuz ek gida mama falan yok 4 ayligiz daha.doktora gitsem dolgu okacak kesin bir zarari olurmu ki bilgisi olan varmi

Günaydin arkadaşlar
Geceden beri diş Ağrısı cekiyorum. Oglumu sadeve emziriyorum henuz ek gida mama falan yok 4 ayligiz daha.doktora gitsem dolgu okacak kesin bir zarari olurmu ki bilgisi olan varmi

Bu polly nin diğerlerinden farkı nedir Aybike cim ?

canım benim ev bol kedili olunca sizlerden farklı şeyler benim için çok önemli oluyor
mesela şu tepsinin üstüne takılabilmesi diğerlerinde bulamadım, yani kullanmadığında arka sırta...kediler yüzünden öyle sağa sola bırakamıyorum böyle şeyleri
pollyde bide yükseklik ayarı olması hoşuma gitti, çünkü yazın bahçede büyük sehpamızda yemeğimiz içerde ise masada. yani benim için yükseklik ayarı çok önemli, öyle olunca birçok model daha elendi. beyefendi dar alanlarda daralıyor, bumboda o yüzden olmamıştı. baktım bunun oturma alanı yanları falan daraltmıyor çocuğu...bide bahçede çok fazla kullanacağım, dikkat ettim çoğu modelde güneşte solma yapabilir diye yazıyor, bunda öyle bir uyarı yok hiçbir yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…