- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #71.541
facebookta arkadas olup,arkadas oldugumuz gece bı sure facebookda benımle sohbet eden,fotograflarıma yorum yapan arkadasım!!!ne ilginctırkı facebookdan benı silmeni,arkadaslıktan cıkarmanı anlayamadım...ben senın tavuguna kıst mı dedım,yada benden kotu bi sozmu ısıttın ???yaptıgın hareketi bes yasındakı cocuk bıle yapmaz...cok komık bı hareket!!!o gece sohbetımızde senın yasınla ılgılı bı mevzu olmustu yaa.. :) yasının adamı degılmıssınn.. yazamadan edemedım...ister cevap yaz,ister yazma...zaten bu topıgı okumuyorum..saglıcakla kal...
Kadının basında zaten bin türlü dert var , birde sen çıkma basına
Özel msjdan yazarsan geçerli nedenini varsa anlatırdı sana
Ayrıca topigi okumuyorsun diye cok üzüldüm kara yaslar bağlayacağım
Birde bende kimsenin tavuğuna kıs dememiştim ama instagramlardan silinmişim bak ben kimseye bisey diyormuyum , herkese hayatta basarılar diliyorum
Cook saburlisin maşallah. Nasıl bir kadin anlayamadim millet torununa bakmak icin olur ki benimki oyle daha hic birakamadim.
Ve en azindan esin goruyor durumun farkında. Tez zamanda diger cocuklarina gider inşallah hayirlisiyla.
Acıdım şimdi biraz... Gidecek yeri yok demek, bu yaşa kadar eşine farklı olsaydı şimdi huzurla otururdu yanında ama yaşlılığını düşünmemiş demek. Sen yinede boşver canım, ruh sağlığıda iyi değil belli, Atahan ı koru, kendini koru, boşver ne yapıyorsa yapsın. Umarım diğer oğluna söker bu numaralarda herkes rahata erer.
Şuan yalnızca ben varım topikte hayret bişi illa ziyaretçi olurdu
emzirme nöbetimi?
merak etmiştim bütün gün görmeyince ama senin işe başladığında çıkmış aklımdan
Allah analı babalı büyütsün kuzuyu, seni de tebrik ederim tabi halası olarak :)
Kendine de Kayraya da çok iyi bak, kolay gelsin bu yoğun haftanda sana...öpüyoruz
Honeycim :))
Harput değil harnup olacak :))
benimde başta ilk gözüm pollye kaymıştı ama fiyatı tuzlu diye uzak duruyordum
hediyeleri toparladım, kullanılmayanları sattım derken parayı tamamladım
bak gördün mü bende cevap yazarken harput diye atlamışım
şekerim kocası asil falan ama kurtarmıyor işte , onu da böyle kabul edicez artık :)))
biz de bu ağustosta İngiltereye gidicez sanırım, daha doğrusu öyle ümit ediyorum. savaş patlak vermek üzereyken suriye, arkasından 2 yıl tunus, bir ortadoğu ülkesini daha kaldıramıycam.
her 2-3 saatte bir emzirmeye gidiyorum kızımı ve çalıştığım işyerini koruyan bir tabur askerin arasından geçiyorum her seferinde gerim gerim olmaktan fenalık geldi artık
neyse medeniyete kavuşursak ingiltere de buluşuruz, 2. yaş günlerimizi birlikte kutlarız ağustos anneleri olarak...
Slm guzel anneler.. nasilsiniz. Yine Uzun zaman oldu gelemedim. Gecmisi de okuyamadim ;(
Biz daha iyiyiz son zamanlarda. Kizimin gece uykulari duzeldi epeyce. Artik daha uzun sure uyuyor cok sukur. Bazen 4 saat uyuyor. Oksuruk hala gecmedi... Ne gripmis bir ay oldu yaaaa....
Dis cikarmaya basladik, soylemisimdir belki.Epeyse huysuzdu istahida kesilmisti, AMA iki gundur istahi da normale dondu. Bugun sebze corbasi yaptim. Tadi cok igrencti bana gore AMA yagmur severek yedi
Neyse daha guzel haberim var, esimlede buzlar eriyor iyice... Son zamanlarda aramiz gayest iyi masallah... Umarim daha da iyi olur....
Bizden haberler Boyle. Hepinizi optuk iyi geceler.
Bu polly nin diğerlerinden farkı nedir Aybike cim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?