- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #71.561
Bu polly nin diğerlerinden farkı nedir Aybike cim ?
Günaydınlarrrrr
ivycim dr emzirdiğimi bilerek ilacı verdi. Bende teyid ettim. Bebeğime zarar vermez diyemem ama en az zarar verendendir diye ümid ederim.
Beyazçekirge güzel haberlerine çok sevindim
beklebekle bütün yazdıklarınla bana pozitif enerji veriyorsun:) sabah ilk iş buraya yaz olur mu? Pozitif başlayalım günümüze:)
meltowski gönderdiğin resim tuvalet eitimi zamanlarımı hatırlattı :))) bir damla çiş kaka için iki saat beklemek:))) kitap okumak hiçaklıma gelmemişti. Malum adrenalin yüksek oluyor:))
Aybikecim enişteye helal olsun, şükürki senin yanında. Eşine çocuğuna sarıl, gerisini salla:)
Günaydin arkadaşlar
Geceden beri diş Ağrısı cekiyorum. Oglumu sadeve emziriyorum henuz ek gida mama falan yok 4 ayligiz daha.doktora gitsem dolgu okacak kesin bir zarari olurmu ki bilgisi olan varmi
ya bilgisayar sapıttı yada site... bütün ısrarlarıma rağmen 7157. sayfayı okuyamıyorum
tesekur ederım bılgn ıcn sulu dıs kasıyıcıdan 2 tane var ama onları bı ıkı kasıyo atyo pirasayı duydm ama vermekten korktm acı gelır dıye bı jel varmıs dıye duymustm o ise yaryo mu acaba
Günaydın kızlar.
Kızıma diş buğdayı yapacam neler yapsam önerilerinizi bekliyorum ztn bi 10 güne kadar ancak olur.küçük bişe yapacam 10 kişilik aile arasında.
Kızlar 3gun önce oğlum yataktan düştü parkeye yastık koymama ragmen ;( 3gundur cok uzuluyorum koprucuk kemiğini kırmış meğer bugun alasıldı baska hastane yanlış tespıt yaptı bugm tam kırık oldunu öğrendik bişi yapmadı dr bebeklere bişi yapmıolrmış sagdce tutarken koldan degıl popodn kaldor dedi1haftaya kaynarmı bklm dua edin kızlar egem iyleşssin bide grıp yavrum ustune bu sınavıda atlatıcz .size dicm sakın bırkmayın kızlar yuksekte hersy bı anda oldu aklımızı kacırıoduk
Günaydın kızlar.
Kızıma diş buğdayı yapacam neler yapsam önerilerinizi bekliyorum ztn bi 10 güne kadar ancak olur.küçük bişe yapacam 10 kişilik aile arasında.
Günaydın kızlar.
aybikecim sen oğlun için biodermanın ürünlerini kullanıodun değil mi? biz babe nin kullanıoruz atopik ciltler için ama kuruluğu devam ediyor hala bioderma yı denemek istiyorum birde. hangilerini kullandığını yazabilir misin?
aranızda benim kadar geciken var mıdır mobilya için bilmiyorum ama belki beşikten karyolaya geçenlere fikir olabilir.....
artık düşecek diye yanımda yatırmaya korkmaya başladım ve karyola vakti çoktannn gelmişti. tepeye falan baktım fiyatlar 800-100 arası. marangozumuza sordum ham ağaç 1200 dedi. şuan o paraları veremiyeceğim için dur bide ikeaya bakayım dedim, dün gittik
aynı fiyata odasının tüm mobilyası tekstili aksesuarı oyuncağı yani herşeyini aldık :) kalite olarak 3 yıl idare etse, sonra istediğim gibi mobilyasını yaptırırım marangoza diye düşündüm...ihtiyaçlarınız varsa ikeaya bakın derim, bide oyuncaklar neye göre tasarlanıyorsa paşam bayıldı :)))
tesekur ederım bılgn ıcn sulu dıs kasıyıcıdan 2 tane var ama onları bı ıkı kasıyo atyo pirasayı duydm ama vermekten korktm acı gelır dıye bı jel varmıs dıye duymustm o ise yaryo mu acaba
aranızda benim kadar geciken var mıdır mobilya için bilmiyorum ama belki beşikten karyolaya geçenlere fikir olabilir.....
artık düşecek diye yanımda yatırmaya korkmaya başladım ve karyola vakti çoktannn gelmişti. tepeye falan baktım fiyatlar 800-100 arası. marangozumuza sordum ham ağaç 1200 dedi. şuan o paraları veremiyeceğim için dur bide ikeaya bakayım dedim, dün gittik
aynı fiyata odasının tüm mobilyası tekstili aksesuarı oyuncağı yani herşeyini aldık :) kalite olarak 3 yıl idare etse, sonra istediğim gibi mobilyasını yaptırırım marangoza diye düşündüm...ihtiyaçlarınız varsa ikeaya bakın derim, bide oyuncaklar neye göre tasarlanıyorsa paşam bayıldı :)))
evet canım doğru hatırlıyorsun :) bioderma nın atopik ciltler için tek tip nemlendiricisi var, onu kullanıyorum..bide şampuanı...temizleme sütü de almıştım atopik cilt tipi için ama çok gereksiz oldu, almasamda olurmuş
ama birşeyi hatırlatayım canım, benim paşanın alerjisi kimyasala gıda değil...belki onun için ürünleri değiştirince hemen düzelmiştir. seninki gıda sanırım, farketmeden yediğin birşey varsa ondan da geçmemiş olabilir. çünkü babenin ürünleri de güzel, boş yere masraf yapma diye hatırlatayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?