2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu polly nin diğerlerinden farkı nedir Aybike cim ?

canım benim ev bol kedili olunca sizlerden farklı şeyler benim için çok önemli oluyor
mesela şu tepsinin üstüne takılabilmesi diğerlerinde bulamadım, yani kullanmadığında arka sırta...kediler yüzünden öyle sağa sola bırakamıyorum böyle şeyleri
pollyde bide yükseklik ayarı olması hoşuma gitti, çünkü yazın bahçede büyük sehpamızda yemeğimiz içerde ise masada. yani benim için yükseklik ayarı çok önemli, öyle olunca birçok model daha elendi. beyefendi dar alanlarda daralıyor, bumboda o yüzden olmamıştı. baktım bunun oturma alanı yanları falan daraltmıyor çocuğu...bide bahçede çok fazla kullanacağım, dikkat ettim çoğu modelde güneşte solma yapabilir diye yazıyor, bunda öyle bir uyarı yok hiçbir yerde

Gunaydinn:) ben zaten sabah boyle bi rutin olusturdum, kiz uyanir gibi oluyo uyanmamasi icin koluma yatiriyorum emziriyorum bi yandan da burayi okuyorum :) yazarim olabildigince sagol canim :))

Günaydın kızlar.

Kızıma diş buğdayı yapacam neler yapsam önerilerinizi bekliyorum ztn bi 10 güne kadar ancak olur.küçük bişe yapacam 10 kişilik aile arasında.

geçmiş olsun canım. inşaAllah biran önce toparlanır kuzucuğun.

kıslar ne dersiniz bilmem ama annemlerin tecrübesini söyliyim size.
Bebişin dişi kaşınırken prasa verirlermiş hem diş yerlerini uyuştururmuş hen de kopmazmış paylaşmak istedim

Günaydın kızlar.

Kızıma diş buğdayı yapacam neler yapsam önerilerinizi bekliyorum ztn bi 10 güne kadar ancak olur.küçük bişe yapacam 10 kişilik aile arasında.

Canim neler yok ki nettende arastir birde ben mevlutte yaptiklarimi soyleyim iyi dilek agaci ve iyi dilek kartlari, limonatalik, kapiya sus duvara banner hatta resimli olanindan hediyeler kucuk şık kaselere bonibon ve eti puflar topitop ama topitoplar suslenmisti kizima sac bandi ve bana lohusa bandi . Ve tabi olmazsa olnaz hediyelikler. Istersen resim paylasirim

Günaydın kızlar.

Canim neler yok ki nettende arastir birde ben mevlutte yaptiklarimi soyleyim iyi dilek agaci ve iyi dilek kartlari, limonatalik, kapiya sus duvara banner hatta resimli olanindan hediyeler kucuk şık kaselere bonibon ve eti puflar topitop ama topitoplar suslenmisti kizima sac bandi ve bana lohusa bandi . Ve tabi olmazsa olnaz hediyelikler. Istersen resim paylasirim

kızlar siz şimdi bunları okuyunca belki saçmaladığımı düşünüp bana kızacaksınız ama ciddiyim 54 kiloyla hamile kalmıştım 72 de doğuma girdim 36 haftlıkken. şuan 51 kiloyum yüzüm çöktü yorgunluk uykusuzluk popo fln dümdüz oldu. kendimi çok halsiz hissediyorum sürekli belim ayaklarım ağrıyor. daha fazla kilo vermek istemiyorum hatta almam lazım ne yapmam gerek bilmiyorum bunları dediğim için kızmayın lütfen zayıflık da kötü birşey. yarın kan sayımı için doktora gidicem inşallah çok düşük çıkmaz değerlerim. birde 1,5 aydır yediklerime dikkat etmem gerekiyor oğlumda atopik dermatit var kafama göre herşeyi de yiyemiyorum dışardan vitamin mi almak gerekir bilemiyorum. bide işe başladım 9 da uyuyan oğlum 11 de uyumaya başladı gece hiç uyanmıyor ama ben sabah 5te uyanıyorum süt sağma emzirme derken anca işlerimi halledebilirom böyle olunca uykusuzluk da ekleniyor üstüne hani reklamda diyor ya valla tükendim :) çok şükür oğlum sağlıklı keyfi de yerinde anneannesi bakıyor. ben eve gidince nasıl mutlu oluyor koşa koşa gidiyorum bende eve

aybikecim sen oğlun için biodermanın ürünlerini kullanıodun değil mi? biz babe nin kullanıoruz atopik ciltler için ama kuruluğu devam ediyor hala bioderma yı denemek istiyorum birde. hangilerini kullandığını yazabilir misin?

aranızda benim kadar geciken var mıdır mobilya için bilmiyorum ama belki beşikten karyolaya geçenlere fikir olabilir.....

artık düşecek diye yanımda yatırmaya korkmaya başladım ve karyola vakti çoktannn gelmişti. tepeye falan baktım fiyatlar 800-100 arası. marangozumuza sordum ham ağaç 1200 dedi. şuan o paraları veremiyeceğim için dur bide ikeaya bakayım dedim, dün gittik

aynı fiyata odasının tüm mobilyası tekstili aksesuarı oyuncağı yani herşeyini aldık :) kalite olarak 3 yıl idare etse, sonra istediğim gibi mobilyasını yaptırırım marangoza diye düşündüm...ihtiyaçlarınız varsa ikeaya bakın derim, bide oyuncaklar neye göre tasarlanıyorsa paşam bayıldı :)))

evet canım doğru hatırlıyorsun :) bioderma nın atopik ciltler için tek tip nemlendiricisi var, onu kullanıyorum..bide şampuanı...temizleme sütü de almıştım atopik cilt tipi için ama çok gereksiz oldu, almasamda olurmuş

ama birşeyi hatırlatayım canım, benim paşanın alerjisi kimyasala gıda değil...belki onun için ürünleri değiştirince hemen düzelmiştir. seninki gıda sanırım, farketmeden yediğin birşey varsa ondan da geçmemiş olabilir. çünkü babenin ürünleri de güzel, boş yere masraf yapma diye hatırlatayım dedim

güzel günlerde kullanın :)

tesekur ederım bılgn ıcn sulu dıs kasıyıcıdan 2 tane var ama onları bı ıkı kasıyo atyo pirasayı duydm ama vermekten korktm acı gelır dıye bı jel varmıs dıye duymustm o ise yaryo mu acaba

canım bizim drmuz bitkisel bir diş jeli önerdi neobaby içide karanfil nane okaliptüs yağı ve mentol var çok azcık süreceksin... henüz aşırı derecede diş kaşıntısı yok ama fayda etti bize...

bizde beşiğimizi ikeadan aldık şimdide şifonyer alacağım oda yapamadım bazı sebeplerden dolayı şimdi parça parça alıyoruz :)
6 çekmeceli şifonyeri beğendim onu alacağım beyaz renk beşikle gayet uyumlu
sen neler aldın paylaşabilirmisin?

canım ürünler bitmek üzere, bende farklı bir ürün deneyim diyorum hatırlatman için tşk ederim :) valla alerjisi neye var tam belli değil banyo yaparken su değdiğinde bile kızarıyor yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…