2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım ürünler bitmek üzere, bende farklı bir ürün deneyim diyorum hatırlatman için tşk ederim :) valla alerjisi neye var tam belli değil banyo yaparken su değdiğinde bile kızarıyor yavrum

bizimde banyodan sonra çok kuruluk oluyordu...o yüzden doktor yüksek ihtimal gıda değil kimyasal alerjisi demişti. sabemed kullanıyordum ozaman...ve dediğin gibi su değdiğinde kızarıyordu, şimdi yine öyle ama banyodan çıkınca nemlendiricisini sürüyorum düzeliyor
geçmiş olsun bu arada demeyi unutmuşum

Nurumhiram mevlüt resimlerin gümburtüye gitmişti. Anlatınca meraklandım. Paylaşır mısın uygun görürsen???

aybike güle güle güzel günlerde kullanın mobilyalarınızı.

canım bende oda yapamıyorum yatak odam büyük oraya düzen kuruyorum ve araya yine ikea dan şu panel perdelerden alıp ayıracağım şimdilik...dediğim gibi birkaç sene sonra kendi odasını yaptırayım dediğim için şifonyerini bebek kısmından almadım. Malmın 6 çekmeceli büyük bir şifonyeri vardır 338 e düşmüş, onu aldım daha sonra kendi odamda kullanırım diye. gardrop almadım sonra yaptıracağım diye. şimdilik benimkinin ufak bir bölümünü kullanıyor, yetiyorda zaten
karyola Sundvik 299 dan 199 a inmiş
şilte vyssa 119tl...kız daha pahalısına gerek yok dedi
halı lillabo 29,99 özellikle onu seçtim, İkeada çalışan arkadaşım var o önerdi çocukların çok ilgisini çekiyor diye
yorgan len 27,99 onu da öylesine aldım yatağın üstünde süs olacak sadece. çünkü doktorlar kesinlikle yorgan kullanmayı önermiyor boğulma riski nediniyle
ama özellikle şu yumuşak oyuncaklar varya, onlara bayılıyor çocuklar

kendimi pek bir reklam yapar hissettim :)

Minnosh
Evet canım diş şeklinde pasta olabilir.böylelikle tatlı ikramından yırtarım

Nurumhiram
Canım evet lütfen paylaş resimlerini merak ettim. Fikirler çok güzel ama ben öle bişi yapsam bizimkiler pek anlamaz.süslemeden falan :s.bende diorumki küçük süslü el havluları kokulu sabun ve mumlardan oluşan minik sepetler hazırlıyım şeker çikolata yerine dierlerinden daha kullanışlı olur atılmaz bi köşeye.ztn az kişi olacaz eltilerim ve görümcelerim bide kayınvalidem.

Aybike
Canım hayırlı olsunn meleğinin mobilyaları ben çok beğeniyorum ikea yı ahh bi atabilsem kendimi Bayrampaşa ya neler almam lazım neler.

Gribeyaz
Acaba her yerde var mıdır o diş jeli bende alıyım ya.

Selam kızlar, bende 1-2 gün yolculuk eve yerleşme falan derken pek aktif olamayacağım sanırım.

Birde masajlar işe yaramadı sırtım ve boynum hala ağrıyor, kızımı taşıyamıyorum artık. Sanırım fizik tedavi almam gerekecek

Bende kızıma henüz mobilya almadım, ama 6 aylık olunca odasını ayırmayı düşünüyordum, bakalım ne yapabileceğim... Şu sıralar oda haızrlayabileceğimi sanmıyorum...

Dişi ağrıyan arkadaş, aman ihmal etme, en kötü 1-2 gün süt stoklarsın sonra dolgununu yaptırır ilaç kullanman gerekiyrosa sağıp dökersin sütünü.

Sevgiler herkese...

kendimi kötü hissettim şunu aldım bunu aldım diye hava atar gibi
neyse yanlış anlayacak kimse yok aramızda, niyetimi biliyorsunuz fiyatlar uygun diye paylaşmak istedim sizinle
teşekkür ederim kızlar, hepimiz kuzucuklarla güle güle eskitelim herşeyi
mn_elifcim bende ikea diyince herzaman kendimi kaybederdim zaten, oğlum olunca ikiyle çarp :)) insanın herşeyi alası geliyor, çocuk bölümü çok güzel gerçekten :)

iyi yolculuklar diliyorum canım size, kuzucuğu da kocaman öpüyorum :)))
en kısa zamanda tekrar bekliyoruz sizi, birdahakine de beyleri tanıştıralım

eve gittiğinizde bize bir haber vermeyi unutma bu arada posta kutun doluymuş bilgin olsun

Hahah nasıl bir psikolojiye girdiysek topikcek:)
ben üç erkekle ikeaya girebileceğimi sanmıyorum. Zten almazlar herhal bizi:) üçü üç yandan zırlar mızıklar. :))

Allah Allah içim burkuldu birden.
Sanki evden birisini yolluyormuşum gibi oldu.
Güle güle, hayırlı yolculuklar

Nurumhiram
Çok güzel olmuş canım ne kadar güzel her şeyini özenle yapmışsın bayıldım. Bende Mevlüt verdim ama böyle yapmadım süsleme falan olmadı.

ayy maşallah canm sana ve bunu evinde yaptıran k.vdeye. benm k.v doğum yaptğmda evimize geldi ilk defa.bebek odasına girdiğinde yüzünü ekşitip bunlar ne olcakmış hiçbiri kullanılmayacak bisürü şey almışınız hemen büyüyecek o dedi, nasıl içime oturmuştu anlatamam insan ne güzel olmuş kızım güle güle büyüsün falan der. kendisi alt üst bi takımdan başka bişey almadı tamam durumu yok gücenmedim ama niye sen yapmadın diye bizim yaptıklarımızı tuhf görüyorsun. bende cevap olarak onların hepsini kzıımın anneannesi aldı biz bişey almadık masraf yapmadık dedim :) bak kız yaram deşildi biranda nasılda içime oturmuş. insan hiç mi özenmez hadi özenmedin özenene niye karışırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…