- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #71.581
canım ürünler bitmek üzere, bende farklı bir ürün deneyim diyorum hatırlatman için tşk ederim :) valla alerjisi neye var tam belli değil banyo yaparken su değdiğinde bile kızarıyor yavrum
canım bizim drmuz bitkisel bir diş jeli önerdi neobaby içide karanfil nane okaliptüs yağı ve mentol var çok azcık süreceksin... henüz aşırı derecede diş kaşıntısı yok ama fayda etti bize...
bizde beşiğimizi ikeadan aldık şimdide şifonyer alacağım oda yapamadım bazı sebeplerden dolayı şimdi parça parça alıyoruz :)
6 çekmeceli şifonyeri beğendim onu alacağım beyaz renk beşikle gayet uyumlu
sen neler aldın paylaşabilirmisin?
Selam kızlar, bende 1-2 gün yolculuk eve yerleşme falan derken pek aktif olamayacağım sanırım.
Birde masajlar işe yaramadı sırtım ve boynum hala ağrıyor, kızımı taşıyamıyorum artık. Sanırım fizik tedavi almam gerekecek
Bende kızıma henüz mobilya almadım, ama 6 aylık olunca odasını ayırmayı düşünüyordum, bakalım ne yapabileceğim... Şu sıralar oda haızrlayabileceğimi sanmıyorum...
Dişi ağrıyan arkadaş, aman ihmal etme, en kötü 1-2 gün süt stoklarsın sonra dolgununu yaptırır ilaç kullanman gerekiyrosa sağıp dökersin sütünü.
Sevgiler herkese...
kendimi kötü hissettim şunu aldım bunu aldım diye hava atar gibi
neyse yanlış anlayacak kimse yok aramızda, niyetimi biliyorsunuz fiyatlar uygun diye paylaşmak istedim sizinle
teşekkür ederim kızlar, hepimiz kuzucuklarla güle güle eskitelim herşeyi
mn_elifcim bende ikea diyince herzaman kendimi kaybederdim zaten, oğlum olunca ikiyle çarp :)) insanın herşeyi alası geliyor, çocuk bölümü çok güzel gerçekten :)
Eki Görüntüle 925769
Kvnin evinde oldu
Selam kızlar, bende 1-2 gün yolculuk eve yerleşme falan derken pek aktif olamayacağım sanırım.
Birde masajlar işe yaramadı sırtım ve boynum hala ağrıyor, kızımı taşıyamıyorum artık. Sanırım fizik tedavi almam gerekecek
Bende kızıma henüz mobilya almadım, ama 6 aylık olunca odasını ayırmayı düşünüyordum, bakalım ne yapabileceğim... Şu sıralar oda haızrlayabileceğimi sanmıyorum...
Dişi ağrıyan arkadaş, aman ihmal etme, en kötü 1-2 gün süt stoklarsın sonra dolgununu yaptırır ilaç kullanman gerekiyrosa sağıp dökersin sütünü.
Sevgiler herkese...
Eki Görüntüle 925769
Kvnin evinde oldu
Eki Görüntüle 925780
Sokak kapisinin yanina astik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?