2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı olsun canım atahan güzel günlerde kullansın..
bizim beşikte sundvik bak şimdi üzüldüm biz alırken 299du :)
sanırım sen yan yana olan 6 çekmeceliyi almışssın yerden dolayı ben yüksek olanı alcagım...
aay bi ikea yapmak lazım hakikaten insan kendini kaybediyor herbişeyi alası geliyor

canım eczaneden aldık diş jelini 16.50 lira fiyatıda... olmasada getirtirler istediğinde

hayırlı olsun canım atahan güzel günlerde kullansın..
bizim beşikte sundvik bak şimdi üzüldüm biz alırken 299du :)
sanırım sen yan yana olan 6 çekmeceliyi almışssın yerden dolayı ben yüksek olanı alcagım...
aay bi ikea yapmak lazım hakikaten insan kendini kaybediyor herbişeyi alası geliyor

canım eczaneden aldık diş jelini 16.50 lira fiyatıda... olmasada getirtirler istediğinde

Ayyy evet luboyf'cum neden olmasın. Daha önce sormuştum ama görmedin sanırım. Sen ve Esin ne iş yapıyorsunuz?

honeycim daha önce tebrik etmiştim ama yine hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün hala olmuşsun
ben de iki ay önce teyze oldum muhteşem bi duygu, en az anne olmak kadar sevindim ve hergün o küçük kzunun resimlerini heyecanla bekliyorum kızkardeşimden, tek sorun daha hiç göremedim kuzumu
daha önce sorduğunu görmedim canım ama sana da burdan sordular söylemedin mesleğini:):):):) ben sana özelden yazayım
ben senin ululsararası bir kuruluşta çalıştığını düşünüyorum hep, ama muhtemelen kariyerin eşinden daha iyiydi çünkü o işini bırakıp bebeğinize bakmayı tercih etmiş, bence de makul olan bu:):):):)
bizde de eğer birimizin işini bırakması gerekseydi laz uşağı eşim kesin bana bıraktırırdı işimi, acı ama öyle:):):) o yüzden şanslısın

Aaaa aybike ben oda yapamadim evimiz kucuk oldugunicin bi karyolasi var hava mi atiyonggg sen şimdi cok bozuldum bak:) biz de karyolayi ikeadan almistik gayet memnunum.

Cok saolun kizlar begenmenize sevindim Allah kabul etsin. Alkah herkese nasib eylesin.

Ayyy canim cok ama cok guzel resimler. Dogumdan once ben de boyle suslemelerle mevlut yapcam diodum ama kizim dogduktan sonra ay ugrasamicam dedim:)) belki dis bugdayinda yaparim bikac aksiyon. Buarada hira isminin anlami nedir? Pek guzel.

Hehe yine herseyi annesi alan ve kvsi bisey almayan bi agustos annesi daha. Melabaaaaaa :))))

Laz usagi eheheheehe ) cok guldum ya:)) bana da ozelden yaptigin isi yazar misin luboycum, daha once soyledim mi hatirlamiyorum benim esim yurtdisi satis bolumunde ve agirlikli olarak o tarflara geliyor. Tunusa da cok geldi cok da sever. Hele bi yerde bi kalamar dolmasi yemis anlat anlat bitiremez:) sen boyle tunusu yerin dibin sokuyorsun ya bazn bana garip geliyo cunku genelde iyi duyuyorum oralari.

Canim sana ve ailene iyi yolculuklar, hersey dilediginiz gibi olsun insallah. Almanya cok soguktur simdi, hele ki İzmirden sonra. Varinca bizi de haberdar et iyi olduguna.

Seni anlayabiliyorum kv ye ilk dedigimde ne gerek var dedi kp cook gereksiz buldu. Ben dogum yapmaya gideceğim gun suslemeci geldi seninkiler afalladi ida duvar kapi yatak her yer suslendi bebek kurabiyeleri hediyeler yapildi. Bunlar sok oldu tabi. Ben onlara anlattigimda anlamamislar. Sonra tabi gelen giden bayilinca onunda hosuna gitti. Parasini o verdi. Mevlut yapacagimiz zamanda dedim ben evi susleticem mirin kirin etti sen bilirsin dedi ve yine mirildandigi ile kaldi yine bayildi yine parasini odedi. O konuda hakkini yiyemem. Tabi arada da diyor bu kadar esya oldu bunlari ne yapacaksin diye. Onlar oyle suslu puslu seyler gormedikleri icin hayal edemiyorlar. Genclere firsat vermek lazim saygi duymak lazim. Hhee bide benimki ogluna cok duskun tek oglan ve torun delisi onunda etkisi var. Beni cok sevdiginden degil yani

Kizlar bizim ek gida siramiz doktor boyle uygun gordugu icin balkabagi havus patates seklindeydi. 2şer gun verdim hepsini. Balkabagini anliyorum ki hic sevmemis ya da ilk ek gida oldugu iin anlayamamis:) havuc eh iste.. Ama meger benim kiz patates istiyormus:)) agzini aca aca bi hal oldu:)) anasinin kizi:)))

Buarada daha once burada paylasilmisti ama ben yine hatirlatayim. Sebze meyve emzikleri var, file oluyor ucunda, bebek icindekini kemire kemire yiyor. Dun doktordan kacak yapayim dedim icine elme koydum isirmak icin kafayi one dogru atti resmen bayildi bayildi:)) aksam da havuc koydum onu da kemire kemire bi hal oldu:) bnim
Aldigim marka mycey, gayet kullanisli tavsiye ederim size de.

Ayyy canim cok ama cok guzel resimler. Dogumdan once ben de boyle suslemelerle mevlut yapcam diodum ama kizim dogduktan sonra ay ugrasamicam dedim:)) belki dis bugdayinda yaparim bikac aksiyon. Buarada hira isminin anlami nedir? Pek guzel.

Canim insallah gonlune gore olur yaparsın guzel bi dis bugdayi partisi.. Burada bu organizasyonu yapan bir anne kiz var onlara yaptirdim. Fikirler benim iscilik onlarin saolsunlar guzel yaptilar. Bu aralar bizim buralarda pek meshur oldu. Kucuk sehir ya duyan yapiyor.
Canim Hira Dagi Peygamber Efendimize vahiy gelen yer. Koymamin sevebi dag gibi dimdik olsun, hep ayaklarinin ustunde durabilsin diye. Tabi simdi Demet Akalinda koyacakmis. Olur sana simdi Hira patlamasi.

Kızlar bizim kafamızda kırmızı egzama gibi bişi çıkmıştı, çok az, sonra geçti doktora sordum ben linola diye bi marka söyledi..Kullanan var mı??

Aaaa aybike ben oda yapamadim evimiz kucuk oldugunicin bi karyolasi var hava mi atiyonggg sen şimdi cok bozuldum bak:) biz de karyolayi ikeadan almistik gayet memnunum.

ay sorma çooook zenginiz her bişeyleri alıyoruz kahretsin
zaten kimden duysam ikea karyola çok güzel dedi..bende dünya para vereceğimize ordan alalım dedim,umarım bizde memnun kalırız

canım hani şu kahverengi gibi bir renk olan varya, onun fiyatını düşürmüşler...sanırım ürünü bitiriyorlar, zaten İzmir mağazada 1 tane kalmıştı, onu aldık bizde, son dakka yakalamışım :)) evet o yanyana olanı aldım. bizim ev sahibi iki odayı birleştirmiş, tren gibi yatak odası. onu odayı ikiye bölmek için kullanacağım

Kizlar kutuphanemden kizima masal kitaplarini ararken bunu buldum. Teyzem onermisti. Güzel tarifler var ve saglikli tarifler. Ben bu kitaptan, annelik icgudumden, cok bilmis bir ablam varya onun tecrubelerinden ve doktorumuzun onerilerinden yaralanacagim bunlari harmanlayacagim. Kapagin resmini cekip paylasiyorum. Ben sevdim goz attim tum gun almak isteyen olursa ben yeni dogum yaptigimda civil mağazasindan almıştım

Eklentiler

• $20140109_132351.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 22

canım balkabağını tek başına sevmediyse patatese karıştır ver, balkabağı ayrıca bağırsakları çalıştırdığı için ek gıdaya geçişte çok önemli bir sebze. ben patatesi tek başına verdiğim gün çok sevdi ama yavrum kakasını yapmak için çok uğraştı

laz uşağı dediğime bakma beklecim artvinli diye arada takılıyorum eşime ama hiç alakası yok lazlıkla, sadece taşından mı toprağından mı inadını almış karadenizin
aslınd ahklısın kısa ve tatil amaçlı gelişler için buralar çok güzel çünkü eninde sonunda ülkene döneceğini biliyosun keyfini çıkartıyosun, bir de türkiyenin 30 yıl önceki hali gibi buralar bozulmamış doğal, ama 30 yıl geri olduğu için yaşamak zor, türkiye de her ne kadar gelişmiş bir ülke olmasa da buralara kıyasla çok iyi olduğu için bu tarz ülkelerde yaşam şartları zor geliyor insana o yüzden sevemedim bir türlü
dediğin gibi kalamar dolmasını muhteşem yaparlar, bir de testi kebapları var offff:):):):) deniz ürünleri açısından çok zengin zaten, çok da ucuz
tunuslular turizm gelirlerini artırmak için ellerinden geleni yapıyorlar ben de burdan balatalayıp duruyorum siz bana bakmayın:):):)
tabi yazarım özelden:):):)

canım belki söyledin ben atladım, öyleyse kusuruma bakma merak ettim Berilin ek gıda işi nasıl gidiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…