- 12 Nisan 2012
- 928
- 41
- 73
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #71.601
canım bende oda yapamıyorumyatak odam büyük oraya düzen kuruyorum ve araya yine ikea dan şu panel perdelerden alıp ayıracağım şimdilik...dediğim gibi birkaç sene sonra kendi odasını yaptırayım dediğim için şifonyerini bebek kısmından almadım. Malmın 6 çekmeceli büyük bir şifonyeri vardır 338 e düşmüş, onu aldım daha sonra kendi odamda kullanırım diye. gardrop almadım sonra yaptıracağım diye. şimdilik benimkinin ufak bir bölümünü kullanıyor, yetiyorda zaten
karyola Sundvik 299 dan 199 a inmiş
şilte vyssa 119tl...kız daha pahalısına gerek yok dedi
halı lillabo 29,99 özellikle onu seçtim, İkeada çalışan arkadaşım var o önerdi çocukların çok ilgisini çekiyor diye
yorgan len 27,99 onu da öylesine aldım yatağın üstünde süs olacak sadece. çünkü doktorlar kesinlikle yorgan kullanmayı önermiyor boğulma riski nediniyle
ama özellikle şu yumuşak oyuncaklar varya, onlara bayılıyor çocuklar
kendimi pek bir reklam yapar hissettim :)
Minnosh
Evet canım diş şeklinde pasta olabilir.böylelikle tatlı ikramından yırtarım
Nurumhiram
Canım evet lütfen paylaş resimlerini merak ettim. Fikirler çok güzel ama ben öle bişi yapsam bizimkiler pek anlamaz.süslemeden falan :s.bende diorumki küçük süslü el havluları kokulu sabun ve mumlardan oluşan minik sepetler hazırlıyım şeker çikolata yerine dierlerinden daha kullanışlı olur atılmaz bi köşeye.ztn az kişi olacaz eltilerim ve görümcelerim bide kayınvalidem.
Aybike
Canım hayırlı olsunn meleğinin mobilyaları ben çok beğeniyorum ikea yı ahh bi atabilsem kendimi Bayrampaşa ya neler almam lazım neler.
Gribeyaz
Acaba her yerde var mıdır o diş jeli bende alıyım ya.
canım bende oda yapamıyorumyatak odam büyük oraya düzen kuruyorum ve araya yine ikea dan şu panel perdelerden alıp ayıracağım şimdilik...dediğim gibi birkaç sene sonra kendi odasını yaptırayım dediğim için şifonyerini bebek kısmından almadım. Malmın 6 çekmeceli büyük bir şifonyeri vardır 338 e düşmüş, onu aldım daha sonra kendi odamda kullanırım diye. gardrop almadım sonra yaptıracağım diye. şimdilik benimkinin ufak bir bölümünü kullanıyor, yetiyorda zaten
karyola Sundvik 299 dan 199 a inmiş
şilte vyssa 119tl...kız daha pahalısına gerek yok dedi
halı lillabo 29,99 özellikle onu seçtim, İkeada çalışan arkadaşım var o önerdi çocukların çok ilgisini çekiyor diye
yorgan len 27,99 onu da öylesine aldım yatağın üstünde süs olacak sadece. çünkü doktorlar kesinlikle yorgan kullanmayı önermiyor boğulma riski nediniyle
ama özellikle şu yumuşak oyuncaklar varya, onlara bayılıyor çocuklar
kendimi pek bir reklam yapar hissettim :)
Minnosh
Evet canım diş şeklinde pasta olabilir.böylelikle tatlı ikramından yırtarım
Nurumhiram
Canım evet lütfen paylaş resimlerini merak ettim. Fikirler çok güzel ama ben öle bişi yapsam bizimkiler pek anlamaz.süslemeden falan :s.bende diorumki küçük süslü el havluları kokulu sabun ve mumlardan oluşan minik sepetler hazırlıyım şeker çikolata yerine dierlerinden daha kullanışlı olur atılmaz bi köşeye.ztn az kişi olacaz eltilerim ve görümcelerim bide kayınvalidem.
Aybike
Canım hayırlı olsunn meleğinin mobilyaları ben çok beğeniyorum ikea yı ahh bi atabilsem kendimi Bayrampaşa ya neler almam lazım neler.
Gribeyaz
Acaba her yerde var mıdır o diş jeli bende alıyım ya.
Eki Görüntüle 925780
Sokak kapisinin yanina astik
Ayyy evet luboyf'cum neden olmasın. Daha önce sormuştum ama görmedin sanırım. Sen ve Esin ne iş yapıyorsunuz?
kendimi kötü hissettim şunu aldım bunu aldım diye hava atar gibi
neyse yanlış anlayacak kimse yok aramızda, niyetimi biliyorsunuz fiyatlar uygun diye paylaşmak istedim sizinle
teşekkür ederim kızlar, hepimiz kuzucuklarla güle güle eskitelim herşeyi
mn_elifcim bende ikea diyince herzaman kendimi kaybederdim zaten, oğlum olunca ikiyle çarp :)) insanın herşeyi alası geliyor, çocuk bölümü çok güzel gerçekten :)
Cok saolun kizlar begenmenize sevindim Allah kabul etsin. Alkah herkese nasib eylesin.
ayy maşallah canm sana ve bunu evinde yaptıran k.vdeye. benm k.v doğum yaptğmda evimize geldi ilk defa.bebek odasına girdiğinde yüzünü ekşitip bunlar ne olcakmış hiçbiri kullanılmayacak bisürü şey almışınız hemen büyüyecek o dedi, nasıl içime oturmuştu anlatamaminsan ne güzel olmuş kızım güle güle büyüsün falan der. kendisi alt üst bi takımdan başka bişey almadı tamam durumu yok gücenmedim ama niye sen yapmadın diye bizim yaptıklarımızı tuhf görüyorsun. bende cevap olarak onların hepsini kzıımın anneannesi aldı biz bişey almadık masraf yapmadık dedim :) bak kız yaram deşildi biranda nasılda içime oturmuş. insan hiç mi özenmez hadi özenmedin özenene niye karışırsın
honeycim daha önce tebrik etmiştim ama yine hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün hala olmuşsun
ben de iki ay önce teyze oldum muhteşem bi duygu, en az anne olmak kadar sevindim ve hergün o küçük kzunun resimlerini heyecanla bekliyorum kızkardeşimden, tek sorun daha hiç göremedim kuzumu
daha önce sorduğunu görmedim canım ama sana da burdan sordular söylemedin mesleğini:):):):) ben sana özelden yazayım
ben senin ululsararası bir kuruluşta çalıştığını düşünüyorum hep, ama muhtemelen kariyerin eşinden daha iyiydi çünkü o işini bırakıp bebeğinize bakmayı tercih etmiş, bence de makul olan bu:):):):)
bizde de eğer birimizin işini bırakması gerekseydi laz uşağı eşim kesin bana bıraktırırdı işimi, acı ama öyle:):):) o yüzden şanslısın
ayy maşallah canm sana ve bunu evinde yaptıran k.vdeye. benm k.v doğum yaptğmda evimize geldi ilk defa.bebek odasına girdiğinde yüzünü ekşitip bunlar ne olcakmış hiçbiri kullanılmayacak bisürü şey almışınız hemen büyüyecek o dedi, nasıl içime oturmuştu anlatamaminsan ne güzel olmuş kızım güle güle büyüsün falan der. kendisi alt üst bi takımdan başka bişey almadı tamam durumu yok gücenmedim ama niye sen yapmadın diye bizim yaptıklarımızı tuhf görüyorsun. bende cevap olarak onların hepsini kzıımın anneannesi aldı biz bişey almadık masraf yapmadık dedim :) bak kız yaram deşildi biranda nasılda içime oturmuş. insan hiç mi özenmez hadi özenmedin özenene niye karışırsın
Ayyy canim cok ama cok guzel resimler. Dogumdan once ben de boyle suslemelerle mevlut yapcam diodum ama kizim dogduktan sonra ay ugrasamicam dedim:)) belki dis bugdayinda yaparim bikac aksiyon. Buarada hira isminin anlami nedir? Pek guzel.
Aaaa aybike ben oda yapamadim evimiz kucuk oldugunicin bi karyolasi var hava mi atiyonggg sen şimdicok bozuldum bak:) biz de karyolayi ikeadan almistik gayet memnunum.
hayırlı olsun canım atahan güzel günlerde kullansın..
bizim beşikte sundvik bak şimdi üzüldüm biz alırken 299du :)
sanırım sen yan yana olan 6 çekmeceliyi almışssın yerden dolayı ben yüksek olanı alcagım...
aay bi ikea yapmak lazım hakikaten insan kendini kaybediyor herbişeyi alası geliyor
canım eczaneden aldık diş jelini 16.50 lira fiyatıda... olmasada getirtirler istediğinde
Kizlar bizim ek gida siramiz doktor boyle uygun gordugu icin balkabagi havus patates seklindeydi. 2şer gun verdim hepsini. Balkabagini anliyorum ki hic sevmemis ya da ilk ek gida oldugu iin anlayamamis:) havuc eh iste.. Ama meger benim kiz patates istiyormus:)) agzini aca aca bi hal oldu:)) anasinin kizi:)))
Buarada daha once burada paylasilmisti ama ben yine hatirlatayim. Sebze meyve emzikleri var, file oluyor ucunda, bebek icindekini kemire kemire yiyor. Dun doktordan kacak yapayim dedim icine elme koydum isirmak icin kafayi one dogru atti resmen bayildi bayildi:)) aksam da havuc koydum onu da kemire kemire bi hal oldu:) bnim
Aldigim marka mycey, gayet kullanisli tavsiye ederim size de.
Laz usagi eheheheehe) cok guldum ya:)) bana da ozelden yaptigin isi yazar misin luboycum, daha once soyledim mi hatirlamiyorum benim esim yurtdisi satis bolumunde ve agirlikli olarak o tarflara geliyor. Tunusa da cok geldi cok da sever. Hele bi yerde bi kalamar dolmasi yemis anlat anlat bitiremez:) sen boyle tunusu yerin dibin sokuyorsun ya bazn bana garip geliyo cunku genelde iyi duyuyorum oralari.
laz uşağı dediğime bakma beklecim artvinli diye arada takılıyorum eşime ama hiç alakası yok lazlıkla, sadece taşından mı toprağından mı inadını almış karadenizin
aslınd ahklısın kısa ve tatil amaçlı gelişler için buralar çok güzel çünkü eninde sonunda ülkene döneceğini biliyosun keyfini çıkartıyosun, bir de türkiyenin 30 yıl önceki hali gibi buralar bozulmamış doğal, ama 30 yıl geri olduğu için yaşamak zor, türkiye de her ne kadar gelişmiş bir ülke olmasa da buralara kıyasla çok iyi olduğu için bu tarz ülkelerde yaşam şartları zor geliyor insana o yüzden sevemedim bir türlü
dediğin gibi kalamar dolmasını muhteşem yaparlar, bir de testi kebapları var offff:):):):) deniz ürünleri açısından çok zengin zaten, çok da ucuz
tunuslular turizm gelirlerini artırmak için ellerinden geleni yapıyorlar ben de burdan balatalayıp duruyorum siz bana bakmayın:):):)
tabi yazarım özelden:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?