2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aybike, paşan güle güle kulansın yeni eşyalarını

İkea konusu açılınca ben de oğlumun dolabını paylaşmak istedim sizlerle.
Ozana oda yapmadım ilerde kendi isteğine göre yaparız diye ama
eşyalarını nereye koysam diye düşünürken ikeadan aldığımız tv ünitesi gözüme ilişti ve bingo.
Tv duvara monte ettirip içindekileri kolilere koyup kaldırdım.
yeşilplastik büyük kutularda pijama , body ,tekalt ve örgüler var
Hasır sepetlerde çoraplar, ağızmendilleri ,şapkalar var
Bayaz küçük kutularda eldiven, önlük
Askıyı da koçtaştan alıp taktım
Çok ucuza çok kullanışlı bir dolap oldu oda takımı alınca bu dolabı
oyuncak ve kitaplar için kullanırız.

Bu dolabı yaptıktan sonra keşfettiğim bir sitevar elinizdeki ikea ürünlerini başka amaçla kullanabilirsiniz.
Fake bookcase hides secret cabinet | IKEA Hackers Clever ideas and hacks for your IKEA

Kızlar oda deyince yazmadan geçemedim bende Kaan'a bir tane sallanan karyola aldım ikeadan da dolap ve şifonyer yatak odam büyük olduğu için aybike gibi yatak odama koydum hepsini ama kışın koca oda ısınmadı ki üstünün teras olması da ayrı bir sebep ısınmamasında sonra Kaan'ın eşyalarını oturma odasına taşıdım oradaki L koltukta yatmaya başladık TV'de var o odada hem yatıoz hem oturuoz iyiydi :)) ama yatağımı özledim hergün yatak topla ser rezillik sonra yatağımı geçirdim oturma odasına L koltuğu ardiye yaptığım küçük bi oda var oraya koydum bu seferde giyin soyun sıkıntı oldu şimdi bi adam buldum gardolabı söküp şuan yattığım odaya kurdurucam :)) küçük odaya koyduğum L koltuğu eski yatak odama koyucam :)) Kaan'ın odasını ayıracağım küçük odaya ama orayada ilave olarak tek kişilik bir baza alacağım emzir alt değiştir giydir ve eşin yokken yanında yatayım die :)) he o odadaki bilgisayarı mutfağa taşıdım bugün :))) han gibi bir ardiyem olacak ki anca sığıyorum daha tv Ünitesi'nin kenarlarındaki kitaplığı da söktürüp o boş odaya koyucam sil toz al yapamıyorum çocuklu halimle tv de duvara montelettiricem gardolabı söktürürken Mayıs'ta taşındım bu eve Mayıs'tan beti revizyon bitmiyor )eşim sonunda isyan bayrağını çekti beni karıştırmada ne yaparsan yap dedi :€) adan korkuo yakında onuda değiştiricem die:)))))

hmmmm anladım canım bizimki beyaz yine aynı fiyat yani :)
şifonyerde mantıklı olmuş seçimin güle güle kullanın...

Okurken bile yoruldum kolay gelsin zorişler

Burka çok güzel olmuş ya çok beğendim. Benim hiç aklıma gelmez böyle şeyler

İnsallah hepimz gonlumuzden geceni yapabiliriz sagol canim. Evet kesin herkes hira koymaya baslar:)

Burka çok güzel olmuş ya çok beğendim. Benim hiç aklıma gelmez böyle şeyler

ay sorma çooook zenginiz her bişeyleri alıyoruz kahretsin
zaten kimden duysam ikea karyola çok güzel dedi..bende dünya para vereceğimize ordan alalım dedim,umarım bizde memnun kalırız

Biz 199gibi biseye almistik sanirim daha pahali bisi almak istedigimde esim "karyolasina daha az para verdik farkinda misin" diye laf çakıyor:)) misal mutlu düsler donence fischer price:)

Yarin da patates vercem sonra 3unu karistirip vercem canim. Umarim sever. Aksi halde kizima soyleyebilecegim
Tek sey "iyi olan kazansin" olur:)))

Testi kebabini soyleyeyim bi dahaki gelisinde kesin yer biz yiyici bi ciftiz cunku:) sirf yemek icin hatay antep yapmisligimiz oldugunu dusunursek kacirmaz kebabi hatta belki yemis bile olabilir

canım byunları nasıl veriyoruz haşlayıp ezip püre şeklinde mi yoksa çorba falan mı yapacağız ?çorbaysa tarif rica etsem ,ben henüz cesaret edemedim çorbalara falan şimdilik meyve suyu ve yoğurtla gidiyoruz hoş yoğurdu da yemiyor zaten tükürüyor benimki..

süper olmuş eline sağlık :)
gerçekten "ikea evinizin herşeyi" modunda takılıyormuşuz meğer çoğumuz zaten :)))

adam korkmakta haklı canım :)
ilk satırlarda neyi neyle değiştirdin anlıyordum da sonraki satırlarda olay koptu gitti :))
özetle yatak odasıyla oturma odasını komple değiştirdin sanırım, yoksa ben tamamen yanlış mı anladım

Biz 199gibi biseye almistik sanirim daha pahali bisi almak istedigimde esim "karyolasina daha az para verdik farkinda misin" diye laf çakıyor:)) misal mutlu düsler donence fischer price:)

evet ya o dönenceye de öyle bişey verdik dimi :)) ama helali hoş olsun, resmen can oldu bana dönencemiz

canım ben hiç çorba yada meyva suyu vermedim, pütürlü olarak başladım hemen
çok az suyla haşlıyorum ki suyunu dökmeyeyim, kullanayım diye...sonra hani şu un elekleri var ya metal olmayan misina gib...onlardan aldım bitane, ondan geçiriyorum elimle ezerek. böylece çok da pütürlü olmuyor, lapaya yakın birşey oluyor

Bende polly aliyorum aybike tesekkurler

Selamlar

1-2 gündür yazmadan okuyorum. Niye öyle olduğunu da bilmiyorum. Neyse kızım son zamanlarda iyice huysuzlaştı. Gerçi bir çok arkadaşın bebeğine göre yine uslu sayılır ama ben alışmışım problemsiz kızıma sanırım. Diş kaşıntısından olduğunu düşünüyorum. Bu arada benimde burnum akıyor diye dün ve bu sabah maske taktım ama başka hiç belirti yok. Sinüzit diye karar verdim ve maskeyi bugün öğleden sonra takmadım. Umarım pişman olmam.

Bu aralar çok çığlık atıyor kızım. Aybikenin oğlu da bağırıyor diye hatırlıyorum. Umarım dönemseldir. Çünkü hem benim başım hemde kızımın boğazı mahvoluyor. Dün gece 2-3 kere öksürdü. Devamı gelmeyince bütün gün bağırmasından diye düşündüm. Birde kendini dövüyor kızım. Çıngırak ve sulu diş kaşıma zımbırtısını eline veremiyorum çünkü suratına suratına geçiriyor. Oyun halısının peluşlarını yalamaya devam o yüzden. Pırasayıda herkese tavsiye ettim ama bizimki sevmedi. Yada yeterince kaşınmıyor dişi. Soğukken biraz dişliyor sonra atıyor. Ama benim parmağımı hiç bırakmıyor. Kendini dövme olayı sizlerde de var mı? Bugün sallayınca ses çıkaran oyuncağını savurup hızlı hızlı sağa sola vurdu. Dedim bunu mu öğreniyor. Yoksa sıkıntısı var da ben mi anlamıyorum. Bi yandan da diyorum oynatınca falan keyifli oluyor. Sıkıntısı olsa ağlardı. Bilemiyorum yaaa konuşsa sıkıntısını anlatsa diye içmden geçirmeden duramıyorum.

Aybike oğluşunun eşyaları hayırlı olsun güle güle kullansın. İkea candır. Bu arada mama sandalyesi stoklarda kalmamış alamadım.

İvy iyi yolculuklar şimdiden. Sağ salim varınca haber edersin bize.

Bi arkadaşın bebişinin dişleri çıkmıştı hayırlı olsun.

Kafam çok dağınık daha bir sürü şey vardı aklımda yazmaya başlayınca uçup gitti. Dünde sonradan gelen altınları kasaya koyayım çıkmışken 1-2 iş daha hallederim diye çıktım. Kasanın anahtarını evde unutmuşum :) sonra çarşıya geçtim ip alacaktım. Rengine bakaçağım şeyi yanıma almayı unutmuşum. Kuaföre gidecektim oda kaldı. Yarın inşallah halledeceğim. Kendimi ve kızımı unutamadığıma şükrediyorum.

Bende acayip dalgın ve unutkanım eczaneye gidiyorum ilaç almaya ilacı arabada bırakıp eve geliyorum bi ara evi yakıcaktım nerdeyse en son çorbayı yaktım düşün artık gerisini GNC'nin vitaminini aldım başladım ultra mega

Bu arada Kaan'da oynarken kendini dövüyo çok haşin oynuyor ama benide dövüyor erken başladı sıpa :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…