- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #71.621
canım hani şu kahverengi gibi bir renk olan varya, onun fiyatını düşürmüşler...sanırım ürünü bitiriyorlar, zaten İzmir mağazada 1 tane kalmıştı, onu aldık bizde, son dakka yakalamışım :)) evet o yanyana olanı aldım. bizim ev sahibi iki odayı birleştirmiş, tren gibi yatak odası. onu odayı ikiye bölmek için kullanacağım
Kızlar oda deyince yazmadan geçemedim bende Kaan'a bir tane sallanan karyola aldım ikeadan da dolap ve şifonyer yatak odam büyük olduğu için aybike gibi yatak odama koydum hepsini ama kışın koca oda ısınmadı ki üstünün teras olması da ayrı bir sebep ısınmamasında sonra Kaan'ın eşyalarını oturma odasına taşıdım oradaki L koltukta yatmaya başladık TV'de var o odada hem yatıoz hem oturuoz iyiydi :)) ama yatağımı özledim hergün yatak topla ser rezillik sonra yatağımı geçirdim oturma odasına L koltuğu ardiye yaptığım küçük bi oda var oraya koydum bu seferde giyin soyun sıkıntı oldu şimdi bi adam buldum gardolabı söküp şuan yattığım odaya kurdurucam :)) küçük odaya koyduğum L koltuğu eski yatak odama koyucam :)) Kaan'ın odasını ayıracağım küçük odaya ama orayada ilave olarak tek kişilik bir baza alacağım emzir alt değiştir giydir ve eşin yokken yanında yatayım die :)) he o odadaki bilgisayarı mutfağa taşıdım bugün :))) han gibi bir ardiyem olacak ki anca sığıyorum daha tv Ünitesi'nin kenarlarındaki kitaplığı da söktürüp o boş odaya koyucam sil toz al yapamıyorum çocuklu halimle tv de duvara montelettiricem gardolabı söktürürken Mayıs'ta taşındım bu eve Mayıs'tan beti revizyon bitmiyor)eşim sonunda isyan bayrağını çekti beni karıştırmada ne yaparsan yap dedi :) adan korkuo yakında onuda değiştiricem die:)))))
Burka çok güzel olmuş ya çok beğendim. Benim hiç aklıma gelmez böyle şeylerAybike, paşan güle güle kulansın yeni eşyalarını
İkea konusu açılınca ben de oğlumun dolabını paylaşmak istedim sizlerle.
Ozana oda yapmadım ilerde kendi isteğine göre yaparız diye ama
eşyalarını nereye koysam diye düşünürken ikeadan aldığımız tv ünitesi gözüme ilişti ve bingo.
Tv duvara monte ettirip içindekileri kolilere koyup kaldırdım.
yeşilplastik büyük kutularda pijama , body ,tekalt ve örgüler var
Hasır sepetlerde çoraplar, ağızmendilleri ,şapkalar var
Bayaz küçük kutularda eldiven, önlük
Askıyı da koçtaştan alıp taktım
Çok ucuza çok kullanışlı bir dolap oldu oda takımı alınca bu dolabı
oyuncak ve kitaplar için kullanırız.
Eki Görüntüle 926022
Bu dolabı yaptıktan sonra keşfettiğim bir sitevar elinizdeki ikea ürünlerini başka amaçla kullanabilirsiniz.
Fake bookcase hides secret cabinet | IKEA Hackers Clever ideas and hacks for your IKEA
Canim insallah gonlune gore olur yaparsın guzel bi dis bugdayi partisi.. Burada bu organizasyonu yapan bir anne kiz var onlara yaptirdim. Fikirler benim iscilik onlarin saolsunlar guzel yaptilar. Bu aralar bizim buralarda pek meshur oldu. Kucuk sehir ya duyan yapiyor.
Canim Hira Dagi Peygamber Efendimize vahiy gelen yer. Koymamin sevebi dag gibi dimdik olsun, hep ayaklarinin ustunde durabilsin diye. Tabi simdi Demet Akalinda koyacakmis. Olur sana simdi Hira patlamasi.
Burka çok güzel olmuş ya çok beğendim. Benim hiç aklıma gelmez böyle şeylerAybike, paşan güle güle kulansın yeni eşyalarını
eşyalarını nereye koysam diye düşünürken ikeadan aldığımız tv ünitesi gözüme ilişti ve bingo.
Eki Görüntüle 926022
Bu dolabı yaptıktan sonra keşfettiğim bir sitevar elinizdeki ikea ürünlerini başka amaçla kullanabilirsiniz.
Fake bookcase hides secret cabinet | IKEA Hackers Clever ideas and hacks for your IKEA
ay sorma çooook zenginiz her bişeyleri alıyoruz kahretsin
zaten kimden duysam ikea karyola çok güzel dedi..bende dünya para vereceğimize ordan alalım dedim,umarım bizde memnun kalırız
canım balkabağını tek başına sevmediyse patatese karıştır ver, balkabağı ayrıca bağırsakları çalıştırdığı için ek gıdaya geçişte çok önemli bir sebze. ben patatesi tek başına verdiğim gün çok sevdi ama yavrum kakasını yapmak için çok uğraştı
laz uşağı dediğime bakma beklecim artvinli diye arada takılıyorum eşime ama hiç alakası yok lazlıkla, sadece taşından mı toprağından mı inadını almış karadenizin
aslınd ahklısın kısa ve tatil amaçlı gelişler için buralar çok güzel çünkü eninde sonunda ülkene döneceğini biliyosun keyfini çıkartıyosun, bir de türkiyenin 30 yıl önceki hali gibi buralar bozulmamış doğal, ama 30 yıl geri olduğu için yaşamak zor, türkiye de her ne kadar gelişmiş bir ülke olmasa da buralara kıyasla çok iyi olduğu için bu tarz ülkelerde yaşam şartları zor geliyor insana o yüzden sevemedim bir türlü
dediğin gibi kalamar dolmasını muhteşem yaparlar, bir de testi kebapları var offff:):):):) deniz ürünleri açısından çok zengin zaten, çok da ucuz
tunuslular turizm gelirlerini artırmak için ellerinden geleni yapıyorlar ben de burdan balatalayıp duruyorum siz bana bakmayın:):):)
tabi yazarım özelden:):):)
canım balkabağını tek başına sevmediyse patatese karıştır ver, balkabağı ayrıca bağırsakları çalıştırdığı için ek gıdaya geçişte çok önemli bir sebze. ben patatesi tek başına verdiğim gün çok sevdi ama yavrum kakasını yapmak için çok uğraştı
Aybike, paşan güle güle kulansın yeni eşyalarını
Eki Görüntüle 926022
Kızlar oda deyince yazmadan geçemedim bende Kaan'a bir tane sallanan karyola aldım ikeadan da dolap ve şifonyer yatak odam büyük olduğu için aybike gibi yatak odama koydum hepsini ama kışın koca oda ısınmadı ki üstünün teras olması da ayrı bir sebep ısınmamasında sonra Kaan'ın eşyalarını oturma odasına taşıdım oradaki L koltukta yatmaya başladık TV'de var o odada hem yatıoz hem oturuoz iyiydi :)) ama yatağımı özledim hergün yatak topla ser rezillik sonra yatağımı geçirdim oturma odasına L koltuğu ardiye yaptığım küçük bi oda var oraya koydum bu seferde giyin soyun sıkıntı oldu şimdi bi adam buldum gardolabı söküp şuan yattığım odaya kurdurucam :)) küçük odaya koyduğum L koltuğu eski yatak odama koyucam :)) Kaan'ın odasını ayıracağım küçük odaya ama orayada ilave olarak tek kişilik bir baza alacağım emzir alt değiştir giydir ve eşin yokken yanında yatayım die :)) he o odadaki bilgisayarı mutfağa taşıdım bugün :))) han gibi bir ardiyem olacak ki anca sığıyorum daha tv Ünitesi'nin kenarlarındaki kitaplığı da söktürüp o boş odaya koyucam sil toz al yapamıyorum çocuklu halimle tv de duvara montelettiricem gardolabı söktürürken Mayıs'ta taşındım bu eve Mayıs'tan beti revizyon bitmiyor)eşim sonunda isyan bayrağını çekti beni karıştırmada ne yaparsan yap dedi :) adan korkuo yakında onuda değiştiricem die:)))))
Biz 199gibi biseye almistik sanirim daha pahali bisi almak istedigimde esim "karyolasina daha az para verdik farkinda misin" diye laf çakıyor:)) misal mutlu düsler donence fischer price:)
canım byunları nasıl veriyoruz haşlayıp ezip püre şeklinde mi yoksa çorba falan mı yapacağız ?çorbaysa tarif rica etsem ,ben henüz cesaret edemedim çorbalara falan şimdilik meyve suyu ve yoğurtla gidiyoruz hoş yoğurdu da yemiyor zaten tükürüyor benimki..
canım benim ev bol kedili olunca sizlerden farklı şeyler benim için çok önemli oluyor
mesela şu tepsinin üstüne takılabilmesi diğerlerinde bulamadım, yani kullanmadığında arka sırta...kediler yüzünden öyle sağa sola bırakamıyorum böyle şeyleri
pollyde bide yükseklik ayarı olması hoşuma gitti, çünkü yazın bahçede büyük sehpamızda yemeğimiz içerde ise masada. yani benim için yükseklik ayarı çok önemli, öyle olunca birçok model daha elendi. beyefendi dar alanlarda daralıyor, bumboda o yüzden olmamıştı. baktım bunun oturma alanı yanları falan daraltmıyor çocuğu...bide bahçede çok fazla kullanacağım, dikkat ettim çoğu modelde güneşte solma yapabilir diye yazıyor, bunda öyle bir uyarı yok hiçbir yerde
Selamlar
1-2 gündür yazmadan okuyorum. Niye öyle olduğunu da bilmiyorum. Neyse kızım son zamanlarda iyice huysuzlaştı. Gerçi bir çok arkadaşın bebeğine göre yine uslu sayılır ama ben alışmışım problemsiz kızıma sanırım. Diş kaşıntısından olduğunu düşünüyorum. Bu arada benimde burnum akıyor diye dün ve bu sabah maske taktım ama başka hiç belirti yok. Sinüzit diye karar verdim ve maskeyi bugün öğleden sonra takmadım. Umarım pişman olmam.
Bu aralar çok çığlık atıyor kızım. Aybikenin oğlu da bağırıyor diye hatırlıyorum. Umarım dönemseldir. Çünkü hem benim başım hemde kızımın boğazı mahvoluyor. Dün gece 2-3 kere öksürdü. Devamı gelmeyince bütün gün bağırmasından diye düşündüm. Birde kendini dövüyor kızım. Çıngırak ve sulu diş kaşıma zımbırtısını eline veremiyorum çünkü suratına suratına geçiriyor. Oyun halısının peluşlarını yalamaya devam o yüzden. Pırasayıda herkese tavsiye ettim ama bizimki sevmedi. Yada yeterince kaşınmıyor dişi. Soğukken biraz dişliyor sonra atıyor. Ama benim parmağımı hiç bırakmıyor. Kendini dövme olayı sizlerde de var mı? Bugün sallayınca ses çıkaran oyuncağını savurup hızlı hızlı sağa sola vurdu. Dedim bunu mu öğreniyor. Yoksa sıkıntısı var da ben mi anlamıyorum. Bi yandan da diyorum oynatınca falan keyifli oluyor. Sıkıntısı olsa ağlardı. Bilemiyorum yaaa konuşsa sıkıntısını anlatsa diye içmden geçirmeden duramıyorum.
Aybike oğluşunun eşyaları hayırlı olsun güle güle kullansın. İkea candır. Bu arada mama sandalyesi stoklarda kalmamış alamadım.
İvy iyi yolculuklar şimdiden. Sağ salim varınca haber edersin bize.
Bi arkadaşın bebişinin dişleri çıkmıştı hayırlı olsun.
Kafam çok dağınık daha bir sürü şey vardı aklımda yazmaya başlayınca uçup gitti. Dünde sonradan gelen altınları kasaya koyayım çıkmışken 1-2 iş daha hallederim diye çıktım. Kasanın anahtarını evde unutmuşum :) sonra çarşıya geçtim ip alacaktım. Rengine bakaçağım şeyi yanıma almayı unutmuşum. Kuaföre gidecektim oda kaldı. Yarın inşallah halledeceğim. Kendimi ve kızımı unutamadığıma şükrediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?