- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #71.641
Haa son olarak ... (anlayana)
Haa son olarak ... (anlayana)
Kızlar oda deyince yazmadan geçemedim bende Kaan'a bir tane sallanan karyola aldım ikeadan da dolap ve şifonyer yatak odam büyük olduğu için aybike gibi yatak odama koydum hepsini ama kışın koca oda ısınmadı ki üstünün teras olması da ayrı bir sebep ısınmamasında sonra Kaan'ın eşyalarını oturma odasına taşıdım oradaki L koltukta yatmaya başladık TV'de var o odada hem yatıoz hem oturuoz iyiydi :)) ama yatağımı özledim hergün yatak topla ser rezillik sonra yatağımı geçirdim oturma odasına L koltuğu ardiye yaptığım küçük bi oda var oraya koydum bu seferde giyin soyun sıkıntı oldu şimdi bi adam buldum gardolabı söküp şuan yattığım odaya kurdurucam :)) küçük odaya koyduğum L koltuğu eski yatak odama koyucam :)) Kaan'ın odasını ayıracağım küçük odaya ama orayada ilave olarak tek kişilik bir baza alacağım emzir alt değiştir giydir ve eşin yokken yanında yatayım die :)) he o odadaki bilgisayarı mutfağa taşıdım bugün :))) han gibi bir ardiyem olacak ki anca sığıyorum daha tv Ünitesi'nin kenarlarındaki kitaplığı da söktürüp o boş odaya koyucam sil toz al yapamıyorum çocuklu halimle tv de duvara montelettiricem gardolabı söktürürken Mayıs'ta taşındım bu eve Mayıs'tan beti revizyon bitmiyor)eşim sonunda isyan bayrağını çekti beni karıştırmada ne yaparsan yap dedi :) adan korkuo yakında onuda değiştiricem die:)))))
Bende polly aliyorum aybiketesekkurler
Canım cok sevindim insallah hersey gönlünce olurSlm guzel anneler.. nasilsiniz. Yine Uzun zaman oldu gelemedim. Gecmisi de okuyamadim ;(
Biz daha iyiyiz son zamanlarda. Kizimin gece uykulari duzeldi epeyce. Artik daha uzun sure uyuyor cok sukur. Bazen 4 saat uyuyor. Oksuruk hala gecmedi... Ne gripmis bir ay oldu yaaaa....
Dis cikarmaya basladik, soylemisimdir belki.Epeyse huysuzdu istahida kesilmisti, AMA iki gundur istahi da normale dondu. Bugun sebze corbasi yaptim. Tadi cok igrencti bana gore AMA yagmur severek yedi
Neyse daha guzel haberim var, esimlede buzlar eriyor iyice... Son zamanlarda aramiz gayest iyi masallah... Umarim daha da iyi olur....
Bizden haberler Boyle. Hepinizi optuk iyi geceler.
Canım bende 20 lik diş çektirdim 2 ay kadar oluyor , lokal anestezik yapıldığı icin bebege fazla bi etkisi olmaz dedi Dr. Bişeyde olmadı sukurGünaydin arkadaşlar
Geceden beri diş Ağrısı cekiyorum. Oglumu sadeve emziriyorum henuz ek gida mama falan yok 4 ayligiz daha.doktora gitsem dolgu okacak kesin bir zarari olurmu ki bilgisi olan varmi
Yaa biz bu topikte ben onu aldım ben bunu aldım diye hava atıyormuşuz , evet kızlar bimden aldığım nevresim takımı ile hava attım siz alın diye söylemedim , 25 tl Cook para çünküHahah nasıl bir psikolojiye girdiysek topikcek:)
ben üç erkekle ikeaya girebileceğimi sanmıyorum. Zten almazlar herhal bizi:) üçü üç yandan zırlar mızıklar. :))
Bende öyle düşündüm, iyi yolculuklarAllah Allah içim burkuldu birden.
Sanki evden birisini yolluyormuşum gibi oldu.
Güle güle, hayırlı yolculuklar
Bende öbür oğlumda almıştım , guzel tarifler var icinde , bende paylaşacaktım sen benden önce davranmışsinKizlar kutuphanemden kizima masal kitaplarini ararken bunu buldum. Teyzem onermisti. Güzel tarifler var ve saglikli tarifler. Ben bu kitaptan, annelik icgudumden, cok bilmis bir ablam varya onun tecrubelerinden ve doktorumuzun onerilerinden yaralanacagim bunlari harmanlayacagim. Kapagin resmini cekip paylasiyorum. Ben sevdim goz attim tum gun almak isteyen olursa ben yeni dogum yaptigimda civil mağazasindan almıştım
Ne guzel düşünmüşsün canım , cok guzel fikirAybike, paşan güle güle kulansın yeni eşyalarını
İkea konusu açılınca ben de oğlumun dolabını paylaşmak istedim sizlerle.
Ozana oda yapmadım ilerde kendi isteğine göre yaparız diye ama
eşyalarını nereye koysam diye düşünürken ikeadan aldığımız tv ünitesi gözüme ilişti ve bingo.
Tv duvara monte ettirip içindekileri kolilere koyup kaldırdım.
yeşilplastik büyük kutularda pijama , body ,tekalt ve örgüler var
Hasır sepetlerde çoraplar, ağızmendilleri ,şapkalar var
Bayaz küçük kutularda eldiven, önlük
Askıyı da koçtaştan alıp taktım
Çok ucuza çok kullanışlı bir dolap oldu oda takımı alınca bu dolabı
oyuncak ve kitaplar için kullanırız.
Eki Görüntüle 926022
Bu dolabı yaptıktan sonra keşfettiğim bir sitevar elinizdeki ikea ürünlerini başka amaçla kullanabilirsiniz.
Fake bookcase hides secret cabinet | IKEA Hackers Clever ideas and hacks for your IKEA
Rabarba basım dondü , adam haklı korkmakta, ben okurken anlamadım o yaşıyor bi deKızlar oda deyince yazmadan geçemedim bende Kaan'a bir tane sallanan karyola aldım ikeadan da dolap ve şifonyer yatak odam büyük olduğu için aybike gibi yatak odama koydum hepsini ama kışın koca oda ısınmadı ki üstünün teras olması da ayrı bir sebep ısınmamasında sonra Kaan'ın eşyalarını oturma odasına taşıdım oradaki L koltukta yatmaya başladık TV'de var o odada hem yatıoz hem oturuoz iyiydi :)) ama yatağımı özledim hergün yatak topla ser rezillik sonra yatağımı geçirdim oturma odasına L koltuğu ardiye yaptığım küçük bi oda var oraya koydum bu seferde giyin soyun sıkıntı oldu şimdi bi adam buldum gardolabı söküp şuan yattığım odaya kurdurucam :)) küçük odaya koyduğum L koltuğu eski yatak odama koyucam :)) Kaan'ın odasını ayıracağım küçük odaya ama orayada ilave olarak tek kişilik bir baza alacağım emzir alt değiştir giydir ve eşin yokken yanında yatayım die :)) he o odadaki bilgisayarı mutfağa taşıdım bugün :))) han gibi bir ardiyem olacak ki anca sığıyorum daha tv Ünitesi'nin kenarlarındaki kitaplığı da söktürüp o boş odaya koyucam sil toz al yapamıyorum çocuklu halimle tv de duvara montelettiricem gardolabı söktürürken Mayıs'ta taşındım bu eve Mayıs'tan beti revizyon bitmiyor)eşim sonunda isyan bayrağını çekti beni karıştırmada ne yaparsan yap dedi :) adan korkuo yakında onuda değiştiricem die:)))))
Selamlar
1-2 gündür yazmadan okuyorum. Niye öyle olduğunu da bilmiyorum. Neyse kızım son zamanlarda iyice huysuzlaştı. Gerçi bir çok arkadaşın bebeğine göre yine uslu sayılır ama ben alışmışım problemsiz kızıma sanırım. Diş kaşıntısından olduğunu düşünüyorum. Bu arada benimde burnum akıyor diye dün ve bu sabah maske taktım ama başka hiç belirti yok. Sinüzit diye karar verdim ve maskeyi bugün öğleden sonra takmadım. Umarım pişman olmam.
Bu aralar çok çığlık atıyor kızım. Aybikenin oğlu da bağırıyor diye hatırlıyorum. Umarım dönemseldir. Çünkü hem benim başım hemde kızımın boğazı mahvoluyor. Dün gece 2-3 kere öksürdü. Devamı gelmeyince bütün gün bağırmasından diye düşündüm. Birde kendini dövüyor kızım. Çıngırak ve sulu diş kaşıma zımbırtısını eline veremiyorum çünkü suratına suratına geçiriyor. Oyun halısının peluşlarını yalamaya devam o yüzden. Pırasayıda herkese tavsiye ettim ama bizimki sevmedi. Yada yeterince kaşınmıyor dişi. Soğukken biraz dişliyor sonra atıyor. Ama benim parmağımı hiç bırakmıyor. Kendini dövme olayı sizlerde de var mı? Bugün sallayınca ses çıkaran oyuncağını savurup hızlı hızlı sağa sola vurdu. Dedim bunu mu öğreniyor. Yoksa sıkıntısı var da ben mi anlamıyorum. Bi yandan da diyorum oynatınca falan keyifli oluyor. Sıkıntısı olsa ağlardı. Bilemiyorum yaaa konuşsa sıkıntısını anlatsa diye içmden geçirmeden duramıyorum.
Aybike oğluşunun eşyaları hayırlı olsun güle güle kullansın. İkea candır. Bu arada mama sandalyesi stoklarda kalmamış alamadım.
İvy iyi yolculuklar şimdiden. Sağ salim varınca haber edersin bize.
Bi arkadaşın bebişinin dişleri çıkmıştı hayırlı olsun.
Kafam çok dağınık daha bir sürü şey vardı aklımda yazmaya başlayınca uçup gitti. Dünde sonradan gelen altınları kasaya koyayım çıkmışken 1-2 iş daha hallederim diye çıktım. Kasanın anahtarını evde unutmuşum :) sonra çarşıya geçtim ip alacaktım. Rengine bakaçağım şeyi yanıma almayı unutmuşum. Kuaföre gidecektim oda kaldı. Yarın inşallah halledeceğim. Kendimi ve kızımı unutamadığıma şükrediyorum.
Canım cok sevindim insallah hersey gönlünce olur
Canım bende 20 lik diş çektirdim 2 ay kadar oluyor , lokal anestezik yapıldığı icin bebege fazla bi etkisi olmaz dedi Dr. Bişeyde olmadı sukur
Yaa biz bu topikte ben onu aldım ben bunu aldım diye hava atıyormuşuz , evet kızlar bimden aldığım nevresim takımı ile hava attım siz alın diye söylemedim , 25 tl Cook para çünkü
Ayrıca bi hava daha atacağım playskool elefun aldım bugün , dayanamadım ben bile cok beğendim ki bebisim bayıldı , 3 u birden oynuyorlarbu arada ben dönence almadım kısa süre icin para vermeyim dedim, birde park yatağa takilmiyor diye biliyorum , sizde dönence ve oyun halılarınızla bana hava attınız , cok teessüf ederim
Bende öyle düşündüm, iyi yolculuklar
Bende öbür oğlumda almıştım , guzel tarifler var icinde , bende paylaşacaktım sen benden önce davranmışsin
Ne guzel düşünmüşsün canım , cok guzel fikir
Rabarba basım dondü , adam haklı korkmakta, ben okurken anlamadım o yaşıyor bi de
İnsallah istediğin gibi guzel olsun canım
evet ya o dönenceye de öyle bişey verdik dimi :)) ama helali hoş olsun, resmen can oldu bana dönencemiz
Ahahah, avm için millet birbirini yiyor honeyim, niye küçümsüyorsun :)))
Rica ederim canım, güle güle kullansın Kayracım. Bu arada değişik emzik modelleride var bende (oyuncaklı emzik), lazımsa hemen resim veya link yollayım?
Bizim uzakdoğu var kafamızda canım, eşimin işi nedeniyle öncelik öyle, benim olduğum sektörde orada yaygın baya. Ama ben türkiye diye ısrarcıyım biraz. Biz geçen sene ayrılma noktasına gelmiştik bu ülke değiltirme mevzu yüzünden, şimdi benimde hormonlar oturdu, daha ılımlıyız ikimizde.
Şuanda ece temelkuran ın düğümlere üfleyem kadınlar ını okuyorum. Tunusta geçiyor, luboyf a selam olsun :)
Yaaa paylaş hadi?
İzmirdeyim hala cnm, eşimle (kociş) bir kaplıcadayız, sırtım tutulmuştu biraz, 3 gün termal su masaj falan biraz rahatlamak istedik gitmeden.
Bende ilk bıraktığımda markete gitmiştim, öyle koşarak gidip gelmişimki eve dönünce su içindeydim ve tansiyonum düşmüştü :)) birde kuafor maceram varki daha beter. Şimdide sadece bakıcı olsa bırakamam ama kayınvalidemde yanında hemde alıştım yavaş yavaş...
Annen polly mi almış cnm peki?
Dünya insanıyız biz şekerim, napalımmm.
Hahahah ama chen haklı yani, zaten uykusuz şimdi senden tüm hırsını çıkarabilir :) anlat chen cim sen, merak ettim bende kayınvalideni?
Hehe bi de oyun halisi var::)) ikisi benim sabah kahvalti edebilme sebebim ama helal olsun valla verdigim para:))
Meltowski biz mi hava atiyormusuz? Kime? Kendi aramizda konusuyoz alan memnun satan memnun?
Bi de delimavinin mesaji silinmis sanirim kimbilir ne dedi de Kazen mudahale etmis, bikac arkadas ayip olmus filan yazmis ama kacirdim.
Ben de emelbaha ve mt2010 nerde dicektim biri cikti ortaya digeri hala kayip:)
Buarada kizlar bu aksam chicco polly ile mamamizi yedik, hergun bana yaptigi her iyilik icin annemi arayip Allah senden razi olsun diyordum, buaksam yine dedim. Okadar sevdi ki kizim, ayaklari ondeki tepsiye vurmaktan kafayi yedi:) oyun sandalyesi yapar bu gidisle kendine:))
Kayra maalesef emzik almadi sevemedi.
öyle tattırıyorum işte sadece ama püre felan hiç vermedim daha bende tecrübesizim ilk bebeğim yaşta 19 olunca pek bi acemi oluyorum
Çok şükür akşam 6 daevimizegeldik. 1 hafta kabus gibiydi cmv virüsü var ama geçmesi için gereken antibiyotik verilemiyor çünkü karaciğerde genetijk bir sorun var yani 2 ucu .. .neyse artık evimizdeyiz haftada 1 kontrol ve kan tahlili yapılacak virüs geçene kadar ondan sonra karaciğer için diğer tedaviler
Sağlıktan başka hiçbir şey gerçekten dert değilmiş bunu anladım . Uykusuzluğu, kilosunun az olması ,huysuzluğu vb şeyleri aslında büyük nimetmiş. Metobolizması çalışmadığı için enerji üretemeyen ve sürekli uyuyan bebekleri ya da 8-9 aylık 5 kilo olan bebekleri, 24 saat kolunda serum bununda oksijen maskesi ile gezmek zorunda olan bebekleri gördükten sonra. Hani cennetannelerin ayakları altındaymış ya bence cennet hasta yavrusu olan annelerin ayakları altında. Normal sağlıklı bebeğe herkes bakar ama hasta ve anormal çocuklara sadece anneleri( coğunun babası bile pes etmiş) Allah bütün hasta yavrulara şifa annelerine sabır ve güç versin.
Sizin de dualarınız ve pozitifenerjinizle oğlum iyi daha da iyi olacak inşallah.
Hastanedeyken sayfaları atlaya atlaya okudum oyüzden tek tek isim yazamıyorum geçmiş olsun diyen dua eden herkeseçok teşekkurler. inşallah bütün bebişler ve anneler iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?