2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tabi birde kaka meselesi var. Her gün 2-3 kere kaka yapan kızım 2014 itibariyle 4 gün ara vermeye başladı. Yarında yapmazsa 5 gün olacak. Fosur fosur alttan gaz çıkarıyor rahatlıkla. Fena kokuyor üstelik. Sümüksü hâli de devam ediyor yaptığında. Doktoru aramak yada gitmek yada kontrolü beklemek fikirlerinin arasında kaldım.

Ay sen ne diosun hiçbişi anlamadım
Çok tatlısın yaa bu bebekler bizi mahvetti valla
Biz de yatak odasında klima olmayınca salonda yatıoz ben kanepede eşim yere bi yatak attı orda oğluşum da beşiğinde
Böle abidik gubidik saçma bi oda oldu he gün sinirlerim bozuluo yaza doğru klima şart yatak odasına

Canım cok sevindim insallah hersey gönlünce olur
Günaydin arkadaşlar
Geceden beri diş Ağrısı cekiyorum. Oglumu sadeve emziriyorum henuz ek gida mama falan yok 4 ayligiz daha.doktora gitsem dolgu okacak kesin bir zarari olurmu ki bilgisi olan varmi
Canım bende 20 lik diş çektirdim 2 ay kadar oluyor , lokal anestezik yapıldığı icin bebege fazla bi etkisi olmaz dedi Dr. Bişeyde olmadı sukur

Hahah nasıl bir psikolojiye girdiysek topikcek:)
ben üç erkekle ikeaya girebileceğimi sanmıyorum. Zten almazlar herhal bizi:) üçü üç yandan zırlar mızıklar. :))
Yaa biz bu topikte ben onu aldım ben bunu aldım diye hava atıyormuşuz , evet kızlar bimden aldığım nevresim takımı ile hava attım siz alın diye söylemedim , 25 tl Cook para çünkü
Ayrıca bi hava daha atacağım playskool elefun aldım bugün , dayanamadım ben bile cok beğendim ki bebisim bayıldı , 3 u birden oynuyorlar bu arada ben dönence almadım kısa süre icin para vermeyim dedim, birde park yatağa takilmiyor diye biliyorum , sizde dönence ve oyun halılarınızla bana hava attınız , cok teessüf ederim
Allah Allah içim burkuldu birden.
Sanki evden birisini yolluyormuşum gibi oldu.
Güle güle, hayırlı yolculuklar
Bende öyle düşündüm, iyi yolculuklar

Bende öbür oğlumda almıştım , guzel tarifler var icinde , bende paylaşacaktım sen benden önce davranmışsin
Ne guzel düşünmüşsün canım , cok guzel fikir
Rabarba basım dondü , adam haklı korkmakta, ben okurken anlamadım o yaşıyor bi de
İnsallah istediğin gibi guzel olsun canım

ah canım hemde ne bağırmak bütün gün çığlıklar atıyor, sonrada dediğin gibi boğazı rahatsız olup öksürüyor. bazende farklı bir çığlık sesi çıkartıyor ve korkup ağlıyor kendi sesine, çok komik oluyor tipi :))
umarım dönemseldir, hergün böyle evin içinde çığlık çığlığa düşünemiyorum halimizi :))))
bu arada teşkkür ederim canım, kesinlikle ikea evimizin herşeyiiii :)))

iyi ki varsın valla, cinlerimin en tepemde olduğu anda bile senin yazdıkların beni güldürebiliyor, havalı şey seni :))

Kayra maalesef emzik almadi sevemedi.

Meltowski biz mi hava atiyormusuz? Kime? Kendi aramizda konusuyoz alan memnun satan memnun?

Bi de delimavinin mesaji silinmis sanirim kimbilir ne dedi de Kazen mudahale etmis, bikac arkadas ayip olmus filan yazmis ama kacirdim.

Ben de emelbaha ve mt2010 nerde dicektim biri cikti ortaya digeri hala kayip:)

Buarada kizlar bu aksam chicco polly ile mamamizi yedik, hergun bana yaptigi her iyilik icin annemi arayip Allah senden razi olsun diyordum, buaksam yine dedim. Okadar sevdi ki kizim, ayaklari ondeki tepsiye vurmaktan kafayi yedi:) oyun sandalyesi yapar bu gidisle kendine:))

aman boşver canım yazmış yine abuk sabuk...
emel uzun zamandır yok, merak ettim bende
polly almak istiyorum hala alamadım, sen bana hava mı atıyorsun bizim pollymiz var diye :))) canım güle güle kullanında bişey takıldı kafama...senin kuzu kaç aylık da kullanmaya başlayabildin sen?

Canim birkac gundur giremiyordum ama aklim sendeydi. HAstaneden ciktiginiza sevinim. Yavrunda en kisa surede iyilesecek insallah. Tekrar gecmis olsun

Delimavinin yazdıklarını okudum ve içimden dedimki inşallah aybike ciddiye almaz oylede oldu çok sevindim. Senden çok şey öğrendim sanki ailemden birisin ve bana yol gösteriyorsun üstelik 2 cocukluyum benden yaş olarak büyüksün belkide bu yüzden benim için ogretmensin. Ben annesiz büyüdüm ve diyorumki keşke aybike gibi bir komsum yada yakınım olsaydı. Çok ictensin ya seni seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…