- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #71.661
aman boşver canım yazmış yine abuk sabuk...
emel uzun zamandır yok, merak ettim bende
polly almak istiyorum hala alamadım, sen bana hava mı atıyorsun bizim pollymiz var diye :))) canım güle güle kullanında bişey takıldı kafama...senin kuzu kaç aylık da kullanmaya başlayabildin sen?
canım bende oda yapamıyorumyatak odam büyük oraya düzen kuruyorum ve araya yine ikea dan şu panel perdelerden alıp ayıracağım şimdilik...dediğim gibi birkaç sene sonra kendi odasını yaptırayım dediğim için şifonyerini bebek kısmından almadım. Malmın 6 çekmeceli büyük bir şifonyeri vardır 338 e düşmüş, onu aldım daha sonra kendi odamda kullanırım diye. gardrop almadım sonra yaptıracağım diye. şimdilik benimkinin ufak bir bölümünü kullanıyor, yetiyorda zaten
karyola Sundvik 299 dan 199 a inmiş
şilte vyssa 119tl...kız daha pahalısına gerek yok dedi
halı lillabo 29,99 özellikle onu seçtim, İkeada çalışan arkadaşım var o önerdi çocukların çok ilgisini çekiyor diye
yorgan len 27,99 onu da öylesine aldım yatağın üstünde süs olacak sadece. çünkü doktorlar kesinlikle yorgan kullanmayı önermiyor boğulma riski nediniyle
ama özellikle şu yumuşak oyuncaklar varya, onlara bayılıyor çocuklar
kendimi pek bir reklam yapar hissettim :)
merhaba kızlar sizlerde de halsizlik bitkinlik eklem ağrıları ve hiç bir şeyden zevk almama durumları var mı
Elit sosyeteden oluşan topiğimizin havasını bozmaya çalışıyorlar :))) gelmeyin kızlar bu ucuz oyunlara:))))
ne demek canım ama umarım memnun kalırsınız, yoksa aklına ben soktum diye çok üzüleceğim
honeycim daha önce tebrik etmiştim ama yine hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün hala olmuşsun
ben de iki ay önce teyze oldum muhteşem bi duygu, en az anne olmak kadar sevindim ve hergün o küçük kzunun resimlerini heyecanla bekliyorum kızkardeşimden, tek sorun daha hiç göremedim kuzumu
daha önce sorduğunu görmedim canım ama sana da burdan sordular söylemedin mesleğini:):):):) ben sana özelden yazayım
ben senin ululsararası bir kuruluşta çalıştığını düşünüyorum hep, ama muhtemelen kariyerin eşinden daha iyiydi çünkü o işini bırakıp bebeğinize bakmayı tercih etmiş, bence de makul olan bu:):):):)
bizde de eğer birimizin işini bırakması gerekseydi laz uşağı eşim kesin bana bıraktırırdı işimi, acı ama öyle:):):) o yüzden şanslısın
Canim tebrik icin tesekkurler.
aaa bana mi sordular? Kacirdim herhalde. Ben gercekten herseyimi adim soyadim dahil acik acik yazdim buraya. Oyle saklim gizlim yok. En son merkez bankasi tatilse biz de tatiliz dedim daha ne diyim :) Bankaciyim canim.
Esim isinden cok memnun degildi dogru. Yavrumu cok seviyorum ama isten ayrilip evde durmak bana gore degil. Ne kadar soylenirsem de soyleneyim calismayi seviyorum (ne kadar surer bilmiyorum) .
Ozelden mesajini aldim. Birazdan ben de yaziyorum
canım belki söyledin ben atladım, öyleyse kusuruma bakmamerak ettim Berilin ek gıda işi nasıl gidiyor?
süper olmuş eline sağlık :)
gerçekten "ikea evinizin herşeyi" modunda takılıyormuşuz meğer çoğumuz zaten :)))
aman boşver canım yazmış yine abuk sabuk...
emel uzun zamandır yok, merak ettim bende
polly almak istiyorum hala alamadım, sen bana hava mı atıyorsun bizim pollymiz var diye :))) canım güle güle kullanında bişey takıldı kafama...senin kuzu kaç aylık da kullanmaya başlayabildin sen?
Bende bes on parçaya bölünmeme rağmen çalışmak iyi geliyor , çalışmak 3 cocuğa birden bakmaktan kolay
Sadece bebeğim kucuk diye biraz endiseliyim ama cok sukur 4 gündür iyi gidiyoruz , ek gıdayı sevdi anne sütunu takviye alıyor :))
canım sana bi ara mesaj atmıştım cevap alamadım, görmedin sanırım mesajı?
Myhoney seni babaanne olarak düşünemiyorum
Bende bes on parçaya bölünmeme rağmen çalışmak iyi geliyor , çalışmak 3 cocuğa birden bakmaktan kolay
Sadece bebeğim kucuk diye biraz endiseliyim ama cok sukur 4 gündür iyi gidiyoruz , ek gıdayı sevdi anne sütunu takviye alıyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?