2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Of cok pis hava atiyorum hemi de ne bicim agustos 6 dogumlu canim bi zaten oturtmaya baslamistik destekli olarak, polly tam yatar hale bile geliyor bi de icindeki yastik gibi olan yerler baya destekliyor cok rahat oturdu. Emelle baska yolda iletisim kurabilen var midir acep telefon mail vs? Yemek yapmaya mi daldi gunlerdir nedir:)

güle güle kullansın atahan paşa..hayırlı olsun cnm, valla ikeada fiyatlar çk uygun geldi bana ama buralarda yok ki..Konya da Koçtaş var onda da bişi yok reklam olur mu fikir veriyor burda herkes birbirimizinde işine yarasın die. niyetlerimiz belli cnm

2gündür wınn sıkıntılıydı zar zor okuyodum cvp yazamamıştım bgn toptan yazayım

nurumhiram mevlüdünüz çok güzel olmuş belli cnm, süslemelerin el emeği harika görünüyor, kimbilir ne doğum günü hazırlarsın sen..

Ivy buralar sensiz sessiz olacak 1-2 gün, sana kolaygelsin cnm, ev yerleştirmek zor helede sırt boyun ağrısıyla, inş. en kısa zmnda geçer de rahatlarsın. bnmde doğumdan beri sırtımın sol tarafında hiç gitmeyen kuluçlar var ii yolculuklar cnm..

mmlkk geçmiş olsun cnm oğlun düşmüş, aman çok dikkat kıpır kıpır yaramazlar artık, inş. çabucak iyileşir

meltowski anne olmak yazın harika cnm teşekkürler paylaşımın için..

Burka eve çıkmanıza çk sevndm çok kötü bi haftaydı, rabbim kimselere yaşatmasın, dualarımızdasınız inş. hemencecik toparlanır kuzucuk..

merhaba kızlar sizlerde de halsizlik bitkinlik eklem ağrıları ve hiç bir şeyden zevk almama durumları var mı

sık sık bendede oluyo artık evde durmaktan mıdır nedendir bilmem

oo daha yazacak çook şey var ama bianda bu kadar oldu

aybikecim kv. ve delimavi miydi neydi o konularda da sabır diliyorum fazla uzattım die bunu çk kısa kestim galiba:26:

haa bi de son not :

dün eşim oğlumuza face açtı, önce karşı çıktım saçma buldum sonra foto saklamak için anlamlı olujr die seslenmedim. zaten arkadaş listesinde ailemiz var sadece.. annemler sürekli foto istiyodu kardeşlerimde bunun için ii oldu,tavsiye ederim

kızım 9da uyudu benim başım çatlıyor ama uyuyamadım yav delimiyim neyim bilmiyorumki....
bu arada unutkanlık bendede had safahada bazen söyleyeceklerimi unutyorum.. kan sayımı b12 felan biçok şeye bakıldı herşey normal yorgunluktan sanırım

ne demek canım ama umarım memnun kalırsınız, yoksa aklına ben soktum diye çok üzüleceğim

Simdi esimle you tube tan tanitim videosunu izledim. Walla esimle cok heveslendik. Cunku bizim minik yemek yerken ana kucaginda oturmayi kabul etmiyor. Kucagina geciyor bir sure sonra....biz sana dua edecegiz sanirim:)

Canim tebrik icin tesekkurler.

aaa bana mi sordular? Kacirdim herhalde. Ben gercekten herseyimi adim soyadim dahil acik acik yazdim buraya. Oyle saklim gizlim yok. En son merkez bankasi tatilse biz de tatiliz dedim daha ne diyim :) Bankaciyim canim.

Esim isinden cok memnun degildi dogru. Yavrumu cok seviyorum ama isten ayrilip evde durmak bana gore degil. Ne kadar soylenirsem de soyleneyim calismayi seviyorum (ne kadar surer bilmiyorum) .

Ozelden mesajini aldim. Birazdan ben de yaziyorum

Bende bes on parçaya bölünmeme rağmen çalışmak iyi geliyor , çalışmak 3 cocuğa birden bakmaktan kolay
Sadece bebeğim kucuk diye biraz endiseliyim ama cok sukur 4 gündür iyi gidiyoruz , ek gıdayı sevdi anne sütunu takviye alıyor :))

canım belki söyledin ben atladım, öyleyse kusuruma bakma merak ettim Berilin ek gıda işi nasıl gidiyor?

Aybikecim biz hala tattırma aşamasındayız
Avakado havuç balkabağı elma armut patates yedi bugüne kadar
Ama en fazla 3-4 tatlı kaşığı yedi
Elma armut versem yiycek de vermiyorum henüz
5.5 aylıkken günde 1 öğününü sebze çorbasıyla yaptırmayı planlıyorum
O vakte kadar çoğaltmama kararı aldım
Bu arada araştırırken kuşkonmaz ve bezelyenin de iyi birer katı gıda başlangıç sebzesi olduğunu öğrendim kuşkonmaz muhteşem bi vitamin kaynağı yok yok içinde
Bulursam deniycem ama baharda çıkıyor sanırım
Siz hangi aşamadasınuz neler tattırdın
Bu arada tatlı patates tavsiye edilmiş ama Türkiye'de yetişmiyor sanırım bulursam onu da deniycem

Emel en son Istanbul'a gelecegini soylemisti.

Meltemcim çok sevindim senin adına sorunsuz bi şekilde işlerimize başladık umarım hep böyle devam eder
Ben de çok korkmuştum ile başlarken ama hiç korktuğum gibi olmadı
En çok da süt iznimi kullanamamaktan korkmuştum ama amirler çok insaflı davrandı
Çalışmak kolaymış çok haklısın 1 bebeğe bakmaktan bile daha kolay:)))) 3 çocuğa bakmaktan fazlasıyla kolaydır herslde

aaa basladin mi hayirli olsun.

Bana calismak cok iyi geldi Meltowski yaaa. Adam gibi, sakin sakin, pesimden atli kosturmuyormus gibi, tadini ala ala arkadaslarimla ogle yemegi yiyebiliyorum. Farkli insanlar, farkli ortamlar iyi geldi.

Insana dondum ayol :)

Kızlar hergün yazıyorum ya burdan gelişmeleri kızım nerdeyse 10 gündür kendi başına uykuya dalıyor pışpış yok başında bekleme yok yatağına koyuyorum uyuyor
Ve eskiden 10 da uyurken şimdi akşam z 8 de uyuyor ve kaçta yatarsa yatsın sabah 8-8.30 arası uyanıyor
Ama az önce ilk kez çok kötü bi şey oldu kızımı saat 8 de koydum yatağına yine şarkılar oyunlar başbaşA geçirdiğimiz bir saatin ardından ve 20 dakika içinde uyudu ben de yanına geldim yatağıma yattım saat 21.30 gibi ve burayı okuyayım dedim biraz
Sonra saat 10 gibi kızım çığlık çığlığa uyandı bir öksürük bir ağlama kıpkırmızı oldu sanki boğuluyo gibi oysaki sakin sakin uyuyordu
Kucağıma alıp sakinleştirdim öptüm kokladım içini çeke çeke boynuma sokuldu
Sonra emzirip yatırdım. Hemen uyudu
Sizce neden böyle yaptı kabus mu gördü acaba gerçekten çok korktum
Umarım bunu akışkanlık haline getirmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…