- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #7.221
kızlar nasılsınız az önce 2.baygınlığımı geçirdim birşey de yiyemiyorum bünyem çok mu zayıf düşüyor ki acaba bebeğim iyidir umarım
özür dilerim
haklısın,
sadece zaten herşey orada elinizin altında istediğiniz zaman istediğinizi alabilirsiniz diye rahat davranmıştım:):)
birşeyler yiyemiyorsan tansiyonun düşmüştür belki ağzına şeker falan al bari
Tatlım şükürler olsun özel muayehaneye gidiyorum ama ben normalden cok fazla ücret ödüyorum. Eşim gelse görebiliyor bebeği ama daha bu zamana kadar 1 kere beraber gidebilme sansımız oldu
kendi iş yerimizde çalıştığımız için bırakıp çıkamıyoruz.
sen hangi şehirdesin ki tatlım üzülme bebeklerimiz sağlıklı olsun da
gerisi teferruat doğunca kucaklarına veriririz doya doya severler
Ayy balım yaa herkeste ayrı bir dert ya. Neyse tek derdimiz bu olsun.:13: Canım ben Artvin/Murgul'dayım. Murgul'da zaten kadın doğumcu yok, küçük bi hastane var oda sağlık ocağı gibi..En yakın ilçe Borçka.. Orda da yok malesef.. Mecburen Artvin merkeze gidiyorum, 45 dk sürüyo yollar virajlı.. Sahilde olsaydık Rize flan gidebilirdik ama malesef 2 buçuk saat falan sürüyor, yollar virajlı, karlı... Aslen Adapazarlıym.. Memleketimi özledim
arkadaşlar bide benm son adet tarihime göre bebek küçük çıkıo ama ultrasonda doktor daha büyük söylüo neden acaba :44:
herkese pırıl pırıl bir perşembe sabahından merhaba :) dün ilk kez bebeğin hareket ettiğini hisseder gibi oldum. bağırsak hareketlerinden farklı gibi geldi bana ya da belki ben öyle hissetmek istedim :)) güzel bir duyguydu böyle sevindirik oldum filan. 2 li testimin sonuçları da pazartesi çıkıyor inş o gün de her şey normal diye sevinirim. haftaya cuma kontrol var o gün de cinsiyeti öğrenirsek benden mutlusu olmaz. geçen kontrolde kız mı olacak ne demişti. haftaya kesinleşir heralde :)
bende adapazarlıyım ve hala adapazarındayım
merhaba bayanlarrr
Ayy balım yaa herkeste ayrı bir dert ya. Neyse tek derdimiz bu olsun.:13: Canım ben Artvin/Murgul'dayım. Murgul'da zaten kadın doğumcu yok, küçük bi hastane var oda sağlık ocağı gibi..En yakın ilçe Borçka.. Orda da yok malesef.. Mecburen Artvin merkeze gidiyorum, 45 dk sürüyo yollar virajlı.. Sahilde olsaydık Rize flan gidebilirdik ama malesef 2 buçuk saat falan sürüyor, yollar virajlı, karlı... Aslen Adapazarlıym.. Memleketimi özledim
Kaçıncı haftadasın ben de hissetmek istiyorum :))
vayy toprağımm hemşommm... memleketime selam söyle benden :)))
13+4 canım. ama benim bebiş 2 hafta ilerde gidiyo. benim ve eşimin uzun boylu olmasından da olabilir. çünkü doktor ikiniz de uzunsunuz bebek iri olacak dedi. sanırım ondan dolayı erken hissetmiş olabilirim. normalde 16. haftadan sonra hissediliyormuş. ama bak tam emin değilim dedim ya belki bağırsak hareketidir bana öyle gelmiştir. umarım en kısa zamanda hissedersin :) 4 aydan sonra 5 ay boyunca uzun uzun hissedeceğin zamanlar olacak :)
amin canım inşallah. senin kaç haftalıktı ?Ben de minik minik hareketler hissediyorum ama bağırsak hareketidir diye sakin duruyorum :) Allah hayırlısıyla sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :) İsteyenlere de nasip etsin :)
amin canım inşallah. senin kaç haftalıktı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?