2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar nasılsınız az önce 2.baygınlığımı geçirdim birşey de yiyemiyorum bünyem çok mu zayıf düşüyor ki acaba bebeğim iyidir umarım

özür dilerim
haklısın,
sadece zaten herşey orada elinizin altında istediğiniz zaman istediğinizi alabilirsiniz diye rahat davranmıştım:):)

doğru söylüyosun, öyle bi şansımız var çok şükür ama ben hala bulantıları devam eden, grip ve evde tek kalan bir gebe olarak (eşim sadce haftada bir gelebiliyor, annem uzakta) Tr'de de olsam aşermemeye resmen dikkat ediyorum... kimseye şımaramıyorum canım şunu çekti bunu istiyo diye, herkes yanındaki kocasının kıymetini bilsin

Ayy balım yaa herkeste ayrı bir dert ya. Neyse tek derdimiz bu olsun.:13: Canım ben Artvin/Murgul'dayım. Murgul'da zaten kadın doğumcu yok, küçük bi hastane var oda sağlık ocağı gibi.. En yakın ilçe Borçka.. Orda da yok malesef.. Mecburen Artvin merkeze gidiyorum, 45 dk sürüyo yollar virajlı.. Sahilde olsaydık Rize flan gidebilirdik ama malesef 2 buçuk saat falan sürüyor, yollar virajlı, karlı... Aslen Adapazarlıym.. Memleketimi özledim

arkadaşlar bide benm son adet tarihime göre bebek küçük çıkıo ama ultrasonda doktor daha büyük söylüo neden acaba :44:

bende adapazarlıyım ve hala adapazarındayım

merhaba bayanlarrr

herkese pırıl pırıl bir perşembe sabahından merhaba :) dün ilk kez bebeğin hareket ettiğini hisseder gibi oldum. bağırsak hareketlerinden farklı gibi geldi bana ya da belki ben öyle hissetmek istedim :)) güzel bir duyguydu böyle sevindirik oldum filan. 2 li testimin sonuçları da pazartesi çıkıyor inş o gün de her şey normal diye sevinirim. haftaya cuma kontrol var o gün de cinsiyeti öğrenirsek benden mutlusu olmaz. geçen kontrolde kız mı olacak ne demişti. haftaya kesinleşir heralde :)

arkadaşlar bide benm son adet tarihime göre bebek küçük çıkıo ama ultrasonda doktor daha büyük söylüo neden acaba :44:

bebeğin olması gerekenden ilerde gidiyor :) benim 10+6 iken 12+4 çıkmıştı. nerdeyse 2 hafta ilerde gidiyor. sanırım tosuncuklarımız olacak :)

Kaçıncı haftadasın ben de hissetmek istiyorum :))

adapazarında daha önce çalıştım iyi biliyorum orayı.. Artvinde bayağı sıkıntı çekiyormuşsun canım ama Allahım sabırlar versin yardıncın olsun..

Kaçıncı haftadasın ben de hissetmek istiyorum :))

13+4 canım. ama benim bebiş 2 hafta ilerde gidiyo. benim ve eşimin uzun boylu olmasından da olabilir. çünkü doktor ikiniz de uzunsunuz bebek iri olacak dedi. sanırım ondan dolayı erken hissetmiş olabilirim. normalde 16. haftadan sonra hissediliyormuş. ama bak tam emin değilim dedim ya belki bağırsak hareketidir bana öyle gelmiştir. umarım en kısa zamanda hissedersin :) 4 aydan sonra 5 ay boyunca uzun uzun hissedeceğin zamanlar olacak :)

Benim bu öğlen sonuçlarım çıkacak heyecanla bekliyorum.

Yalnız anlamadım bazı arkadaşlardan ikili test istenmiş bazılarından istenmemiş yada ne biliyim kan tahlilleri herkese göre farklı istenmiş.

Neler yaptırdınız bu zamana kadar bayanlar.

Ben de minik minik hareketler hissediyorum ama bağırsak hareketidir diye sakin duruyorum :) Allah hayırlısıyla sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :) İsteyenlere de nasip etsin :)

Ben daha test yaptırmadım sadece kan ölçümleri falan yapıldı ,bir hafta sonra doktora gidicem ne isteyecek bilmiyorum ...

Ben de minik minik hareketler hissediyorum ama bağırsak hareketidir diye sakin duruyorum :) Allah hayırlısıyla sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :) İsteyenlere de nasip etsin :)
amin canım inşallah. senin kaç haftalıktı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…