2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Şimdiye kadar 1-2 giydirdim ayıp olmasın diye ilk aldıklarını. Sonra giydirmeyince farkediyor kasten yaptığımı. Çünkü hamileyken başladım söylemeye daha ben eşyalar alıp hevesimi alamadım bir sürü ev doldu diye. Buda kafaya koymuş ben kokoş sevmiyorum diye kızım sade giyinmeyecekmiş. Görev bilmiş kendince kızımı kendi gibi kokoş yapmaya. Annesi giydirmezse ben giydiririm diye niyetlenmiş. Ama kızımı yatağına koydum kapı çaldı geldiler :)) elbiseyede baktım. Ben kadife almamaya karar vermiştim. Çok tüy topluyor çirkin oluyor dedim. Poşette değişim kartı aramaya başladı. Bi yandanda diyor kızım illa bu olsun dedi. Dedim yok değişmem neyse Buda böyle olsun. ( nasıl olsa kullanılmayacak) nı ha ha ha ha

Valla canım haklısın dediğim gibi ben görümceme söyledim bir daha ne kızının birşeyini getirdi nede getirdiklerini giydirip giydirmediğimi sordu. Allah var birşey görünce alıyor bende teşekkür ediyorum ama giydireyim diye beklemiyor veya giydirmezsem giydir demiyor.Sadece Emel bunu gördüm hoşuma gitti aldım ama beğenmezsen değiştiririz diyor :) Önceden ben şu eksiğimiz var çarşıya çıkacağım dediğimde kızınınkilerinden olduğunu söyleyip alma boşuna diyordu. En sonunda söyledim şimdi rahatım. Kızının önceden getirdiklerini giydirmedim hiç de sormadı.

Benim görümcemde çok yapıyor onu, kendince alıyor, mesela biz tr deyken iş çıkışları gelir giydirir süslerdi kızımı. Ama onun çocuğu olmadığı için ben müsade ediyorum, hiç karışmıyorum ilişkilerine. Biberonla beslemesine uyutmasına falan izin veriyorum, görümcem dışında kimseye bırakmam kızımı besleme uyutma işini ben varken ve sağlıklıyken. Ben şimdi hiç karışmıyorum diye kurslar, okullar falan bakmaya başladı, bir gün kızımın gözlerinin şaşı baktığını düşünmüş ( daha 3 aylıktı normal yani) hemen doktoru arayıp sormuş falan :) ben ses çıkarmıyorum inşallah o da sınırı bilir, yoksa aile içinde hiç hoş olmuyor bu durumlar. Senin görümcenin çocuğuda varmış yani ne bu heves, hayret.

Valla aynen dediğin gibi bizlere de çok iş düşüyor ama dediğim gibi bunlar benim isteğim kızım ister mi istemez mi bilmiyoruz. Bakalım zaman gösterecek herşeyi.

Ya zaten eşim hayatta başkasının eşyasını evde istemez. Ana kucağını yepyeni saklamış gittiğimizde koydu kızımı içine. Dedi vereyim götürün eşim dediki burda kalsın gelince lazım olursa diye. Ablasının bile eşyasını istemedi evde. Biz gerekli görmedik almadık ana kucağı. İhtiyaç hissedersek gider alırız dedi. Hediye kılığına sokup paketleyip getirince öyle olmuyor. Ama bu akşam elbiseye eşim bile çok tınmadı. Teşekkür falan yüzeysel. Bence oda artık rahatsız oldu. Yada benim rahatsızlığımı bildiği için öyle yaptı. Daha önce söylemiştim mont aldı diye. Etiketi üstünde dolap bekliyor. Ben bi panço ördürdüm. Havalar iyi giderken yeterli oluyor. Birde astronot aldım. Soğuksa da onu giydiriyorum.

Neyse anlattım rahatladım. İyiki burası var sizler varsınız. İyi geceler.

Benim eşimde istemiyor ama işte gel gör bazen insanlar üsteliyor. Neyse seninki de anlamıştır artık benimki anladı.

Aynı benim kız da ayaklarını çıplak farketmesin hemen ağzına götürüyor. Çoraplı iken de çorabı çekip duruyor ayağını tutuyor. Sonra hop dönüyor top gibi :) Çok komik oluyor.

Benim kızımda böyle , bazen çoraplarını o kadar ıslatıyor ki değiştirmek zorunda kalıyorum. kızım tam tur dönmüyor ama ayakları havdayken daha fazla sağına soluna dönüyor.

evet ya bende ona göre amcama diyecektim

burka bir model bulmuş, marka Holmer...acaba fuara katılıyor mudur ki...fuar katılımcılarına baktım ama bulamadım nette

ben gittim fuara akşamüstüydü 1 saate yakın sadece tek salon dolaşabildim ama polly falan görmedim. belki başka salonlardadır. bu arada çok güzel şeyler vardı ama hiç bir şey alamadım çok alakasız bir şekilde sadece kesme tahtası aldım çıktım :) sophie vardı son fiyat 50 tl dediler :)

İyi geceler kızlar gene eşya değiştirme işleriylen uğraşıyorum yazamıyorum ama takipteyim ne olacak benim sonum valla sök tak işlerinden baya anlat oldum evde her çekmeceden alyan çıkıyor hihihihi :)) neyse gelelim mevzulara
Aybike : kızma ama içimden bi ses kaynana gene sana patlıcak diyor. Bu arada o mama sandalyesinin mavisini arkadaşım kullanıyor ben pek beğenmemiştim ama memnun sonuçta beklentini karşılarmı bilemiyorum ama çok ağır değildi die hatırlıyorum.
Myhoney: canım seni görmek daha doğrusu okumak :)) ne güzel
Meltowski : ablamın bir oğlu var 11 aylık koyduğu yerde uyurdu sakin güleç ağlamayan bi bebekti pasta börek temizlik herşeyini yapardın 6 yaşında ki kızı daha çok yoruyordu çocuk emeklemeye başladı içindeki canavar uyandı ablam fenalardayımm türküleri çığırıyo ben sana inanmak istiyorum nolur rahatlayalım nolur nolurrrrrr.
Emel: senin o kızını dürüm yapıp yirim maşallah ona
Motilium: bu yazım motiliumaaa :)) kızlar süt yapıyormu bilmiyorum kullanmadım ama deneyip faydasını gören arkadaşlar var ancak emzirme döneminde rahatlıkla kullanabilirsiniz çünkü kusan bebeklere doktorlar veriyor bu ilacı hatta doktor yazdı Kaan'a şurubunu içirmedim açılmamış bir şişe duruyor ...
Daha aklımda çok şey vardı ama unuttum bu saatte bu kadar oluyo öpüyorum hepinizi bebiklerinden :)

Günaydınlar,,
Gece gece neler kaymatmışsınız öyle:)
ben de müdahaleden hoşlanmıyorum ama gelen hediyeleri müdahaleden saymıyorum:)
hatta ben durum uygunsa hemen denetiyorum. Eğer yaşıan uygun geldiyse. Genelde büyük glir hediyeler. Getirn de mutlu oluyor. Sonrası bana kalmış istersem giydiririm. Gnelde getireni ziyarete giderken de onları giydirriim. :)

gerçekten alakasızmış :))))

bak şimdi yaa sabah sabah .... canım hemem sustur o sesi, o bana patlarsa ben fena patlarım
hangi mama sandalyesini canım? birden fazla model konuştuk ya, karıştırdım

Hadi canim, neye gore kritik neden kritik? Ya herseyi elestiriyo herseye trip annem babama bukadar dirdir etmemistir. Tmm uzatma diyorum covuk als durmadan gliyo uykusu gelmis karnim deli gibi ac masadan kalkmisim onu susturmak icin bu hala yemek yiyo. Hem de salatayi bitirmis sinir oldum nasil canim istemisti hazirlarken. Sirke kattin diye sen yemezsin diye dusundum istersen yapiim diyo bi yandan kizim agliyo ben ac o ac. Uyumasi lazim ki emZireyim filan. Of cok kotu bi aksamdi.

Pollyciyiz kizariz, hemi de forumun ilk pollysiji alan insan olarak cok pis kizarim bak

Pzt hemen aliyorum canim:) eczanede satilir dimi?

yok evin içinde kayboldu, en kötü ihtimal başka eve taşındığımızda çıkar

evet ya bi nick dedim kaçırdım milleti :))) tanışalım kaynaşalım istemiştim oysaki

Fazla muhabbet tez ayrilik getirir derler onlar kaynasmak istemedi demek ki anca kaynasmak yerine araya kaynamayi tercih etmis ziyaretciler:)

Ay emel cok alemsin kapi gicirtisi ve trakya :))) oynasin be yaaa :)))

Cok mu cirkin seyler aliyolar? Ya halasi surekli alir kizima kiyafet ben cok mutlu oluyorum, hatta bedeni kucuk oluyo gidip degsitiriyorum, ama cidden cok fenasin:)) benim kv gorumce bana dua etsinler ayol :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…