2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

offff sinir oldum beğendirmiyor ya

Mamasandalyesi konusunda ayn dertten muzdaribim kediler,

Yerde yada kolyukta olmaz illa gelip onlarda yemek ister yani mamasandalyesi mecburi ihtiyaç benim için ve sağlam olmalı
Koşup koşup çarptıklarında devrilmemeli bu konuda seni takip ediyorum polly baktım bugün tam içime sinmedi, biraz da pahalı geldi
internette şöyle birşey var ne dersin?

http://www.hepsiburada.com/liste/ho...oductId=aileozanholmercms&categoryId=60000516

ben hamileliğimi 14. haftada öğrenmiştim cinsiyet belli değildi, ama hemen 1 -2 hafta sonra öğrenmiştim diye hatırlıyorum
ozaman senin dediğin doğru canım 15-16 gibi demekki

Bana 13. haftada söyledi doktor ama kesin değil dedi. Bizde kimseye birşey dememiştik sonrasında kesinleşince söylemiştik herkese:)

offff sinir oldum beğendirmiyor ya

Aynen canım beğendirmiyor

Bu foto aybike teyzemize gelsin :)

Eklentiler

• $IMG_6258.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 34

ah nasıl mutlu oldum benim halimi anlayan biri var ( diğer arkadaşlar alınmasın, kedilerle yaşayan daha iyi anlar diye dedim)
aman artık nasıl bir psikolojiye büründük topicte, sürekli yanlış anlaşımasın diye açıklama yapıyoruz :)

herkes hafif olsun der bizim dert ağır olsun kediler çarpmasın :)
canım bu baby&plusdan daha mantıklı çünkü tepsi üstüne takılıyor. kullanmadığımızda sağa sola bırakamayız çünkü tepsiyi, kediler kesin üstüne çıkar. bunun arkasına takılıyormuş, fiyatıda çok uygun
yalnız markayı hiç duymadım, iyi midir acaba
bide seninkileri bilmem ama benimkiler kesin şu alttaki sepete girerler, gerçi ona bi formül buluruz

Bana 13. haftada söyledi doktor ama kesin değil dedi. Bizde kimseye birşey dememiştik sonrasında kesinleşince söylemiştik herkese:)

Aynen canım beğendirmiyor

Bu foto aybike teyzemize gelsin :)

ah ben senin o dombili yanaklarını yerim :))))
teşekkür ederim minik kuzu bu tatlı pozun için

yaa gereksiz diyince aklıma geldi ben evlilik cüzdanını kaybettim, 1 senedir çıkmıyor hiçbir yerden
cüzdanda gereksiz dimi? bi yerde lazım olacak mı? kim bilir nereye soktum

Bana hiç lazım olmadı şimdiye kadar :) güya uluslararası evlilik cüzdanı ama yinede resmi kurumlarda kullanmak için nufus mudurlugundenmi ne evlilik belgesi alıyorsun. Cüzdan birşey ifade etmiyor çünkü cüzdanı aldıktan sonra boşanmış olabilirsin, nerden bilecekler. Kaybetmeseydin en kötü Atahan a gösterirdin :))

aa tabi ya sende bumbo da var dimi...eee bide kreşe gidecekmiş, boşver canım 600 lüğü falan...telsizi bulabildin mi istediğin gibi

Telsiz motorola alacağım canım, sanırım bizim ev için en uygunu o, model numarasını bilmiyorum ama görüntülü falan iyi teknoloji yani. 2 hafta içinde odasını ayıracağım o zamana kadar karar değiştirmessem tabii :)

ziyaretçilerimiz yine pek bir bol :) nickleriyle de bekleriz

Kaçırdın ziyaretcileri bak :)

Ben de bunu satan normal bir mağazada gidip gözümle göreyim diyorum ama vait olmuyor olursa hbr veririm
alman markası diye iyi olduğunu düşündüm, sepete girmeleri sorun değil bence nasılsa bebeğimiz yada maması orda olmayacak :)
Onlarda yukarı çıkacağına yatsın aşağıda.

takvimlerimiz geri gelmiş :)))

bide sesimizi duysalarda eski beğen butonlarımızı geri verseler

Oh çok şükür Allah rızası için şu beğen tuşu da değişsin ya ikide bir o uyarı gibi yazı çıkıyor uyuz oluyorum.

aman uyanmasın kıyamam ben ona, benim yüzümden uykusu bölünmesin
bende şimdi paşamı doyurdum, gözünü açmadan emdi uyudu

Benim kide 12 de emdi gözler kapalı :)

Aybikecim sen ve ıvy bana bebeklerinize neler okuduğunuzu ve neler dinlettiğinizi söyler misiniz? Yabancı dil de olabilir. En azından yabancı diline de zemin hazırlamış oluruz. Dil şuan bile çok önemli ileride daha da önemli olacak.

yok evin içinde kayboldu, en kötü ihtimal başka eve taşındığımızda çıkar

evet ya bi nick dedim kaçırdım milleti :))) tanışalım kaynaşalım istemiştim oysaki

canım dil konusunda ıvy sana yardımcı olabilir, ben hiçbirşeye başlamadım henüz o konuda
kitapların ismini yarın mesaj atarım sana...müzik olarak da babasının hazırladığı bir klasör var onu dinliyoruz (baba dj olunca müzik sıkıntı olmuyor) klasörün listesini de atarım

Çok iyi olur teşekkür ederim canım..

İvy cim duy sesimi yardımına ihtiyacım var :)

haklısın aslında canım, yukarı çıkacağına orada yatsınlar
sende kaç kedi var bilmiyorum ama kıl tüy olayını nasıl yapıyorsun canım. ben hala bir formül bulamadım o yüzden oğlum salondayken sadece benim kucağımda, kanepeye falan bırakamıyorum. kış olduğu için kediler bütün gün evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…