- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #72.921
Şimdiye kadar 1-2 giydirdim ayıp olmasın diye ilk aldıklarını. Sonra giydirmeyince farkediyor kasten yaptığımı. Çünkü hamileyken başladım söylemeye daha ben eşyalar alıp hevesimi alamadım bir sürü ev doldu diye. Buda kafaya koymuş ben kokoş sevmiyorum diye kızım sade giyinmeyecekmiş. Görev bilmiş kendince kızımı kendi gibi kokoş yapmaya. Annesi giydirmezse ben giydiririm diye niyetlenmiş. Ama kızımı yatağına koydum kapı çaldı geldiler :)) elbiseyede baktım. Ben kadife almamaya karar vermiştim. Çok tüy topluyor çirkin oluyor dedim. Poşette değişim kartı aramaya başladı. Bi yandanda diyor kızım illa bu olsun dedi. Dedim yok değişmem neyse Buda böyle olsun. ( nasıl olsa kullanılmayacak) nı ha ha ha ha
Ayy valla özledim be ya.
Hemen görumce olayina cevap vereyim benim ki hiccc birsey al.az aman mumkunsede almasin. Yeni dogdugunda kucuk bir posetcik yapmis nerede deli seyler var bulmus gelmis. Gecen kv gelince verdim ya dedim bunlar gelmis giydirmem ben bunlari dedim al sen bunlari dedim. Yani marka gozettigim icin degil ablamlar bana ayri ayri bohca yaptilar bizim orada adettir. Ic camasirimizdan havluya nevresime bebek takimlarina kadar hepsi ayri ayri yaptilar ve hepsi ayri ayri bilezik takti. Ben onun iki parca seyine kalmadim. Paspam almasin zaten.
takvimlerimiz geri gelmiş :)))
bide sesimizi duysalarda eski beğen butonlarımızı geri verseler
Bebek Odası Takımı Şölen.-.Akcan Mobilya kızlar bu bebek odası fıyatı uygun geldıgı ıcın baktım sızce nasıll gorunuyorrr ...karar veremıyorum ıkedanmı düzeyim yoksa boyle bısyemı alayım napacagımı şaşırdımm doğrusu kımılerı dıo bazaa yatak al ztn yanında yatacak 2yasına kadr baza al esyalaırını toplar napıcam saşırdım fıkılerınızı beklıyorummm
ıvyciğim resim istemiştin ,bayağı gecikmeli olsa da nihayet yükleyebildim ,kaç gündür çok yoğundum,arada girip bir göz atabiliyordum sadece.bu arada benim meyve filesi bebedorun +6 sonrası ama hiçbir problem olmadan benimki rahatça yiyor.
.Eki Görüntüle 939694 Eki Görüntüle 939695
Turk Dil Kurumum benim seker sey. Benim dilimde paspamda vardir. Hıh.hizli yazmaktan boyle oluyor.
Yerim onu masallahhh kuzuyaaaıvyciğim resim istemiştin ,bayağı gecikmeli olsa da nihayet yükleyebildim ,kaç gündür çok yoğundum,arada girip bir göz atabiliyordum sadece.bu arada benim meyve filesi bebedorun +6 sonrası ama hiçbir problem olmadan benimki rahatça yiyor.
İlahi hera:))) ay çok güldüüm.
Neden kasanın yanına diziyorlar bunları. :))
Kizlar ya dun bi tanidigimiza gittik 3.5 ve 1yasinda ogullari var. Orada ev tipi ana kucagi vardi bany björn marka kizimi koyduk oyle keyifle durdu ki. Ama fiyatina baktim 400tlye yakin. Oladar vermem ssnirim, ama diger markalara bakiyorum simdi, kararsiz kaldim, katlanabilen hafif ve olabilecekse muzikli filan bisi bakar oldum. İlk zamandan almam
Lazimdi aslinda ama
Kizimi oyle keyifli gorunce cok alasim var. Hem ikinci kullanir nolcak.
Sizlerde var miydi ev tipi ana kucagi? Memnun musunuz? Hangi modeller? Baby bjorn cok hafifti cook. Ama o markanin pahali oldugunu sling bakarken fark etmistim zaten.
Hadi yardim edin nolurrr
Edit: rabarba mamarooyu bana satsaydin keskeeee
Cok mu cirkin seyler aliyolar? Ya halasi surekli alir kizima kiyafet ben cok mutlu oluyorum, hatta bedeni kucuk oluyo gidip degsitiriyorum, ama cidden cok fenasin:)) benim kv gorumce bana dua etsinler ayol :))
Kizlar..daha ince fugen hocata giden arkadaslar va diye hatirliyorum..nette bulamadim randevu telefon numarasini yazabilir misiniz lutfen. Bir de ucret ne kadar acaba
Hadi canim, neye gore kritik neden kritik? Ya herseyi elestiriyo herseye trip annem babama bukadar dirdir etmemistir. Tmm uzatma diyorum covuk als durmadan gliyo uykusu gelmis karnim deli gibi ac masadan kalkmisim onu susturmak icin bu hala yemek yiyo. Hem de salatayi bitirmis sinir oldum nasil canim istemisti hazirlarken. Sirke kattin diye sen yemezsin diye dusundum istersen yapiim diyo bi yandan kizim agliyo ben ac o ac. Uyumasi lazim ki emZireyim filan. Of cok kotu bi aksamdi.
ıvyciğim resim istemiştin ,bayağı gecikmeli olsa da nihayet yükleyebildim ,kaç gündür çok yoğundum,arada girip bir göz atabiliyordum sadece.bu arada benim meyve filesi bebedorun +6 sonrası ama hiçbir problem olmadan benimki rahatça yiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?