2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay cok fenasinnnnn :))))))

Ayy valla özledim be ya.
Hemen görumce olayina cevap vereyim benim ki hiccc birsey al.az aman mumkunsede almasin. Yeni dogdugunda kucuk bir posetcik yapmis nerede deli seyler var bulmus gelmis. Gecen kv gelince verdim ya dedim bunlar gelmis giydirmem ben bunlari dedim al sen bunlari dedim. Yani marka gozettigim icin degil ablamlar bana ayri ayri bohca yaptilar bizim orada adettir. Ic camasirimizdan havluya nevresime bebek takimlarina kadar hepsi ayri ayri yaptilar ve hepsi ayri ayri bilezik takti. Ben onun iki parca seyine kalmadim. Paspam almasin zaten.

Annem de yapti ayni seyi hatta haziranda az kalsin ben doguruyordum ve annemin hazirladigi hastane cantasiyka yatis yapmistik hastaneye. Kimse bisey almamisti sonradan kv bikac bisey aldj, yogu giyilebilecek sey de degildi.

Buarada paspam degil de hasbam olmadin ooo )
Gunaydin canim.

ıvyciğim resim istemiştin ,bayağı gecikmeli olsa da nihayet yükleyebildim ,kaç gündür çok yoğundum,arada girip bir göz atabiliyordum sadece.bu arada benim meyve filesi bebedorun +6 sonrası ama hiçbir problem olmadan benimki rahatça yiyor.

.

merhaba.biliyorum üzerinden çok zaman geçmiş ama akçan mobilyayı tavsiye eder misiniz ? ben samsundayım ve bu ağaza izmitte yerinde göremedim ama internetten bi model begendim.kayın agacından yapılıyormuş sağlam olduguna eminim ama görmüş birisinden de duymak iyi olur açıkcası yardımcı olursanız sevinirim

Kizlar ya dun bi tanidigimiza gittik 3.5 ve 1yasinda ogullari var. Orada ev tipi ana kucagi vardi bany björn marka kizimi koyduk oyle keyifle durdu ki. Ama fiyatina baktim 400tlye yakin. Oladar vermem ssnirim, ama diger markalara bakiyorum simdi, kararsiz kaldim, katlanabilen hafif ve olabilecekse muzikli filan bisi bakar oldum. İlk zamandan almam
Lazimdi aslinda ama
Kizimi oyle keyifli gorunce cok alasim var. Hem ikinci kullanir nolcak.

Sizlerde var miydi ev tipi ana kucagi? Memnun musunuz? Hangi modeller? Baby bjorn cok hafifti cook. Ama o markanin pahali oldugunu sling bakarken fark etmistim zaten.

Hadi yardim edin nolurrr

Edit: rabarba mamarooyu bana satsaydin keskeeee

Son düzenleme:

cnm bze arkadaş vermişti prego marka paşam çok sevmiyo onda oturmayı 80 100 civarı fiatı baktım nete basit bişey, fikir olsun die yazdım

Kizlar..daha ince fugen hocata giden arkadaslar va diye hatirliyorum..nette bulamadim randevu telefon numarasini yazabilir misiniz lutfen. Bir de ucret ne kadar acaba

bende tiny love var canım...300tl ye almıştım. ilk birkaç hafta deli oldu, sonra sıkıldı.
daha sonrada koltuk gibi kullanılabiliyor, gerçi sırtı çok dik olmuyor eğimli yine.

Cok mu cirkin seyler aliyolar? Ya halasi surekli alir kizima kiyafet ben cok mutlu oluyorum, hatta bedeni kucuk oluyo gidip degsitiriyorum, ama cidden cok fenasin:)) benim kv gorumce bana dua etsinler ayol :))

Çok alıyor. Şu kadarını söyliyim 15-16 tane çıtçıtlı badimiz varsa 10 tanesi onun aldıkları. Kimisi çirkin kimisi fena değil.

Kizlar..daha ince fugen hocata giden arkadaslar va diye hatirliyorum..nette bulamadim randevu telefon numarasini yazabilir misiniz lutfen. Bir de ucret ne kadar acaba

Dün akşam arkadaş uğradı. Çoklu besin alerjisinin bayağı bi ileri seviyesini kızları 2 yaşına gelince anca atlattılar. Anne sütü alamadı özel bi mamayla beslendi. O bana yonca tabak nuhoğlu dedi. Onlarınki çok ileri seviye olduğu için herkes bu kadına yönlendirmiş.

4. Yıl kritik yıl derlerya canım o yuzden, bu yılı atlatırsa 8 e kadar mı ne gidiyormuşsun :) ya ev içinde zaman zaman oluyor öyle gerginlikler, kalk yap deseydin sana salata yapsaydı, niye istemedinki? O zaman sanada yemek ayırmayı düşünürdü belki bir dahali sefere.

O elleremi bayılsam bakışlara mı bayılsam bilemedim, fileyi çoook sonra farkettim :) teşeklürler canım.

Maşallah paşamıza.

Son düzenleme:
nasılsınız kızlarr bişey sorcam sizlere kızım 4 aylıkken 6.300 kiloydu aşıya gttiğimizde yani 9 ocakta.sizce zayıf mı? sadce anne sütü veriyorum korkuyom aç mı dye.ek besine geceym dedim yazık tiksiniyo yutamıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…