- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #72.941
Kizlar ya dun bi tanidigimiza gittik 3.5 ve 1yasinda ogullari var. Orada ev tipi ana kucagi vardi bany björn marka kizimi koyduk oyle keyifle durdu ki. Ama fiyatina baktim 400tlye yakin. Oladar vermem ssnirim, ama diger markalara bakiyorum simdi, kararsiz kaldim, katlanabilen hafif ve olabilecekse muzikli filan bisi bakar oldum. İlk zamandan almam
Lazimdi aslinda ama
Kizimi oyle keyifli gorunce cok alasim var. Hem ikinci kullanir nolcak.
Sizlerde var miydi ev tipi ana kucagi? Memnun musunuz? Hangi modeller? Baby bjorn cok hafifti cook. Ama o markanin pahali oldugunu sling bakarken fark etmistim zaten.
Hadi yardim edin nolurrr
Edit: rabarba mamarooyu bana satsaydin keskeeee
İyi geceler kızlar gene eşya değiştirme işleriylen uğraşıyorum yazamıyorum ama takipteyim ne olacak benim sonum valla sök tak işlerinden baya anlat oldum evde her çekmeceden alyan çıkıyor hihihihi :)) neyse gelelim mevzulara
Aybike : kızma ama içimden bi ses kaynana gene sana patlıcak diyor. Bu arada o mama sandalyesinin mavisini arkadaşım kullanıyor ben pek beğenmemiştim ama memnun sonuçta beklentini karşılarmı bilemiyorum ama çok ağır değildi die hatırlıyorum.
Myhoney: canım seni görmek daha doğrusu okumak :)) ne güzel
Meltowski : ablamın bir oğlu var 11 aylık koyduğu yerde uyurdu sakin güleç ağlamayan bi bebekti pasta börek temizlik herşeyini yapardın 6 yaşında ki kızı daha çok yoruyordu çocuk emeklemeye başladı içindeki canavar uyandı ablam fenalardayımm türküleri çığırıyo ben sana inanmak istiyorum nolur rahatlayalım nolur nolurrrrrr.
Emel: senin o kızını dürüm yapıp yirim maşallah ona
Motilium: bu yazım motiliumaaa :)) kızlar süt yapıyormu bilmiyorum kullanmadım ama deneyip faydasını gören arkadaşlar var ancak emzirme döneminde rahatlıkla kullanabilirsiniz çünkü kusan bebeklere doktorlar veriyor bu ilacı hatta doktor yazdı Kaan'a şurubunu içirmedim açılmamış bir şişe duruyor ...
Daha aklımda çok şey vardı ama unuttum bu saatte bu kadar oluyo öpüyorum hepinizi bebiklerinden :)
Ay emel cok alemsin kapi gicirtisi ve trakya :))) oynasin be yaaa :)))
ıvyciğim resim istemiştin ,bayağı gecikmeli olsa da nihayet yükleyebildim ,kaç gündür çok yoğundum,arada girip bir göz atabiliyordum sadece.bu arada benim meyve filesi bebedorun +6 sonrası ama hiçbir problem olmadan benimki rahatça yiyor.
.Eki Görüntüle 939694 Eki Görüntüle 939695
Kizlar..daha ince fugen hocata giden arkadaslar va diye hatirliyorum..nette bulamadim randevu telefon numarasini yazabilir misiniz lutfen. Bir de ucret ne kadar acaba
Benim kız bugün çoştu
Akşama doğru her saat başı cork cork emdi bi güzel kustu yine emdi yine emdi
Hala mıxırdznıyodu yine verdim yine emdi hem de dolu doluydu sütüm ikisini de bitirdi yatağına koydum yarım saat döndü uyuyamadı 120 cc mama verdim onu cork cork içti ve anında uyudu
Şaka gibi çocuk ya heralde midesi genişledi
Kızlar böyle durumda gece yatmadan artık mama vermek istemiyorum katı gıdaya da yavaştan başladık acaba başka ne verebilirim el yapımı yulaf unuyla ve meyve sebze püresi olan bi karışım mı versem
Yani hergün yspMıyo böyle bugün çoştu
Biliyorum sütümde var göğüslerim taş gibi cork cork boşaltıyor üstüne bir sürü kusuyo
Mamaya nasıl yer buluyo anlamıyorum
Bazen de tek göğüsle doyuyo üstüne su veriyoruz bi çay kaşığı zor içiyo doktorumuz demişti tok bebek su içmezmiş
Bazen tek göğüsle doyarken bazen ikisi de kesmiyo üstüne mama alıyo ya
Luboyfcum selam
Kayra da bazen doymak bilmiyor. Oyle zaman oluyor ki memem 2 saat agzinda olsa (tabi sut gelse) hayir demeyecek.
Anne sutun yeterli ise gece yatmadan evvel anne sutu ile yulaf unu karistirip mama yapip verebilirsin. Kismen tok tutuyor. Ben sun Hipp in organik yulaf ununu veriyorum
Yerim seni şimdi bende aldım aynısından :) Wee ninkine baktım yoktu bundan aldım :)
.
Canım yulaf unundan kastın kaşık mamasının sadece yulaflısı olan vardı o mu? Eşim almış ama henüz başlamadık biz doktora gidelim ondan sonra başlayacağım ben bakalım bu ay ne kadar kilo almış.Luboyfcum selam
Kayra da bazen doymak bilmiyor. Oyle zaman oluyor ki memem 2 saat agzinda olsa (tabi sut gelse) hayir demeyecek.
Anne sutun yeterli ise gece yatmadan evvel anne sutu ile yulaf unu karistirip mama yapip verebilirsin. Kismen tok tutuyor. Ben sun Hipp in organik yulaf ununu veriyorum
hadi hayırlı olsun bakalım canım iştahı bol olsun yavrucuğunun,bulunduğum yerde bebedor ile wee den başka marka yok canım ben de mecburen elime geçeni aldım,araştırsaydım belki başka markaların fileleri daha farklı olabilirdi ne bileyim işte...ama güzel güzel yiyor benimki eminimki sizlerin yavrular da bayılacak ama önce tutamadığı için sinirlenecekler :)))
benim amca akşam çalıştığı için (polis) uyuyakalmış gidememiş fuara
iş başa düştü, modele karar verip internetten en uygun fiyata bulmam lazım
şimdi benim mama sandalyesi muhabbetinden sıkıldınız ama son olarak ankete sunuyorum sizlere
hadi karar vermeme yardımcı olur musunuz... bu arada fiyatı yüzünden pollyi eledim, şimdi veremiyorum okadar
1. http://www.e-bebek.com/baby-plus-mama-sandalyesi_LEB-ZW4
2. http://www.e-bebek.com/joie-mimzy-mama-sandalyesi_JOI-H1013HKT000
3. http://www.hepsiburada.com/liste/ho...4s%3dmama%5cu0020sandalyesi&fh_refview=search
Canım ben baby plusu beğendim. Kardeşimde gitmedi ben haber vermediğim için :)
sen haber vermemişsin de gitmemiş, ben özellikle rica etmiştim sinir oldum
Burkada Holmeri soktu aklımasonuçta Alman kalitesi aman bilemedim ne karışık işler bu işler
nasılsınız kızlarrbişey sorcam sizlere kızım 4 aylıkken 6.300 kiloydu aşıya gttiğimizde yani 9 ocakta.sizce zayıf mı? sadce anne sütü veriyorum korkuyom aç mı dye.ek besine geceym dedim yazık tiksiniyo yutamıyo
Dün akşam arkadaş uğradı. Çoklu besin alerjisinin bayağı bi ileri seviyesini kızları 2 yaşına gelince anca atlattılar. Anne sütü alamadı özel bi mamayla beslendi. O bana yonca tabak nuhoğlu dedi. Onlarınki çok ileri seviye olduğu için herkes bu kadına yönlendirmiş.
buradaki çocuk doktoruda pregomin adında özel bir mamaya başlangıç yapmamızı istedi..ama ben uzmana gitmeden başlamak istemiyorum..çok üzgünüm çok tedirgin..yavrum aylardır bunun için ağlıyormuş..günde 14 16 saatfügen hoca yazıyor nette felan her yerde...ama iletişim numarası bulamadım...arkadaşlar gittim felan demişti..lütfen bır an önce yazın telefon numarasını..
bu arada teşekkür ederim cevabın için..bu doktoru da araştıracağım..
bekliyorum..çok iyi olur bulurssan..ben de hatırlıyorum birisi gittim diye yazmıştı ama...burka da mı süt alerjisi vardı acaba...Canım burka da o doktora gidiyordu yanılmıyorsam o yazmıştı telefon numarasını ve ücretini. YEniden okuyayım ben burkanın mesajlarını bakalım bulabilecekmiyim?
burka şimdi gördüm özel mesaj kutusunda böyle bir siste varmışBenim oğlumda var ama altında başka şeyler çıktı şimdi alerji sorunu dışında nlarla uğraşıyoruz.
Bu knudaen iyi doktor fügen çullu istanbuldaysan veimkanın varsa ona götürebinrsin ya da başka bir çocuk gastroentoloji uzmanına çocuk doktorları alerj konusunda birşey bilmiyor çünkü onlar tıp okurken bu yaygın birsorun değildi son zamanlarda arttı.
Yazdığım gibi çoook dikkat et rejimine . İnşallah iyi bir doktorla tedaviye devam edersiniz.
bekliyorum..çok iyi olur bulurssan..ben de hatırlıyorum birisi gittim diye yazmıştı ama...burka da mı süt alerjisi vardı acaba...
canım çok sıkkın yaa
Tebrizi bak bu sayfada adres ve tlefonları var.
http://www................/istanbul...beslenme/37220/aliye-fugen-cokugras-cullu.htm
bu tel açmadı ama...ben mi beceremedim acaba..eniyihekimNOKTAcom/istanbul/cocuk-gastroloji--hepatoloji-ve-beslenme/37220/aliye-fugen-cokugras-cullu.htm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?