- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #72.961
Meltowski emekleyince bu gunlerini arayacaksin diyorlar sen de emekleyince rahat edersin diyorsun. NEdir bu celiski adasim
Bana 13. haftada söyledi doktor ama kesin değil dedi. Bizde kimseye birşey dememiştik sonrasında kesinleşince söylemiştik herkese:)
Bu foto aybike teyzemize gelsin :)
Daha iyi çok şükür ama tahlil tahlil ince eleyip sık dokuyorlar inşallah ilaçla iyileşecek . Daha önce yazdığım gibi diğer bebekleri görünce halime şükrettim hem de fügen hanıma gittiğime şükrettim daha önce 10 larca doktora gittiğimi yazmıştım zaten hiçbiri bu kadar muayene tahlil vs yapmadı hep üstünkörü geçiştirdi. 350 tl muayene ücreti ama değer diğerleri gibi boşa gitmedi para gerçekten çok iyi bir doktor fügen hanım. Şimdi çıkıyorum fırsat bulunca yine girerim.
Bence kızının kulaklarını deldirme ( alerji olabilir )
Maşallah emelcim pek tatlı olmus kızın
Cokta şık hanımefendi :))
merhaba.biliyorum üzerinden çok zaman geçmiş ama akçan mobilyayı tavsiye eder misiniz ? ben samsundayım ve bu ağaza izmitte yerinde göremedim ama internetten bi model begendim.kayın agacından yapılıyormuş sağlam olduguna eminim ama görmüş birisinden de duymak iyi olur açıkcası yardımcı olursanız sevinirim
cnm merhaba doğruyu söylemek gerekırse bende yakından gormedım mobılyayı netten baktım hoşuma gıtmıstı fıyatı ve goruntusu ..tabi bir cok bebek mobılya yerı gezdım gıttım bebişroomdan aldım odasını meltem moblyadanda onerırım sağlıklı boyalar kullanılıyor fıatlarıda bebısrooma gore daha ıyı cnm
Meltemcim kızının yılbaşı partisinde bir foto paylaşmışsın ne güzel zayıfsın hemde 3 çocuklu olmana rağmen maşallah sana :)
geçmişi tarıyorum tebrizi için yeni gördüm :)
Gece sitede bakım var diyordu yinede pek kaynatmissiniz hanımlar :))
Begen butonu düzelir bakımda diye umut etmiştim ama yapmamışlar , hic begendirmiyor baskasını da değerlendirmeliymisiz poff
Mt seni anlıyorum canım , bende hediyeleri giydiririm ama senin görümce aşmış olayı , isi rekabet boyutuna getirmiş nerdeyse, insan art niyeti seziyor , söyle canım alma abla giydirmiyorum de, umarım anlar , kendi kızına alsın , benimde cok yakınım biri böyleydi , sanki ben alamıyormusum gibi , kendi aldığı hep daha iyi daha üstün gibi davranıyordu da bıraktı son zamanlarda
Bize bağımlı olmayacaklar sürekli kucak istemeyecekler , oyuzden ben emeklesin istiyorum :))
Tabi dikkat etmek gerekecek ama öyle daha rahat bence , hem bebek hem anne icin
Kizlar..daha ince fugen hocata giden arkadaslar va diye hatirliyorum..nette bulamadim randevu telefon numarasini yazabilir misiniz lutfen. Bir de ucret ne kadar acaba
Sagol canım :)))
Alıntılarım uçmuş
Ogrtmen oglusun cok tatlı maşallah , o filesinde meyve sebze yesin, bende onu yerim
Rabarba ; benim bebekler hep gezme hep kucak istedikleri icin ve koyunca uyuyan ve duran bebisler olmadıgı icin emekledikleri zaman ben rahat ediyorum valla , gerci göreceli biseydir belki :))
haklısın aslında canım, yukarı çıkacağına orada yatsınlar
sende kaç kedi var bilmiyorum ama kıl tüy olayını nasıl yapıyorsun canım. ben hala bir formül bulamadımo yüzden oğlum salondayken sadece benim kucağımda, kanepeye falan bırakamıyorum. kış olduğu için kediler bütün gün evde
Canım ben de yatmadan öncesi için formül arıyordumLuboyfcum selam
Kayra da bazen doymak bilmiyor. Oyle zaman oluyor ki memem 2 saat agzinda olsa (tabi sut gelse) hayir demeyecek.
Anne sutun yeterli ise gece yatmadan evvel anne sutu ile yulaf unu karistirip mama yapip verebilirsin. Kismen tok tutuyor. Ben sun Hipp in organik yulaf ununu veriyorum
Sagol canım :)))
Alıntılarım uçmuş
Ogrtmen oglusun cok tatlı maşallah , o filesinde meyve sebze yesin, bende onu yerim
Rabarba ; benim bebekler hep gezme hep kucak istedikleri icin ve koyunca uyuyan ve duran bebisler olmadıgı icin emekledikleri zaman ben rahat ediyorum valla , gerci göreceli biseydir belki :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?