2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Meltowski emekleyince bu gunlerini arayacaksin diyorlar sen de emekleyince rahat edersin diyorsun. NEdir bu celiski adasim

Bize bağımlı olmayacaklar sürekli kucak istemeyecekler , oyuzden ben emeklesin istiyorum :))
Tabi dikkat etmek gerekecek ama öyle daha rahat bence , hem bebek hem anne icin

Adres : CERRAHPAŞA CAD. FATİH
Tel : 212 414 30 00
Fax : 632 12 82
Yatak Sayısı : 1700 Açılış Yılı : Belirtilmemiş Çalışan Sayısı : Belirtilmemiş
Park Yeri : Belirtilmemiş Kurum Tipi : Tıp Fakültesi
Anlaşmalı Kurumlar :
Alga Sağlık Merkezi, İstanbul (Muayenehane)
Doktor,
Adres : VALİKONAĞI CAD.HACIMANSUR SOK.NO:25 K-2 D-8 NİŞANTAŞI TEŞVİKİYE ŞİŞLİ
Yatak Sayısı : Belirtilmemiş Açılış Yılı : Belirtilmemiş Çalışan Sayısı : Belirtilmemiş
Park Yeri : Belirtilmemiş Kurum Tipi : Muayenehane
Anlaşmalı Kurumlar :

Meltemcim kızının yılbaşı partisinde bir foto paylaşmışsın ne güzel zayıfsın hemde 3 çocuklu olmana rağmen maşallah sana :)

geçmişi tarıyorum tebrizi için yeni gördüm :)

Tebrizi canım bu mesajı buldum hala geçmişi okuyorum ama şuan kalkmam lazım yemek yapacağım okuyup döneceğim sana canım.

Maşallah emelcim pek tatlı olmus kızın
Cokta şık hanımefendi :))

Sağol Meltem teyzesi :)

cnm merhaba doğruyu söylemek gerekırse bende yakından gormedım mobılyayı netten baktım hoşuma gıtmıstı fıyatı ve goruntusu ..tabi bir cok bebek mobılya yerı gezdım gıttım bebişroomdan aldım odasını meltem moblyadanda onerırım sağlıklı boyalar kullanılıyor fıatlarıda bebısrooma gore daha ıyı cnm

teşekkür ederim canım baktım gerçekten güzel mobilyalar varmş :)

Meltemcim kızının yılbaşı partisinde bir foto paylaşmışsın ne güzel zayıfsın hemde 3 çocuklu olmana rağmen maşallah sana :)

geçmişi tarıyorum tebrizi için yeni gördüm :)

Sagol canım :)))

Alıntılarım uçmuş

Ogrtmen oglusun cok tatlı maşallah , o filesinde meyve sebze yesin, bende onu yerim

Rabarba ; benim bebekler hep gezme hep kucak istedikleri icin ve koyunca uyuyan ve duran bebisler olmadıgı icin emekledikleri zaman ben rahat ediyorum valla , gerci göreceli biseydir belki :))

Gece sitede bakım var diyordu yinede pek kaynatmissiniz hanımlar :))
Begen butonu düzelir bakımda diye umut etmiştim ama yapmamışlar , hic begendirmiyor baskasını da değerlendirmeliymisiz poff

Mt seni anlıyorum canım , bende hediyeleri giydiririm ama senin görümce aşmış olayı , isi rekabet boyutuna getirmiş nerdeyse, insan art niyeti seziyor , söyle canım alma abla giydirmiyorum de, umarım anlar , kendi kızına alsın , benimde cok yakınım biri böyleydi , sanki ben alamıyormusum gibi , kendi aldığı hep daha iyi daha üstün gibi davranıyordu da bıraktı son zamanlarda

valla bende şaşırdım...genelde o saatte ben yalnız olurdum, saolsun arkadaşlar beni yalnız bırakmadı bu sefer :)
tabi 2.40 gibi yattım paşamın 7 de uyanacağı tuttu maymun oldum bütün gün...

Bize bağımlı olmayacaklar sürekli kucak istemeyecekler , oyuzden ben emeklesin istiyorum :))
Tabi dikkat etmek gerekecek ama öyle daha rahat bence , hem bebek hem anne icin

Canım ben de emekleyince rahat ederim biraz diye ümitliyim
Peki uykular tam olarak ne zaman düzene girer
Gece uykusundan şikayetim yok da gündüzleri kendi başına bağımsız 1-2 saat uyuyabilsin istiyorum mesela bu be zaman olcak

Kizlar..daha ince fugen hocata giden arkadaslar va diye hatirliyorum..nette bulamadim randevu telefon numarasini yazabilir misiniz lutfen. Bir de ucret ne kadar acaba

Cerrahpaşada ve özel muayehanesinde çalışıyor hangisine gideceksin bilmiyorum ,
cerrahpaşa çocuk gastroentoloji bölümünden fügen çulluya randevu alabilirsin. Ona ulaşamazsan didem hanım var
fügen hocanın baş asistanı ondan al ın randevu Allah korusun çok acil birşeyse ozaten hocasına hbr veryor.
Ya da 212 2912939 dan muayenehanesine ama en erken 2- 3 haftaya randevu alabilirsin çokkyoğun.
Alerji teşhisi kondu mu kantahlillerinde çıktı mı karacğer enzimleri falan Nırmalse çok panik yapma

Aynen Meltemcim ben sanıyordumki bebek gündüz 2 saat deliksiz uyuycak yatağında ben de işlerimi yapıcam sanıyordum ana ne mümkün uyuyup yerine koyduğum an uyanıyor hep başında bekleyip pış pış yapıyoruzda ancak 1.5 saat falan uyuyo
Zaten uyanıkken hep kucakta yatırsak bile koltuğun üzerine yine yanında durmalıyız 5 dakika yalnız kalsın basıyo çığlığı

Bende 2 tane var hergünevi süpürüp siliyorum toz alıyorum ve ikeanın ypışkanlı rulolorı elimde sürekli onunla tüyleri topluyorum.

Çamaşır kurutma makinası da tüyleri topluyor ama benim eşimin dökülen saçları kedilerin tüyünden çooook daha fazla

Canim niye alinayim ki alinmam ben Surada iki lafin belini kiriyoruz niye darginkik olsun. Sevom seni.

Bu arada moralim cook bozuk esimin dayisi ölmüş. Henuz 43 yasinda idi. Kalp krizi imis. Arkadaşıma rica ettim kiza birkac saat bakti oraya gittim. Simdide eşim orada. Allah rahmet eylesin. Dusunsene dun bu saatler yasiyordunefes aliyordu peki ya bugun ayy. Cok uzgunum.

Canım ben de yatmadan öncesi için formül arıyordum
Çünkü 40-50 cc kadar mana içmeden uyumuyo hatta bazen 90 cc içtiği Bile oluyo
Mama vermek istemiyorum
Sen tam olarak nasıl hazırlıyorsun yulaf ununu ve nasıl veriyorsun biberonla mı

Demekki bende rahat edeceğim :)) ama bizim o günleri görmemiz baya zaman alır kanımca malum cüssemiz ağır :) herkes ayaklarını ağzına götürdüğünü yazıyor ya bizimkinin yetişmiyor karnı engelliyor ben tutup götürmeye çalışıyorum kıkır kıkır gülüyor :))) kıyamam yawruma ya umarım artık çok kilo almaz 9800 olmuş

Aybike : baby&plus canım bahsettiğim mama sandalyesi
Bekle: valla ben mamarooyu o dediğin rakama yakın sattım :)) bence alma sevebilir ama geç bence alıcaksan salıncak al annem almıştı salıncak bu manuellerden şuan ben onu kullanıyorum kemerini bağlıyorum yatar pozisyon da yemek yerken hep orda yatıo zaten mutfakta kullanıyorum sadece tepesine de oyuncaklarını asıyorum oturmaya başlayınca da oturma pozisyonuna getiririm ama ana kucağı için gerçekten geç canım salıncak al sen alıcaksan
Emel : benimki dürüm olmaz canım lavaş yırtlılır :))

Aybike : baby&plus canım bahsettiğim mama sandalyesi
Bekle: valla ben mamarooyu o dediğin rakama yakın sattım :)) bence alma sevebilir ama geç bence alıcaksan salıncak al annem almıştı salıncak bu manuellerden şuan ben onu kullanıyorum kemerini bağlıyorum yatar pozisyon da yemek yerken hep orda yatıo zaten mutfakta kullanıyorum sadece tepesine de oyuncaklarını asıyorum oturmaya başlayınca da oturma pozisyonuna getiririm ama ana kucağı için gerçekten geç canım salıncak al sen alıcaksan
Emel : benimki dürüm olmaz canım lavaş yırtlılır :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…