- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #72.981
bu tel açmadı ama...ben mi beceremedim acaba..
cnm bze arkadaş vermişti prego marka paşam çok sevmiyo onda oturmayı 80 100 civarı fiatı baktım nete basit bişey, fikir olsun die yazdım
bende tiny love var canım...300tl ye almıştım. ilk birkaç hafta deli oldu, sonra sıkıldı.
daha sonrada koltuk gibi kullanılabiliyor, gerçi sırtı çok dik olmuyor eğimli yine.
Çok alıyor. Şu kadarını söyliyim 15-16 tane çıtçıtlı badimiz varsa 10 tanesi onun aldıkları. Kimisi çirkin kimisi fena değil.
Bende 2 tane var hergünevi süpürüp siliyorum toz alıyorum ve ikeanın ypışkanlı rulolorı elimde sürekli onunla tüyleri topluyorum.
Çamaşır kurutma makinası da tüyleri topluyor ama benim eşimin dökülen saçları kedilerin tüyünden çooook daha fazla
4. Yıl kritik yıl derlerya canım o yuzden, bu yılı atlatırsa 8 e kadar mı ne gidiyormuşsun :) ya ev içinde zaman zaman oluyor öyle gerginlikler, kalk yap deseydin sana salata yapsaydı, niye istemedinki? O zaman sanada yemek ayırmayı düşünürdü belki bir dahali sefere.
Canım o belli olmaz , cocuktan cocuğa değişiyorCanım ben de emekleyince rahat ederim biraz diye ümitliyim
Peki uykular tam olarak ne zaman düzene girer
Gece uykusundan şikayetim yok da gündüzleri kendi başına bağımsız 1-2 saat uyuyabilsin istiyorum mesela bu be zaman olcak
Basınız sagolsun canım , Allah sizlere sabır ve uzun ömür versinCanim niye alinayim ki alinmam ben Surada iki lafin belini kiriyoruz niye darginkik olsun. Sevom seni.
Bu arada moralim cook bozuk esimin dayisi ölmüş. Henuz 43 yasinda idi. Kalp krizi imis. Arkadaşıma rica ettim kiza birkac saat bakti oraya gittim. Simdide eşim orada. Allah rahmet eylesin. Dusunsene dun bu saatler yasiyordunefes aliyordu peki ya bugun ayy. Cok uzgunum.
Cok tatlı oluyordur o Hali , tombiş şeyDemekki bende rahat edeceğim :)) ama bizim o günleri görmemiz baya zaman alır kanımca malum cüssemiz ağır :) herkes ayaklarını ağzına götürdüğünü yazıyor ya bizimkinin yetişmiyor karnı engelliyor ben tutup götürmeye çalışıyorum kıkır kıkır gülüyor :))) kıyamam yawruma ya umarım artık çok kilo almaz 9800 olmuş
Normalde dusunur ama o salatayi yapana kadar ben coktan uyumus olurdum tahammulum kalmamisti. İnsallah atlatiriz bu yili:)
buradaki çocuk doktoruda pregomin adında özel bir mamaya başlangıç yapmamızı istedi..ama ben uzmana gitmeden başlamak istemiyorum..çok üzgünüm çok tedirgin..yavrum aylardır bunun için ağlıyormuş..günde 14 16 saatfügen hoca yazıyor nette felan her yerde...ama iletişim numarası bulamadım...arkadaşlar gittim felan demişti..lütfen bır an önce yazın telefon numarasını..
bu arada teşekkür ederim cevabın için..bu doktoru da araştıracağım..
Cerrahpaşada ve özel muayehanesinde çalışıyor hangisine gideceksin bilmiyorum ,
cerrahpaşa çocuk gastroentoloji bölümünden fügen çulluya randevu alabilirsin. Ona ulaşamazsan didem hanım var
fügen hocanın baş asistanı ondan al ın randevu Allah korusun çok acil birşeyse ozaten hocasına hbr veryor.
Ya da 212 2912939 dan muayenehanesine ama en erken 2- 3 haftaya randevu alabilirsin çokkyoğun.
Alerji teşhisi kondu mu kantahlillerinde çıktı mı karacğer enzimleri falan Nırmalse çok panik yapma
Selam,
Özelden msj atmıştım gördün mü?
Ekgıdayla ilgili hala bir gelişme yok bizde hala 1 çay kaşığı tadına baktırmak bile yasak
Kızına neler verebilirsin dedi fügen hanım mrk ettim
İyi olmanıza sevindim güzel çorbalarınla daha da kilo alcak şimdi bebişin,
ben zaten çok az emzirebiliyordum hastanede yatarken sütüm tamamen kesildi
Mama veriyorum ama artık ben bile bıktım mamadan ekgıdaya başlamak istiyorum ama yasssah
İnşallah bu hafta değerleri iyice düşer de önce 4. Ay aşılarını oluruz sonra da ekgıdaya başlarız
çok çook üzgünüm, her an ağlamaklıyım...bir de emme problemimiz yeniden başladı inş. uzun sürmez..Kendini suçlu hissetme sakın çünkü bunu öğrendiğimde ben hep kendimi suçladım hamileyken şunu yaptım yedim ondan mı oldu acaba vs niyedaha önce anlamadım vs diye ama onlarca doktorun birkere bile bahsetmediği birşeyi ben nereden bilebilirdim.
Sen de sakin ol fügen hanımdan yada başka bir uzmandan da görüş alarak o mamaya geç,
eğer emziriyorsan şimdiden turunçgiller, Tahin,çilek, kabuklu kuruyemiş, denizürünleri, ve yumrta beyazını yeme
Daha önce yazdığım gibi bizim alerji diye başlayan konumuz başka hastalıklara döndü
sizin başka hastalık çıkmaz inşallah hatta belki alerjisi bile hafif düzeydir.
Bizi de gelişmelerden haberdar etmeyi unutma.
senin ne kadardan beri alerji vardı..inş. bizimki de geçer... cevap verdiğin için çok sağol..desteğiniz için teşekkürler..annemler felan sütünü kes diyor ama kesmeyeceğim...sizce kesmeli miyim...sonuçta bir çok şeyi yiyemeyecek bari anne sütü alsınTebrizi
Burka çok güzel cvp vermiş emin olmadan üzme kendini ki alerjisi varsa bile senin bi suçun yokki benim kızım şuan iyi alerji geçti gibi bi çok şeyi düzeldi umarım altında daha ciddi bişi yoktur. Sıkı bir diyet gerçekten işe yarıyor ve fügen hoca bizimde doktorumuzdu çok memnun kaldım.
Bu arada burkacım aksine merak ettiğine sevindim :) tşk ederiz biz iyiyiz ek gıda iyi gidior dışkı düzeltdi ve kızım kilo alıorrrumarım sizin içinde her şey yolunda gidiordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?