2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu tel açmadı ama...ben mi beceremedim acaba..

Pazar bugün tatil oyüzden açan olmaz, haftaiçi muayenehaneye 12 de geliyorsekreter hanım önce aradığında da açan olmaz,
sonra da hep meşgul olur inatla arıyınca ulaşırsın inşallah

Emelbaha ve minnosh sizi de tebrik ederim dedektif gibisiniz maaşallah bir knuda başım sıkışırsa sizden yardım isterim :)

Mesaj düzenleyiyi bulamadım kendimi alıntıladım

Aybikeciğim biraz önce ozan ağlayınca yarım kaldı , eminim bunları sen de yapıyorsundur ve tabii en önemlisi aşı piredamlasjfve tırnak kesimini hiç ihmal etmiyorum ve asıl olarak tüy yutarsa sorun olur vs diye diüşünmüyorum ne olacakki üstten yutar alttan çıkartır diyorum pozitif düşnüyorum bu konuda çünkü gerçekten boyasız ve organik tüyler değil boyalı çin malı kimyasal oyuncakları ağzına alıp parçacıkalrını yutarsa sorun bence. (Ve eşimin saçı diye kibarca yazdım anladın herhalde)

Normalde dusunur ama o salatayi yapana kadar ben coktan uyumus olurdum tahammulum kalmamisti. İnsallah atlatiriz bu yili:)

Canım o belli olmaz , cocuktan cocuğa değişiyor
Kızımda 5-6 aydan sonra gündüz gece uykuları düzene girmişti , oğlumda gece fena degildi ama gündüz uykusu 1 yasını buldu nerdeyse düzelmesi , bakalım 3 numara ne çorap örecek basımıza , abisine göre nispeten sakin ama yine de dogru dürüst gündüz uykusu yok , yerine koyunca uyanıyor, abisi ayaktan indirince uyanirdi
Basınız sagolsun canım , Allah sizlere sabır ve uzun ömür versin
Cok tatlı oluyordur o Hali , tombiş şey tam yemelik

Kendini suçlu hissetme sakın çünkü bunu öğrendiğimde ben hep kendimi suçladım hamileyken şunu yaptım yedim ondan mı oldu acaba vs niyedaha önce anlamadım vs diye ama onlarca doktorun birkere bile bahsetmediği birşeyi ben nereden bilebilirdim.
Sen de sakin ol fügen hanımdan yada başka bir uzmandan da görüş alarak o mamaya geç,
eğer emziriyorsan şimdiden turunçgiller, Tahin,çilek, kabuklu kuruyemiş, denizürünleri, ve yumrta beyazını yeme
Daha önce yazdığım gibi bizim alerji diye başlayan konumuz başka hastalıklara döndü
sizin başka hastalık çıkmaz inşallah hatta belki alerjisi bile hafif düzeydir.
Bizi de gelişmelerden haberdar etmeyi unutma.

Tebrizi
Burka çok güzel cvp vermiş emin olmadan üzme kendini ki alerjisi varsa bile senin bi suçun yokki benim kızım şuan iyi alerji geçti gibi bi çok şeyi düzeldi umarım altında daha ciddi bişi yoktur. Sıkı bir diyet gerçekten işe yarıyor ve fügen hoca bizimde doktorumuzdu çok memnun kaldım.

Bu arada burkacım aksine merak ettiğine sevindim :) tşk ederiz biz iyiyiz ek gıda iyi gidior dışkı düzeltdi ve kızım kilo alıorrr umarım sizin içinde her şey yolunda gidiordur.

Selam,

Özelden msj atmıştım gördün mü?

Ekgıdayla ilgili hala bir gelişme yok bizde hala 1 çay kaşığı tadına baktırmak bile yasak

Kızına neler verebilirsin dedi fügen hanım mrk ettim

burkacım gelmene çok sevindim bir türlü geçmişten mesajını bulamadım. Yemek faslı vs olunca çıkmak zorunda kalmıştım.

İyi akşamlar kızlar öpüyorum hepinizi.

Canım benim şuan gördüm çok giremiyorum müsait olamıyorum hemen anlatıyım bize direk çorbayla başla bi tatlı kaşığı dedi başladım kabak patates havuç pirinçle çorba yapıyorum şimdi yarım kâseye kadar gidioruz birde meyve püreleri veriorum elma armut ayva falan bu aralar muz denicem sırada kaşık mamamız var bebelac Mısırlı çavdarlı kendi sütüme yapıcam bunun ardından süt ve ürünlerini hafif olarak denicez önce ağız kenarına sür ya da bi kaşık vererek başlıcas tabi tam 6 ay geçince bide unutmadan artık çorbamıza ekstra şeylerde kalabiliyoruz mesela artık pırasa da koyuyorum pek tadının sevmedi gerçi ama :/ ve su her yemeğin üstüne içiyoruz

Böyle yani umarım en kısa zamanda geçersiniz sizde insan rahatlıyor inan artık her yerde meme yok o gün misafirliğe gittm çıkardım çorba içirdim başka odalarda utana sıkıla meme vermek çok zorluyordu beni :/

Şimdi okudum ne karışık anlatmıştım yaa özür dilerim :/ kızım kucağımda süt içiyordu o yüzden nasıl yazdım anlamamışım şimdi yatağına koydum peki bişi soracam sizin alerji kesinleşti mi yani biliyorum cmv virüsü geçiriyorsunuz ama ben alerji bitti sanmıştım

İyi olmanıza sevindim güzel çorbalarınla daha da kilo alcak şimdi bebişin,

ben zaten çok az emzirebiliyordum hastanede yatarken sütüm tamamen kesildi

Mama veriyorum ama artık ben bile bıktım mamadan ekgıdaya başlamak istiyorum ama yasssah

İnşallah bu hafta değerleri iyice düşer de önce 4. Ay aşılarını oluruz sonra da ekgıdaya başlarız

Alerji için kesin belli değil cmv geçsin karaciğer enzimleri düzelsin. Ozaman belli olucak

Son düzenleme:

İnş canım hani çok olmadı başlayalı biz bi hafta sonra 6 aya girecez iki hafta ancak oldu ama çok özeniyordum artık oda istiyordu sürekli gözü bizim sofradaydı iyi oldu umarım kısa zamanda sizde geçersiniz oğluşunda çabucak iyileşir.

çok çook üzgünüm, her an ağlamaklıyım...bir de emme problemimiz yeniden başladı inş. uzun sürmez..
9 gündür süt ürünleri, balık, turunçgiller , kabuklu yemişler, hazır gıdalat dana eti ve tavuk ahin ve susam yemiyorum..kakası düzeldi..ama ishal oldu neden bilmem.. giyisilerini sabun tozuyla yıkamaya başladım..
başka ne yapabilirim bilmiyorum.bir aydır amip dediler iki şişe flagy verdiler....ama ben anlamalııydım diyorum
ilgin için teşekkürler..

senin ne kadardan beri alerji vardı..inş. bizimki de geçer... cevap verdiğin için çok sağol..desteğiniz için teşekkürler..annemler felan sütünü kes diyor ama kesmeyeceğim...sizce kesmeli miyim...sonuçta bir çok şeyi yiyemeyecek bari anne sütü alsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…