- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #73.001
Pazar bugün tatil oyüzden açan olmaz, haftaiçi muayenehaneye 12 de geliyorsekreter hanım önce aradığında da açan olmaz,
sonra da hep meşgul olur inatla arıyınca ulaşırsın inşallah
inş arayacağım..çok sağol
Emelbaha ve minnosh sizi de tebrik ederim dedektif gibisiniz maaşallah bir knuda başım sıkışırsa sizden yardım isterim :)
Adres : CERRAHPAŞA CAD. FATİH
Tel : 212 414 30 00
Fax : 632 12 82
Yatak Sayısı : 1700 Açılış Yılı : Belirtilmemiş Çalışan Sayısı : Belirtilmemiş
Park Yeri : Belirtilmemiş Kurum Tipi : Tıp Fakültesi
Anlaşmalı Kurumlar :
Alga Sağlık Merkezi, İstanbul (Muayenehane)
Doktor,
Adres : VALİKONAĞI CAD.HACIMANSUR SOK.NO:25 K-2 D-8 NİŞANTAŞI TEŞVİKİYE ŞİŞLİ
Yatak Sayısı : Belirtilmemiş Açılış Yılı : Belirtilmemiş Çalışan Sayısı : Belirtilmemiş
Park Yeri : Belirtilmemiş Kurum Tipi : Muayenehane
Anlaşmalı Kurumlar :
minnosh emelbaha çok teşekkür ederim..ben burda çırpınıyorum sizde beni anladınız..ben pazar olduğunu bile unuttumMeltemcim kızının yılbaşı partisinde bir foto paylaşmışsın ne güzel zayıfsın hemde 3 çocuklu olmana rağmen maşallah sana :)
geçmişi tarıyorum tebrizi için yeni gördüm :)
Tebrizi muayenehane mumarası
Fügen Çullu Çokuğraş...
M.hane. Tel: 0212 291 29 39
Tebrizi canım bu mesajı buldum hala geçmişi okuyorum ama şuan kalkmam lazım yemek yapacağım okuyup döneceğim sana canım.
Sağol Meltem teyzesi :)
Canım bende de şu var. http://www.kidsii.com/ingenuity/p-472-cozy-coo-sway-seat-java-jungle.aspx
İlk aylarda sevmemişti kızım ama şimdi seviyor, kemeri küçük ama, çokda pahalı değildi hatırladığım kadarıyla. Kendi kendine sallanıyor, ışıklı, müzikli titreşimli birşey, mamaroo tarzı. Bir bak istersen.
Birde fisher price rain forest anakucağı vardı ama kilosu fazla onun için artık, poposu yere değiyor, ağırlıktan iyice yatar pozisyonda kalıyor, sıkılıyor.
benim amca akşam çalıştığı için (polis) uyuyakalmış gidememiş fuara
iş başa düştü, modele karar verip internetten en uygun fiyata bulmam lazım
şimdi benim mama sandalyesi muhabbetinden sıkıldınız ama son olarak ankete sunuyorum sizlere
hadi karar vermeme yardımcı olur musunuz... bu arada fiyatı yüzünden pollyi eledim, şimdi veremiyorum okadar
1. http://www.e-bebek.com/baby-plus-mama-sandalyesi_LEB-ZW4
2. http://www.e-bebek.com/joie-mimzy-mama-sandalyesi_JOI-H1013HKT000
3. http://www.hepsiburada.com/liste/ho...4s%3dmama%5cu0020sandalyesi&fh_refview=search
4. http://www.hepsiburada.com/liste/we...4s%3dmama%5cu0020sandalyesi&fh_refview=search
senin ne kadardan beri alerji vardı..inş. bizimki de geçer... cevap verdiğin için çok sağol..desteğiniz için teşekkürler..annemler felan sütünü kes diyor ama kesmeyeceğim...sizce kesmeli miyim...sonuçta bir çok şeyi yiyemeyecek bari anne sütü alsın
Canim niye alinayim ki alinmam ben Surada iki lafin belini kiriyoruz niye darginkik olsun. Sevom seni.
Bu arada moralim cook bozuk esimin dayisi ölmüş. Henuz 43 yasinda idi. Kalp krizi imis. Arkadaşıma rica ettim kiza birkac saat bakti oraya gittim. Simdide eşim orada. Allah rahmet eylesin. Dusunsene dun bu saatler yasiyordunefes aliyordu peki ya bugun ayy. Cok uzgunum.
Aybike : baby&plus canım bahsettiğim mama sandalyesi
Bekle: valla ben mamarooyu o dediğin rakama yakın sattım :)) bence alma sevebilir ama geç bence alıcaksan salıncak al annem almıştı salıncak bu manuellerden şuan ben onu kullanıyorum kemerini bağlıyorum yatar pozisyon da yemek yerken hep orda yatıo zaten mutfakta kullanıyorum sadece tepesine de oyuncaklarını asıyorum oturmaya başlayınca da oturma pozisyonuna getiririm ama ana kucağı için gerçekten geç canım salıncak al sen alıcaksan
Emel : benimki dürüm olmaz canım lavaş yırtlılır :))
Teyzem evliliğin1- 5- 10. Yılları dönüm noktası derdi , neye dayanarak bilmiyorum ama
5 i atlattık biz , bakalım 10. Yıla ne yapacağız
Canim niye alinayim ki alinmam ben Surada iki lafin belini kiriyoruz niye darginkik olsun. Sevom seni.
Bu arada moralim cook bozuk esimin dayisi ölmüş. Henuz 43 yasinda idi. Kalp krizi imis. Arkadaşıma rica ettim kiza birkac saat bakti oraya gittim. Simdide eşim orada. Allah rahmet eylesin. Dusunsene dun bu saatler yasiyordunefes aliyordu peki ya bugun ayy. Cok uzgunum.
Teyzem evliliğin1- 5- 10. Yılları dönüm noktası derdi , neye dayanarak bilmiyorum ama
5 i atlattık biz , bakalım 10. Yıla ne yapacağız
Ben de 5 ve katlari kritik doye biliom ama daha 2sene olacak biz evleneli. Dur bakalim neler yasayacagiz:))
Demekki bende rahat edeceğim :)) ama bizim o günleri görmemiz baya zaman alır kanımca malum cüssemiz ağır :) herkes ayaklarını ağzına götürdüğünü yazıyor ya bizimkinin yetişmiyor karnı engelliyor ben tutup götürmeye çalışıyorum kıkır kıkır gülüyor :))) kıyamam yawruma ya umarım artık çok kilo almaz 9800 olmuş
Aybike : baby&plus canım bahsettiğim mama sandalyesi
Bekle: valla ben mamarooyu o dediğin rakama yakın sattım :)) bence alma sevebilir ama geç bence alıcaksan salıncak al annem almıştı salıncak bu manuellerden şuan ben onu kullanıyorum kemerini bağlıyorum yatar pozisyon da yemek yerken hep orda yatıo zaten mutfakta kullanıyorum sadece tepesine de oyuncaklarını asıyorum oturmaya başlayınca da oturma pozisyonuna getiririm ama ana kucağı için gerçekten geç canım salıncak al sen alıcaksan
Emel : benimki dürüm olmaz canım lavaş yırtlılır :))
Arkadaş nette bulduğum numaralardan ulaşamıyorum demişti.Bende senin yazdığını hatırlıyordum ama mesajını bulamadım.Pazar bugün tatil oyüzden açan olmaz, haftaiçi muayenehaneye 12 de geliyorsekreter hanım önce aradığında da açan olmaz,
sonra da hep meşgul olur inatla arıyınca ulaşırsın inşallah
Emelbaha ve minnosh sizi de tebrik ederim dedektif gibisiniz maaşallah bir knuda başım sıkışırsa sizden yardım isterim :)
minnosh emelbaha çok teşekkür ederim..ben burda çırpınıyorum sizde beni anladınız..ben pazar olduğunu bile unuttum
Canım kitap ve müzikleri yazdım, oyuncakların adlarını bilmiyorum :) resim yollayayım dedim ama mesajla yollanmadı. Bir pedagog tanıdığımız vermişti listeyi eşime, o listeyi bulup netten linklerini bulup sana göndereceğim ilk fırsatta.
senin ne kadardan beri alerji vardı..inş. bizimki de geçer... cevap verdiğin için çok sağol..desteğiniz için teşekkürler..annemler felan sütünü kes diyor ama kesmeyeceğim...sizce kesmeli miyim...sonuçta bir çok şeyi yiyemeyecek bari anne sütü alsın
Nurumhiram
Başın sağolsun
Bu arada kızlar benim kız suluktan su içemiyor aventinkini aldım 4+ başlık buna rağmen hep boğulacak gibi oluyor biberondan da öğürüyo bende kaşıkla veriorum napmam lazım acaba?
Valla canım ben kızıma suluk almamıştım ıvy yazınca alayım dedim . Fazla biberonumuz vardı onunla veriyordum boğuluyordu fazla çekip.Bugün gidip hem meyve filesi hemde suluk aldım bebedorun ikisi de hemen kaynattım su doldurdum verdi önce ısırmaya çalıştı kızım em dedim emme hareketi yaptım anlamadı tabi ama emdi. Yani çekti . :) İstersen biraz dene suluk ile.
Valla canım ben kızıma suluk almamıştım ıvy yazınca alayım dedim . Fazla biberonumuz vardı onunla veriyordum boğuluyordu fazla çekip.Bugün gidip hem meyve filesi hemde suluk aldım bebedorun ikisi de hemen kaynattım su doldurdum verdi önce ısırmaya çalıştı kızım em dedim emme hareketi yaptım anlamadı tabi ama emdi. Yani çekti . :) İstersen biraz dene suluk ile.
Bizimkide 2 sene olacak zaman çabuk geçiyor evlendiğim an dün gibi aklımda :/ bizimkiyle iyi gidiyoruz ama bu birazda benim fazla rahat olmamdan kaynaklanıyor sanırım bazen o kadar bıkkın oluyorumki pff hiç tartışamam diorum :/
Nurumhiram
Başın sağolsun
Bu arada kızlar benim kız suluktan su içemiyor aventinkini aldım 4+ başlık buna rağmen hep boğulacak gibi oluyor biberondan da öğürüyo bende kaşıkla veriorum napmam lazım acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?