2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Meltemcim kızının yılbaşı partisinde bir foto paylaşmışsın ne güzel zayıfsın hemde 3 çocuklu olmana rağmen maşallah sana :)

geçmişi tarıyorum tebrizi için yeni gördüm :)
minnosh emelbaha çok teşekkür ederim..ben burda çırpınıyorum sizde beni anladınız..ben pazar olduğunu bile unuttum

Tebrizi muayenehane mumarası

Fügen Çullu Çokuğraş...

M.hane. Tel: 0212 291 29 39

Tebrizi canım bu mesajı buldum hala geçmişi okuyorum ama şuan kalkmam lazım yemek yapacağım okuyup döneceğim sana canım.

Sağol Meltem teyzesi :)

Canım kitap ve müzikleri yazdım, oyuncakların adlarını bilmiyorum :) resim yollayayım dedim ama mesajla yollanmadı. Bir pedagog tanıdığımız vermişti listeyi eşime, o listeyi bulup netten linklerini bulup sana göndereceğim ilk fırsatta.

İvyc bu da cok guzelmis ama ben yerden cok yuksek olmayan ve az yer kaplayan bisi istiorum , 80 m2 eve sigmaya calisinca

Ben joie yi beğendim canım, ama seçtiklerinin hepside hemen hemen aynı :)

Canım biz 3 aylık gibiydi farkettik ama eminim ondan öncede vardı çnk ne zaman mama versem tamamını kusardı meğer buda bir belirtiymiş beni dinlersen kesme bak ben kesmedim inan sadece patates kuzu eti ve yeşillik yedim tam 1 ay yani tabiki seçim senin ama hani bu sebeple kesmene gerek yok o şekilde devam edebiliyorsun umarım kısa sürede geçer yani reklam yapmak gibi olsun istemem ama Fügen hanım gerçekten uzman yani çok yoğun doğru ama ben epey yalvarmıştım sekretere boşalan bi randevuya aynı hafta içinde yer buldum.

Bizim de bi arkadasin babasi ölmüstü 2hafta once. Bugun gittik bassagligina, cok zor cok.. Adam gece uildan beri tedavi goruyormus yazin iilesmis sonra aralikta tahlil yapmislar rutin kontrollerde hastalik tekrarlamis. Adam kemiterapiyi reddetmis istemem demis 2hafta icinde sirf moral bozuklugundan ölmüs Allahim tum sevdiklerimizi korusun insan daha ii anliyor boyle durumlarda. Sizin de basiniz sagolsun canim, Allah kalanlara uzun omurler versin

Biz de 9500 olmusuz dun o gittigimiz yerde bi kiz kucagina aldi Allahim cok agir diyo:) aman dikkat et dedim. Ben butun gun geziom kizimla artik alistim sanirim kilosuna. Ya otomatik sallanan salincak alacaktim ama manuel mi alsam bilemedim. Onlar yAtabilio mu??

Başınız saolsun canım

Ben de 5 ve katlari kritik doye biliom ama daha 2sene olacak biz evleneli. Dur bakalim neler yasayacagiz:))

Bizimkide 2 sene olacak zaman çabuk geçiyor evlendiğim an dün gibi aklımda :/ bizimkiyle iyi gidiyoruz ama bu birazda benim fazla rahat olmamdan kaynaklanıyor sanırım bazen o kadar bıkkın oluyorumki pff hiç tartışamam diorum :/

Başınız sağolsun canım

Oy oy onun o bogum bogum olan göbeğini yerim ben :)

Çok ve güzel yaşa emi. Öldüm gülmekten eşime okudum o bile güldü :)

Arkadaş nette bulduğum numaralardan ulaşamıyorum demişti.Bende senin yazdığını hatırlıyordum ama mesajını bulamadım.
Her zaman yardımcı olurum canım yeter ki elimden gelen birşey olsun. Konu bebekler olunca akan sular durur bende. İnan kızımı emzirirken taradım mesajları ama bulamadım.

minnosh emelbaha çok teşekkür ederim..ben burda çırpınıyorum sizde beni anladınız..ben pazar olduğunu bile unuttum

Ne demek canım inşallah sadece alerjidir. Rabbim dermanını versin.

Canım çok teşekkür ederim. Sağolasın zahmet oldu sana da.

Canım çok geçmiş olsun bence de kesmemelisin
Emin ol anne sütü sayesinde daha kolay atlatacaktır sadece yediklerine dikkat etmelisin

Nurumhiram
Başın sağolsun

Bu arada kızlar benim kız suluktan su içemiyor aventinkini aldım 4+ başlık buna rağmen hep boğulacak gibi oluyor biberondan da öğürüyo bende kaşıkla veriorum napmam lazım acaba?

Valla canım ben kızıma suluk almamıştım ıvy yazınca alayım dedim . Fazla biberonumuz vardı onunla veriyordum boğuluyordu fazla çekip.Bugün gidip hem meyve filesi hemde suluk aldım bebedorun ikisi de hemen kaynattım su doldurdum verdi önce ısırmaya çalıştı kızım em dedim emme hareketi yaptım anlamadı tabi ama emdi. Yani çekti . :) İstersen biraz dene suluk ile.

Hangi suluktan aldın canım?

Bi kere denedim kötü oldu bi daha deniyim o zamn inş alır ya kaşıkla hep dökülüyor sağa sola :/

Ya ben de hic tartisamicam diyorum ama benimki bi sinirlendi mi susmuyor taramali tufek gibi masallah:))

Kizlar yakin bi arkDasimin kizinda da sut proteini alerjisi cikmisti icinde sut olan hicbiseyi yemedi dana eti filan da yememisti. Ve 7ay boyunca tespit edilememisti dusunebilio musunuz? Tam 16 ay emzirdi, sakin sutunuzu filan kesmeyin o yavru icin en degerli sey. 16ay sonunda kizi kenndisiy birakti emmeyi, ve direk sut ve peynire dalmisti:) gececek bu gunler Allah size sabir versin.

Ben dr kasikla veriyorum
Ama benim
Kiz bardagi seviyor. Direk bardaktan su iciyoruz:) hatta biberon mamasini da bardaktan icmeye basladik:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…