- 2 Ocak 2013
- 988
- 156
- 53
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #73.021
ıvycm siz bi ara boşanmayı üşünmüştünz dimi? çok sevndm herşeyin yoluna girmesin... herkesin evliliği hep yolunda gitsin inşallahAhahah, yok canım. Bizim çoook daha büyük sorunlarımız vardı zaten, daha yeni aştık 3-4 aydır. Sonra kaldığımız yerden devam hayata :))
söz konusu bebeklerimz olunca ne kadar hassas oluyoruz dimi Allah acil şifalar versin canm. inşallah en kısa zamanda problemin ne olduğu bulunur ve şifasını bulur yavrunçok çook üzgünüm, her an ağlamaklıyım...bir de emme problemimiz yeniden başladı inş. uzun sürmez..
9 gündür süt ürünleri, balık, turunçgiller , kabuklu yemişler, hazır gıdalat dana eti ve tavuk ahin ve susam yemiyorum..kakası düzeldi..ama ishal oldu neden bilmem.. giyisilerini sabun tozuyla yıkamaya başladım..
başka ne yapabilirim bilmiyorum.bir aydır amip dediler iki şişe flagy verdiler....ama ben anlamalııydım diyorum
ilgin için teşekkürler..
Canım selamıvycm siz bi ara boşanmayı üşünmüştünz dimi? çok sevndm herşeyin yoluna girmesin... herkesin evliliği hep yolunda gitsin inşallah
söz konusu bebeklerimz olunca ne kadar hassas oluyoruz dimi Allah acil şifalar versin canm. inşallah en kısa zamanda problemin ne olduğu bulunur ve şifasını bulur yavrun
Demekki bende rahat edeceğim :)) ama bizim o günleri görmemiz baya zaman alır kanımca malum cüssemiz ağır :) herkes ayaklarını ağzına götürdüğünü yazıyor ya bizimkinin yetişmiyor karnı engelliyor ben tutup götürmeye çalışıyorum kıkır kıkır gülüyor :))) kıyamam yawruma ya umarım artık çok kilo almaz 9800 olmuş
Ya senin kahve keyiflerini ve rahatca asabildigin camasirlari hatirliyorum:) ama pahali o ya, ben uygun bisiler istiorum
Bende 2 tane var hergünevi süpürüp siliyorum toz alıyorum ve ikeanın ypışkanlı rulolorı elimde sürekli onunla tüyleri topluyorum.
Çamaşır kurutma makinası da tüyleri topluyor ama benim eşimin dökülen saçları kedilerin tüyünden çooook daha fazla
Mesaj düzenleyiyi bulamadım kendimi alıntıladım
Aybikeciğim biraz önce ozan ağlayınca yarım kaldı , eminim bunları sen de yapıyorsundur ve tabii en önemlisi aşı piredamlasjfve tırnak kesimini hiç ihmal etmiyorum ve asıl olarak tüy yutarsa sorun olur vs diye diüşünmüyorum ne olacakki üstten yutar alttan çıkartır diyorum pozitif düşnüyorum bu konuda çünkü gerçekten boyasız ve organik tüyler değil boyalı çin malı kimyasal oyuncakları ağzına alıp parçacıkalrını yutarsa sorun bence. (Ve eşimin saçı diye kibarca yazdım anladın herhalde)
Teyzem evliliğin1- 5- 10. Yılları dönüm noktası derdi , neye dayanarak bilmiyorum ama
5 i atlattık biz , bakalım 10. Yıla ne yapacağız
Ben joie yi beğendim canım, ama seçtiklerinin hepside hemen hemen aynı :)
canım hippin yulaf unu mu var???
ben çok aradım yulaf unu, hiçbir yerde bulamadım
ama migrosun hipp reyonunda da yok, olsa görürdüm mutlaka
bak heyecan yaptım şimdi, nerden bulabilirim :)
ıvycm siz bi ara boşanmayı üşünmüştünz dimi? çok sevndm herşeyin yoluna girmesin... herkesin evliliği hep yolunda gitsin inşallah
söz konusu bebeklerimz olunca ne kadar hassas oluyoruz dimi Allah acil şifalar versin canm. inşallah en kısa zamanda problemin ne olduğu bulunur ve şifasını bulur yavrun
Ivy,
Emele yazdığın oyuncaklarda ilgili yazıyı burda da paylaşabilir misin? Biz de faydalansak?
hafızanı takdir ettim canım :) ama artık büyüdüğü için sıkılıyor, şimdi 10 dk bile durmuyor...bide zaten hareketlendiği için tehlikeli olmaya başladı
bence hiç anakucağı alma, çok kısa bir dönem kullanabileceksin yazık olur
Gece sitede bakım var diyordu yinede pek kaynatmissiniz hanımlar :))
Begen butonu düzelir bakımda diye umut etmiştim ama yapmamışlar , hic begendirmiyor baskasını da değerlendirmeliymisiz poff
Mt seni anlıyorum canım , bende hediyeleri giydiririm ama senin görümce aşmış olayı , isi rekabet boyutuna getirmiş nerdeyse, insan art niyeti seziyor , söyle canım alma abla giydirmiyorum de, umarım anlar , kendi kızına alsın , benimde cok yakınım biri böyleydi , sanki ben alamıyormusum gibi , kendi aldığı hep daha iyi daha üstün gibi davranıyordu da bıraktı son zamanlarda
aynen ikeayı zengin ettik o rulolarla :))
yalnız bizde sayı biraz daha fazla, 7 tane :) gerçi kışın evdeler. havalar ısınınca bir tanesi hariç (sakat çünkü) diğerleri bütün gün bahçede
bende her sabah evi makinaya tutuyorum ama yinede kıl oluyor. bizim yatak odası çok büyük, ev sahibi 2 odayı birleştirmiş. geçen haftaya kadar odasında vakit geçiriyordu. ama sıkılmasın diye hergün dışarı çıkartıyordum. bir haftadır artık salonda, tanışma zamanı geldi. yinede öyle kanepeye falan yatıramıyorum gelir bitanesi üstüne yatar diye...önce alışmaları lazım
Meltowski: hehehe evet çok tatlı oluyor bide e keşfetsin ayağını die çıkarıyorum pijamasını falan bak oğlum bunlar senin ayağın tut elinle bak akranların tutup ağzına götürüyormuş sen tut şimdilik gerisine bakarız diorum sırıtıo tutmuo :))
Bekle: canım yatıyo manueller ama çok yer kaplıo yerin dar ise bilemedim şimdi ama şölede bişi varki emeklemeye başladıkları zaman pek salıncak falan görmicek gözleri
Emel: tatlım sende çok br güzel yaşa emi kızınla eşinle ve planladığın diğer çocuğunla :)
Aybike : ama sende çok tatlısın ki)))
Ivy : canım evet yaa bende istiyorum o oyuncak önerilerinden burda paylaşsanda hepimiz faydalansak çok dua ederiz. Bu arada içimden geldi seni sevmeyen ölsün)))
Tebrizi: canım çok geçmiş olsun heyecanını ve korkunu anlayabiliyorum Allah tez zamanda şifa versin yawruna ama sütten kesme bebeğini dikkat et yediklerine
bizide haberdar et durumundan
Canım yulaf unundan kastın kaşık mamasının sadece yulaflısı olan vardı o mu? Eşim almış ama henüz başlamadık biz doktora gidelim ondan sonra başlayacağım ben bakalım bu ay ne kadar kilo almış.
İnşallah yer canım kaşıkla yiyor ama bakalım öyle sevecek mi ?
Sonunda anlayan biri çıktı. (Diğer arkadaşlar alınmasın) hakikaten art niyet seziliyor. Tam anlatamıyorum ama dediğin gibi mesela hep pançodan falan alır. Ben gereksiz görüyorum. Lcw de hem daha uygun hem de gayet başarılı. Hatta montu pançodan sezon başında almış. Eminim 120 ye falan almıştır. Sonra ( Allah karşıma çıkarıyor işte) Real'de aynı montlardan yine panço 50 liraya satıyorlardı gördüm. Aynen de söyledim. Yüzünün şekli süperdi.
Böyle örnekler bitmez. Açık açık söyleyip kötü olma riskine giremem. Çünkü eşim annesine düşkün olduğundan daha fazla düşkündür ablasına. Öylede olsun zaten lafım yok. Anlıyor o zaten eminim. Açık söyleyebileceğimden daha fazlasını anlıyor. Kendince inatlaşıyor benimle. Ben patavatsız bir tipimdir. Bam güm kavga ederim samimiyetine inandığım yakınımla. Sonra da kin tutmam. Ama bunlara o model gitmez. Maalesef tarzım olmayan bir mucadele içindeyim. Ondan patladım :))
Gel yulaf ununa gel, hipp e gel
Senin Polly in varsa benim de hipp yulaf unum var.
Meltowski: hehehe evet çok tatlı oluyor bide e keşfetsin ayağını die çıkarıyorum pijamasını falan bak oğlum bunlar senin ayağın tut elinle bak akranların tutup ağzına götürüyormuş sen tut şimdilik gerisine bakarız diorum sırıtıo tutmuo :))
Bekle: canım yatıyo manueller ama çok yer kaplıo yerin dar ise bilemedim şimdi ama şölede bişi varki emeklemeye başladıkları zaman pek salıncak falan görmicek gözleri
Emel: tatlım sende çok br güzel yaşa emi kızınla eşinle ve planladığın diğer çocuğunla :)
Aybike : ama sende çok tatlısın ki)))
Ivy : canım evet yaa bende istiyorum o oyuncak önerilerinden burda paylaşsanda hepimiz faydalansak çok dua ederiz. Bu arada içimden geldi seni sevmeyen ölsün)))
Tebrizi: canım çok geçmiş olsun heyecanını ve korkunu anlayabiliyorum Allah tez zamanda şifa versin yawruna ama sütten kesme bebeğini dikkat et yediklerine
bizide haberdar et durumundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?