2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sorma canım, bizim kzıların bilmediği mi var. Daha önceden konuşulmuştu bu, saolsun aybike tavsiye etti, her yere birşeyler asıp duruyorum bende, şimdi odasını da ona göre düzenlemekteyim.

bende ev düzenlemesini haftaya bıraktım artık, bizbize kaldığımızda oğluşuma göre ayarlayacağım artık herşeyi
aman pek bir heyecanlı gördüm kendimi :))))

canım dualarımız sizinle, iyi yolculuklar...güle güle dönersiniz inşallah

mamala devam edicekseniz sma veya hipp verin derim aptamil kullananlar ya kabızdan şikayetçi yada gazdan en iyisi sma ve hipp
geceleri aptamilin tahıllı kaşık mamalarından verin sütlü pirinçli irmikli meyveli vs.hangisinden istiyorsanız..
arada pirinç unu hero babynin gogly yazanı güzel muzlu ve elmalısıda var
ve meyve sebze püreleri + yogurt :) evde mayalanmış veya babymix sütaş lk yogurdum
biraz zaman sonrada azcık yumurtanın sarısı azcık peynir vs

ağutos dogumlu yegenim 8 kg boyuda 66 sanırım..36 haftalık 3 kg dogmuştu 2800 e düşmüştü
şuan yürüteçe koyduk çünkü çok hareketli şuan yürütecin oyuncaklarını keşfetme aşamasında :)
2 elliyle 2 ayagını tutup agzına sokuyo çorabını çekiştirip ağzına götürüyo :)
yattıgı yerde dönüp yuvarlanıyo...eller hep bişeylere saldırır halde cep telefonuna bilekliğime saça
yattıgı yerde sürekli kafasını belini gövdesini kaldırıp oturmaya çalışıyo ama hopp geri düşüyo :)

Oyuncakariyorum.com sitesinde organik oyuncaklar var. Almak isteyenlere fikir olsun:))

organik olanlara baktım bunlar amigurumi tekniğiyle örülen oyuncaklardan. burda bir kaç arkadaş ördüklerimi paylaşmıştı onlardan görüp bende geçen gün ördüm kızıma. ilk defa ördüğüm için biraz şekli bozuk oldu.

evde ördüğüm kızımın çakma hello kitty si

Cok gecmis olsun canim. Bir cocuk bir dert iki cocuk dörtdert diye bi laf vardir. Valla ikinciye gozum korkmuyor degil. Durumun uygunsa ee bi kez temizlik icin birini cagirabilirsin belki, seni delirmekten kurtarir enazindan:) benimki aadece benim uzerindeyken kafayi bana gömüyo öyle emecekmis:) o da keyif emmesi resmn cunku yutmasi oyle zor oluyo. Onun disinda uyurken emiyo. Biberon alsa neyse dicem uzulmicem denoni da almiyo kasikla bana cok zor oluyo. Gecen gun bardaktan icti aptamil 1mamayi)) canlari sagolsun.

Cok gcmis olsun.. Hatirlayamadim da belirtileri neydi?

Bizim her banyoda kizariyordu bi yerlerrimiz ztrn beyaz tenli ve hassas. Allahtan alerji yok diordum ki agzimi hayra açaymisim... Ek gidadan sonra oldu bizde de neden anlamadim yumusatici icin sirke mi kullaniordun? Cunku bi onu degistirdim deterjanimiz hala ayni. Biodermanin serisine bakayim cok sagol canim. Vucudunda gorunce cok uzuldum ya (

Hadi haYirli olsun azimle calistin :) simdiden cok i yolculuklar kvne de :))

evet canım, artık kendi çamaşırlarımıza da yumuşatıcı kullanmıyorum. bebeklerin ciltleri hassas olduğu için en fazla yumuşatıcıya reaksiyon veriyormuş.
1 çorba kaşığı elma sirkesi koyuyorum, çamaşırlar yumuşacık oluyor hemde biliyorsun sirke ciddi bir dezenfektan.. baktım paşamın derdi deterjanlarla ev temizliğinde de kaldırdım herşeyi...sıvı doğal sabun kullanıyorum, dezenfekte için çamaşır suyu yerinede daha etkili olan borax (eczaneden alabilirsin)
ben kullanmadım ama mustelada çok iyi diyorlar, bence ikisininde fiyatlarına bir bak...ben alırken biodermada kampanya vardı. şampuan, nemlendirici, temizleme sütü aldım masaj yağı hediye geldi

Gecmis olsun canım
Aybike de anlatmış nemlendirici cok önemli , ben kendimden biliyorum , Ankara'nın havası kuru oldugu icin ellerimi iyi nemlendirmezsem cok kötü reaksiyon gösteriyor , Dr göstersem kesin kortizonlu krem verir , bastan o hale gelmesin diye uğraşıyorum , yoksa cildim alerjik degil aslında
Cok guzelmis canım , ama insallah kızında sever, benim kıza bi sürü aldım ( ben cok severim oyuncak :)) hic oynamıyor dogru dürüst , hep hayalim bebeklerle oynayan bir kızdı :))
Oyuncakariyorum.com sitesinde organik oyuncaklar var. Almak isteyenlere fikir olsun:))
Sende ben gibi oyuncakci çıktın :))
6 yıldır her tur oyuncak aldım heralde :))
Yok canım estagfurullah :)))
Sende hemen kendine yaşlı deme canım , bebisler genc tutar hepimizi :))
Motilium kullananlar! Faydası oldu mu? Benim 2 gün oldu daha.
Galiba oldu, ama bende 4 gündür ictim, sanki arttı gibi
Ya belliydi zaten, saati gec vakte aldılar , herseyi açıkladılar , bitecek diye düşünmüştüm , ne güzeldi halbuki

Gecmis olsun canım , cocuklar saglıklı olsunda ev isi sonradan gelsin , sıkma canını
Hadi gözün Aydın canım
İnsallah hersey gönlünce olur
Cok guzel olmus canım , ellerine saglık

3. ay erken değil mi canım neden öyle yaptınız, sadece tattdırdın mı yoksa direk verdin mi katı gıdayı 3. ayda
bir de şu an kaç aylıksınız yumurtaya ne zaman başladınız

su an bes aylıgız.ılk baslarda tattırdım su an verıorum.yumurta ve yogurt ıle 3.ayda basladık oglusum hıc anne sutu almadı yanı benı emmedıgı ıcn erken basladık

benim oğlan 2 saatte bir uyuyo. öyle alıştırdık. uyutmassam ağlıyo. bazen yarım saat,bazen 1 saat , bazen 2 saat uyuyo . ama muhakkak uyandıktan 2 saat sonra tekrar yatıyo.

canım bu 3 kademeli, 1.kademede oğlum oturur pozisyonda oluyo. 2.kademede ayakta duruyor. 3.kademede ayakları yere değmiyodu.
yani senin tercihine kalmış.
yürüteç gibi devrilmiyo. o yüzden çok memnunum.
ayrıca yürüteçi ittirmeye çalışırken çocuğun vucut yapısı bozuluyor.kalça çıkıklığı yapıyormuş yürüteç o yüzden hiç düşünmedim.
ama bu sabit duruyo kıpırdamıyo. çocuğu bıraktığın yerde buluyorsun yani :)

Hayırlı olsuuuuuun

Hayırlı yolculuklar canım. İnşallah hayırlısı ile güzel haberlerle dönersin evine.

Hadi bakalım gözün aydın canım :)

Günaydın güzel anneler ve güzel melekler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…