2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Eki Görüntüle 936082 iyi aksamlar teyzeler ben cok yaramazim annem beni buraya koydu

ay ben senin o yanaklarını yer çeneni de ısırıp dururum :)

kızlar bende emzirmeyi bırakınca yani sütüm gidince eskiye döndüm süt verirken kuruluk vardı canımda istemiyordu şimdi eskisinden daha iyi oldu :)sanrırm sütten kesilince hepimiz normale dönücez:)
bir de eskiden adet olunca karnım ağrırdı anlardım. şimdi hiç anlamıyorum ağrı sızı yokk.

kızlar siz bebişleri oturtuyor musunuz ?
Daha çok erken ama bizimki yatmak istemiyo. Kucakta da hep dik tutulmuyo.
Kendi oturuyo zaten. Bende engellemiyorum.
Daha çok mu erken ya

biz kucakta filan oturtuyoruz valla ben yürüteçte aldım ilk başta korktu sıpam ama seviyor tabi 5-10 dakka duruyor sonra yoruluyor yavrum yaaa

bu arada hala 7271 . Sayfadayım ay oku oku bitiremedim. Yakalayamıyorum sizi

acaba dönemsel olabilir mi canım ? benim paşamında uykusu okadar düzenliyken bir haftadır gündüz uykuları yalan oldu...ancak 15-20 dk uyuyor

umarım bu dönemleri çabucak geçer çünkü gündüz kucağımdan inmiyo, elimi kolumu bağladı bişi yapamıyorum puff

tüp bebek tedavisiyle 3 kez düşük yapan bi arkadaşım face de paylaşmış bunu görünce milyonlarca şükür dedim,şikayetleri geri alalım kızlar...

hadi gözünaydın gidişi olsun da dönüşü çoooooook geç olsun inş.

Rabbim tez vakitte hayırlısı ile o arkadaşının da kucağını doldursun canım.

ben de aynı diye düşünüyordfum biberon alırsa rızayım sütümü sağıp vereceğim ama hiç almıyor.Ama artık büyüdüler bardakla vermekle çok iyi etmişsin.büyük oğluma suyu daha sonra meyve suları hep öyle verdim ve çok çabuk bardaktan içmeyi alıştı.ve ağız gelişimi için çok faydalı.Alıştırma bardakları var ondan alabilirsin.Çok dikkat yineden yudm yudum vermelisin biizm gibi birden birkaç yudumla birden içemezler.Bide artık ek gıda geçiyorlar andan için rahat olsun uyanıkken meyvesini sebzesini, veririz uyurken emziririz.ek gıdaya başladın mı sen ben başladım sayılırmı bilmiyorum ama diş kaşıyıcı niyetine havuç veriyorum baya hoşuna gidiyor.Dün de yoğrt verdim azıcık kaşığına bandırıp verdim ama nasıl yedi görmek lazım kaşığ alıyorum bağrıyor geri istiyor.

Limon, ince motor becerilerini her yönden çalıştırmaya yarayan bir oyuncak, ebatı, yumuşaklığı, şekli nedeniyle ağzına alamaz ama avcuyla kavrayabilir, bir elden diğerine verebilir, şekli yakalamaya müsait, parmak, avuç içi ve bilek hepsi birden çalışıyordu sanırım birde.

Bol şanslar.

Aaaaaaaa!

Hadi gözün aydın canım, çoook sevindim, nihayet normal hayata dönüyorsunuz. Ameliyat için mi gidiyor?

Kızlar benim kızım sırt üstü iken poposunun yardımı ile sürünüyordu şimdi 2-3 gündür yüz üstü yatarken göbeğinin üzerinde iken geri geri gidiyor elleri ve kolları yardımı ile ve dönüyor göbeğinin üzerinde :) koyduğum yerde bulamıyorum kızımı korkarım yakında emekleyecek.

Son düzenleme:

Saol canım, bakıyım bende ilk fırsatta.

Aa gerçekten bana da fikir oldu bu çok saol
Alıştırma bardağı neymiş bi araştırayım benim oğlum da eskiden cuk cuk rmerdi biberonu ama unutmuş almıo artık işteyken sağdığımda sütü nası vercek annem die düşünüodum
Ayyyy videoya almayı unutma yerim onu maşallah ne tatlı görünüodur kimbilir

Aybikeeeee gözün aydın süper haber buuu

Dün gece oğlumu emzik ve pşşla uyuttum demiştim az önce ilk uykusunda da aynı yöntem işe yaradı allahım inş böle alışır
Erken mi sizce sevinmem için daha 2 deneme oldu

Canım videoya alamıyorum çünkü kızım telefon vs gördüğünde ne yapıyorsa yapmıyor anlıyor gibi

Erken canım en azından dört beş gün o şekil uyutursan artık alışır ve hep öyle uyur :)

Ben tadimlik baslamistim ama cenesinin altinda atopik dermatit gelisti sanirim havuctan oldu o gecene kadar sadece mama vericem. Kavanoz mamasi vermistim onu zaten ayni sekilde kakada goruyorum:) sindiremiyor sanirim. Alistirma bardagini iii soyledin ya aklima grlmemist. Bizim kiz evdeki en kocaman bardaktsn iciyor:)) biberonu luboyf soylemisti, evde her turlu biberon var ama bi medela calma yoktu haftaya gelir ozaman denicem. Nisanda isbasi, artik biberon alsa ii olur. Kimse annesi kadar sabirli olamayabilir Allah hepimizin yardimcisi olsun inssllah.

Zayif olmanin faydalari ne guzel :)

Çok güzel olmuş canım. Beceriklisin valla. Ben yapamam

Sanırım bütün bebekler böle
Ben de o yüzden gizli çekim yapmak zoruna kalıom

Denicem bakalım inş becerrbilirim

ben pazar günü kvnin arkasından çalıcam darbukayı
Aybike çok sevindim ya. Ohhh bi nefes al şöyle. Keyfine bak. Bu arada bravo diyorum daha okumadım ama inş diğer sayfalarda nasıl başarılı olduğunu İstanbul daki abiyi nasıl ikna ettiğini anlatmışsındır . Anlatamadıysan bile uygun olunca yaz lütfen

Zayif olmanin faydalari ne guzel :)

Galiba bu ayda sadece 200gr aldı. Kendimle tartıyorum öyle çıkıyor. Halbuki yemesi de iyi yani daha çok emiyor meyvesini yiyor sebze çorbasını içine muz atarsam yiyor diğer türlü yemiyor. Mama da yapıyorum sütüm ile onuda yiyor.

Sanırım bütün bebekler böle
Ben de o yüzden gizli çekim yapmak zoruna kalıom

Denicem bakalım inş becerrbilirim

Bende gizli çekiyorum bazen. :)

İnşallah başarırsın canım :)

Emelcim maşallah gelişimi çok ilerde. Bol bol oku nazar boncuğu tak :))

Emelcim maşallah gelişimi çok ilerde. Bol bol oku nazar boncuğu tak :))

Canım okuyorum zaten.

Birde büyümesi olsa süper olacak. Bakalım bu ay ne kadar uzamış ve kaç kilo almışız.
Kilo konusunu çok takmıyorum ama bu kadar iştahlı olmasına rağmen neden almıyor anlamış değilim.

Senin kiz cok hareketli ama belki de ondan kilo almiyordur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…