- 1 Ağustos 2012
- 870
- 54
- 298
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #73.241
Eki Görüntüle 936082 iyi aksamlar teyzeler ben cok yaramazim annem beni buraya koydu
gsy: Sakın otobüsle gitmek gibi bi çılgınlık yapmayın eziyet olur bizim yolculuk gidiş dönüş çok rahattı ama orada hastalandı gerizekalı kaynanam yüzünden
bekle : Adet oldunmu bilmiyorum ama adet olmadığımız için kuruluk olurmuş o yüzden acıyor olması normalmiş kayganlaştırıcı kullan demişti bana doktor ama ben pek hoşlanmadım ondanda
aybike: Valla benimde libido yerlerde aramız gayet iyi sarılıyıruz öpüşüyoruz ama işin o kısmına karşı inanılmaz isteksizim
kızlar siz bebişleri oturtuyor musunuz ?
Daha çok erken ama bizimki yatmak istemiyo. Kucakta da hep dik tutulmuyo.
Kendi oturuyo zaten. Bende engellemiyorum.
Daha çok mu erken ya
acaba dönemsel olabilir mi canım ? benim paşamında uykusu okadar düzenliyken bir haftadır gündüz uykuları yalan oldu...ancak 15-20 dk uyuyor
geldim geldim canım burdayım :)) önce kv sorununu çözdüm sonrada rahat rahat karadayı izledim :)
evet kızlar müjdeeee...pazar günü istanbul yolcumuz var :)) evime, kocama, bebeğime kavuşuyorum nihayet...Allahım acaba nasıl bir duygudur çekirdek aile hayatı
Rabbim tez vakitte hayırlısı ile o arkadaşının da kucağını doldursun canım.umarım bu dönemleri çabucak geçer çünkü gündüz kucağımdan inmiyo, elimi kolumu bağladı bişi yapamıyorum puffEki Görüntüle 942924
tüp bebek tedavisiyle 3 kez düşük yapan bi arkadaşım face de paylaşmış bunu görünce milyonlarca şükür dedim,şikayetleri geri alalım kızlar...
hadi gözünaydıngidişi olsun da dönüşü çoooooook geç olsun inş.
Cok gecmis olsun canim. Bir cocuk bir dert iki cocuk dörtdert diye bi laf vardir. Valla ikinciye gozum korkmuyor degil. Durumun uygunsa ee bi kez temizlik icin birini cagirabilirsin belki, seni delirmekten kurtarir enazindan:) benimki aadece benim uzerindeyken kafayi bana gömüyo öyle emecekmis:) o da keyif emmesi resmn cunku yutmasi oyle zor oluyo. Onun disinda uyurken emiyo. Biberon alsa neyse dicem uzulmicem denoni da almiyo kasikla bana cok zor oluyo. Gecen gun bardaktan icti aptamil 1mamayi)) canlari sagolsun.
İyi geceler herkese
Saat 00:00 itibariyle ancak geçmişin tamaaamını bitirevildim kaç günlerdir okuom ne yazdınız bu kadar arkadaş yaaaa
Beğen i geri istioz kk bu kadar insan yalvarmış sana günlerdir duy sesimizi olmuo böle geçmişten parça parça gelince alıntı yapamıom ki
Güzel güzel paylaşımlarda bulunanlara çok teşekkürler kafam aldığınca beynimin bi kenarına not etmeye çalıştım
Ivy limonun amacı neakşam oğluma denettim ama ağzına sokanayınca beğenmedi tabi
Montessorri inş boş bi zamanda incelenecekler listemde
Ben bu ara uyku derdindeyim bu çocuk emmeden uyumaz oldu mümkün değil ne emzik alıo ne sallanarak uyuo ille de emecek
Gündüz baya bi cebelleştim olmadı
Gece en sonunda bi saat uğraşlarımla pşşlayıp emzikle uyuttum nası becerediysem
Neden uğraşıosun derseniz e işe başlıcam bensiz nası uyucak oğlum
Valla çalışmıo olsam dert diil en fazla 10 dk içinde uyuo memede mis gibi ama bıraktırmam lazım...
Neler denemeliyim sizce? Dr sorcam çarş günü ama geçen ay kontrolünde sorduğumda doyunca emzirmeyi bırak dedi
Ben ne biliim doydu mu adam uyuo zaten hemen
Imm ayrıca da bi sürü bebiş fotoları da paylaşılmış aralarda hepsini yerimmmmmm
Daha bişiler dicektim bi sürü ama 1 saat pşş sesi çıkarmaktan kafam bulandı
iyi geceler kızlar..malumunuz bebeğime inek sütü alerjisi teşhisi kondu. sağolsun burka mınnosh emelbaha ve mn elif yardımcı oldular o gün fügen hanımın telini verdiler...eşim güç bela sekreterini ikna etti ve yarın saat beşe randevu verildi..sabah istanbula uçuyoruz..gelişmeler inş..dua edin..en hayırlısı olsun bebeğim için herşey iyi olsun..
hepinize tekrar teşekkür ederim
varrrrrr :)))))
geldim geldim canım burdayım :)) önce kv sorununu çözdüm sonrada rahat rahat karadayı izledim :)
evet kızlar müjdeeee...pazar günü istanbul yolcumuz var :)) evime, kocama, bebeğime kavuşuyorum nihayet...Allahım acaba nasıl bir duygudur çekirdek aile hayatı
canım bu 3 kademeli, 1.kademede oğlum oturur pozisyonda oluyo. 2.kademede ayakta duruyor. 3.kademede ayakları yere değmiyodu.
yani senin tercihine kalmış.
yürüteç gibi devrilmiyo. o yüzden çok memnunum.
ayrıca yürüteçi ittirmeye çalışırken çocuğun vucut yapısı bozuluyor.kalça çıkıklığı yapıyormuş yürüteç o yüzden hiç düşünmedim.
ama bu sabit duruyo kıpırdamıyo. çocuğu bıraktığın yerde buluyorsun yani :)
Aa gerçekten bana da fikir oldu bu çok saolben de aynı diye düşünüyordfum biberon alırsa rızayım sütümü sağıp vereceğim ama hiç almıyor.Ama artık büyüdüler bardakla vermekle çok iyi etmişsin.büyük oğluma suyu daha sonra meyve suları hep öyle verdim ve çok çabuk bardaktan içmeyi alıştı.ve ağız gelişimi için çok faydalı.Alıştırma bardakları var ondan alabilirsin.Çok dikkat yineden yudm yudum vermelisin biizm gibi birden birkaç yudumla birden içemezler.Bide artık ek gıda geçiyorlar andan için rahat olsun uyanıkken meyvesini sebzesini, veririz uyurken emziririz.ek gıdaya başladın mı sen ben başladım sayılırmı bilmiyorum ama diş kaşıyıcı niyetine havuç veriyorum baya hoşuna gidiyor.Dün de yoğrt verdim azıcık kaşığına bandırıp verdim ama nasıl yedi görmek lazım kaşığ alıyorum bağrıyor geri istiyor.
Ayyyy videoya almayı unutma yerim onu maşallah ne tatlı görünüodur kimbilirKızlar benim kızım sırt üstü iken poposunun yardımı ile sürünüyordu şimdi 2-3 gündür yüz üstü yatarken göbeğinin üzerinde iken geri geri gidiyor elleri ve kolları yardımı ile ve dönüyor göbeğinin üzerinde :) koyduğum yerde bulamıyorum kızımı korkarım yakında emekleyecek.
Aa gerçekten bana da fikir oldu bu çok saol
Alıştırma bardağı neymiş bi araştırayım benim oğlum da eskiden cuk cuk rmerdi biberonu ama unutmuş almıo artık işteyken sağdığımda sütü nası vercek annem die düşünüodum
Ayyyy videoya almayı unutma yerim onu maşallah ne tatlı görünüodur kimbilir
Aybikeeeee gözün aydın süper haber buuu
Dün gece oğlumu emzik ve pşşla uyuttum demiştim az önce ilk uykusunda da aynı yöntem işe yaradı allahım inş böle alışır
Erken mi sizce sevinmem için daha 2 deneme oldu
ben de aynı diye düşünüyordfum biberon alırsa rızayım sütümü sağıp vereceğim ama hiç almıyor.Ama artık büyüdüler bardakla vermekle çok iyi etmişsin.büyük oğluma suyu daha sonra meyve suları hep öyle verdim ve çok çabuk bardaktan içmeyi alıştı.ve ağız gelişimi için çok faydalı.Alıştırma bardakları var ondan alabilirsin.Çok dikkat yineden yudm yudum vermelisin biizm gibi birden birkaç yudumla birden içemezler.Bide artık ek gıda geçiyorlar andan için rahat olsun uyanıkken meyvesini sebzesini, veririz uyurken emziririz.ek gıdaya başladın mı sen ben başladım sayılırmı bilmiyorum ama diş kaşıyıcı niyetine havuç veriyorum baya hoşuna gidiyor.Dün de yoğrt verdim azıcık kaşığına bandırıp verdim ama nasıl yedi görmek lazım kaşığ alıyorum bağrıyor geri istiyor.
Kızlar benim kızım sırt üstü iken poposunun yardımı ile sürünüyordu şimdi 2-3 gündür yüz üstü yatarken göbeğinin üzerinde iken geri geri gidiyor elleri ve kolları yardımı ile ve dönüyor göbeğinin üzerinde :) koyduğum yerde bulamıyorum kızımı korkarım yakında emekleyecek.
Çok güzel olmuş canım. Beceriklisin valla. Ben yapamamorganik olanlara baktım bunlar amigurumi tekniğiyle örülen oyuncaklardan. burda bir kaç arkadaş ördüklerimi paylaşmıştı onlardan görüp bende geçen gün ördüm kızıma. ilk defa ördüğüm için biraz şekli bozuk oldu.
evde ördüğüm kızımın çakma hello kitty si
Eki Görüntüle 942689
Canım videoya alamıyorum çünkü kızım telefon vs gördüğünde ne yapıyorsa yapmıyor anlıyor gibi
Erken canım en azından dört beş gün o şekil uyutursan artık alışır ve hep öyle uyur :)
Aybike çok sevindim ya. Ohhh bi nefes al şöyle. Keyfine bak. Bu arada bravo diyorum daha okumadım ama inş diğer sayfalarda nasıl başarılı olduğunu İstanbul daki abiyi nasıl ikna ettiğini anlatmışsındır . Anlatamadıysan bile uygun olunca yaz lütfenben pazar günü kvnin arkasından çalıcam darbukayı
Zayif olmanin faydalari ne guzel :)
Sanırım bütün bebekler böle
Ben de o yüzden gizli çekim yapmak zoruna kalıom
Denicem bakalım inş becerrbilirim
Emelcim maşallah gelişimi çok ilerde. Bol bol oku nazar boncuğu tak :))Kızlar benim kızım sırt üstü iken poposunun yardımı ile sürünüyordu şimdi 2-3 gündür yüz üstü yatarken göbeğinin üzerinde iken geri geri gidiyor elleri ve kolları yardımı ile ve dönüyor göbeğinin üzerinde :) koyduğum yerde bulamıyorum kızımı korkarım yakında emekleyecek.
Emelcim maşallah gelişimi çok ilerde. Bol bol oku nazar boncuğu tak :))
Galiba bu ayda sadece 200gr aldı. Kendimle tartıyorum öyle çıkıyor. Halbuki yemesi de iyi yani daha çok emiyor meyvesini yiyor sebze çorbasını içine muz atarsam yiyor diğer türlü yemiyor. Mama da yapıyorum sütüm ile onuda yiyor.
Bende gizli çekiyorum bazen. :)
İnşallah başarırsın canım :)
Senin kiz cok hareketli ama belki de ondan kilo almiyordur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?