2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

4. Aydan sonra ve ek gıdaya geçildiği zaman sanılanın aksine kilo alımı yavaşlarmış endişe etme e bi de artık hareketlendiler daha da
Benim oğlum da her ay rn az 1 kg alırdı bu ay 500 bile olmadı oysa dediğin gibidaha çok emio
O diil de saf gibi 3 paket prima var elimde 3 numara yakında bezler küçük gelecek ve kullanamıcam korkarım
Migros kampanyasından almıştım 4 kalmamış

Canım bebeğim erken doğduğu için birde geçen ay 300 gr almıştı bu ay da ben evde tartıyorum 200 gr almış bu çok az düşün 5 aylıkken 6 kilo idi şimdi 6 aylıkken 6200 olmuş . Yani kilo alımı az olsun ondan yana sıkıntım yok sıkıntım büyümesini engelleyen birşeyin olacağı korkusu. Çünkü İstanbulda ki doktor chcek up filan dedi böbreklerinde yada kanında birşey vardır belki dedi insan ister istemez korkuyor.

Rabbim tez vakitte hayırlısı ile o arkadaşının da kucağını doldursun canım.
aminnn cnmm öle çok istiyolar ki...bi kaç ay sonra yine donmuş yumurtalarını transfer ettirecek, hamileyken de çok dua ediyodum, evlenirken bi gün hamile kalsam ona nasıl söylerim die çekinirdim hep bnm oğlanı hiç kucağından indirmez nerde görse..isteyen herkese nasip etsin rabbm inş..

ayy ne güzelll.. maşallah size..bnm oğlanda çabalıyo ama beceremiyo..ama yakındır eminim çabalamak hoşuna gidio belli ayakları iteleyerek bebek arabasında aşağı kayıyo..daha dönemedi ama

Canım videoya alamıyorum çünkü kızım telefon vs gördüğünde ne yapıyorsa yapmıyor anlıyor gibi

Sanırım bütün bebekler böle
Ben de o yüzden gizli çekim yapmak zoruna kalıom

Denicem bakalım inş becerrbilirim

o telefondan fot. mak. kaçınma bzde de var, çaktırmadan videoya alıoyoruz, banyo yaparken çakmıyo suda eğleneceğim die, en kolay o anlar..

Bu pazar Aybike ve eşi böyleler; http://www.funnyordie.com/lists/1d2da3358d/the-best-dancing-gifs

Ya mobilden gif yükleyemedim, linkle idare edicez artık :)

Ivy tüm topik bunu hayal ediyoruz cidden inş. bi süre kafası rahat edecek Aybike nin..

bu arada dün hero bayb numunelerim geldi 5. ay kullanılacak: meyve püresi- devam sütü - sütlü pirinçli- üzüm havuç suyu çıktı içinden, dolapta aptamillerin yanında yer aldılar

Bu sabah Furkan ın iki kez kakasında siyah taneler vardı, meyve püreleri muz yada avakadodan dır demi:26::26:

İnşallah canım Rabbim onlarında kucağını doldurur.

Hepimize maşallah canım :)

Genelde muz yiyince oluyor öyle siyah siyah hatta ip gibi bile oluyor benim kızın kakasında. Buradaki arkadaşlar dedi banada muzdan diye.

Tünaydın hanımlar tünaydın dediğime bakmayın 8 de uyandık ancak girebildim Kaan'ın bacaklarında pul pul kuruluk vardı la roche'un bebekler için olan bi kremi var atopik ciltler için onu kullanıyordum ama iyice artmış hatta yüzünde bile var şuan doktorumuz babe önerdi ama ben mustela mı alsam die düşünüyorum çünkü pişik kreminde en iyi sonucu müsteladan aldım babe kullanıp memnun olan var mı ? Bide pamukçuk sıkıntımız var dudağımıza kadar sarmış karbonatlı su ile temizliyorum ama bir türlü geçmiyor mikostatini kusuyor nasıl geçiricem bu illeti

Canım karadut şurubu diyorlar ama bence sen mikostatini göğüsüne sür hemen emzir istersen. Birde sende göğüslerini karbonatlı su ile sil canım. Geçmiş olsun.

ben pazar günü kvnin arkasından çalıcam darbukayı

İnnnnşallah, bir daha da uzun kalmaya gelmez inşallah!

Hayırlı yolculuklar, yalnız seni uyarmalıyım fügen hanım biraz soğuk gelebilir sana ama için rahat olsun çooook iyi bir doktor

İzlediysen dr house gibi düşün hastayla ( anneyle ) muhabbet falan samimiyet yok ama doğru teşhis ve tedavi var.

Maaşallah darısı başımıza

Bugün kontrole gidecektik ama eşim sabah 5 te eve geldiği için 7 de kalkamadı yarına kaldı kontrol

bişey daha sorayım.su vermeye başladınız mı?meyve filesikullanıyor musunuz?

su gün içinde 1 defa veriyorum ama saolsun kaynanam zırt pırt su veriyor sanki çocuck suyla doyacak dedim 1 defa ver anne zaten mamadan alıyor o suyu . karnı aç akşam su veriyor. diyor yemek yemiyor dün 1 fincan yoğurdu yedirmemiş yemedi diyor :) benim oğlum yoğurda bayılıyor yaa nasıl yemedi ?? herşeyi yalan evde kendi köpeğine bile diyet yemek yapıp verirdi benim oğluma yoğurt yedirmek zor geldi.uğraşmadı yemedisi mi olur 5 dakka sonra yer. sade yemez elma koy bisküvi koy ver yer yani.her türlü götürür benim yavrum tanıyorum. ee suyla doldurusan karnını yemek mi yer ay delircem laf anlamıyor.
sütünü önceden hazırlıyor biberonla yanyana dizili biberonlar evde dedim anne taze hazırla ver . ay yeni hazırladım diyor yalandan.
çocucğuma saatlerce durmuş mamayı veriyor.

bu arada hayvan severim sakın yanlış anlaşılmasın kedi dolu bir evde büyüdüm bu sadece oğluma verdiği sözde değeri belirtmek içindi!!!

konudanda sapmışım filede kullanıyoruz banyo yapacağımız gün veriyorum ben ,suyunu çıkarıyoruz çünkü:)

canım meyvesuyu yap öyle alıştır. öyle böyle alışacak elbet

benimkide kaşık mamasını sevmiyor uğraşa uğraşa yediryorum birde banyodan sonra aç olunca sulandırıp bibeonla verince yiyor.

bizde çiğdem hanıma gidiyorduk aynı dertle karşı karşıya kaldık

çokk sevindimmmm ohhhhhh beee...

canım dut şurubu kullanmıştım ben de memnun kaldım . mikostatin geçirmiyordu

İnşallah canım.

Bizimde perşembe doktor kontrolümüz cuma aşımız var .

Bence bu güzel bi şey. Kızın ilerde yiyip yiyip kilo almayanlardan olacak. En gıcık olduğum ama en imrendiğim insan tipi:)) sağlıklı olsun gelişimi iyi olsun gerisi laf-ı güzaf.

Biberona kahve hazırlamaktan sonra dalgınlık devam ediyor mu diye sormuştun ya, bugün türk kahvesi yaptım
ama cezveden fincana dökerken baktım ki kahve koymayı unutmuşum şekerli su kaynatmışım :)
yani uykusuz yorgun ve en önemlisi kafa karışık olunca oluyor böyle şeyler,
bebeklerimizin herşeyini en ince ayrıntısına kadar düşünüp planlayıp yapmaktan kendimize akıl kalmıyor
daha doğrusu bende kalmadı.

Bence bu güzel bi şey. Kızın ilerde yiyip yiyip kilo almayanlardan olacak. En gıcık olduğum ama en imrendiğim insan tipi:)) sağlıklı olsun gelişimi iyi olsun gerisi laf-ı güzaf.

Galiba ama işte tedirginim yine de böbrekde kanda vs birşey çıkar diye Perşembe belli olacak herşey.

Galiba ama işte tedirginim yine de böbrekde kanda vs birşey çıkar diye Perşembe belli olacak herşey.
Sen gönlünü ferah tut canım. Belki de metabolizması hızlı çalışıyor sadece. Siz tedbir alır check up yaptırırsınız. Inşallah bişey çıkmayacak

geçmişi okumakla meşgülüm ne kadar birikmiş
haftaya anneme gidicem ozamana kadar güncele dönmek lazım
yoksa ipin ucu kaçacak sanırım

Geçmiş olsun cnm ben babe kullanıyorum.en son ürün sipariş verdiğimde bebek için tester istemiştim sağolsun mustelanın birkaç ürününü yollamış firma. mustela stelatopia emollient kremin testerını kullandım ve çok memnun kaldım babe yerine onu tavsiye ederim benim oğlumun da cildi çok kuru günde 3-4 kez nemlendiriyoruz babe de iyi ama vücut kremi bitsin onu alıcam bende.

kızlar merhaba cevap veren oldu mu okuyamadım bir sorum daha olacak, sokakta satılan çiğ sütlere güvenemediğim için yoğurdu günlük pastorize sütle yapayım diyorum siz nasıl yapıyorsunuz? Bizim peynircide lera fresca günlük şişe süt görüp aldım tadı da güzel baya ama tam yağlı diyor dokunur mu acaba?

Canım teşekkürler cevabın için ben mustelanın ürünlerini çok beğeniyorum zaten babe yerine onu alıcam sanırım. Bu arada eşim süt üreticilerinin %90ının üretim tesisini gezmiş biri olarak sek ve Atatürk orman çiftliği ürünlerinden şaşma diyor günlük süt almayı düşünüyor isen bu iki markadan alabilirsin güvenle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…