- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #73.261
Canım okuyorum zaten.
Birde büyümesi olsa süper olacak. Bakalım bu ay ne kadar uzamış ve kaç kilo almışız.
Kilo konusunu çok takmıyorum ama bu kadar iştahlı olmasına rağmen neden almıyor anlamış değilim.
4. Aydan sonra ve ek gıdaya geçildiği zaman sanılanın aksine kilo alımı yavaşlarmış endişe etme e bi de artık hareketlendiler daha da
Benim oğlum da her ay rn az 1 kg alırdı bu ay 500 bile olmadı oysa dediğin gibidaha çok emio
O diil de saf gibi 3 paket prima var elimde 3 numara yakında bezler küçük gelecek ve kullanamıcam korkarım
Migros kampanyasından almıştım 4 kalmamış
aminnn cnmm öle çok istiyolar ki...bi kaç ay sonra yine donmuş yumurtalarını transfer ettirecek, hamileyken de çok dua ediyodum, evlenirken bi gün hamile kalsam ona nasıl söylerim die çekinirdim hepRabbim tez vakitte hayırlısı ile o arkadaşının da kucağını doldursun canım.
Kızlar benim kızım sırt üstü iken poposunun yardımı ile sürünüyordu şimdi 2-3 gündür yüz üstü yatarken göbeğinin üzerinde iken geri geri gidiyor elleri ve kolları yardımı ile ve dönüyor göbeğinin üzerinde :) koyduğum yerde bulamıyorum kızımı korkarım yakında emekleyecek.
Canım videoya alamıyorum çünkü kızım telefon vs gördüğünde ne yapıyorsa yapmıyor anlıyor gibi
Sanırım bütün bebekler böle
Ben de o yüzden gizli çekim yapmak zoruna kalıom
Denicem bakalım inş becerrbilirim
Bu pazar Aybike ve eşi böyleler; http://www.funnyordie.com/lists/1d2da3358d/the-best-dancing-gifs
Ya mobilden gif yükleyemedim, linkle idare edicez artık :)
İnşallah canım Rabbim onlarında kucağını doldurur.aminnn cnmm öle çok istiyolar ki...bi kaç ay sonra yine donmuş yumurtalarını transfer ettirecek, hamileyken de çok dua ediyodum, evlenirken bi gün hamile kalsam ona nasıl söylerim die çekinirdim hepbnm oğlanı hiç kucağından indirmez nerde görse..isteyen herkese nasip etsin rabbm inş..
ayy ne güzelll.. maşallah size..bnm oğlanda çabalıyo ama beceremiyo..ama yakındır eminim çabalamak hoşuna gidio belli ayakları iteleyerek bebek arabasında aşağı kayıyo..daha dönemedi ama
o telefondan fot. mak. kaçınma bzde de var, çaktırmadan videoya alıoyoruz, banyo yaparken çakmıyo suda eğleneceğim die, en kolay o anlar..
Ivy tüm topik bunu hayal ediyoruzcidden inş. bi süre kafası rahat edecek Aybike nin..
bu arada dün hero bayb numunelerim geldi 5. ay kullanılacak: meyve püresi- devam sütü - sütlü pirinçli- üzüm havuç suyu çıktı içinden, dolapta aptamillerin yanında yer aldılar
Bu sabah Furkan ın iki kez kakasında siyah taneler vardı, meyve püreleri muz yada avakadodan dır demi:26::26:
Tünaydın hanımlar tünaydın dediğime bakmayın 8 de uyandık ancak girebildim Kaan'ın bacaklarında pul pul kuruluk vardı la roche'un bebekler için olan bi kremi var atopik ciltler için onu kullanıyordum ama iyice artmış hatta yüzünde bile var şuan doktorumuz babe önerdi ama ben mustela mı alsam die düşünüyorum çünkü pişik kreminde en iyi sonucu müsteladan aldım babe kullanıp memnun olan var mı ? Bide pamukçuk sıkıntımız var dudağımıza kadar sarmış karbonatlı su ile temizliyorum ama bir türlü geçmiyor mikostatini kusuyor nasıl geçiricem bu illeti
ben pazar günü kvnin arkasından çalıcam darbukayı
iyi geceler kızlar..malumunuz bebeğime inek sütü alerjisi teşhisi kondu. sağolsun burka mınnosh emelbaha ve mn elif yardımcı oldular o gün fügen hanımın telini verdiler...eşim güç bela sekreterini ikna etti ve yarın saat beşe randevu verildi..sabah istanbula uçuyoruz..gelişmeler inş..dua edin..en hayırlısı olsun bebeğim için herşey iyi olsun..
hepinize tekrar teşekkür ederim
Kızlar benim kızım sırt üstü iken poposunun yardımı ile sürünüyordu şimdi 2-3 gündür yüz üstü yatarken göbeğinin üzerinde iken geri geri gidiyor elleri ve kolları yardımı ile ve dönüyor göbeğinin üzerinde :) koyduğum yerde bulamıyorum kızımı korkarım yakında emekleyecek.
bişey daha sorayım.su vermeye başladınız mı?meyve filesikullanıyor musunuz?
nasılsınız kızlarrbişey sorcam sizlere kızım 4 aylıkken 6.300 kiloydu aşıya gttiğimizde yani 9 ocakta.sizce zayıf mı? sadce anne sütü veriyorum korkuyom aç mı dye.ek besine geceym dedim yazık tiksiniyo yutamıyo
Kasik mamasi olarak da veriliyor. Ama Ben daha akiskan yapip biberonla veriyorum. Tabi ona uygun biberon başlığı aldım. 3 deliklîler uygun degıl. Kesık uclu biberon başlıkları var onlar uygum. Kaşıkla vermektense bu şekilde biberonlar vermek. Daha kolay.
Kızlar tracy avokadonun 9. Ayda verilmesini söylüyor sizler başladınız 6 aylık olmadan emin olamadım bizde önümüzdeki ay başlayacağız ama malesef doktorumuzu değiştirmek zorundayım kendisinden çok memnunuz ancak yoğun bakıma geçiyor ve sadece 13-15 arası muayene kabul ediyor acil bi durum olduğunda bu bize sıkıntı yaratacağı için değiştiricez tamda ek gıda zamanına geldi bu iş
geldim geldim canım burdayım :)) önce kv sorununu çözdüm sonrada rahat rahat karadayı izledim :)
evet kızlar müjdeeee...pazar günü istanbul yolcumuz var :)) evime, kocama, bebeğime kavuşuyorum nihayet...Allahım acaba nasıl bir duygudur çekirdek aile hayatı
Tünaydın hanımlar tünaydın dediğime bakmayın 8 de uyandık ancak girebildim Kaan'ın bacaklarında pul pul kuruluk vardı la roche'un bebekler için olan bi kremi var atopik ciltler için onu kullanıyordum ama iyice artmış hatta yüzünde bile var şuan doktorumuz babe önerdi ama ben mustela mı alsam die düşünüyorum çünkü pişik kreminde en iyi sonucu müsteladan aldım babe kullanıp memnun olan var mı ? Bide pamukçuk sıkıntımız var dudağımıza kadar sarmış karbonatlı su ile temizliyorum ama bir türlü geçmiyor mikostatini kusuyor nasıl geçiricem bu illeti
İnnnnşallah, bir daha da uzun kalmaya gelmez inşallah!
Hayırlı yolculuklar, yalnız seni uyarmalıyım fügen hanım biraz soğuk gelebilir sana ama için rahat olsun çooook iyi bir doktor
İzlediysen dr house gibi düşün hastayla ( anneyle ) muhabbet falan samimiyet yok ama doğru teşhis ve tedavi var.
Maaşallah darısı başımıza
Bugün kontrole gidecektik ama eşim sabah 5 te eve geldiği için 7 de kalkamadı yarına kaldı kontrol
Bence bu güzel bi şey. Kızın ilerde yiyip yiyip kilo almayanlardan olacak. En gıcık olduğum ama en imrendiğim insan tipi:)) sağlıklı olsun gelişimi iyi olsun gerisi laf-ı güzaf.Canım okuyorum zaten.
Birde büyümesi olsa süper olacak. Bakalım bu ay ne kadar uzamış ve kaç kilo almışız.
Kilo konusunu çok takmıyorum ama bu kadar iştahlı olmasına rağmen neden almıyor anlamış değilim.
Bence bu güzel bi şey. Kızın ilerde yiyip yiyip kilo almayanlardan olacak. En gıcık olduğum ama en imrendiğim insan tipi:)) sağlıklı olsun gelişimi iyi olsun gerisi laf-ı güzaf.
Sen gönlünü ferah tut canım. Belki de metabolizması hızlı çalışıyor sadece. Siz tedbir alır check up yaptırırsınız. Inşallah bişey çıkmayacakGaliba ama işte tedirginim yine de böbrekde kanda vs birşey çıkar diyePerşembe belli olacak herşey.
Sen gönlünü ferah tut canım. Belki de metabolizması hızlı çalışıyor sadece. Siz tedbir alır check up yaptırırsınız. Inşallah bişey çıkmayacak
Kızlar merhaba, katı gıdaya biz daha başlamadık. 5.ay kontrolünde dr 15 günden önce başlama dedi. Ve kesinlikle meyveyle başlamıyoruz önce sebze dedi. Yoğurt için inek sütü kullanabilirsin dedi(normalde alerjimiz var ama yoğurt mayalanırken alerjik durum kalmıyormuş) Önce 3 gün tattırmam gerekecek sanırım. Cuma günü başlayalım diyorum ama nerden başlamalıyım sizce? Tek bir sebzeyi haşlayıp 1-2 tatlı kaşığı mı vereyim birkaç sebzeyle çorba yapıp mı vereyim? Ben ilk önce havuç-patates-balkabağı-kabak olarak düşündüm ama önerilerinizi bekliyorum :)
ben en çok rabarbayı seviyorummmm :))))
kızlar merhaba cevap veren oldu mu okuyamadım bir sorum daha olacak, sokakta satılan çiğ sütlere güvenemediğim için yoğurdu günlük pastorize sütle yapayım diyorum siz nasıl yapıyorsunuz? Bizim peynircide lera fresca günlük şişe süt görüp aldım tadı da güzel baya ama tam yağlı diyor dokunur mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?