2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İyi birşey tabi annesi maşallah oğluşuna :)

Peki biberonla su vermeyi denedin mi canım hani belki şuan hazır değildir suluktan içmeye belki.

Çok teşekkür ederim bende kendi kızım için dua ederken hepimizin bebeklerine ediyorum. Benim kızımda İstanbul'da ilk defa tramvaya bindi. Bende senin gibi kucağıma alıyorum arabasında ise. O da hemen başladı karşımızda ki kadına gülmeye laf söylemeye kadın onu sevince delirdi bir kahkaha atıyor bütün herkes döndü bize baktı :) Sonra kadın ona çantasından çikolata verdi benim ki tuttu çikolatayı ağzına götürüyor aldım tabi elinden :)

Benim kızımda seviyor insanları inşallah hep severler sosyal olmaları çok iyi :)

Babası diyor zaten bir gün bir bakmışız kalkmış yanımıza yatmış diyor :)

Son düzenleme:

Ana kucağının oyuncak kısmını çıkarabilirsin canım, benimkide öyle yaptı birde poposu baya yere değiyordu artık ana kucağını bıraktık. Oyun halısının oyuncak asılan aksamlarına asılıyor benimkide kendini kaldırıyor, onlarıda yan yatırdım. Birden kendini yere vurur diye korktum.

Suluk ben 1 numara tommee tippee aldım, çok beğenerek almıştım ama kızım hüpletemedi suyu. Diğer markalarda aynı mı bilemiyorum.

Ayaklari agzina tombikliktrn goturemiyordur kendinkizimdan biliorum :)) anca corabi cekiyo ucunden onun ucunu agzina sokabiliyo:))

O demir degil sanirim d vitamini, karistirdin galiba emelcim.

Valla ben tommee tippee filan bulamadım yaşadığım yerde wee ve bebedor var çoğunlukla. Netten de bakmadım o gün meyve filesi almaya çıkınca birde suluk aldım bebedor içiyor.

Biberonla vermedim canım, kaşıkla veriyorum, zaten 2-3 kaşık veriyorum uyumadan önce, az mı veriyorum sizce?

Akrabada yol sorun olmasa razi olucam aslinda. Dusunsene annem duzenini birakip gelicek ev tutcak esya filan bakcak onlar da en uydurugundan olur kesin. Ama annem yakinimda olsa cok da mutlu olurum o ayri. Of bilmiyorum. Annemin tek soyledigi sey o akraba olmazsa ben bakicam kimselere birakamam kiziMi :) kizii degil kizimi diyor kiyamam:)) ben is hayatina bikac yil ara bile vermeyi dusunuyorum aslinda ama annem okadar okudun muhendis oldun isi birakamazsin is kolay bulunmuyo ben sana destek vericem diyo. Beni tek dusunduren kocamin fikirleri. Bakici konusunda sunu soylemisti; insalara guvenmemek nereye kadar? Guvenmek zorundasin. İi de evlat vericem onun eline kolay mi yaa (

O demir degil sanirim d vitamini, karistirdin galiba emelcim.

Yanlış yazmışım canım mesajın doğrusu şu :)

Valla canım bilmiyorum yanlış mı yapıyorsun doğru mu ?
Ben demir ilacı vermedim tahlil yaptırdık ilaç içmesini gerektirecek bir düşüklük yok kanında. Yani demir ilacına yine başlamadık.

Doktora sordum d vitamini güneş aldırıyorum dedim yine de ver dedi kemik gelişimi için çok önemli bu zamanlarda dedi.

Valla ben tommee tippee filan bulamadım yaşadığım yerde wee ve bebedor var çoğunlukla. Netten de bakmadım o gün meyve filesi almaya çıkınca birde suluk aldım bebedor içiyor.

Belki internette vardır canım? Ben kaşık, çatal, bardak,tabak,öğütücü, suluk falan hepsini set halinde aldım tomme tippee den. Hem çok güzel duruyor hemde kullanımları rahat. Tabaklarının içinde kaşık saklama yerleride var, dışarıda yedirmek için çok güzel.

Biberonla vermedim canım, kaşıkla veriyorum, zaten 2-3 kaşık veriyorum uyumadan önce, az mı veriyorum sizce?

Bilmiyorum canım ek gıda da veriyorsun azar azar istersen biraz daha fazla ver. Ben suluğunu eline veriyorum içiyor biraz sonra bırakıyor . Yani kendi karar veriyor ne kadar içeceğine.

O da bir yol ama ne bileyim kiyamiyoeum
Hic tanimadigim birine birakmaya kimseyi samimi bulamam gibi geliyor. Hatta ya cocugumu kacirirsa?!!! Diye bile dusundum :))))) akrabamiz olursa kabul edicem sanirim. Ama bi annem olamaz..

Biz bu ek gıda işini beceremiyoruz sanırım. Armutu yiyor bi tek. Havucu yemiyor. Armutla karıştırıp verince keyfine göre bazen yiyor bazen yemiyor. Balkabağını da yemiyor. Püskürtüyor bide gülüyor. Yarım fincan hazırlıyorum 2-3 çay kaşığı anca yiyor. Bugün balkabağının 3. Günü bügünde çabalıyım yarın patates karıştırayım diyorum. Bu arada dün akşam kaka yaptık ama 300-400 gr zayıflamıştır kızım o kadar yani. İlk defa midem bulandı. E kaka olayı düzene girmedi diye kabız yapma ihtimali olan hiç bi şey vermeyeyim diyorum. Kızlar yeni meyve ve sebze önerilerinizi bekliyorum.

Bir de bizim doktora oyuncak ta sormuştum ben.

http://www.ikea.com.tr/urundetay/80014041/mula_boncuklu_helezon.aspx

Bundan vardı odasında. Bunları beğeniyorum ben dedim. Erken dedi. Fisher price ın farklı dokular içeren oyuncağı var o olabilir dedi. Kumaş kartelası olayı yani. E benim kızım farklı dokulara dokunuyor zaten benim yüzüm, babasının sakalı, örgü yeleği, penye kıyafetleri, peluş oyuncakları,

http://www.e-bebek.com/playgro-ucgen-cingirak-dislik_PLG-MF418202

Bide bundan aldım.

http://www.toysxl.nl/p/alle-categor...-speelgoed/zacht-pluche/giggle-ball-clip-clop

Bide bundan var.

Bilemiyorum yani.

Baktım şimdi canım yok galiba bulamadım. Çok ayrıntılı bakamadım yemek yapıyorum bir yandan.

Yavruların agulamalarından bahsetmişken, geçen hün yazacaktım unuttum.

Geçenlerde uyandık, kızım babasının kucağında beni görünce yingeeeeğğğ diye bağırdı. Eşimde, kızım babanın eşine anne denir yingeee denemz diyor :)) çok güldüm, kızımda sanki espri yapmışda bizi güldürmüş gibi kasılarak kahkaha atıyor :)

Ya biz deriz sanirim cunku annemin cok emegi var onlarin uzerinde. Ne bileyim saatler uymadi derim, biseyi bahane ederim hic olmadi annemi öne surerim annem bakmak istiyo diye:) ona kimse bisey diyemez akrabalardan, annem bi soz soyledi mi hepsi kabul eder, hanimaga gibidir o tarafta:)

O da bir yol ama ne bileyim kiyamiyoeum
Hic tanimadigim birine birakmaya kimseyi samimi bulamam gibi geliyor. Hatta ya cocugumu kacirirsa?!!! Diye bile dusundum :))))) akrabamiz olursa kabul edicem sanirim. Ama bi annem olamaz..

Canım çok haklısın, annelik bizi pranoyakda yaptı ve insanlar gerçekten çiğ süt emmiş. Bende olsam aynı senin gibi düşünürdüm ama yaşadığımız dünya malum, bir yerden başlamalıyız güvenmeye ki çocuklarımızda insanlara güvenmeyi öğrensin. Hem rahat bırak şu anacığını :) kıyamam zaten hep eli üzerinde senin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…