2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hooop balıklama dalıyorum konuya:)
bizim burada bakıcısıyla parka çıkan çok cocuk var.
Genelde parkta tek anne be oluordu. Gözlemci kişiliğimle çok gözlemledim:))) (cümlemi seveyim)
orta yaş üstü türk bakıcılar dah iyi bakıyor sanki.
Terine, üstüne başına daha dikkatli.
Ve o yaş teyzeler dah sosyal olduğuiçin baktıklarıçocuklar da sosyal oluyor.

Diğer alternatif daha genç olanlr genelde yabancı uyruklu.
Bir kısmı taşş hatun, evlerden ırak:))))
diğerrleri de türkçesi düzgün değil. Ve soğuklar.

İvycim suyu sevmiyordur belkİ?
benim oğlum da suyu içmiyor. Kusacak gibi tiksiniyor.
Nane demlemiştim kendim için bir kaç çay kaşığı ondan içti sadece.
Sanırım su içmediği için de kabızlığı geçmiyor bir türlü.

Yoo demiyorum akşam o kadar yemek yaptım yedik gece 12 canım pizza istedi açık yer olmayınca yiyemedim avucumu yaladım tabi :)

Eşim bu akşam alayım dedi dedim yok mantar var yapılacak yoksa bozulacak dedim tamam dedi.
Bizde yarına pizza yeriz belki :)

Şuan mantar temizliyorum bitiremedim valla :) çene çalmaktan .

Son düzenleme:
Sanırım luboyf yazmıştı. Ordan kopya
oğlum yediği içn yazıyorum aklınızda olsun.

Yarım havuç ve aynısı kadar balkabağını haşladım
sonra cam rendederendeledim.
Bir dilim de elma rendeledim
sonra haşlama suyuyla seyreltip zeytinyağı ekledim.
Sonuç başarılı:)
yulaf bulamadım. Bulunca yulaf da eklicem. :)

bu arada ilkdefa cam rendem oldu. Büyük oğlumu organik diye hippin kavanozlarıyla büyütmüştüm. Meyveler hippten sebzeleri de çorba yapıyordum. Şimdi rende aldı. Ama hangisi sağlıklı açıkcası karsrsızım.

bizimki de dün ilk defa döndü ve ayağını ağzına soktu. eğer ataksa bizim payımıza düşen bunlar oldu.

canım bende aynı sorunları yaşıyorum geçen haftadan beri durmuyor emmiyor ağlıyor ememiyor sanki birde kulağıyla oynuyor sürekli geçen hafta dr a götürdüm bişeyi çıkmadı dişden olabilir ama daha görünürde diş yok dedi şimdi baktım atak haftasındayız onada uyuyor hangisi bende bilmiyom sürekli kucakta durmak istiyor birde ayakda duracaksın oturarak kucakdada durmuyor...bakalım hayırlısı öyle böyle büyüyecez ne yapalım

Kızlar cumartesi görümcemin kızının doğum günü beraber bir şeyler yapacağız ama ben sürpriz bir şey daha yapmak istiyorum ne yapabilirim ?

Bu zaten benim ikinci denemem. Daha ben başlamadan bi gün dayım sofrada ne varsa tattırmıştı. O zaman Şapur şupur yemişti. Dr artık öğün aralarında yarım fincan verebilirsin dedi diye düzenli başlayım dedim. Bakalım yarın o dayımlara gidicem yanımdan kavanoz meyve ve sebze götürücem ne olur ne olmaz diye ama eminim bana onları verdirtmeyecek. Armutu yiyor şapır şupur. Balkabağını dilinin üstünde hissedince öksürmeye başlıyor. Telaş yapmıyorum çünkü numara yapıyor belli. Ben nam nam yapınca karşısında öksürmeyi bırakıp yiyor.

Bu sabah ben kahvaltı ederken gene yalandı. Bende haşlanmış yumurtanın sarısından kırıntıdan az büyük verdim ağzına çiğner gibi yaptı. Tabi katı geldi bi baktım tükürmüş çenesinde duruyor.

Anladım canım. Bilmiyorum ki. Bu arada yumurta deyince aklıma geldi doktorumuz 1 yaşına kadar yumurta akı , bal ve baharatlar, yasak demişti. :)

İnşallah orada yer canım.

Çok güzel gözlemler canım :) eline sağlık.

Suyu seviyor canım, kaşıkla verince bayıla bayıla içiyor. Çok şükür benim kızımın yemediği sevmediği şey olmadı henüz, hep öyle devam eder inşallah.

bizimki de dün ilk defa döndü ve ayağını ağzına soktu. eğer ataksa bizim payımıza düşen bunlar oldu.

Sizinki atakmış demekki canım, bizimkisi hatun kaprisi sanırım :)

Ben su verirken bardağa saldırıyor yada fincana neyle veriyorsam. Denedim bardaktan içirmeyi baya hevesli. Ama ben çekindim boğazına kaçırırım diye. Bide her yer su tabi. Alıştırma bardağı daha mantıklı bu durumda. Emel aventten memnunmuş. Bende bu hafta sonu çıkabilirsem alayım.

Canım benim ki avent değil bebedor :) Avent i beklebekle almıştı canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…