2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İvy kizin cok tatli yaaaa :))) bayildim okurken o halini dusundum bayildim :))

Ben mycey file aldim bi sorunu yok. Suluk da bebedor vardi ama cok a geliyo ondan su, kizim
Sevmedi avent aldim damlatmayan bardak diye geciyo, onu sevdi. Hatta dun ondan mama bile icti :)))

Yinge diye okuyunca görümcemin kızı 1.5 yaşında iken bana yinge derdi çok güldüm ya :)

Hımmm ben yavrumu susuz bırakıyorum o zaman ya. Ben sadece tattırıyorum şuanda meyve ve sebzeleri. Onun dışında mama veriyorum öğünlerde. Sanırım çok az su veriyormuşum

Bilmiyorum canım dediğim gibi kendi içiyor istediği kadar ben çok sık versem eline belki daha çok içecek. Ben günde 3 kere veriyorum sabah meyveden sonra ( tabi yarım saat filan geçiyor ) öğle sebzeden sonra akşamda yatarken veriyordum. Doktorumuz kaşık maması verebileceğimi söyledi akşamları yatmadan onu vereceğim sonra suyunu içecek ve uyuyacak kızım.

Yerim onu ben annesi demek sarsmalı şeyleri seviyor :)

Ben yegenimin ilk 4senesinde ablamlarlaydim onu buyuttum sayilir, ozamanlar da yegenimi hirpalayarak severdim kahkahalar atardi. Kizima da boyle yapcam derdim esim yazik filan derdi. 2aydan beri sarsarak ve hirpalayarak seviyorum o kafasi sallandikca saga sola gidip geldikce daha bi kahkahaya boguluyo. Artik babasi da oyle yapiyo, hatta kizi da hirpalanmaya alistirdik diyo:))

Hehe simdi oldu:))

Hoş geldin, napıyor bebişler birisi içeride birisi dışarıda :)

Şu oyuncağı aklıma soktun, bulamadım hiç bir mağaza :) ama azimliyim bulucam :)

O da bana kiyamiyo iste:)) ben hic teklif etmeden o daha hamileligimde soyledi ben yerlesicem oraya merak etme destek olucam sana diye. Cok buyuk fedakarlik sonucta. Bilemiyorum
Dur bakalim.

Bende çocukları ısırarak sıkarak sevmeyi seviyorum kimse sevdirmezdi öyle çocuğunu ama ben şimdi kızımı öyle seviyorum eşim kızıyor benimde ama kızımın hoşuna gidiyor gülüyor. Tabi öyle çok ısırmak değil bahsettiğim.
Mt2010 canım

Ek gıdaya henüz hazır değildir belki. Doktorumuz bana dedi yiyor mu evet dedim iştahla yiyor demek ki hazır dedi. İstersen birkaç gün sonra yeniden dene. My_honey in oğlu da ilk günler yememişti daha sonra tekrar denemişti ve yemişti.

Teşekkürler canım, sen birde benim kızımı hiç görmedin değil mi? Eski resimleri kurcalamadıysan? İnstagram a gelin diyoruz size yok gelmiyorsunuz :))

Cok hayal meyal hatirliyorum seninle kizinin resmini yanagina yaslamistim sanirim
Dimi? Bi de atahanla yanyana oturduklari resmi biliom :) gelirim ig'a :)

canım kayınvalidemin daha haberi yok kesin birini bulup öyle sölicez. ,anneme dedim bakıcı arıyorum bulursam bu hafta gelmene gerek yok.o da yok oram ağrıo yok doktora gitcem bu haftada kv baksın aaa deli etti beni.geçmedi ağrıları strese girio bana geelceği zaman:)
biz bakıcı tuttuk sizler yorulmayın diye dicez olucak biticek.ıyvv nin dediği gibi uzun bir süreç ve resmen bir iş bu .ve herşeye alınıyorlar herşeyi benden çok biliyorlar içim şişti evde asık suratlar görmekten.

zaten geceleri ben bakıyorum yavruma yemekleri ben yapıyorum gündüzde bakıcısı bakar ohhh 3 müz mis gibi kalırız yanlız . salondada yatarız donumlada gezerim evde kebapp ne rahtmışız yaa ....

birde bizim anneler biraz rahatlarına düşkün olduklarından işlerine gelir gibime geliyor.
ama bebeğimin olması bazı şeyleri daha iyi görmeme sebep oldu bundan böyle önce kendi yavrumun ve eşimin hzuurnu düşünürüm bende.
nasılsa herkes kendi rahatını düşünüyor.

canım seni anlıyorum en güzel annen bakar elbet.onun kendi annesi bakmak istemediği için baştan annesini bildiği için öyle demiştir eşin.
ayrı bir ev tutulacaksa olabilir aslında ama eşinide hiç kırma .sonuçta ailelere güvenip yapmadık biz bu çocukları.
sanrırm çalışanalr için en mantıklısı bakıcı . sonuçta akşam herkes gidiyor eşinle sen kalıyorsun senin ve eşinin istekleri ortak kararı huzuru önemli.

benim oğlumda saçlarıma asılıp kendini kaldırıyor.
ay bazen başını göğsüme koyuyor işte o an bitiyorum.
holeyyy bu akşam ev boşşş :)))

Benim kızda seviyor sıkıştırılıp öpülmeyi, popoya pat pat yapılmayı. Turkish bebe bunlar tabii :) arkadaşımın oğlu var 9 aylık, alman. Annesi uzaktan seviyor hep, o yuzden görünce bir öpücük bile vermiyor, elini tutunca falan hemen rahatsız oluyor :)

Mantarlı et sote yapıyorum canım pilavım var dünden çorbamda var :)

Ohhh afiyet olsun, eşim geliyor akşam yemeğe, onu pizza ile karşılamayı düşünüyorum :) şimdi burada çene yapacağına yemeğini yapsana desen yeridir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…