- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #73.721
Canım bazn bu doktorların pat diye yorum yapmaları gerçekten moral bozuyor, hamgimize olmadıkiama bak ne güzel haberlerle döndün, kızının maşallahı var (ben dün izleyince duada ettim ona) gayet kıpır kıpır, çok güzel şeyler yapıyor. Bir sabah bir uyanacaksın kız kalkmış gidiyor ahahah :) videolarının devamı ı bekliyoruz mutlaka...
Sorma canım yaa, çok canım yanıyor ama yinede çekmiyorum elini acıtmayım diye, kendi kendine bırakmasını bekliyorum. Ah bu annelik neler yaptırıyor insana.
Canım daha öncede yazmıştım burdan sana, d vitamini anne sütüyle geçmiyor diye biliyorum. Ama sen Beril i güzelce güneşlendiriyorsun her gün zaten Tunus güneşinde :) bence eşdeğerdir. Benimde d vitamini vermeyen tanıdıklarım var ama yinede risk işte, ben şahsen risk alamam, ömür boyu ağlayamam sonra. Allah korusun yavrularımızı.
Benim kızımda öyle, sosyal bebek deniyor onlara canım. Oyuncaklardan çok insanlarla iletişim kurmayı seviyor. Biz zaten 2 aylıktan itibaren ayna karşısında oynatız hep, çok seviyor aynayı. Birde mesela starbucksda falan sıradaysak, hemen önündekine vuruyor pat pat, benle konuşsun diye. Geçen gün tramvayda gidiyoruz, bende etrafı izlesin diye mutlaka pusetinden çıkarıp kucağıma alıyorum, karşımızda bir amca oturuyordu, ağğğğ ağğğğğ bağırıyor adama bana baksın diye, o da ilk başta bakmadı, çok sinirlendi kızım. Pat pat vuruyor dizine adam duysun diye. Sonra nihayet adam farketti bizimkinin ona bağırdığını, hemen bıdır bıdır başladı birleyler anlatıyor kahkaha atıyor. İnsanları çok seviyor kızım inşallah hiç değişmez :)
Sizin bakıcınız ne zaman geliyor canım?
Ahhh ben bırakamıyorum canım ya, makjayı falan unuttuk zaten artık, saç modellerimizde kısıtlı, bari takılarımız kalsın :)
Alışamadı maalesef canımama çok güzel yer atıyor. Eline veriyorum çat yere vuruyor. Yeniden veriyorum galan bu döngü böyle baya gidiyor :)
Canım bende göğsümde uyutmayı çok özlüyorum, helede emzirmeyi bıraktıktan sonrazar zor kendi kendine uyumaya alıştırdık şimdide kucaklıyorum arada bir :) yine alışmaz kucağa inşallah.
Benimkide 2 gündür öyleydi canım, ben atak haftarından haberdar değilim valla, ansızın gelsin öncesinde bekleyip panik olmayım boşuna diye hiç bakmadım :) benimkide aynen hep kucakta sakinleşiyprdu, mızmızdı ama 2 güne bitti çok şükür, ama sakinleştikten sonra gelen bir yenilik olmadı.
Bu halimize çok şükür canım, sen çok güçlü bir kadınsın belli, oğlun çok şanslı :)
Günde 20 ml - 30 ml içiyor canım.
Kizlar benim oglum da ana kucağına yatirdigimda kalkmaya çalışıyor. Mutfakta isim oldugunda koyuyorum icine. Ama durmuyor yariya kadar kalkiyor. Sallanan oyuncaklari cekerek kuvvet aliyor daha da kalkıyor resmen kendi oturuyor. Iyi birsey mi bilemedim.
Bir de suluk ve mevye filesi alacagim. Önerdiğimiz marka var mi?
İvy kizin cok tatli yaaaa :))) bayildim okurken o halini dusundum bayildim :))
Baktım şimdi canım yok galiba bulamadım. Çok ayrıntılı bakamadım yemek yapıyorum bir yandan.
Yavruların agulamalarından bahsetmişken, geçen hün yazacaktım unuttum.
Geçenlerde uyandık, kızım babasının kucağında beni görünce yingeeeeğğğ diye bağırdı. Eşimde, kızım babanın eşine anne denir yingeee denemz diyor :)) çok güldüm, kızımda sanki espri yapmışda bizi güldürmüş gibi kasılarak kahkaha atıyor :)
Hımmm ben yavrumu susuz bırakıyorum o zaman ya. Ben sadece tattırıyorum şuanda meyve ve sebzeleri. Onun dışında mama veriyorum öğünlerde. Sanırım çok az su veriyormuşum
Yerim onu ben annesi demek sarsmalı şeyleri seviyor :)
Yanlış yazmışım canım mesajın doğrusu şu :)
Valla canım bilmiyorum yanlış mı yapıyorsun doğru mu ?
Ben demir ilacı vermedim tahlil yaptırdık ilaç içmesini gerektirecek bir düşüklük yok kanında. Yani demir ilacına yine başlamadık.
Doktora sordum d vitamini güneş aldırıyorum dedim yine de ver dedi kemik gelişimi için çok önemli bu zamanlarda dedi.
Canım çok haklısın, annelik bizi pranoyakda yaptı ve insanlar gerçekten çiğ süt emmiş. Bende olsam aynı senin gibi düşünürdüm ama yaşadığımız dünya malum, bir yerden başlamalıyız güvenmeye ki çocuklarımızda insanlara güvenmeyi öğrensin. Hem rahat bırak şu anacığını :) kıyamam zaten hep eli üzerinde senin :)
Ben yegenimin ilk 4senesinde ablamlarlaydim onu buyuttum sayilir, ozamanlar da yegenimi hirpalayarak severdim kahkahalar atardi. Kizima da boyle yapcam derdim esim yazik filan derdi. 2aydan beri sarsarak ve hirpalayarak seviyorum o kafasi sallandikca saga sola gidip geldikce daha bi kahkahaya boguluyo. Artik babasi da oyle yapiyo, hatta kizi da hirpalanmaya alistirdik diyo:))
Teşekkürler canım, sen birde benim kızımı hiç görmedin değil mi? Eski resimleri kurcalamadıysan? İnstagram a gelin diyoruz size yok gelmiyorsunuz :))
Aynen âmin diyorum. Hepimize inş. Bebeklerimiz onları gördüğünde mutlu oluyorsa seviyor seviliyor ve iyi bakılıyor demek. Allahım karşımıza iyi içinde Allah korkusu olanları çıkarsın. Canım kv problem çıkarmadı di mi? Bakıcı meselesine
Kizlar ben cok dertliyim aslinda bu konuda. Sizden de akil alayim isterim. Ben nisanda ise baslicam aslinda kamera bakici dusunuyordum ama annem ben bakarim dedi. Bi akrabamiz var burada annem rica etmis olur demis ama kocasini ikna etmesi gerekiyomus. Annemi cok sever o akrabamiz. Nisandan haziraza ben bakarim sonra da akraba bskar diyor. Ama o kadin uzak oturuyomus saatler sorun olabilir. Annem bi yandan 2 yil bakarim senin cocuguna diyo, buraya kiraya bile gelmeyi goze aldi. Ama kocam itiraz edecek ben biliorum, evlendigimizde bile annelere baktirilmasino iygun bulmadigini onlarin da bi hayati oldugunu dln soyler. Annem buraya kiraya gelirse kirasini ben vericem bakici paradi yerine ayni para sonucta. Ama kocam itiraz edecek biliom. Napsam?annemden iyi kimse de bakamaz bi ona guvenebilirim.
Kızlar kızımla sevişirken baya hasar alıyorum artık :) ben onu öpüyorum eğilip, o da iki eliyle yüzümü tutuyor ama yumruk yaparak, yüzümü kendisine çekiyor öpmek için, göz altlarım yanaklarım minnacık tırnak izleri oldu. Bazende saçlarımı çok güçlü çekiyor oynarken, ellerinden saç temizliyorum :) son olarak dişimi kırıyorduk, kızımın çok sevdiği bir kolyem var, sürekli onu takıyorum 1-2 aylıkken emzirirken izlerdi kolyeyi şimdide eliyle pıt pıt yapmayı çok seviyor. Boyu uzun değil ama aşağı doğru yuvarlak sallantısı var ve birbiri içinde dönen halkalar, onlarla oynuyor bende izin veriyorum. Zaten o yüzden hep bu kolyeyi takıyorum artık. Bugun eliyle kolyeye öyle sert vurduki, gelip dişime çarptı, bayada ağır ucusonrada kafasını yana bükmüş üzgün bakıyor sanki özür diler gibi :) yerimmmm.
Ben yegenimin ilk 4senesinde ablamlarlaydim onu buyuttum sayilir, ozamanlar da yegenimi hirpalayarak severdim kahkahalar atardi. Kizima da boyle yapcam derdim esim yazik filan derdi. 2aydan beri sarsarak ve hirpalayarak seviyorum o kafasi sallandikca saga sola gidip geldikce daha bi kahkahaya boguluyo. Artik babasi da oyle yapiyo, hatta kizi da hirpalanmaya alistirdik diyo:))
Mantarlı et sote yapıyorum canım pilavım var dünden çorbamda var :)
Hehe simdi oldu:))
Cok hayal meyal hatirliyorum seninle kizinin resmini yanagina yaslamistim sanirim
Dimi? Bi de atahanla yanyana oturduklari resmi biliom :) gelirim ig'a :)
Ayaklari agzina tombikliktrn goturemiyordur kendinkizimdan biliorum :)) anca corabi cekiyo ucunden onun ucunu agzina sokabiliyo:))
Benim esim dubaiden almisti ucu yumusacik ama kizim o bineronu da almadigi icin arkasi gelmedi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?